Jönköpingsnytt > Nyheter

Monday, 21 August, 21:44

Jönköpingsnytt - 11 jan 17 kl. 10:31

Träd ligger över E4:anSOS har fått larm om att ett träd ligger över E4 i norrgående fil mellan avfarterna till Österängen och Huskvarna södra. Räddningstjänsten är på plats för att flytta undan trädet..
Läs mer på Jönköpingsnytt
Läs mer om:
E4, SOS, Österängen, Huskvarna

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Träd, liggeröver , E4:an
Sydöstran - 3 timmar sedan

Knut Hahns nya mentorer: "Vi ligger i framkant"

Knut Hahnsskolan ligger steget före och inför en ny typ av mentorstjänst som ska avlasta lärarna och skapa trygghet både i klassrummet och i korridorerna till hösten. Dessutom introduceras ett helt nytt skolämne..

Kristianstadsbladet - 26 jan 12 kl. 06:30

Dragningen ligger fast

Kristdemokraterna sällar sig till partierna som kan tänka sig att diskutera alternativa dragningar av Kristianstadslänken. Men den politiska majoriteten säger att dragningen ligger fast. Kanske.

Expressen - 18 jan 13 kl. 21:32

"Inget konstigt att vi ligger där vi ligger"

Rögle hade två raka segrar under Janne Karlssons ledning. Men på fredagskvällen fick han känna på hur det är att förlora i den grönvita tröjan. Färjestad vann enkelt på hemmaplan med 5?

Alliansfritt Sverige - 14 feb 14 kl. 10:25

De unika siffrorna som visar att alliansen ligger sämre till 2014 än de gjorde 2010

Snart är det val och opinionsundersökningarna duggar tätt. Enligt senaste sammanställningen av alla opinionsundersökningar publicerad på pollofpolls.se skulle alliansen få 37,7 procent av väljarnas röster om det var val idag.

BT - 16 okt 14 kl. 16:08

Klass 1-varning ligger kvar - ny SMHI-prognos för Sjuhärad

SMHI:s klass 1-varning ligger kvar över Sjuhärad, men vi ser ut att klara oss från de värsta regnmängderna. Under dagen har den första snön fallit i Västra Götaland, i Dalsland, men någon snö ser det inte ut att bli i Sjuhärad. Åtminstone inte än.

Magazin24 - 24 jan 13 kl. 07:08

"Styrkan ligger i vårt försvarsspel"

I kväll torsdag väntar ännu ett derby för IBK Köping, då Surahammars IBF kommer på besök i KB-hallen. Derbyt börjar klockan 19. Minns ni förra derbyt?

Kristianstadsbladet - 15 jun 14 kl. 02:43

Stenson ligger fyra i US Open

Martin Kaymer är fortfarande i stor ledning i US Open-golfen - men Henrik Stenson närmar sig.Inför avslutningsdagen ligger den svenske världstvåan fyra, "bara" sex slag efter. - Jag är mycket nöjd med nuläget, sade Stenson efter sin 70-rond.

Trelleborgs Allehanda - 15 jun 14 kl. 02:43

Stenson ligger fyra i US Open

Martin Kaymer är fortfarande i stor ledning i US Open-golfen - men Henrik Stenson närmar sig.Inför avslutningsdagen ligger den svenske världstvåan fyra, "bara" sex slag efter. - Jag är mycket nöjd med nuläget, sade Stenson efter sin 70-rond.

Uppsalanyheter.se - 27 jan 15 kl. 08:02

Facebook och Instagram ligger nere

Facebook och Instagram ligger nere och användare i hela världen rapporterar främst via twitter att man inte kan logga in.Facebook och Instagram ligger nere och användare i hela världen rapporterar främst via twitter att man inte kan logga in.   Senast som facebook kraschade var i augusti förra året, då låg sajten nere under en och en halv timme.

YLE - 15 jun 17 kl. 22:44

Jakobstad ligger bra till för bioetanolfabrik

ST1:s planer på en bioetanolfabrik i Jakobstad går framåt och staden ligger bra till säger utvecklingsdirektör Patrick Pitkänen. Men ännu är inget avgjort. Miljökonsekvensbedömningen är klar och det lägger inga käppar i hjulet för en bioetanolfabrik på Alholmens industriområde i Jakobstad säger Pitkänen.

Dalarnas tidningar - 06 apr 11 kl. 20:17

Pelletsfabrik ligger både rätt och fel

[VANSBRO] Utifrån flera aspekter ligger pelletsfabriken på rätt plats där den ligger. - Den ligger mitt i det område där råvaran finns och vi kan ta tillvara den spillvärme som blir, samtidigt får vi brottas med de problem som kringflygande spån skapar, konstaterar Eddie Johansson, vd för Rindi. Han poängterar att det kommer att ske en rad åtgärder som förhoppningsvis ska minska problemen..

Fler nyheter från Jönköpingsnytt

Jönköpingsnytt - 30 minuter sedan

Bildspel: Se när ettorna börjar skolan

I dag började skolorna och för de blivande ettorna var det lite extra pirrigt. För många innebar det veckor av förväntningar, svårighet att välja kläder till första dagen och funderingar om vad det egentligen innebär att plötsligt gå i skolan..

Jönköpingsnytt - 1 timme sedan

Man rånad i centrala Jönköping

En man i 50-årsåldern rånades på alkohol och tobak på Hamnplansgatan i Jönköping. En man i 40-årsåldern har gripits..

Jönköpingsnytt - 1 timme sedan

Fokus på alkohol vid nollningar

Nu är det dags för skolstart igen. Och för många handlar det om så kallade nollningar där alkohol är vanligt förekommande. Det visar en undersökning som Sifo gjort på uppdrag av Systembolaget..

Jönköpingsnytt - 1 timme sedan

Ungdomar krossade fönster på hus

Fem ungdomar är anmälda för skadegörelse efter att ha krossat fönster och kastat ut saker från ett ödehus utanför Bymarken..

Jönköpingsnytt - 3 timmar sedan

HV-kaptenen ställer in säsongen

Jenni Asserholt kommer inte att spela någon hockey under kommande säsong. Hon är gravid, och i februari ska hon bli mamma..

Jönköpingsnytt - 3 timmar sedan

Efter nya larmet - kommunen ska åtgärda

Djur dör fortfarande i gödselbassängen. Det rapporterade Strömsbergsföreningen tidigare under måndagen och var riktigt irriterade på Jönköpings kommun för att man inte tar säkerheten på allvar och hindrar djur - och människor - från att ta sig in på till bassängen..

Jönköpingsnytt - 4 timmar sedan

Pojke avliden efter drunkningsolycka

Den 8-åriga pojke som i juni månad var inblandad i en badolycka i Lagan i Värnamo, har nu avlidit av sina skador. Det rapporterar nättidningen Värnamo.nu..

Jönköpingsnytt - 5 timmar sedan

J-Södraspelare till landslaget

17-årige Alex Petrovic har blivit uttagen i det svenska P17-landslag som ska spela en fyrnationsturnering i Örebro den 31 augusti till 4 september..

Jönköpingsnytt - 6 timmar sedan

Då sänds Idol från Jönköping

Ikväll drar hela Idolsvängen igång igen. Det blir uttagning, kval och sedan fredagsfinaler. I påskas ringlade köerna långa kring Spira i Jönköping.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.