LV > Nyheter

Friday, 20 January, 19:04

LV - 11 jan 17 kl. 12:59

Silva, 83, från Vimmerby besluten på sitt sjukhusrumI måndags ramlade 83-åriga Silva Harrisson utanför Coop och fick åka ambulans till Västerviks sjukhus, där hon ligger inlagd på hjärtavdelningen. Igår stal någon hennes plånbok, som hon ordentligt låst in i skåpet på rummet. – Helt bedrövligt. Även den andra damen som ligger på mammas rum hade blivit bestulen. Det hände medan de åt lunch, säger Carita Thörn, Silvas dotter..
Läs mer på LV
Läs mer om:
Vimmerby, Silva Harrisson, Coop, Västerviks, Carita Thörn

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Silva83 från , Vimmerby, besluten, sitt, sjukhusrum
Vimmerby Tidning - 09 okt 15 kl. 18:17

Taggad inför mötet med sitt gamla lag

I fjol lämnade han Vimmerby Hockey för allsvenska Vita Hästen. I eftermiddag möter han Vimmerby med sitt nya lag Kristianstad.
– En speciell match så klart.

Vimmerby Tidning - 04 nov 11 kl. 08:46

Hjärta vs hjärna i besluten

På onsdagseftermiddagen samlades ett drygt 100-tal personer för Vimmerby Sparbank och Sparbanksstiftelsens höstträff på temat ?Hjärta och hjärna i beslutsprocessen?. Som vanligt höll föredragshållarna hög kvalitet och den intresserade publiken lyssnade noga..

Västerbottens Folkblad - 09 feb 13 kl. 12:54

Carin da Silva väntar barn

Dansaren och tv-profilen Carin da Silva väntar sitt första barn. I augusti får hon och maken Niklas Persson tillökning, skriver Expressen. Det var da Silva [...

Expressen - 09 feb 13 kl. 15:22

Carin da Silva väntar barn: "Jag längtar"

Carin da Silva väntar sitt första barn. Tv-profilen och kärleken Niklas Persson får tillökning i augusti, avslöjade hon i sin podcast med Adam Alsing och Daniel Breitholtz. ?

Expressen - 29 aug 13 kl. 18:27

Carin da Silva: Är det läskigaste jag har gjort

Carin da Silva njuter av sitt liv som nybliven mamma. Men förlossningen var inte så lätt. - Det är det läskigaste jag har gjort, säger hon till EXTRA..

Expressen - 29 jul 16 kl. 10:50

Carin da Silva och makens romantiska kväll

Carin och Niklas da Silva väntar sitt andra barn tillsammans – men de tar sig fortfarande tid för varandra. På sin blogg berättar TV4-profilen om deras romantiska kväll. "Det är en massa härliga minnen som bubblar upp", skriver hon..

Vimmerby Tidning - 09 aug 12 kl. 08:47

Hjälp att utveckla Vimmerby

Socialdemokraterna i Vimmerby håller på att skriva sitt visionsprogram och vi har under våren mött Vimmerbyborna på marknaden och på öppet möte för att ta reda på vad ni vill att vår vision ska innehålla. Även möten med våra medlemmar har hållits. Vi känner att Vimmerbyborna delar vår politik och vill nu ta hjälp för att utveckla den än mer.

Vimmerby Tidning - 12 sep 12 kl. 08:29

Landshövdingen besökte Vimmerby

Han är chef över länsstyrelsen och är regeringens förlängda arm i länet. Under tisdagen var han på sitt allra första officiella besök i Vimmerby. ”En häftig stad” är landshövdning Stefan Carlssons intryck av Vimmerby..

Vimmerby Tidning - 15 feb 13 kl. 09:00

Landslagsman till Vimmerby

Lansana Kamara var först. Nu är VIF på väg att göra sitt andra afrikanska nyförvärv. 18-årige ghananen Fatawu Safiu anländer till Vimmerby på lördag.

Vimmerby Tidning - 25 okt 14 kl. 06:06

”Vimmerby ska vara stolta”

Vimmerby ska vara stolta för sitt arbete med barnkonventionen. Det menar SKL:s projektledare Elizabeth Englund.
– Vimmerby har kommit mycket längre än många andra kommuner, säger hon under ett besök i kommunen..

Fler nyheter från LV

LV - just nu

Östergötlands fotbollförbund fyller 100 år

Den 18 mars 2017, då är det 100 år sedan ett antal klubbar i länet gick samman, gjorde verklighet av en idé och bildade Östergötlands Fotbollsförbund. Under hela året kommer jubileet att firas, bland annat med två jubileumsmatcher med IFK Norrköping och Linköpings FC. ”Det är verkligen fantastiskt roligt”, säger ÖFF:s kanslichef Thomas Kölnäs..

LV - 4 minuter sedan

Stejdahl i valet och kvalet: "Fifty-fifty"

– Det är fifty-fifty. Så bedömer Erik Stejdahl förhållandet mellan att stanna i Gullringens GoIF eller gå tillbaka till moderklubben HM IS..

LV - 15 minuter sedan

Elfel orsakade mopedbrand

I helgen började en moped att brinna på Östersjövägen i Västervik..

LV - 1 timme sedan

Mer än hälften av stans caféer höll inte måttet

38 avvikelser noterades när miljö- och byggnadskontoret genomförde ett kontrollprojekt på caféer i Västerviks kommun. Bristerna handlade främst om information och temperatur..

LV - 1 timme sedan

Tre bråk samma dag - polisbil och ambulans utsatta för skadegörelse

Tre bråk på en och samma dag. Dessutom skadegörelse på både en ambulans och en polisbil. Det kom att bli en orolig torsdag på Granitvägen i Hultsfred..

LV - 1 timme sedan

Polisen satsar extra på utredningar

Polisen satsar extra på utredningar av anmälda brott som stölder och skadegörelser. Under en tid framför kommer polisen i lokalpolisområdet Västervik därför disponera om sina resurser..

LV - 1 timme sedan

Stopp i tågtrafiken på Tjustbanan

Tågen på Tjustbanan mellan Västervik och Linköping fick ställas in under fredagsförmiddagen. - I nuläget har vi ingen prognos för när problemet kan vara löst, säger Katharina Seijsing, trafikplanerare på KLT..

LV - 2 timmar sedan

Bra betyg för kommunens kök

Av 29 tillagningskök som inspekterats under hösten 2016 var det endast fem som inte höll måttet. Det visar resultatet av miljö- och byggnadsnämndens kontrollprojekt..

LV - 2 timmar sedan

Pippi Långstrump får pris för framgångsskapande varumärkesarbete

Pippi Långstrump har sedan sin födelse 1945 erövrat världen och en alldeles egen plats i vår gemensamma kultur och i människors hjärtan..

LV - 2 timmar sedan

Upphandlingen klar - nu kan champagnen korkas upp

Champagnen har stått på kylning. Nu kan den korkas upp. Upphandlingen som beräknas ge hundratals nya jobb i Hultsfred är klar..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.