DI > Ekonomi

Tuesday, 23 May, 08:49

DI - 11 jan 17 kl. 11:59

Pareto sätter köp på ByggpartnerEn konkurrenskraftig direktavkastning är huvudskälet till att investera i Byggpartner, skriver norska Pareto Securities i en dagsfärsk analys..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Byggpartner, Pareto Securities

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Pareto, sätter, köp, Byggpartner

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Dubblad förlust för Saltx Technology

Saltx Technology redovisar en förlust på 5,6 miljoner kronor efter skatt under det första kvartalet jämfört med 2,4 miljoner minus i det första kvartalet förra året..

DI - 5 minuter sedan

Citigroup köper sig ur anklagelser om penningtvätt

Citigroup ska betala 97 miljoner dollar, motsvarande 842 miljoner kronor, i en förlikning efter att dess enhet Banamex anklagats för penningtvättsbrott..

DI - 15 minuter sedan

Kyrkans investerare utklassade Harvards

Den engelska kyrkans böner har blivit hörda. Åtminstone vad gäller dess investeringsfond, som under fjolåret utklassade motsvarande fonder i Harvards och Yales regi, skriver Financial Times..

DI - 15 minuter sedan

Sony räknar med sitt högsta resultat på 20 år

Sony kommer att åstadkomma ett rörelseresultat på 500 biljoner yen, motsvarande 4,5 miljarder dollar, för innevarande räkenskapsår som sträcker sig till sista mars 2018..

DI - 15 minuter sedan

Toppar tankar i The Marketing Group

Ett antal ledande befattningshavare i The Marketing Groups har köpt aktier i bolaget, däribland vd Adam Graham som ökat sitt innehav med 300.000 aktier till 383.480..

DI - 15 minuter sedan

Toppchef på Ramboll blir ledamot i Eltels styrelse

Markku Moilanen föreslås som ny styrelseledamot i krisdrabbade Eltel. Det framgår av ett pressmeddelande inför stämman den 1 juni..

DI - 30 minuter sedan

Så hög värdering fick börsdebutanten Medicover

Erbjudandepriset i Medicovers notering på Stockholmsbörsen har fastställts till 56 kronor per aktier. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 30 minuter sedan

Richard Bråse: Telia köper Ratos dolda molnskatt

Ratos realiserar en av portföljens få dolda skatter när Telia köper molnföretaget Nebula för 1,6 miljarder kronor. Det reser frågetecken för att det nya Ratos gör precis som det gamla – klipper vinnarna och rider förlorarna..

DI - 45 minuter sedan

Svällande substans för Schörling

Investmentbolaget Melker Schörling redovisar ett resultat efter skatt på 4.190 miljoner kronor för det första kvartalet 2017 (-859). Resultatet per aktie uppgick till 35:20 kronor (-7:21)..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.