SVT > Kultur

Wednesday, 28 June, 05:39

SVT - 11 jan 17 kl. 12:06

Bröderna Coen släpper sin första tv-serieJoel och Ethan Coen skriver just nu på miniserien "The Ballad of Buster Scruggs", som även kan komma att visas på bio..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Coen, Ethan Coen, The Ballad, Buster Scruggs

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bröderna, Coen, släppersin första , tv-serie

Fler nyheter från SVT

SVT - 5 timmar sedan

Michael Nyqvist: ”Jag hade aldrig drömt om Hollywood”

Michael Nyqvist har gått bort. I dokumentären ”Michael Nyqvist – ett porträtt” berättar han om hur det är att bli igenkänd och om att vara skådespelare i Hollywood..

SVT - 6 timmar sedan

Folkkäre skådespelaren Michael Nyqvist sörjs av Sverige

Skådespelaren Michael Nyqvist har gått bort, bara 56 år gammal. Det meddelade hans familj under tisdagskvällen. Och redan kort efter beskedet har många vänt sig till sociala medier för att uttrycka både sorg och uppskattning.

SVT - 7 timmar sedan

Skådespelaren Michael Nyqvist är död

Skådespelaren Michael Nyqvist har gått bort, 56 år gammal. Det uppger familjen för TT..

SVT - 10 timmar sedan

Svenska institutet: ”Kritiken förtjänar att tas på största allvar”

Tolv europeiska kulturinstitut har kritiserat Bokmässans beslut att låta Nya Tider medverka. Bokmässan har svarat på ländernas synpunkter, men får kritik av Svenska Institutet för att inte ha tagit kritiken på tillräckligt stort allvar – något som enligt myndigheten försvårar Sveriges internationella kulturarbete..

SVT - 10 timmar sedan

Bowies altartavla ska till Venedigbiennalen 2019

En av David Bowies stora konstnärsfavoriter var renässansmålaren Jakopo Tintoretto, och i 30 år hade han en altartavla av honom i sin ägo. Men vad Bowie inte visste var att under de många lagren oljefärg fanns en skiss som skulle leda till nya fynd..

SVT - 10 timmar sedan

Sofia Källgren blir turistambassadör i Kina

Hon slog igenom i Melodifestivalen och som rösten till Belle i Disneyfilmen Skönheten och Odjuret. Nu har Sofia Källgren utsetts av Kina till ny turistambassadör i landet, en hederstitel som tilldelas svenskan på grund av hennes stora intresse för kinesisk kultur..

SVT - 14 timmar sedan

Håkan Hellström replikerar Reuterswärds revolver

Som en del i en fredsmanifestation gör Håkan Hellström en egen version av Carl Fredrik Reuterswärds berömda knutna revolver. Hellströms revolver ska gjutas i begränsad upplaga och säljas, vinsten går till ideellt fredsarbete..

SVT - 14 timmar sedan

Tolv europeiska kulturinstitut kritiserar Bokmässan

Tolv nationella kulturinstitut – däribland Tysklands, Frankrikes och Spaniens – har gått samman i ett upprop mot att Nya Tider medverkar på Bokmässan i Göteborg. De vill nu att Bokmässans beslut ändras, och säger att mässans rykte i Europa står på spel..

SVT - 16 timmar sedan

Varnar: Höjd biomoms kan slå mot filmfestivaler

Den sänkta biomomsen kan drabba filmfestivaler hårt. Det varnar Föreningen svenska filmfestivaler för, som tror att festivalerna kommer att lida ekonomiskt framöver..

SVT - 19 timmar sedan

Diamant Salihu rekryteras till SVT:s riksnyheter

Sveriges Television rekryterar journalisten Diamant Salihu som reporter till SVT:s riksnyheter. Han kommer senast från Expressen där han riktat in sig på främst samhälls- och kriminaljournalistik. – Jag är verkligen supertaggad, säger Diamant Salihu om det nya jobbet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.