GöteborgsPosten > Nyheter

Tuesday, 23 January, 09:07

GöteborgsPosten - 11 jan 17 kl. 11:56

Nedlagd utredning kan väcka ny oroFörundersökningen om en uppmärksammad, misstänkt gruppvåldtäkt på Gotland läggs ner. Händelsen väckte mycket starka reaktioner på ön, och polisen är redo att sätta in förstärkning igen..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Gotland

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nedlagd, utredningkan , väckany , oro
Sydsvenskan - 11 jan 17 kl. 10:31

Nedlagd utredning kan väcka ny oro

Förundersökningen om en uppmärksammad, misstänkt gruppvåldtäkt på Gotland läggs ner. Händelsen väckte mycket starka reaktioner på ön, och polisen är redo att sätta in förstärkning igen. En rörelsehindrad kvinna anmälde den 2 oktober att hon utsatts för.

SmålandsPosten - 11 jan 17 kl. 11:56

Nedlagd utredning kan väcka ny oro

Förundersökningen om en uppmärksammad, misstänkt gruppvåldtäkt på Gotland läggs ner. Händelsen väckte mycket starka reaktioner på ön, och polisen är redo att sätta in förstärkning igen. En rörelsehindrad kvinna anmälde den 2 oktober att hon utsatts för en våldtäkt.

Helsingborgs Dagblad - 11 jan 17 kl. 10:31

Nedlagd utredning kan väcka ny oro

Förundersökningen om en uppmärksammad, misstänkt gruppvåldtäkt på Gotland läggs ner. Händelsen väckte mycket starka reaktioner på ön, och polisen är redo att sätta in förstärkning igen. En rörelsehindrad kvinna anmälde den 2 oktober att hon utsatts för.

UNT - 11 jan 17 kl. 11:56

Nedlagd utredning kan väcka ny oro

Förundersökningen om en uppmärksammad, misstänkt gruppvåldtäkt på Gotland läggs ner..

SvD - 11 jan 17 kl. 19:50

Nedlagd utredning kan väcka ny oro

Den anmälda gruppvåldtäkten på Gotland ledde till massiva protester och en flod av rasistiska kommentarer och påhopp. Polisen fick kalla in förstärkning för att klara av situationen. Nu läggs våldtäktsutredningen ner..

Nya Wermlands Tidningen - 16 apr 13 kl. 07:30

Utredning sprider stor oro

YLE - 13 dec 13 kl. 08:15

Sitra vill väcka debatt med dystert klimatscenario

Storm, regn och mörker - den vita snön är blott ett minne. Så här dyster kommer den finländska julen att se ut år 2080 om man inte tar itu med klimatförändringen, hävdar Finlands självständighets jubileumsfond Sitra i en färsk utredning. Läs utredningen på finska här!

Expressen - 27 okt 16 kl. 17:22

LSS-utredning skapar oro: "Jag är livrädd"

Regeringen har tillsatt en LSS-utredning som ska se över rätten till assistans. Detta skapar en oerhörd oro, och debatten har varit intensiv. En av dem som är kritisk är mamman Katarina Gustafsson.

YLE - 23 nov 12 kl. 14:46

Pedersöre vill ha allösterbottnisk utredning

Jakobstad blev en besvikelse. Staden har inte klarat av att hålla hälso- och sjukvårdskostnaderna i schack. Det säger kommunstyrelsens ordförande Henrik Sandberg i Pedersöre.

Alingsås tidning - 30 okt 15 kl. 13:28

Häftiga reaktioner kring GA-utredning

Över 500 namnunderskrifter har samlats ihop för att väcka opinion mot den eventuella nedläggningen av GA-skolan. På tisdag i nästa vecka offentliggörs barn- och ungdomsförvaltningens utredning kring GA-skolans framtid. Och den 27 november kommer politikerna att säga sitt.

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 10 minuter sedan

Floka: När ett rådjur hittar hem

VG:s kåsör går över gränsen.

GöteborgsPosten - 5 minuter sedan

Så blir du piggare i vintermörkret

Mörkret håller oss i ett järngrepp i ytterligare några veckor och många påverkas negativt av de få timmarna med dagsljus. Men det finns sätt att öka välbefinnandet..

GöteborgsPosten - 5 minuter sedan

Extrapengar gav biennalen ny publik

Ett extra projektstöd på 2,2 miljoner gjorde att Konstbiennalen 2017 kunde sprida konsten till nya platser och en större publik. Samtidigt minskade antalet betalande besökare..

GöteborgsPosten - 17 timmar sedan

Agera konstruktivt för hamnens bästa

Ann-Sofie Hermansson (S) och Ulrica Messing (S) anklagar debattörer för att sakna intresse för att hitta en lösning i hamnkonflikten. De bidrar själva aktivt till att förhindra en sådan, skriver Patrik Helgeson (V)..

GöteborgsPosten - 5 minuter sedan

Silverlaget återvänder till Göteborg

Silverlaget i hästhoppning, inklusive Europamästaren Peder Fredricson, återvänder till Göteborg i februari för Gothenburg Horse Show..

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Rv 44 öppen igen efter olycka

En bil voltade på tisdagsmorgonen och körde ner i diket på rv 44. Vägen var avstängd i drygt en timme och långa köer uppstod..

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Sydkoreansk OS-delegation besöker Nordkorea

En sydkoreansk delegation har korsat gränsen till Nordkorea för ett tredagarsbesök inför vinter-OS i Pyeongchang. Delegationens syfte är att förbereda inför ländernas gemensamma arrangemang..

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Skatteparadis lyfts från EU-lista

GöteborgsPosten - 10 timmar sedan

Över 100 barn söker nya familjehem i Göteborg

Behovet är stort av fler familjehem. Idag finns över hundra barn på listan och som nu väntar på att få en placering.
– Vi behöver alltid fler som kan hjälpa till med andras barn och många vet inte att detta kan göras på olika sätt, säger Karin Stark kommunikationsstrateg på Familjehem i Göteborgs stad..

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Investor höjer utdelningenOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.