SR > Nyheter

Tuesday, 24 April, 10:55

SR - 11 jan 17 kl. 10:54

Missade möte — trots dyra taxiresanSSU:s ordförande Philip Botströms taxiresa mellan Sälen och Stockholm kostade 7 900 kronor. Nu ska han själv betala resan, eftersom han aldrig dök upp på mötet som var orsaken till den..
Läs mer på SR
Läs mer om:
SSU, Philip Botströms, Sälen, Stockholm

Dela artikeln

24 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Missade, mötetrots , dyra, taxiresan
GöteborgsPosten - 11 jan 17 kl. 10:16

Missade möte – trots dyra taxiresan

UNT - 11 jan 17 kl. 10:16

Missade möte - trots dyra taxiresan

För att hinna med att möte med Socialdemokraternas verkställande utskott tog SSU:s ordförande Philip Botström taxi från Sälen till Stockholm - en resa för 7 900 kronor som skulle betalas av ungdomsförbundet..

BT - 11 jan 17 kl. 10:19

Missade möte – trots dyra taxiresan

För att hinna med att möte med Socialdemokraternas verkställande utskott tog SSU:s ordförande Philip Botström taxi från Sälen till Stockholm.

SmålandsPosten - 11 jan 17 kl. 10:27

Missade möte – trots dyra taxiresan

För att hinna med att möte med Socialdemokraternas verkställande utskott tog SSU:s ordförande Philip Botström taxi från Sälen till Stockholm – en resa för 7 900 kronor som skulle betalas av ungdomsförbundet. Men Philip Botström dök aldrig upp på mötet, vilket Aftonbladet var först att rapportera om..

UNT - 11 jan 17 kl. 10:46

Missade möte - trots dyra taxiresan

SSU:s ordförande Philip Botströms taxiresa mellan Sälen och Stockholm kostade 7 900 kronor..

YLE - 14 mar 13 kl. 14:07

Två dyra bommar för Kaisa Mäkäräinen

Kaisa Mäkäräinen står fortfarande utan seger i världscupen säsongen 2012-2013. Två bommade skott blev två för mycket i torsdagens sprintlopp i Chanty Mansijsk, där segern gick till Tjeckien. Mäkäräinen inledde i ett högt skidtempo och skruvade upp förväntningarna rejält då hon satte fem av fem skott vid första besöket på skjutvallen.

LV - 28 aug 13 kl. 08:45

Kommunen missade att göra upphandling

Kommunrevisionen riktar skarp kritik mot kommunstyrelsens presidium, kommundirektören och ekonomichefen. De gjorde ingen upphandling när de anlitade företaget Svensk kommunrating och kostnaderna blev drygt tre gånger så dyra än vad de skulle ha blivit från början..

YLE - 31 jul 16 kl. 15:45

Dyra missar för Rosberg – Hamilton suverän i Hockenheim

Formel 1-deltävlingen i tyska Hockenheim blev en Lewis Hamilton-show. Nico Rosberg tappade mark genast i starten och dömdes till straff efter hårda tag mot Max Verstappen. Kimi Räikkönen kom i mål som sexa.

Sydsvenskan - 06 jul 14 kl. 00:45

Stig Strömkvists hela resedagbok

- fredag 27 juni 2014 07:40 Sista arbetsdagen innan semestern. 07:43 har preliminär avgång 07:47. Sedan 07:50.

VA - 24 feb 11 kl. 15:45

Volvo och Saabs dödsstöt

24 februari Förstora Volvo sålde bara 30 000 bilar under förra året i Kina ? en droppe i havet med tanke på att det totalt såldes cirka 16 miljoner bilar. Foto: Hugo Hu Cyklande människor i blå Mao-uniformer och en och annan moped eller motorcykel ?

Fler nyheter från SR

SR - 1 timme sedan

Nationella provet sprids i sociala medier

Nationella provet i engelska för årskurs nio som ska skrivas nu på morgonen har fått spridning via mobilappen Snapchat, skriver Skolverket..

SR - 2 timmar sedan

"Sånt här får inte hända på våra gator"

Gårdagens dåd i Toronto skapar sammanhållning, säger frilansjournalisten Ludvig Drevfjäll som befinner sig i staden..

SR - 2 timmar sedan

Domen mot Fikru Maru skjuts upp

Domen mot den svenska hjärtläkaren Fikru Maru skjuts upp ännu en gång. Det medddelar hans advokat Hans Bagner till Ekot i dag..

SR - 2 timmar sedan

Armenien efter maktskiftet – oppositionsrörelsen tar paus

I Armeniens huvudstad Jerevan har det firats intensivt inatt efter beskedet om att det blir ett maktskifte i landet. I dag tar oppositionsrörelsen paus för att uppmärksamma minnesdagen över folkmordet 1915 och de politiska förhandlingar som oppositionsledaren utlovade väntas först i morgon..

SR - 2 timmar sedan

Riksrevisionen: Ändra reglerna för förtidspension

Reglerna för sjuk- och aktivitetsersättning, det som tidigare kallades förtidspension, bör förändras så att fler kan få ersättningen. Det är slutsatsen i en ny rapport från Riksrevisionen..

SR - 4 timmar sedan

Alliansen vill ha norskt system med husläkare

Alliansen vill kopiera det norska husläkarsystemet för att möta problemen i den svenska primärvården. Det visar en enkät där Ekot bett alla riksdagspartier att lyfta fram ett vårdsystem i annat europeiskt land som Sverige kan ta efter..

SR - 4 timmar sedan

Mohammed en av tusentals som skadats i Gaza

Enligt det palestinska hälsoministeriet har 40 människor dödats och omkring 5 000 skadats i de senaste veckornas demonstrationer vid gränsen mot Israel..

SR - 6 timmar sedan

Självständighet ingen valfråga på Grönland

Grönland har självstyre sedan 2009 och frågan om fullständig självständighet från Danmark är ständigt aktuellt. Men självständighet är ingen fråga som dominerat i valdebatten..

SR - 7 timmar sedan

Ordningsvakter anlitas för att övervaka stadskärnor

Många kommuner anlitar i dag ordningsvakter för att bevaka hela centrum och stadskärnor. Detta visar en genomgång som Ekot har gjort..

SR - 13 timmar sedan

Misstänkt korruption i Europarådet

Flera ledamöter inom Europarådets parlamentariska församling misstänks i en extern granskning för korruption med kopplingar till Azerbajdzjan. Ekot har talat med en av utredarna Elisabet Fura, tidigare domare i Europadomstolen för mänskliga rättigheter..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.