SR > Nyheter

Tuesday, 28 February, 18:07

SR - 11 jan 17 kl. 10:54

Missade möte — trots dyra taxiresanSSU:s ordförande Philip Botströms taxiresa mellan Sälen och Stockholm kostade 7 900 kronor. Nu ska han själv betala resan, eftersom han aldrig dök upp på mötet som var orsaken till den..
Läs mer på SR
Läs mer om:
SSU, Philip Botströms, Sälen, Stockholm

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Missade, mötetrots , dyra, taxiresan
GöteborgsPosten - 11 jan 17 kl. 10:16

Missade möte – trots dyra taxiresan

UNT - 11 jan 17 kl. 10:16

Missade möte - trots dyra taxiresan

För att hinna med att möte med Socialdemokraternas verkställande utskott tog SSU:s ordförande Philip Botström taxi från Sälen till Stockholm - en resa för 7 900 kronor som skulle betalas av ungdomsförbundet..

BT - 11 jan 17 kl. 10:19

Missade möte – trots dyra taxiresan

För att hinna med att möte med Socialdemokraternas verkställande utskott tog SSU:s ordförande Philip Botström taxi från Sälen till Stockholm.

SmålandsPosten - 11 jan 17 kl. 10:27

Missade möte – trots dyra taxiresan

För att hinna med att möte med Socialdemokraternas verkställande utskott tog SSU:s ordförande Philip Botström taxi från Sälen till Stockholm – en resa för 7 900 kronor som skulle betalas av ungdomsförbundet. Men Philip Botström dök aldrig upp på mötet, vilket Aftonbladet var först att rapportera om..

UNT - 11 jan 17 kl. 10:46

Missade möte - trots dyra taxiresan

SSU:s ordförande Philip Botströms taxiresa mellan Sälen och Stockholm kostade 7 900 kronor..

YLE - 14 mar 13 kl. 14:07

Två dyra bommar för Kaisa Mäkäräinen

Kaisa Mäkäräinen står fortfarande utan seger i världscupen säsongen 2012-2013. Två bommade skott blev två för mycket i torsdagens sprintlopp i Chanty Mansijsk, där segern gick till Tjeckien. Mäkäräinen inledde i ett högt skidtempo och skruvade upp förväntningarna rejält då hon satte fem av fem skott vid första besöket på skjutvallen.

LV - 28 aug 13 kl. 08:45

Kommunen missade att göra upphandling

Kommunrevisionen riktar skarp kritik mot kommunstyrelsens presidium, kommundirektören och ekonomichefen. De gjorde ingen upphandling när de anlitade företaget Svensk kommunrating och kostnaderna blev drygt tre gånger så dyra än vad de skulle ha blivit från början..

YLE - 31 jul 16 kl. 15:45

Dyra missar för Rosberg – Hamilton suverän i Hockenheim

Formel 1-deltävlingen i tyska Hockenheim blev en Lewis Hamilton-show. Nico Rosberg tappade mark genast i starten och dömdes till straff efter hårda tag mot Max Verstappen. Kimi Räikkönen kom i mål som sexa.

Sydsvenskan - 06 jul 14 kl. 00:45

Stig Strömkvists hela resedagbok

- fredag 27 juni 2014 07:40 Sista arbetsdagen innan semestern. 07:43 har preliminär avgång 07:47. Sedan 07:50.

VA - 24 feb 11 kl. 15:45

Volvo och Saabs dödsstöt

24 februari Förstora Volvo sålde bara 30 000 bilar under förra året i Kina ? en droppe i havet med tanke på att det totalt såldes cirka 16 miljoner bilar. Foto: Hugo Hu Cyklande människor i blå Mao-uniformer och en och annan moped eller motorcykel ?

Fler nyheter från SR

SR - 10 minuter sedan

Hot och trakasserier ökar

Hot och trakasserier har ökat de senaste åren. Det visar en färsk rapport om Brottsutvecklingen i Sverige från Brottsförebyggande rådet, Brå..

SR - 1 timme sedan

Ny lista över farligaste bakterierna

Världshälsoorganisationen har publicerat en lista över de bakterier som på grund av sin motståndskraft mot antibiotika, anses vara de största hälsohoten..

SR - 1 timme sedan

IS kontroll på norra Sinai oroar

De senaste dagarna har hundratals egyptiska kristna flytt från norra Sinai, undan terrorörelsen IS som mördat sju kopter på Sinai de senaste veckorna..

SR - 2 timmar sedan

Krav på "Lex Lotta"-lag lämnas idag

Idag tar regeringen emot krav på lagstiftning som ska skydda våldsutsatta kvinnor bättre. Det kommer efter det uppmärksammade mordet på den 41-åriga kvinna, som misshandlades till döds av sin före detta pojkvän i Bromma ifjol..

SR - 3 timmar sedan

Fler smittade av färsk kyckling

Antalet personer som blivit sjuka av campylobacter i kycklingen har fördubblats i Sverige de senaste fem åren.  Folkhälsomyndigheten uppmanar nu till försiktighet när man äter färsk kyckling..

SR - 3 timmar sedan

Eliasson vill ha miljardtillskott

Rikspolischefen Dan Eliasson vill ha närmare fyra miljarder i tillskott av regeringen för att kunna täcka kostnaderna och anställa fler poliser – annars riskerar myndigheten att behöva göra sig av med uppemot 1000 tjänster..

SR - 4 timmar sedan

Tacksamt läge för ÖB

Det är inte längre frågan om - utan när och hur mycket - försvarsbudgeten  ska växa. Sällan har en myndighetschef haft starkare medvind när han begär förstärkning än ÖB idag. Åsikten att krigsmakten behöver större resurser drivs från alla håll, säger Ekots politiske kommentator Tomas Ramberg..

SR - 5 timmar sedan

Försvarsministern delar ÖB:s bild

Försvarsminister Peter Hultqvist (S) delar ÖB:s bild att försvarsförmågan kan försämras efter 2020..

SR - 5 timmar sedan

Björklund kritisk mot SD-samarbete

I Hässleholm har Liberalerna tillsammans med sina allianskollegor tagit över den politiska ledningen med hjälp av SD. – Det är inte acceptabelt, säger L-ledaren Jan Björklund (L) till TT..

SR - 5 timmar sedan

Försvaret behöver 6,5 miljarder

Överbefälhavare Micael Bydén presenterade idag sina krav till regeringen inför nästa års budget. Det behövs mer resurser för att försvaret ska kunna nå upp till dom mål som riksdagen slagit fast för dom kommande åren..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.