SVT > Kultur

Friday, 19 January, 01:03

SVT - 11 jan 17 kl. 12:06

Bröderna Coen släpper sin första tv-serieJoel och Ethan Coen skriver just nu på miniserien "The Ballad of Buster Scruggs", som även kan komma att visas på bio..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Coen, Ethan Coen, The Ballad, Buster Scruggs

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bröderna, Coen, släppersin första , tv-serie

Fler nyheter från SVT

SVT - 3 timmar sedan

Kinesisk black metal-sensation för första gången Roadburnfestivalen

Kina tar allt större plats i världen. Men hur intresserade är vi bortom prylar och politik? Det finns tecken på att skildringen håller på att bli mer mångfacetterad.

SVT - 4 timmar sedan

Indien: Högsta domstolen lyfter förbud mot kontroversiell film

Beslutet kommer efter en rad omskakande protester som omfattar dödshot från ledande politiker och massprotester. – Det här är en seger för yttrandefriheten, säger Anas Tanwir, jurist vid Högsta Domstolen till Al Jazeera..

SVT - 6 timmar sedan

Proggrockarna Träd, Gräs och Stenar byter namn

Det legendariska bandet Träd gräs och stenar håller just nu på att spela in sitt 11:e album. Idag återstår bara en medlem från originaluppställningen, och det är också en av orsakerna till att man i samband med det nya albumet även planerar att byta namn..

SVT - 9 timmar sedan

Anklagelsen mot Aziz Ansari splittrar #metoo-rörelsen

#Metoo tycks ha nått en vattendelare. I en uppmärksammad artikel beskriver en anonym kvinna sin natt med komikern Aziz Ansari som ”den värsta natten i mitt liv”. Kampen om vad det som har kallats en ”kvinnorevolution” egentligen handlar om, och vilka anklagelser som förtjänar mediernas strålkastare, pågår nu framför öppen ridå..

SVT - 9 timmar sedan

Human Rights Watch: demokratirörelsen pressade tillbaka populisterna 2017

Människorättsorganisationen Human Rights Watch presenterade på torsdagen sin årliga rapport där de summerar läget i över 90 länder. Trots konflikter och kriser väljer organisationen att fokusera på det positiva..

SVT - 10 timmar sedan

Woody Allen: Familjen Farrow utnyttjar Time's up-rörelsen

Tv-kanalen CBS har hela veckan släppt utvalda klipp ur den första tv-intervjun med Woody Allens dotter Dylan Farrow, där hon talar om övergreppen hon anklagar sin far för. Nu sänds intervjun i sin helhet. Woody Allen svarar att anklagelserna är lika osanna nu som för 25 år sedan..

SVT - 10 timmar sedan

”De kommer att drunkna i sina mödrars tårar” blir film

Produktionsbolaget Momento film har köpt rättigheterna till Johannes Anyurus August-belönade roman De kommer att drunkna i sina mödrars tårar. Det skriver bolaget i ett pressmeddelande under torsdagen..

SVT - 13 timmar sedan

Sofia Wadensjö Karén ny vd för Utbildningsradion

Tidningen Vi:s chefredaktör Sofia Wadensjö Karén blir ny vd för Utbildningsradion. Hon tar över mitt i ett turbulent förändringsarbete, då många anställda riktat hård kritik mot ledningen. – Det här är verkligen ett spännande uppdrag, säger hon..

SVT - 16 timmar sedan

Trump-boken Fire and fury kan bli tv-serie

Knappt två veckor efter att Fire and fury släppts har den sålts i miljonupplagor och nu kan den bli tv-serie..

SVT - 15 timmar sedan

Teaterförbundet tillsätter kommission mot sextrakasserier

Syftet med kommissionen är att komma till rätta med de sexuella trakasserier, kränkningar och den tystnadskultur som rapporterats under metoo-rörelsen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.