Kristianstadsbladet > Ekonomi

Friday, 28 April, 17:57

Kristianstadsbladet - 11 jan 17 kl. 10:59

Köp nu - skörda i sommarKöp in dig i en bikupa och få färsk honung i sommar. Andelsodlingar är ett koncept som växer i Sverige. - Intresset har exploderat under de senaste åren, säger lantbruksrådgivaren Lina Wejdmark. Biodlaren Rickard Hansson i skånska Vollsjö lyfter på locket till en av sina 30 bikupor.
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Sverige, Lina Wejdmark, Rickard Hansson, Vollsjö

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Köpnu , skördai , sommar
Skånskan - 3 timmar sedan

Trädgårdsgalleri satsar på konst av kvinnor i sommar

ERWP.fif(3)BESSINGE
Virkade hängmattor, teckningar med BDSM-motiv, skulpturer och spindelnät är bara något av det som visas på Björkhaga Trädgårdsgalleri i sommar.
Den 1 maj är det säsongspremiär.

YA - 28 aug 14 kl. 03:50

Att skörda regnvatten

Scenförändringen är påtaglig.
Vi har upplevt en het sommar där våra trädgårdar slokat bedrövligt. Nu är vi med om skyfall och regn i sådana mängder att översvämningar blir stora problem.

Kristianstadsbladet - 16 aug 12 kl. 11:05

En bra Sommar visar på det enkla - och det viktiga

Det går att göra som Nils-Eric Sandberg, avfärda P1:s folkkära klassiker Sommar som ett egoistiskt projekt. Så här skrev han på måndagens ledarsida: ?Statsradions sommarpratare /...

BT - 25 jun 12 kl. 00:30

Politikens sommar ? långt från badstranden

Sommaren är kort. Det mesta regnar bort. Sägs det.

BT - 25 jun 12 kl. 00:30

Schlaug: Politikens sommar ? långt från badstranden

Sommaren är kort. Det mesta regnar bort. Sägs det.

BT - 03 jun 14 kl. 13:04

De blir årets "Sommar"?värdar

Många artister, en blivande ärkebiskop men inga politiker. Vad tycker du om årets "Sommar"-värdar? Diskutera i artikeln!

Skånskan - 28 maj 16 kl. 14:00

Större utbud i sommar på fritidsgård

Skurup I sommar händer det mer än vanligt på Gummifabriken. Det är öppet under sommaren och det blir många utflykter.– Vi har pratat med ungdomarna och gjort det här efter deras önskemål, säger Richard Andersson, föreståndare på Gummifabriken.

Kristianstadsbladet - 03 jun 14 kl. 13:00

Nöje och kultur dominerar i "Sommar"

Många artister, en blivande ärkebiskop men inga politiker. Så kan listan över årets "Sommar"-värdar i P1 sammanfattas.På tisdagen presenterades vilka som fått de åtråvärda radioplatserna.

Trelleborgs Allehanda - 03 jun 14 kl. 13:09

Nöje och kultur dominerar i "Sommar"

Arkivfoto: Annica Jönsson
Många artister, en blivande ärkebiskop men inga politiker. Så kan listan över årets "Sommar"-värdar i P1 sammanfattas. På tisdagen presenterades vilka som fått de åtråvärda radioplatserna.

Barometern - 03 jun 14 kl. 13:30

Nöje och kultur dominerar i "Sommar"

Många artister, en blivande ärkebiskop men inga politiker. Så kan listan över årets "Sommar"-värdar i P1 sammanfattas. På tisdagen presenterades vilka som fått de åtråvärda radioplatserna.

Cornucopia - 22 maj 15 kl. 10:12

Hög NATO-general: "Sannolikt krig i sommar, har vi tur utan kärnvapen"

"Vi är sannolikt i krig den här sommaren. Har vi tur är det utan kärnvapen." - en hög icke-amerikansk NATO-general eller amiral till John Schindler, 20:e majEn hög icke-amerikansk NATO-general eller amiral sade i förrgår att han tror att NATO är i krig i sommar, om man har tur utan kärnvapen.

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 10 minuter sedan

Finansieringsfrist för USA:s regering

Den amerikanska kongressen har beslutat att tillfälligt förlänga den federala regeringens budgettak, rapporterar The Washington Post. Det ger regeringen ekonomiskt handlingsutrymme i ytterligare en vecka.(TT).

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

Delar av Saab-domen överklagas

Åklagarna överklagar vissa delar av Vänersborgs tingsrätts friande dom mot de sju personer som åtalats för misstänkta ekonomiska brott i Saab Automobile. Bland de åtalade finns Saabs siste vd och styrelseordförande Victor Muller, och bilföretagets tidigare vd Jan Åke Jonsson.(TT).

Kristianstadsbladet - 5 timmar sedan

Brittisk tillväxt bromsar in

Den brittiska tillväxten bromsade in kraftigt under årets första kvartal. Högre inflationstryck inför EU-utträdet slår mot detaljhandeln och andra konsumentrelaterade delar av ekonomin.(TT).

Kristianstadsbladet - 5 timmar sedan

Sänkt rysk styrränta

Rysslands centralbank sänker styrräntan till 9,25 procent, ned från 9,75 procent. Beslutet fattas sedan Rysslands inflation sjunkit till 4,3 procent från 4,6 procent i februari och centralbankens direktion säger att man nu räknar med att inflationen ska ha sjunkit till målnivån på 4 procent inom loppet av 2017.(TT).

Kristianstadsbladet - 3 timmar sedan

USA:s tillväxt lägre än väntat

USA:s bruttonationalprodukt (BNP) växte med 0,7 procent i beräknad årstakt under första kvartalet. Det visar en första beräkning från landets handelsdepartement. Analytiker hade väntat sig tillväxten skulle hamna på 1,2 procent.

Kristianstadsbladet - 3 timmar sedan

Bra resultat för nordiska banker

De nordiska storbankerna går starkt. Även Danske Bank och norska DNB slog förväntningarna under årets första kvartal. Danske Bank gjorde ett betydligt bättre resultat än förväntat för första kvartalet 2017.

Kristianstadsbladet - 3 timmar sedan

Bättre än väntat för Exxon

Amerikanska oljejätten Exxon gjorde en ökad vinst för första kvartalet jämfört med samma period 2016. Vinsten blev 4 010 miljoner dollar, motsvarande 35 miljarder svenska kronor jämfört med 1 810 miljoner dollar för perioden 2016.(TT).

Kristianstadsbladet - 4 timmar sedan

Bra fart på GM

Amerikanska fordonstillverkaren General Motors (GM) rapporterar en rejält ökad vinst för första kvartalet 2017. Vinsten blev 2,6 miljarder dollar, cirka 22,9 miljarder svenska kronor, vilket var 33 procent bättre än samma period 2016.(TT).

Kristianstadsbladet - 6 timmar sedan

Högre inflation än förväntat

Inflationstakten i euroområdet steg till 1,9 procent i april jämfört med 1,5 procent i mars enligt Eurostat. Detta var högre än förväntat. Reuters enkät beräknade att inflationen skulle stiga till 1,8 procent.

Kristianstadsbladet - 6 timmar sedan

Skördetid för svenska exportbolag

En stark dollar, bättre fart i Europa och sparpaket som nu börjar bita. Det är skördetid för de exportberoende verkstadsbolagen. - Ett superstarkt kvartal för alla utom Ericsson, säger börsanalytiker Peter Malmqvist.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.