Kristianstadsbladet > Ekonomi

Wednesday, 21 March, 08:18

Kristianstadsbladet - 11 jan 17 kl. 10:59

Köp nu - skörda i sommarKöp in dig i en bikupa och få färsk honung i sommar. Andelsodlingar är ett koncept som växer i Sverige. - Intresset har exploderat under de senaste åren, säger lantbruksrådgivaren Lina Wejdmark. Biodlaren Rickard Hansson i skånska Vollsjö lyfter på locket till en av sina 30 bikupor.
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Sverige, Lina Wejdmark, Rickard Hansson, Vollsjö

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Köpnu , skördai , sommar
YA - 28 aug 14 kl. 03:50

Att skörda regnvatten

Scenförändringen är påtaglig.
Vi har upplevt en het sommar där våra trädgårdar slokat bedrövligt. Nu är vi med om skyfall och regn i sådana mängder att översvämningar blir stora problem.

Kristianstadsbladet - 16 aug 12 kl. 11:05

En bra Sommar visar på det enkla - och det viktiga

Det går att göra som Nils-Eric Sandberg, avfärda P1:s folkkära klassiker Sommar som ett egoistiskt projekt. Så här skrev han på måndagens ledarsida: ?Statsradions sommarpratare /...

Alingsås tidning - 17 mar 18 kl. 05:30

Dameliten kör kvällslopp i Vårgårda

Damernas linjelopp i Womens World Tour i Vårgårda körs på måndagskvällen i stället för söndag morgon.
– Det har blivit en idiotkrock, då EM går samtidigt. Vi har kommit i kläm och har inte haft något annat alternativ än att ändra tävlingsdagarna, säger Hans Jönsson, ordförande i Vårgårda Cykelklubb.

BT - 25 jun 12 kl. 00:30

Politikens sommar ? långt från badstranden

Sommaren är kort. Det mesta regnar bort. Sägs det.

BT - 25 jun 12 kl. 00:30

Schlaug: Politikens sommar ? långt från badstranden

Sommaren är kort. Det mesta regnar bort. Sägs det.

BT - 03 jun 14 kl. 13:04

De blir årets "Sommar"?värdar

Många artister, en blivande ärkebiskop men inga politiker. Vad tycker du om årets "Sommar"-värdar? Diskutera i artikeln!

Skånskan - 28 maj 16 kl. 14:00

Större utbud i sommar på fritidsgård

Skurup I sommar händer det mer än vanligt på Gummifabriken. Det är öppet under sommaren och det blir många utflykter.– Vi har pratat med ungdomarna och gjort det här efter deras önskemål, säger Richard Andersson, föreståndare på Gummifabriken.

DN - 08 jul 17 kl. 05:00

Nio deckare du borde läsa i sommar

Ett försvinnande, ett mystiskt självmord och det hårda livet i Stockholms undre värld. Sommaren bjuder på mycket bra deckarläsning. DN:s Lotta Olsson tipsar om nio nya deckare som är värda att läsa i sommar..

Kristianstadsbladet - 03 jun 14 kl. 13:00

Nöje och kultur dominerar i "Sommar"

Många artister, en blivande ärkebiskop men inga politiker. Så kan listan över årets "Sommar"-värdar i P1 sammanfattas.På tisdagen presenterades vilka som fått de åtråvärda radioplatserna.

Trelleborgs Allehanda - 03 jun 14 kl. 13:09

Nöje och kultur dominerar i "Sommar"

Arkivfoto: Annica Jönsson
Många artister, en blivande ärkebiskop men inga politiker. Så kan listan över årets "Sommar"-värdar i P1 sammanfattas. På tisdagen presenterades vilka som fått de åtråvärda radioplatserna.

Barometern - 03 jun 14 kl. 13:30

Nöje och kultur dominerar i "Sommar"

Många artister, en blivande ärkebiskop men inga politiker. Så kan listan över årets "Sommar"-värdar i P1 sammanfattas. På tisdagen presenterades vilka som fått de åtråvärda radioplatserna.

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 3 timmar sedan

Ökat tryck på Pokémonkort - värda tusenlappar

Vårrensningen och högsäsongen på begagnatmarknaden sammanfaller. Och för den som hittar Pokémonkort i sina lådor kan våren få en ordentlig kickstart. Ett enda kort såldes nyligen för 35 300 kronor på auktionssajten Tradera.

Kristianstadsbladet - 11 timmar sedan

M anklagar regeringen för att spara för lite

Inför den sittande regeringens sista vårbudget kommer kritik från Moderaterna, som menar att regeringen har sparat för lite, skriver Dagens Nyheter. - Sverige är sämre rustat inför nästa lågkonjunktur än vad vi har varit på mycket länge.(TT).

Kristianstadsbladet - 13 timmar sedan

Hamntrassel kan gå mot lösning

Den trassliga situationen med två konkurrerande fackförbund i hamnarna kan vara på väg mot en lösning. På onsdagen håller Hamnarbetarförbundet presskonferens om diskussioner som man haft under vintern med LO-förbundet Transport.(TT).

Kristianstadsbladet - 14 timmar sedan

Förändrat Uber eats blidkar inte kritiker

Cykelbudfirman Uber eats har fått kritik för låga löner och ovilja att erkänna sin roll som arbetsgivare. Nu presenterar bolaget en rad förbättringar för kurirerna, men de tunga frågorna - om arbetsgivaransvar och kollektivavtal - vill man inte kännas vid.(TT).

Kristianstadsbladet - 15 timmar sedan

Dom mot aktiebloggare överklagas till HD

De båda aktiebloggande studenterna fälldes för grov otillbörlig marknadspåverkan. Men de behövde bara betala tillbaka hälften av den vinst som de gjorde på aktieaffärerna. Nu överklagar riksåklagaren, på inrådan av Ekobrottsmyndigheten, till högsta domstolen.

Kristianstadsbladet - 17 timmar sedan

850 000 hushåll kan bli utan TV4:s kanaler

I natt kan närmare 850 000 hushåll som är kunder till Telenorägda Canal Digital och Bredbandsbolaget stå utan TV4:s kanaler. Det skulle konsekvensen bli om inte en ny överrenskommelse mellan TV4:s ägare Bonnier Broadcasting och Telenor träffas.(TT).

Kristianstadsbladet - 18 timmar sedan

EU föreslår omstridd digitalskatt

Ett omstritt förslag om en ny skatt på 3 procent på stora digitala bolags omsättning i EU är på väg. Måltavlor är bland annat amerikanska nätjättar som Facebook, Google och Twitter. Skatten beräknas dra in omkring 50 miljarder kronor per år.

Kristianstadsbladet - 21 timmar sedan

Fingerprint stoppas på börsen

Fingerprint Cards aktie handelsstoppades på Stockholmsbörsen på tisdagsförmiddagen. Enligt Stockholmsbörsen stoppas aktien på grund av felaktig hantering av insiderinformation.(TT).

Kristianstadsbladet - 21 timmar sedan

Ny räd mot Volkswagen

Tyska myndigheter har genomfört ytterligare en räd mot biljätten Volkswagens huvudkontor i Wolfsburg, det bekräftar fordonstillverkaren i dag. Över tio kontor genomsöktes i början av mars efter att tyska åklagare öppnat en ny utredning mot biljätten, enligt den tyska tidningen Wirtschaftswoche.(TT).

Kristianstadsbladet - 23 timmar sedan

Stockholmsbörsen öppnar på plus

Stockholmsbörsen inleder uppåt på tisdagsmorgonen, i linje med ledande börser i Europa. Det breda OMXS-index stiger med 0,2 procent efter några minuters handel. Bland storbolagen på OMXS30-listan ökar 25 av 30 aktier.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.