Kristianstadsbladet > Ekonomi

Thursday, 23 March, 23:09

Kristianstadsbladet - 11 jan 17 kl. 10:59

Köp nu - skörda i sommarKöp in dig i en bikupa och få färsk honung i sommar. Andelsodlingar är ett koncept som växer i Sverige. - Intresset har exploderat under de senaste åren, säger lantbruksrådgivaren Lina Wejdmark. Biodlaren Rickard Hansson i skånska Vollsjö lyfter på locket till en av sina 30 bikupor.
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Sverige, Lina Wejdmark, Rickard Hansson, Vollsjö

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Köpnu , skördai , sommar
YA - 28 aug 14 kl. 03:50

Att skörda regnvatten

Scenförändringen är påtaglig.
Vi har upplevt en het sommar där våra trädgårdar slokat bedrövligt. Nu är vi med om skyfall och regn i sådana mängder att översvämningar blir stora problem.

Kristianstadsbladet - 16 aug 12 kl. 11:05

En bra Sommar visar på det enkla - och det viktiga

Det går att göra som Nils-Eric Sandberg, avfärda P1:s folkkära klassiker Sommar som ett egoistiskt projekt. Så här skrev han på måndagens ledarsida: ?Statsradions sommarpratare /...

BT - 25 jun 12 kl. 00:30

Politikens sommar ? långt från badstranden

Sommaren är kort. Det mesta regnar bort. Sägs det.

BT - 25 jun 12 kl. 00:30

Schlaug: Politikens sommar ? långt från badstranden

Sommaren är kort. Det mesta regnar bort. Sägs det.

BT - 03 jun 14 kl. 13:04

De blir årets "Sommar"?värdar

Många artister, en blivande ärkebiskop men inga politiker. Vad tycker du om årets "Sommar"-värdar? Diskutera i artikeln!

Skånskan - 28 maj 16 kl. 14:00

Större utbud i sommar på fritidsgård

Skurup I sommar händer det mer än vanligt på Gummifabriken. Det är öppet under sommaren och det blir många utflykter.– Vi har pratat med ungdomarna och gjort det här efter deras önskemål, säger Richard Andersson, föreståndare på Gummifabriken.

Kristianstadsbladet - 03 jun 14 kl. 13:00

Nöje och kultur dominerar i "Sommar"

Många artister, en blivande ärkebiskop men inga politiker. Så kan listan över årets "Sommar"-värdar i P1 sammanfattas.På tisdagen presenterades vilka som fått de åtråvärda radioplatserna.

Trelleborgs Allehanda - 03 jun 14 kl. 13:09

Nöje och kultur dominerar i "Sommar"

Arkivfoto: Annica Jönsson
Många artister, en blivande ärkebiskop men inga politiker. Så kan listan över årets "Sommar"-värdar i P1 sammanfattas. På tisdagen presenterades vilka som fått de åtråvärda radioplatserna.

Barometern - 03 jun 14 kl. 13:30

Nöje och kultur dominerar i "Sommar"

Många artister, en blivande ärkebiskop men inga politiker. Så kan listan över årets "Sommar"-värdar i P1 sammanfattas. På tisdagen presenterades vilka som fått de åtråvärda radioplatserna.

Cornucopia - 22 maj 15 kl. 10:12

Hög NATO-general: "Sannolikt krig i sommar, har vi tur utan kärnvapen"

"Vi är sannolikt i krig den här sommaren. Har vi tur är det utan kärnvapen." - en hög icke-amerikansk NATO-general eller amiral till John Schindler, 20:e majEn hög icke-amerikansk NATO-general eller amiral sade i förrgår att han tror att NATO är i krig i sommar, om man har tur utan kärnvapen.

YLE - 09 aug 16 kl. 19:00

Lugn sommar på borreliakliniken i Närpes

Det har varit en lugn första sommar på borreliakliniken i Närpes. Ingen har besökt kliniken med ett fästingbett men flera har velat bli testade för borrelia. - Vi har inte kommit i kontakt med så många som har varit oroliga.

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 8 timmar sedan

Fler arbetslösa än väntat i USA

Betydligt fler ansökte om arbetslöshetsunderstöd förra veckan, jämfört med veckan före. Ökningen blev 15 000 personer till 258 000 personer, enligt säsongsjusterad statistik från amerikanska arbetsmarknadsdepartementet. Det var klart högre än väntade 240 000, enligt en Reutersenkät.

Kristianstadsbladet - 8 timmar sedan

Ökat tryck på billiga ECB-lån

I dag var det sista chansen för europeiska banker att ta en stor del billiga lån i samband med Europeiska Centralbankens (ECB) fjärde runda av sitt likviditetslåneprogram, TLTRO II. Totalt lånades 234 miljarder euro, motsvarande 2 200 miljarder kronor, ut till totalt 474 finansiella institutioner.(TT).

Kristianstadsbladet - 11 timmar sedan

Wolf kan ta klubban i Capio

Swedbanks sparkade vd Michael Wolf föreslås som ny styrelseordförande i vårdbolaget Capio. Eftersom Capios verksamhet inte konkurrerar med Swedbanks är det ett uppdrag han kan ta utan bankens godkännande, skriver Dagens Industri.(TT).

Kristianstadsbladet - 12 timmar sedan

Allra stämmer Pensionsmyndigheten

Fondbolaget Allra stämmer Pensionsmyndigheten i Patent- och marknadsdomstolen för missbruk av dominerande ställning, skriver bolaget i ett pressmeddelande.(TT).

Kristianstadsbladet - 12 timmar sedan

Norrmännen gillar svenska fritidshus

I Sverige ägdes 37 492 fritidshus av utländska ägare förra året, vilket är en marginell ökning jämfört med 2015, enligt statistik från SCB. Det norska ägandet av fritidshus i Sverige fortsatte att öka medan det danska minskade för fjärde året i rad.(TT).

Kristianstadsbladet - 13 timmar sedan

Svenska manusförfattare till Polen

Det kan vara tufft att sälja in ett manus i den svenska filmbranschen. Men efter ett initiativ från Arbetsförmedlingen kan manusförfattare öka chanserna att göra karriär - i Polen.(TT).

Kristianstadsbladet - 13 timmar sedan

Fingerprint vänder på börsen

Stockholmsbörsen rör sig kring nollstrecket efter torsdagsöppningen. Vid 9. 30-tiden är OMXS-index oförändrat.

Kristianstadsbladet - 13 timmar sedan

Besked om sänkt pensionärsskatt i dag

I dag vid lunchtid väntas beskedet om sänkt skatt för pensionärer. Skattesänkningen kommer att börja gälla 2018, enligt planen. Regeringen vill sänka skatten för 1,4 miljoner pensionärer, erfor SVT i går.

Kristianstadsbladet - Igår: 22:43

Bombardier kan ha lurat Världsbanken

När Bombardier i Sverige vann den mutmisstänkta affären om signalsystem i Azerbajdzjan kan företaget ha lurat Världsbanken, projektets största finansiär. Upphandlingen tycks ha manipulerats, och nu utreder banken Bombardier, som kan bli avstängt från framtida projekt.(TT).

Kristianstadsbladet - Igår: 21:14

Små rörelser på Wall Street

USA-börserna steg svagt på torsdagen. Investerarna följer med spänning president Donald Trumps försök att få igenom en ny sjukförsäkringsreform i representanthuset som ska ersätta Obamacare.(TT).Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.