SVT > Kultur

Sunday, 22 April, 23:38

Liknande nyheter

Taggar: Fyra, nomineradetill , Katapultpriset
Nya Wermlands Tidningen - 17 mar 14 kl. 12:14

Beatlesbilagan - en av fyra nominerade

NWT:s Mats Dahlberg och Carl Edloms Beatlesbilaga har blivit nominerade till journalistpriset för 2013. Beatlesbilagan är en av fyra nominerade som VJF:s styrelse presenterat..

SvD - 20 okt 16 kl. 15:40

Fyra nominerade till SvD:s litteraturpris 2016

En lärare, en poet, en novellist och en glasblåsare – men framförallt är de lovande romanförfattare i stark utveckling. Och de är alla nominerade till SvD:s anrika litteraturpris 2016..

NSD - 03 feb 16 kl. 06:00

Här är de fyra nominerade

Fyra företagare slåss om titeln Årets turistföretagare..

NSD - 30 nov 99 kl. 00:00

Här är de fyra nominerade

Fyra företagare slåss om titeln Årets turistföretagare..

YA - 19 maj 17 kl. 00:01

Fyra nominerade till miljöpriset

En bilfirma, en gymnasieskola, en trädgårdsfirma och en miljöpedagog är de fyra som nominerats till årets miljöpris..

Västerbottens Folkblad - 10 mar 14 kl. 10:45

Norsjö nominerade till stipendium

Norsjö Musik- och teaterförening kan kamma 20 000 kronor. De är en av fyra nominerade till Riksteaterns stipendium 2014. ”Drygt fyra procent av kommuninvånarna är medlemmar och tillsammans med många olika samarbetsparter arbetar föreningen målmedvetet för att utveckla kulturlivet i Västerbotten”.

Nerikes Allehanda - 15 okt 14 kl. 16:04

Nominerade fick blommor

Tre av de fyra nominerade till årets frivilliginsats: Birgitta Olsson, Inga-Britta Svensson, Anna-Lisa Sohlberg fick blommor på Seniordagen "Peppar, peppar" i Lekebergskyrkan i tisdags..

Dalarnas tidningar - 14 mar 17 kl. 18:00

Erik Yvell från Gagnef och MM kulturs Katarina Östholm nominerade till Birger Normanpriset

Mittmedia Kulturs medarbetare och landsbygdskrönikören Katarina Östholm är en av fyra nominerade till årets Birger Normanpris.
Även Erik Yvell, författare från Gagnef är nominerad..

NT - 18 okt 11 kl. 09:14

Fyra tävlar om arkitekturpris

En studio på gotländska Furillen, en skogssauna i Tomtebo utanför Gävle, en kursgård på Ekskäret i Österåker och järnvägstationen Triangeln i Malmö. Det är de fyra nominerade till Kasper Salin-priset 2011..

Sydöstran - 19 jan 11 kl. 07:21

Fyra nominerade till kongressen

SÖLVESBORG Ska det bli en politisk räv eller rookie som får åka till socialdemokratiska partiets extra kongress. Det är nu upp till partiets 400 medlemmar i Sölvesborg att bestämma..

Fler nyheter från SVT

SVT - 1 timme sedan

Avicii tar över Spotifys topplistor

Vad lyssnade du på i helgen? Många världen över har samma svar på den frågan; Avicii..

SVT - 3 timmar sedan

Anton Körberg om halvbrodern

Tim Berglings familj har hittills inte uttalat sig om Aviciis bortgång. Men i ett Facebook-inlägg tackar nu Anton Körberg, halvbror till Avicii, för stödet han fått från alla runtomkring honom..

SVT - 12 timmar sedan

Jämlika löner för huvudrollsinnehavarna i ”Westworld”

Thandie Newton får lika mycket betalt som sina manliga kollegor i den kommande tredje säsong en av HBO-serien ”Westworld”. I en intervju i Vanity Fair säger Newton att resultatet av löneförhandlingarna är jämlikt, åtminstone när det gäller huvudrollerna..

SVT - Igår: 23:11

Verne ”Mini-me” Troyer är död

Skådespelaren Verne Troyer, främst känd för rollen som Mini-me i filmerna om Austin Powers är död, rapporterar TMZ. Familjen bekräftar dödsfallet för sajten. Han blev 49 år gammal..

SVT - 23 timmar sedan

Aviciis skivbolag avslöjar: Hade precis gjort klart ett album – med helt outgivna låtar

Den svenske världsartisten Avicii hade färdigställt ett helt nytt album innan beskedet om hans död kom under fredagen. Det berättar Neil Jacobson, chefen för det skivbolag som gett ut svenskens musik. – Det här var den bästa musik han gjort på många år, ärligt talat, säger han till Varitey..

SVT - Igår: 17:41

Aviciis musiklärare: Han fick högsta betyg – trots frånvaro

Avicii tillförde något nytt till housemusiken och lyfte genren flera steg. Det säger hans musiklärare Marja-Liisa Piirimets Ingler, som trots hans höga frånvaro gav honom högsta betyg för hans musikalitet. – Hans musikskapande fångade mig direkt, säger hon i dag..

SVT - Igår: 16:57

Minnessändning för Tim ”Avicii” Bergling

Klockan 17.00 sänds ett hyllningsprogram till världsartisten i SVT1 och på svt.se.

SVT - Igår: 15:41

Minnestund för Avicii – fansen hyllar sin idol

Fans till världstjärnan Avicii samlas på lördagen på Sergels torg i Stockholm för att hylla den den bortgångne artisten..

SVT - Igår: 13:11

Tidigare managern om Avicii: ”Du var min familj”

Världsartisten Tim ”Avicii” Bergling hittades död i Oman under fredagen. Nu kommer hans tidigare manager och vän Arash Pournouri med ett första uttalande efter dödsbeskedet. ”Jag kan inte sluta tänka att om jag hade varit med dig kunde jag ha räddat dig på något sätt”, skriver han på Instagram..

SVT - Igår: 10:31

Polisen i Oman: Vi vet vad som hänt – vi misstänker inte brott

Polisen i Omans huvudstad Muskat, där Tim ”Avicii” Bergling påträffades död, prioriterar fallet. Men samtidigt säger de till SVT Nyheter att de inte misstänker brott. – Vi har all information, vi vet vad som hänt, men vi släpper inte det till media, säger en polis med insyn i fallet..



Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.