LV > Nyheter

Saturday, 19 August, 18:40

LV - 11 jan 17 kl. 12:59

Silva, 83, från Vimmerby besluten på sitt sjukhusrumI måndags ramlade 83-åriga Silva Harrisson utanför Coop och fick åka ambulans till Västerviks sjukhus, där hon ligger inlagd på hjärtavdelningen. Igår stal någon hennes plånbok, som hon ordentligt låst in i skåpet på rummet. – Helt bedrövligt. Även den andra damen som ligger på mammas rum hade blivit bestulen. Det hände medan de åt lunch, säger Carita Thörn, Silvas dotter..
Läs mer på LV
Läs mer om:
Vimmerby, Silva Harrisson, Coop, Västerviks, Carita Thörn

Dela artikeln

17 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Silva83 från , Vimmerby, besluten, sitt, sjukhusrum
Vimmerby Tidning - 09 okt 15 kl. 18:17

Taggad inför mötet med sitt gamla lag

I fjol lämnade han Vimmerby Hockey för allsvenska Vita Hästen. I eftermiddag möter han Vimmerby med sitt nya lag Kristianstad.
– En speciell match så klart.

Vimmerby Tidning - 04 nov 11 kl. 08:46

Hjärta vs hjärna i besluten

På onsdagseftermiddagen samlades ett drygt 100-tal personer för Vimmerby Sparbank och Sparbanksstiftelsens höstträff på temat ?Hjärta och hjärna i beslutsprocessen?. Som vanligt höll föredragshållarna hög kvalitet och den intresserade publiken lyssnade noga..

Västerbottens Folkblad - 09 feb 13 kl. 12:54

Carin da Silva väntar barn

Dansaren och tv-profilen Carin da Silva väntar sitt första barn. I augusti får hon och maken Niklas Persson tillökning, skriver Expressen. Det var da Silva [...

Expressen - 09 feb 13 kl. 15:22

Carin da Silva väntar barn: "Jag längtar"

Carin da Silva väntar sitt första barn. Tv-profilen och kärleken Niklas Persson får tillökning i augusti, avslöjade hon i sin podcast med Adam Alsing och Daniel Breitholtz. ?

Expressen - 29 aug 13 kl. 18:27

Carin da Silva: Är det läskigaste jag har gjort

Carin da Silva njuter av sitt liv som nybliven mamma. Men förlossningen var inte så lätt. - Det är det läskigaste jag har gjort, säger hon till EXTRA..

Expressen - 29 jul 16 kl. 10:50

Carin da Silva och makens romantiska kväll

Carin och Niklas da Silva väntar sitt andra barn tillsammans – men de tar sig fortfarande tid för varandra. På sin blogg berättar TV4-profilen om deras romantiska kväll. "Det är en massa härliga minnen som bubblar upp", skriver hon..

Vimmerby Tidning - 09 aug 12 kl. 08:47

Hjälp att utveckla Vimmerby

Socialdemokraterna i Vimmerby håller på att skriva sitt visionsprogram och vi har under våren mött Vimmerbyborna på marknaden och på öppet möte för att ta reda på vad ni vill att vår vision ska innehålla. Även möten med våra medlemmar har hållits. Vi känner att Vimmerbyborna delar vår politik och vill nu ta hjälp för att utveckla den än mer.

Vimmerby Tidning - 12 sep 12 kl. 08:29

Landshövdingen besökte Vimmerby

Han är chef över länsstyrelsen och är regeringens förlängda arm i länet. Under tisdagen var han på sitt allra första officiella besök i Vimmerby. ”En häftig stad” är landshövdning Stefan Carlssons intryck av Vimmerby..

Vimmerby Tidning - 15 feb 13 kl. 09:00

Landslagsman till Vimmerby

Lansana Kamara var först. Nu är VIF på väg att göra sitt andra afrikanska nyförvärv. 18-årige ghananen Fatawu Safiu anländer till Vimmerby på lördag.

Vimmerby Tidning - 25 okt 14 kl. 06:06

”Vimmerby ska vara stolta”

Vimmerby ska vara stolta för sitt arbete med barnkonventionen. Det menar SKL:s projektledare Elizabeth Englund.
– Vimmerby har kommit mycket längre än många andra kommuner, säger hon under ett besök i kommunen..

Fler nyheter från LV

LV - 5 minuter sedan

VIF-kollaps på hemmaplan

Lördagens hemmamatch mot Lunds BK utvecklade sig till rena rama mardrömmen för Vimmerby IF..

LV - just nu

Backen lämnar Vimmerby IF

Vimmerby IF tappar en spelare inför höstens avgörande matcher i division två..

LV - 30 minuter sedan

Anna Josefssons undervisningssätt har blivit bok

Anna Josefsson, lärare på Venhagskolan, har hittat en undervisningsform som inte bara underlättar för eleverna i år ett att lära sig läsa och skriva den ökar dessutom både glädjen och motivationen. I dagarna kom hon ut med en bok, som hon hoppas ska inspirera andra att lära ut konststycket på samma sätt, genom att eleverna får skriva sig till läsning. – På det här sättet behöver eleverna inte lägga så mycket energi på att forma bokstäver, säger Anna Josefsson..

LV - 1 timme sedan

Tjuv var sugen på päron – anmälan upprättad

En person har satt i system att palla päron från ett träd i en trädgård. Nu har fastighetsägaren tröttnat på att se hur frukten försvinner en efter en och gjort en polisanmälan..

LV - 2 timmar sedan

Första utbildningsgänget redan att redo ta ratten i sina bussar

De tog sin examen på fredagen. Och på måndag börjar de nytt jobb. Eleverna som utbildat sig till bussförare hos Vuxenutbildningen i Hultsfred har dragit en riktig vinstlott.

LV - 3 timmar sedan

Tuffa böter för åkeri som inte följt regler

Ett åkeri i Linköping åker på böter för att chaufförerna inte följt gällande regler för kör- och vilotider. Och sanktionsavgiften blir sammanlagt så mycket som 200 000 kronor. Det var när Transportstyrelsen genomförde en kontroll av företagets färdskrivare och kör- och vilotider som bristerna upptäcktes.

LV - 3 timmar sedan

Nytt kontor öppnar i Västervik – söker jobbsugna pensionärer

Nu öppnar Veteranpoolen, Sveriges största bemanningsbolag för pensionärer, ett nytt kontor i Västervik. Det är Niclas Rehnqvist och Peter Green från Västervik som ska driva kontoret och som nu söker yrkes-och livserfarna pensionärer..

LV - 4 timmar sedan

Sommarkurs i arkeologi lockar många att utforska boplats

Boplats. Gravplats. Lite av en soptipp.

LV - 5 timmar sedan

Ny busslinje kan bli permanent – aktuellt med helgtrafik

Den nya bussförbindelsen mellan Västervik och Blackstad har varit uppskattad och får en fortsättning även under hösten. Nu kan det också bli aktuellt med helgtrafik..

LV - 5 timmar sedan

Heschmats tar sig de sex milen till jobbet för egen maskin

Intresset av cykling och löpning, ja motion över huvudtaget, tog ordentlig fart när Heshmat Khosrawi kom till Sverige som kvotflykting under 2001. Arbetet i Kinda valdes bland annat för att resorna till orten samtidigt innebar en lämplig träningsrunda..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.