SVT > Kultur

Sunday, 24 September, 07:05

SVT - 11 jan 17 kl. 12:23

Fyra nominerade till KatapultprisetFyra av 2016 års litterära debutanter har nominerats till Katapultpriset 2017..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Katapultpriset

Dela artikeln

9 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fyra, nomineradetill , Katapultpriset
Nya Wermlands Tidningen - 17 mar 14 kl. 12:14

Beatlesbilagan - en av fyra nominerade

NWT:s Mats Dahlberg och Carl Edloms Beatlesbilaga har blivit nominerade till journalistpriset för 2013. Beatlesbilagan är en av fyra nominerade som VJF:s styrelse presenterat..

SvD - 20 okt 16 kl. 15:40

Fyra nominerade till SvD:s litteraturpris 2016

En lärare, en poet, en novellist och en glasblåsare – men framförallt är de lovande romanförfattare i stark utveckling. Och de är alla nominerade till SvD:s anrika litteraturpris 2016..

NSD - 03 feb 16 kl. 06:00

Här är de fyra nominerade

Fyra företagare slåss om titeln Årets turistföretagare..

NSD - 30 nov 99 kl. 00:00

Här är de fyra nominerade

Fyra företagare slåss om titeln Årets turistföretagare..

YA - 19 maj 17 kl. 00:01

Fyra nominerade till miljöpriset

En bilfirma, en gymnasieskola, en trädgårdsfirma och en miljöpedagog är de fyra som nominerats till årets miljöpris..

Västerbottens Folkblad - 10 mar 14 kl. 10:45

Norsjö nominerade till stipendium

Norsjö Musik- och teaterförening kan kamma 20 000 kronor. De är en av fyra nominerade till Riksteaterns stipendium 2014. ”Drygt fyra procent av kommuninvånarna är medlemmar och tillsammans med många olika samarbetsparter arbetar föreningen målmedvetet för att utveckla kulturlivet i Västerbotten”.

Nerikes Allehanda - 15 okt 14 kl. 16:04

Nominerade fick blommor

Tre av de fyra nominerade till årets frivilliginsats: Birgitta Olsson, Inga-Britta Svensson, Anna-Lisa Sohlberg fick blommor på Seniordagen "Peppar, peppar" i Lekebergskyrkan i tisdags..

Dalarnas tidningar - 14 mar 17 kl. 18:00

Erik Yvell från Gagnef och MM kulturs Katarina Östholm nominerade till Birger Normanpriset

Mittmedia Kulturs medarbetare och landsbygdskrönikören Katarina Östholm är en av fyra nominerade till årets Birger Normanpris.
Även Erik Yvell, författare från Gagnef är nominerad..

NT - 18 okt 11 kl. 09:14

Fyra tävlar om arkitekturpris

En studio på gotländska Furillen, en skogssauna i Tomtebo utanför Gävle, en kursgård på Ekskäret i Österåker och järnvägstationen Triangeln i Malmö. Det är de fyra nominerade till Kasper Salin-priset 2011..

Sydöstran - 19 jan 11 kl. 07:21

Fyra nominerade till kongressen

SÖLVESBORG Ska det bli en politisk räv eller rookie som får åka till socialdemokratiska partiets extra kongress. Det är nu upp till partiets 400 medlemmar i Sölvesborg att bestämma..

Fler nyheter från SVT

SVT - 23 timmar sedan

De ska ansiktslyfta Operan

Första steget har tagits i ett jättelikt ombyggnadsprojekt av en av rikets stora kulturscener. Kungliga Operan ska byggas om för två miljarder kronor och nu är det klart att en svensk och en dansk arkitektfirma tillsammans ska jobba fram skisser för att skapa Operahuset 2.0..

SVT - Igår: 16:45

Krisen på Västerbottensteatern: Detta har hänt

Västerbottensteaterns stora satsning för i höst lades ner några dagar före planerad premiär. En vecka efter att det först meddelades att pjäsen skulle ”skjutas upp” har teatern tagit in krishanterare och politiker vill se en utredning..

SVT - Igår: 15:10

Afrikanskt konstmuseum öppnar i Kapstaden

Storsatsningen MOCAA, som i helgen öppnar i Kapstaden i Sydafrika, samlar samtida konst från alla 54 afrikanska stater..

SVT - Igår: 16:34

Västerbottensteatern tar in krishanterare efter nedlagd pjäs

Krishanterare tas in för att stödja personalen på Västerbottensteatern efter att pjäsen Röst lagts ner. – Det är viktigt att få veta varför vi har slösat med medel på det här sättet, säger Micaela Löwenhöök, ordförande för Moderaterna i Skellefteå..

SVT - Igår: 14:53

Israels kulturminister kritiserar landets Oscarsbidrag

Israels kulturminister, Miri Regev, har i ett utspel på Facebook skarpt kritiserat Samuel Maoz film Foxtrot. Kulturministern menar att filmen, som vann ett silverlejon tidigare i år, är en förolämpning mot landets armé..

SVT - Igår: 12:46

Guillou var frestad att köpa Solbacka internat

Solbacka internat – skolan som inspirerade Jan Guillou att skriva Ondskan är till salu. Författaren själv övervägde ett tag att köpa bygget, berättar han..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.