SVT > Kultur

Thursday, 24 August, 04:57

SVT - 11 jan 17 kl. 12:06

Bröderna Coen släpper sin första tv-serieJoel och Ethan Coen skriver just nu på miniserien "The Ballad of Buster Scruggs", som även kan komma att visas på bio..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Coen, Ethan Coen, The Ballad, Buster Scruggs

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bröderna, Coen, släppersin första , tv-serie

Fler nyheter från SVT

SVT - 7 timmar sedan

Taylor Swift släpper ny platta

Efter dagar av spekulation och kryptiska meddelanden. Under onsdagen kom svaret: Taylor Swift ska släppa nytt album..

SVT - 8 timmar sedan

Kulturpersonligheter protesterar mot gripandet av rysk regissör

Den framstående ryska teaterchefen Kirill Serebennikov greps under gårdaden av rysk polis anklagad för förskingring. Enligt AP sitter nu regissören i husarrest så länge åtalet mot honom ännu pågår. Nu reagerar ryska kulturpersonligheter skarpt mot händelsen..

SVT - 9 timmar sedan

Tony Oursler: ”Maskinerna kommer aldrig förstå vad som driver oss”

Mest känd är han kanske för sina samarbeten med ikonen och världsartisten David Bowie. Nu är videokonstnären Tony Oursler åter aktuell i Sverige. Den här gången med en utställning skulpturer som inte tidigare visats.

SVT - 11 timmar sedan

KLF är tillbaka

Gruppen KLF, som under 90-talet skördade stora listframgångar är tillbaka – 23 år efter att man avslutade karriären med en roman med titeln 2023..

SVT - 12 timmar sedan

Seinfeld gör humorspecial

Entimmeslånga så kallade humorspecialer är etablerade ståuppkomikers standardformat. I september släpper Jerry Seinfeld nytt, men framför allt gammalt, material på Netflix..

SVT - 13 timmar sedan

”The Square” blir Sveriges bidrag till Oscars

Det blir Ruben Östlunds Guldpalmsvinnare ”The Square” som Svenska Filminstitutet skickar till Oscarsakademin i hopp om att den ska bli en av de filmer som nomineras till bästa icke-engelskspråkiga film..

SVT - 14 timmar sedan

Ny bok med 1800-talets translitteratur i fokus

Den svenska 1800-tals litteraturen innehåller flera beskrivningar av människor som växlar kön. Ändå har ingen svensk translitteraturhistoria skrivits – förrän nu. Kulturnyheterna träffade Sam Holmqvist, doktor i litteraturvetenskap, som är aktuell med boken ”Transformationer”..

SVT - 15 timmar sedan

Documenta-performance ställs in efter kritikstorm

Performance-verket ”Auschwitz on the beach” som skulle ha getts under konstmässan Documenta ställs in. Orsaken är att upphovsmannen bakom verket anklagas för att relativisera Förintelsen..

SVT - 18 timmar sedan

Morrissey släpper ny skiva

Morrissey-fans kan se fram emot en högtidsstund i höst. I november släpper den brittiske artisten Low in High-School – Morrisseys första skiva sedan 2014..

SVT - 18 timmar sedan

Synskadades böcker nästintill oläsliga

Myndigheten för tillgängliga mediers punktskriftsböcker är så fulla med korrfel att de är svåra att läsa, avslöjar Dagens Nyheter..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.