Sydsvenskan > Kultur

Thursday, 17 August, 23:29

Sydsvenskan - 11 jan 17 kl. 10:31

Nedlagd utredning kan väcka ny oroFörundersökningen om en uppmärksammad, misstänkt gruppvåldtäkt på Gotland läggs ner. Händelsen väckte mycket starka reaktioner på ön, och polisen är redo att sätta in förstärkning igen. En rörelsehindrad kvinna anmälde den 2 oktober att hon utsatts för.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Gotland

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nedlagd, utredningkan , väckany , oro
GöteborgsPosten - 11 jan 17 kl. 11:56

Nedlagd utredning kan väcka ny oro

Förundersökningen om en uppmärksammad, misstänkt gruppvåldtäkt på Gotland läggs ner. Händelsen väckte mycket starka reaktioner på ön, och polisen är redo att sätta in förstärkning igen..

SmålandsPosten - 11 jan 17 kl. 11:56

Nedlagd utredning kan väcka ny oro

Förundersökningen om en uppmärksammad, misstänkt gruppvåldtäkt på Gotland läggs ner. Händelsen väckte mycket starka reaktioner på ön, och polisen är redo att sätta in förstärkning igen. En rörelsehindrad kvinna anmälde den 2 oktober att hon utsatts för en våldtäkt.

Helsingborgs Dagblad - 11 jan 17 kl. 10:31

Nedlagd utredning kan väcka ny oro

Förundersökningen om en uppmärksammad, misstänkt gruppvåldtäkt på Gotland läggs ner. Händelsen väckte mycket starka reaktioner på ön, och polisen är redo att sätta in förstärkning igen. En rörelsehindrad kvinna anmälde den 2 oktober att hon utsatts för.

UNT - 11 jan 17 kl. 11:56

Nedlagd utredning kan väcka ny oro

Förundersökningen om en uppmärksammad, misstänkt gruppvåldtäkt på Gotland läggs ner..

SvD - 11 jan 17 kl. 19:50

Nedlagd utredning kan väcka ny oro

Den anmälda gruppvåldtäkten på Gotland ledde till massiva protester och en flod av rasistiska kommentarer och påhopp. Polisen fick kalla in förstärkning för att klara av situationen. Nu läggs våldtäktsutredningen ner..

Nya Wermlands Tidningen - 16 apr 13 kl. 07:30

Utredning sprider stor oro

YLE - 13 dec 13 kl. 08:15

Sitra vill väcka debatt med dystert klimatscenario

Storm, regn och mörker - den vita snön är blott ett minne. Så här dyster kommer den finländska julen att se ut år 2080 om man inte tar itu med klimatförändringen, hävdar Finlands självständighets jubileumsfond Sitra i en färsk utredning. Läs utredningen på finska här!

Expressen - 27 okt 16 kl. 17:22

LSS-utredning skapar oro: "Jag är livrädd"

Regeringen har tillsatt en LSS-utredning som ska se över rätten till assistans. Detta skapar en oerhörd oro, och debatten har varit intensiv. En av dem som är kritisk är mamman Katarina Gustafsson.

YLE - 23 nov 12 kl. 14:46

Pedersöre vill ha allösterbottnisk utredning

Jakobstad blev en besvikelse. Staden har inte klarat av att hålla hälso- och sjukvårdskostnaderna i schack. Det säger kommunstyrelsens ordförande Henrik Sandberg i Pedersöre.

Alingsås tidning - 30 okt 15 kl. 13:28

Häftiga reaktioner kring GA-utredning

Över 500 namnunderskrifter har samlats ihop för att väcka opinion mot den eventuella nedläggningen av GA-skolan. På tisdag i nästa vecka offentliggörs barn- och ungdomsförvaltningens utredning kring GA-skolans framtid. Och den 27 november kommer politikerna att säga sitt.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 30 minuter sedan

Johnny Cashs barn fördömer högerextremist

Countrylegendaren Johnny Cashs barn skräder inte orden när de fördömer en högerextremist som synts delta i förra veckans våldsamma demonstration i Charlottesville iförd en tröja föreställande Cash. "Kopplingen äcklar oss. Vi ber om att namnet Cash hålls.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Varför gick det att köra in på Ramblan?

Ytterligare en plats där människor samlas för att roa sig och njuta blir måltavla för vettvillingar. Ytterligare ett vansinnesdåd förefaller ske bara för att sprida skräck. Ytterligare en europeisk storstad fogas till listan:.

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Österrikiske storstjärnan svårt skadad

OS kan vara i fara för Marcel Hirscher. Den österrikiske alpinstjärnan har brutit benet under ett träningspass. "Nästa skiddag kommer dröja lite", skriver han på Facebook.

Sydsvenskan - 10 timmar sedan

Polisen om sökandet efter Kim Wall: Vi letar efter en död person

Dykare letar igenom Kögebuktens djupaste ställen för att hitta spår av journalisten..

Sydsvenskan - 10 timmar sedan

Steinhaus bundesligadebuterar: ”Jag har ett drömjobb”

”Jag har aldrig planerat att bryta ny mark på jämställdhetsområdet. Jag gör bara det jag älskar”.

Sydsvenskan - 14 timmar sedan

Gisslandrama över – en man gripen

Gisslandramat på en radiostation i Hilversum är över. Nederländsk polis har gripit den man som ska ha tagit sig in i lokalerna och hållit en av radiostationens anställda som gisslan. Det nederländska public service-bolaget NOS rapporterar att mannen had.

Sydsvenskan - 20 timmar sedan

Årets första snö har fallit

Hej då sommaren! Nu har vintern börjat smyga sig på – åtminstone vid Låktatjåkka fjällstation, cirka nio mil från Björkliden, på drygt 1 200 meters höjd. Natten till tisdagen föll årets första snö, i sällskap med 20 sekundmeters blåst.

Sydsvenskan - 21 timmar sedan

Självmordsattack i södra Gaza

En självmordsbombare har sprängt sig själv vid en av Hamas kontrollstationer i södra Gaza. Dådet inträffade tidigt på torsdagen nära gränsövergången till Egypten. Självmordsbombaren dog och flera säkerhetsansvariga personer skadades, enligt en talespe.

Sydsvenskan - Igår: 21:34

Direktbilder från the Hives spelning på Malmöfestivalen

Rockbandet från Fagersta ställer sig på Malmöfestivalens största scen ikväll..

Sydsvenskan - Igår: 18:00

Skräpnovis ska leda ett Sysav i full gungning

Styrelsenybörjaren My Gillberg (MP) tar över. Bolagets verksamhet hotas i domstol..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.