Sydsvenskan > Kultur

Saturday, 24 June, 22:44

Sydsvenskan - 11 jan 17 kl. 10:31

Nedlagd utredning kan väcka ny oroFörundersökningen om en uppmärksammad, misstänkt gruppvåldtäkt på Gotland läggs ner. Händelsen väckte mycket starka reaktioner på ön, och polisen är redo att sätta in förstärkning igen. En rörelsehindrad kvinna anmälde den 2 oktober att hon utsatts för.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Gotland

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nedlagd, utredningkan , väckany , oro
GöteborgsPosten - 11 jan 17 kl. 11:56

Nedlagd utredning kan väcka ny oro

Förundersökningen om en uppmärksammad, misstänkt gruppvåldtäkt på Gotland läggs ner. Händelsen väckte mycket starka reaktioner på ön, och polisen är redo att sätta in förstärkning igen..

SmålandsPosten - 11 jan 17 kl. 11:56

Nedlagd utredning kan väcka ny oro

Förundersökningen om en uppmärksammad, misstänkt gruppvåldtäkt på Gotland läggs ner. Händelsen väckte mycket starka reaktioner på ön, och polisen är redo att sätta in förstärkning igen. En rörelsehindrad kvinna anmälde den 2 oktober att hon utsatts för en våldtäkt.

Helsingborgs Dagblad - 11 jan 17 kl. 10:31

Nedlagd utredning kan väcka ny oro

Förundersökningen om en uppmärksammad, misstänkt gruppvåldtäkt på Gotland läggs ner. Händelsen väckte mycket starka reaktioner på ön, och polisen är redo att sätta in förstärkning igen. En rörelsehindrad kvinna anmälde den 2 oktober att hon utsatts för.

UNT - 11 jan 17 kl. 11:56

Nedlagd utredning kan väcka ny oro

Förundersökningen om en uppmärksammad, misstänkt gruppvåldtäkt på Gotland läggs ner..

SvD - 11 jan 17 kl. 19:50

Nedlagd utredning kan väcka ny oro

Den anmälda gruppvåldtäkten på Gotland ledde till massiva protester och en flod av rasistiska kommentarer och påhopp. Polisen fick kalla in förstärkning för att klara av situationen. Nu läggs våldtäktsutredningen ner..

Nya Wermlands Tidningen - 16 apr 13 kl. 07:30

Utredning sprider stor oro

YLE - 13 dec 13 kl. 08:15

Sitra vill väcka debatt med dystert klimatscenario

Storm, regn och mörker - den vita snön är blott ett minne. Så här dyster kommer den finländska julen att se ut år 2080 om man inte tar itu med klimatförändringen, hävdar Finlands självständighets jubileumsfond Sitra i en färsk utredning. Läs utredningen på finska här!

Expressen - 27 okt 16 kl. 17:22

LSS-utredning skapar oro: "Jag är livrädd"

Regeringen har tillsatt en LSS-utredning som ska se över rätten till assistans. Detta skapar en oerhörd oro, och debatten har varit intensiv. En av dem som är kritisk är mamman Katarina Gustafsson.

YLE - 23 nov 12 kl. 14:46

Pedersöre vill ha allösterbottnisk utredning

Jakobstad blev en besvikelse. Staden har inte klarat av att hålla hälso- och sjukvårdskostnaderna i schack. Det säger kommunstyrelsens ordförande Henrik Sandberg i Pedersöre.

Alingsås tidning - 30 okt 15 kl. 13:28

Häftiga reaktioner kring GA-utredning

Över 500 namnunderskrifter har samlats ihop för att väcka opinion mot den eventuella nedläggningen av GA-skolan. På tisdag i nästa vecka offentliggörs barn- och ungdomsförvaltningens utredning kring GA-skolans framtid. Och den 27 november kommer politikerna att säga sitt.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 4 minuter sedan

New Delhi får ny storflygplats

Indiens huvudstad New Delhi får en andra internationell flygplats inom fyra–fem år, meddelar regeringen. På prislappen står det 200 miljarder rupier, motsvarande 27 miljarder kronor. Noida International Airport väntas hantera 30–50 miljoner passagerare.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Höga smällar i centrala Lund var fyrverkerier

Polisen larmades till Kattesund i Lund vid 20.20-tiden med anledning av att flera personer hört två höga smällar..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Allt fler falska examensbevis avslöjas

Antalet polisanmälningar har ökat från en handfull per år till 32 ifjol..

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

”Mentorn” Gatlin skrällde mot Coleman

Justin Gatlin vann 100 meter på tiden 9,95 vid de amerikanska VM-uttagningarna..

Sydsvenskan - 10 timmar sedan

Här slutar väg 108 – ett snöpligt farväl och sex sevärda tips

Ingen vet var 108:an slutar. Sydsvenskan avslöjar svaret och tipsar om utflykter i sommar..

Sydsvenskan - 13 timmar sedan

Tre döda i svår olycka

Tre personer har omkommit i en svår singelolycka på väg 66 mellan Surahammar och Fagersta. – De är inte identifierade ännu, säger Ivan Åslund vid polisen i Västmanland till TT. Enligt polisen var personerna döda när de hittades.

Sydsvenskan - 13 timmar sedan

Ars 17: datorkonst för dummies

Pontus Kyander ser sval virtuell datorkonst i en värld som skriker efter något litet mer..

Sydsvenskan - 22 timmar sedan

Pelletsfabrik i lågor i Småland

En pelletsfabrik brinner några mil norr om Högsby i Småland, rapporterar lokala medier. – Den är helt övertänd. Räddningstjänsten är där och bekämpar den utifrån, säger Jan Karlsson, inre befäl på räddningstjänsten i Oskarshamn, till Barometern.

Sydsvenskan - 22 timmar sedan

Självmordsbombare planerade attack i Mecka

En självmordsbombare som planerade en attack mot Stora moskén i Mecka sprängde sig själv när säkerhetsstyrkor omringade huset som han gömde sig i, uppger Saudiarabiens inrikesdepartement. Enligt departementets uttalande, som lästes upp i saudiägda tv-k.

Sydsvenskan - Igår: 22:17

Teknikbolag vinnare på Wall Street

Olja och teknik gick upp på USA-börserna under fredagen. Teknikbolag som Apple, Facebook och Microsoft drev upp kursen inom IT-sektorn på S&P 500. Stålföretag, inklusive US Steel och AK Steel, klättrade också efter en uppgradering av Deutsche Bank.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.