Skånskan > Nyheter

Wednesday, 29 March, 07:23

Skånskan - 11 jan 17 kl. 11:55

Nu kommer snöovädretVäder Nu faller snön över Skåne och SMHI varnar för en blåsig eftermiddag. ERWP.fif(0)Under förmiddagen började snön fall över Skånes västkust där SMHI varnat för busväder under dagen. Enligt SMHI kommer ett område med blötsnö att passera Skåne och övergår till regn senare under eftermiddagen.
Snöfallet kommer i kombination med byar med regn och det kan bli rejält blåsigt med mycket hårda sydliga vindbyar.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Nu, Skåne, SMHI, ERWP, Under, Skånes

Dela artikeln

53 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nu kommer snöovädret
YLE - 23 jun 16 kl. 16:26

Värmebölja eller ösregn? Ta en titt på midsommarvädret från åren som gått

Vi har kartlagt hurdant vädret har varit på midsommarhelgen i Svenskfinland. Här kan du kolla väderobservationer från tolv mätpunkter vid kusten. Appen har uppgifter om midsommaraftonens och -dagens högsta temperatur och dygnsnederbörd.

YLE - 19 aug 15 kl. 04:40

Vädret straffade Wasalandia och Tropiclandia

IMS: 244295 (huvudbild, tomt på Wasalandia), 244296 (Tuomas Luukkonen), 244297 (Miki Ekman), 244302 (Mathias Jylhä) Sommaren kom för sent för nöjesparkerna. Semestern är slut och skolorna har börjat. På Wasalandia och Tropiclandia grämer sig parkchefen Tuomas Luukkonen.

Kristianstadsbladet - 19 jun 14 kl. 11:44

Sol eller regn - vädret berör alla

Börjar du dagen med att kolla ut genom fönstret eller slår upp vädersidan i tidningen?Då är du knappast ensam.Svenskars intresse för väder bara växer och är extra stort i samband med midsommar.

BT - 19 jun 14 kl. 11:44

Sol eller regn - vädret berör alla

Börjar du dagen med att kolla ut genom fönstret eller slår upp vädersidan i tidningen? Då är du knappast ensam.Svenskars intresse för väder bara växer och är extra stort i samband med midsommar.

Trelleborgs Allehanda - 19 jun 14 kl. 11:44

Sol eller regn - vädret berör alla

Börjar du dagen med att kolla ut genom fönstret eller slår upp vädersidan i tidningen? Då är du knappast ensam. Svenskars intresse för väder bara växer och är extra stort i samband med midsommar.

YLE - 04 aug 15 kl. 18:09

Vädret ställde till det för sommarteatrarna

Nästan alla sommarteatrar i Österbotten har haft färre åskådare än normalt denna sommar. Det är det kalla och regniga vädret som satt käppar i hjulet för teatrarna. Det har spelats sommarteater på sex olika orter runt om i Österbotten och nästa alla kan se tillbaka på en sommar med färre besökare än vanligt.

YLE - 26 jun 16 kl. 16:07

Vädret verkar inte påverka Vasabornas sommarplaner

Villabygge, hjälparbete i Lettland och paddling i Björköby var några av sommarplanerna bland de vi träffade i Vasa centrum. Förra sommaren blev det rusning efter södernresor på grund av det dåliga vädret, men i år verkar vädret inte ha så stor betydelse för sommarplanerna bland de Vasabor Yle Österbotten pratade med. - Det spelar ingen roll om det är regn eller rusk, säger Rainer Ilkka.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

11 bilder till alla som klagar på det dåliga sommarvädret

Juni börjar närma sig slutet och vi alla frågar oss: Var är värmen?!?! Allt vi kan se just nu är regn, regn, och återigen regn. Men när du sitter där i stugan och klagar på vädret så borde du ta dig en funderare.

Skånskan - 13 jul 16 kl. 10:00

På spaning efter sommarvädret

MALMÖ Det svenska sommarvädret är i vanlig ordning totalt oberäkneligt, framför-allt de senaste veckorna. Livet på Ribersborg har dock inte avstannat för det.Klockan är strax efter klockan tio på förmiddagen när Skånska Dagbladet besöker Ribban.

YLE - 29 apr 13 kl. 10:43

Vädret: Första maj bättre än valborgsmässoafton

Nej, det blir inget sommarväder till valborg. Prognosen om tjugo grader och sol byggde på en enda modell. Dessutom gavs löftena på tok för tidigt, säger meteorologen Cecilia Karlsson på Meteorologiska institutet.

Sydsvenskan - 20 dec 14 kl. 04:00

Samtalsklimatet om vädret blir kyligare

"Less på era lögner. Helt sjukt att det ska pissa varje dag". Så löd ett mejl som skickades till en av tv-meteorologerna i somras, innan värmeböljan hade svept in över landet.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 15 minuter sedan

Regler för blodgivning kan ändras

En man som som haft sex med en annan man får i nuläget inte donera blod förrän tolv månader efter den senaste sexuella kontakten. Men de reglerna kan nu vara på väg att ändras rapporterar Sveriges Radio Ekot. ERWP.

Skånskan - 45 minuter sedan

Trump slopar Obamas klimatreform

Utrikes Donald Trump skrev under tisdagen under en exekutiv order som stoppar Obamas klimatlagar. ERWP.fif(1)Ordern han skrev under stoppar eller häver flera klimatlagar och beslut som tidigare presidenten Barack Obama fattade.

Skånskan - 45 minuter sedan

Trump vill bli kvitt Obamas klimatreform

Utrikes Donald Trump skrev under tisdagen under en exekutiv order som stoppar klimatlagar. ERWP.fif(1)Ordern han skrev under stoppar eller häver flera klimatlagar och beslut som tidigare presidenten Barack Obama fattade.

Skånskan - 45 minuter sedan

Morgonkollen: Unik tigerfamilj upptäckt i Thailand

Uppdatera dig här med de senaste nyheterna. ERWP.fif(0)LOKALT Nazistanklagad lärare pekar ut egna elever
KÄVLINGE Den Kävlingelärare som nyligen pekades ut som nazistsympatisör ifrågasätter i den främlingsfientliga podden ”Ingrid och Conrad” åldern på två av sina egna elever, båda nyanlända flyktingar.

Skånskan - 1 timme sedan

Svenska hittad död i Kongo-Kinshasa

Nyheter Den 36-åriga svenskan kidnappades i samband med ett FN-uppdrag. ERWP.fif(0)Svenska Zaida Catalán försvann den 12 mars och ska ha hittats död under måndagen, något som bekräftas av UD och FN.

Skånskan - 1 timme sedan

Kritik för sköterskebrist

Lund LVM-hemmet Lunden hade inte haft full bemanning med sjuksköterskor under en period på ett och ett halvt år. En tillsyn av inspektionen för vård och omsorg (IVO) visade på en rad brister när det gäller riskbedömning samt hälso- och sjukvårdsdokumentation. ERWP.

Skånskan - 2 timmar sedan

Nazistanklagad lärare pekar ut egna elever

Kävlinge Den Kävlingelärare som nyligen pekades ut som nazistsympatisör ifrågasätter i den främlingsfientliga podden ”Ingrid och Conrad” åldern på två av sina egna elever, båda nyanlända flyktingar.
Hon säger sig också hålla ett extra öga på dem när de rör sig bland flickorna på skolan. ERWP.

Skånskan - 2 timmar sedan

Brandsäkerhet på krog kritiseras

lund Vid en tillsyn den 16 januari upptäcktes säkerhetsbrister på en krog i centrala Lund. Krogen har nu fått 16 veckor på sig att vidta åtgärder. ERWP.

Skånskan - 2 timmar sedan

Skryllegården får ny framtidsplan

Skrylle Ytterligare ett litet steg tas nu i frågan om Skryllegården – en framtidsplan för den populära friluftsanläggningen ska arbetas fram. ERWP.fif(0)Att förändringar ska ske är sedan redan känt, vilket Skånskan rapporterat om tidigare.

Skånskan - 6 timmar sedan

Utredningen måste bli verkstad

ERWP.fif(2)Nu har remisstiden för svaren på den parlamentariska landsbygdskommitténs slutbetänkande gått ut. Utredningen är gedigen, och då samtliga riksdagspartier står bakom slutbetänkandet finns det gott hopp om att många av förslagen kommer att genomföras.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.