SR > Nyheter

Thursday, 19 January, 18:04

SR - 11 jan 17 kl. 10:54

Missade möte — trots dyra taxiresanSSU:s ordförande Philip Botströms taxiresa mellan Sälen och Stockholm kostade 7 900 kronor. Nu ska han själv betala resan, eftersom han aldrig dök upp på mötet som var orsaken till den..
Läs mer på SR
Läs mer om:
SSU, Philip Botströms, Sälen, Stockholm

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Missade, mötetrots , dyra, taxiresan
GöteborgsPosten - 11 jan 17 kl. 10:16

Missade möte – trots dyra taxiresan

UNT - 11 jan 17 kl. 10:16

Missade möte - trots dyra taxiresan

För att hinna med att möte med Socialdemokraternas verkställande utskott tog SSU:s ordförande Philip Botström taxi från Sälen till Stockholm - en resa för 7 900 kronor som skulle betalas av ungdomsförbundet..

BT - 11 jan 17 kl. 10:19

Missade möte – trots dyra taxiresan

För att hinna med att möte med Socialdemokraternas verkställande utskott tog SSU:s ordförande Philip Botström taxi från Sälen till Stockholm.

SmålandsPosten - 11 jan 17 kl. 10:27

Missade möte – trots dyra taxiresan

För att hinna med att möte med Socialdemokraternas verkställande utskott tog SSU:s ordförande Philip Botström taxi från Sälen till Stockholm – en resa för 7 900 kronor som skulle betalas av ungdomsförbundet. Men Philip Botström dök aldrig upp på mötet, vilket Aftonbladet var först att rapportera om..

UNT - 11 jan 17 kl. 10:46

Missade möte - trots dyra taxiresan

SSU:s ordförande Philip Botströms taxiresa mellan Sälen och Stockholm kostade 7 900 kronor..

YLE - 14 mar 13 kl. 14:07

Två dyra bommar för Kaisa Mäkäräinen

Kaisa Mäkäräinen står fortfarande utan seger i världscupen säsongen 2012-2013. Två bommade skott blev två för mycket i torsdagens sprintlopp i Chanty Mansijsk, där segern gick till Tjeckien. Mäkäräinen inledde i ett högt skidtempo och skruvade upp förväntningarna rejält då hon satte fem av fem skott vid första besöket på skjutvallen.

LV - 28 aug 13 kl. 08:45

Kommunen missade att göra upphandling

Kommunrevisionen riktar skarp kritik mot kommunstyrelsens presidium, kommundirektören och ekonomichefen. De gjorde ingen upphandling när de anlitade företaget Svensk kommunrating och kostnaderna blev drygt tre gånger så dyra än vad de skulle ha blivit från början..

YLE - 31 jul 16 kl. 15:45

Dyra missar för Rosberg – Hamilton suverän i Hockenheim

Formel 1-deltävlingen i tyska Hockenheim blev en Lewis Hamilton-show. Nico Rosberg tappade mark genast i starten och dömdes till straff efter hårda tag mot Max Verstappen. Kimi Räikkönen kom i mål som sexa.

Sydsvenskan - 06 jul 14 kl. 00:45

Stig Strömkvists hela resedagbok

- fredag 27 juni 2014 07:40 Sista arbetsdagen innan semestern. 07:43 har preliminär avgång 07:47. Sedan 07:50.

VA - 24 feb 11 kl. 15:45

Volvo och Saabs dödsstöt

24 februari Förstora Volvo sålde bara 30 000 bilar under förra året i Kina ? en droppe i havet med tanke på att det totalt såldes cirka 16 miljoner bilar. Foto: Hugo Hu Cyklande människor i blå Mao-uniformer och en och annan moped eller motorcykel ?

Fler nyheter från SR

SR - 1 timme sedan

Så kan svenskt företagsklimat förbättras

Företagsklimatet i Sverige får gott betyg av Världsbanken, som efterlyser bättre kreditgivning till nystartade företag och en mer flexibel arbetsmarknad..

SR - 1 timme sedan

Läget i Gambia är fortfarande mycket oklart.

Läget i Gambia är fortfarande mycket oklart. I dag är det tänkt att den nyvalde presidenten Adama Barrow ska sävras in på sin post, men Yahya Jammeh som suttit vid makten i 22 år vägrar ge med sig och har isolerat sig i presidentpalatset i huvudstaden Banjul..

SR - 1 timme sedan

”Yes we did” – Obamas år i Vita huset

I sitt stora farväl-tal bad Barack Obama publiken fortsätta tro på sin förmåga att åstadkomma förändring. ”Ja, vi kan, och vi gjorde det”, avslutade han. Men hur bra har han lyckats under sina åtta år vid makten?.

SR - 1 timme sedan

Ovisst för svenska turister i Gambia

Svenska turister i det västafrikanska landet Gambia svävar i ovisshet när den politiska spänningen ökar..

SR - 7 timmar sedan

Manchester United toppar fotbollens pengaliga

Engelska premier leauge-klubben Manchester United toppar fotbollens pengaliga. De omsätter över än tre gånger mer än samtliga allsvenska klubbar tillsammans..

SR - 2 timmar sedan

Så ser Allianspartierna på en gemensam budget

Allianspartierna reagerar starkt på Moderaternas utspel i dag om att lägga fram ett gemensamt budgetförslag före 2018.Samtidigt ser Sverigedemokraterna positivt på förslaget..

SR - 3 timmar sedan

Stefan löfven kommeterar moderatutspelet

Statsminister Stefan Löfven kommenterar nu Moderaternas utspel under förmiddagen om att partiet är villiga att fälla regeringen redan i höst med stöd av SD..

SR - 4 timmar sedan

I Moskva är förväntningarna inför maktbytet i Vita Huset stora

Tv kanaler ägnar ovanligt mycket tid åt USA och har nedräkning till fredagens installation. En rysk armébutik erbjuder "installationsrabatt" med ett gigantiskt foto av Donald Trump. Men det finns kritiska röster också..

SR - 5 timmar sedan

Pressad Batra tar stora risker

Moderatledningen tar stora risker med dagens utspel. Anna Kinberg Batra riskerar inte bara att försvaga sin egen auktoritet som de borgerligas ledare, hon riskerar också att spräcka alliansen som regeringsalternativ. Att moderatledningen ändå tar så stora risker vittnar om att den är hårt pressad, skriver Ekots inrikespolitiska kommentator Tomas Ramberg..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.