SR > Nyheter

Monday, 24 April, 21:01

Liknande nyheter

Taggar: Missade, mötetrots , dyra, taxiresan
GöteborgsPosten - 11 jan 17 kl. 10:16

Missade möte – trots dyra taxiresan

UNT - 11 jan 17 kl. 10:16

Missade möte - trots dyra taxiresan

För att hinna med att möte med Socialdemokraternas verkställande utskott tog SSU:s ordförande Philip Botström taxi från Sälen till Stockholm - en resa för 7 900 kronor som skulle betalas av ungdomsförbundet..

BT - 11 jan 17 kl. 10:19

Missade möte – trots dyra taxiresan

För att hinna med att möte med Socialdemokraternas verkställande utskott tog SSU:s ordförande Philip Botström taxi från Sälen till Stockholm.

SmålandsPosten - 11 jan 17 kl. 10:27

Missade möte – trots dyra taxiresan

För att hinna med att möte med Socialdemokraternas verkställande utskott tog SSU:s ordförande Philip Botström taxi från Sälen till Stockholm – en resa för 7 900 kronor som skulle betalas av ungdomsförbundet. Men Philip Botström dök aldrig upp på mötet, vilket Aftonbladet var först att rapportera om..

UNT - 11 jan 17 kl. 10:46

Missade möte - trots dyra taxiresan

SSU:s ordförande Philip Botströms taxiresa mellan Sälen och Stockholm kostade 7 900 kronor..

YLE - 14 mar 13 kl. 14:07

Två dyra bommar för Kaisa Mäkäräinen

Kaisa Mäkäräinen står fortfarande utan seger i världscupen säsongen 2012-2013. Två bommade skott blev två för mycket i torsdagens sprintlopp i Chanty Mansijsk, där segern gick till Tjeckien. Mäkäräinen inledde i ett högt skidtempo och skruvade upp förväntningarna rejält då hon satte fem av fem skott vid första besöket på skjutvallen.

LV - 28 aug 13 kl. 08:45

Kommunen missade att göra upphandling

Kommunrevisionen riktar skarp kritik mot kommunstyrelsens presidium, kommundirektören och ekonomichefen. De gjorde ingen upphandling när de anlitade företaget Svensk kommunrating och kostnaderna blev drygt tre gånger så dyra än vad de skulle ha blivit från början..

YLE - 31 jul 16 kl. 15:45

Dyra missar för Rosberg – Hamilton suverän i Hockenheim

Formel 1-deltävlingen i tyska Hockenheim blev en Lewis Hamilton-show. Nico Rosberg tappade mark genast i starten och dömdes till straff efter hårda tag mot Max Verstappen. Kimi Räikkönen kom i mål som sexa.

Sydsvenskan - 06 jul 14 kl. 00:45

Stig Strömkvists hela resedagbok

- fredag 27 juni 2014 07:40 Sista arbetsdagen innan semestern. 07:43 har preliminär avgång 07:47. Sedan 07:50.

VA - 24 feb 11 kl. 15:45

Volvo och Saabs dödsstöt

24 februari Förstora Volvo sålde bara 30 000 bilar under förra året i Kina ? en droppe i havet med tanke på att det totalt såldes cirka 16 miljoner bilar. Foto: Hugo Hu Cyklande människor i blå Mao-uniformer och en och annan moped eller motorcykel ?

Fler nyheter från SR

SR - 3 timmar sedan

Våldet i Mexiko ökar – presidenten kritiseras

I Mexiko mördades 35 personer runt om i landet över helgen. Det ökande våldet i Mexiko tros ha koppling till det maktvakuum som uppstod när myndigheterna i januari i år utlämnade knarkkungen el Chapo Guzman till USA..

SR - 1 timme sedan

USA inför sanktioner mot Syrien

Som ett svar på den misstänkta attacken med kemiska vapen..

SR - 3 timmar sedan

Oväntat starkt kvartal för verkstadsjätten

Sandvik steg rejält på börsen i dag efter att företaget presenterat oväntat stor vinst i första kvartalsrapporten för 2017. Industriföretagets försäljningnssiffrorna visade också sig vara bättre än vad anlytikerna först hade trott..

SR - 3 timmar sedan

Efter valmisslyckandet – franska Socialistpartiet vill stoppa Le Pen

Knappt har valresultatet från den första omgången i det franska presidentvalet räknats klart innan valkampanjen inför den andra valomgången har inletts. På måndagen uppmanade Socialistpartiet att "bilda spärr" mot nationalistiska Marine Le Pen Nu och president Francois Hollande har meddelat att han kommer att rösta på mittenkandidaten Emmanuel Macron..

SR - 3 timmar sedan

Därför är franska opinionsundersökningar träffsäkra

Efter brexit och det amerikanska presidentvalet har det varit en stor debatt kring dåliga opinionsundersökningar, men efter gårdagens val i Frankrike står det klart att mätningarna där var betydligt mer träffsäkra..

SR - 4 timmar sedan

Ministern: "Uppenbart att primärvården behöver stärkas"

Regeringen kommer att satsa mer på primärvården för att underlätta arbetssituationen för anställda. Det säger socialförsäkringsminister Annika Strandhäll..

SR - 4 timmar sedan

Tidigare utredaren om tiggeriförbud: Jag har ändrat mig

Norska NRK har kartlagt ett större nätverk av tiggeri och prostitution i Bergen. Efter att ha sett uppgifterna ändrar sig nu den tidigare svenska samordnaren och öppnar för tiggeriförbud..

SR - 5 timmar sedan

Afghanistans försvarsminister avgår efter attacken

I Afghanistan tillkännagav i dag landets försvarsminister och armens stabschef att de lämnar sina poster med omedelbar verkan. Detta efter massiva kritik efter fredagens självmordsattack mot en militärbas i staden Mazar-i-sharif som krävde minst 140 dödsoffer..

SR - 5 timmar sedan

Partier vill stoppa pensionsmissbruk

Den senaste tidens uppmärksammade missbruk inom premiepensionssystemet ska stoppas. Det har de sex politiska partierna inom pensionsgruppen enats om..

SR - 5 timmar sedan

Terrorsamtal ska vara klara före sommaren

Det finns en samsyn — men ännu inga överenskommelser — efter första mötet mellan regeringen och Alliansen om hur Sverige ska bli bättre på att förebygga terrorism. Men fler möten är inplanerade och väntas ge resultat före sommaren..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.