Jönköpingsnytt > Nyheter

Saturday, 16 December, 13:54

Liknande nyheter

Taggar: Träd, liggeröver , E4:an
Kristianstadsbladet - 26 jan 12 kl. 06:30

Dragningen ligger fast

Kristdemokraterna sällar sig till partierna som kan tänka sig att diskutera alternativa dragningar av Kristianstadslänken. Men den politiska majoriteten säger att dragningen ligger fast. Kanske.

Expressen - 18 jan 13 kl. 21:32

"Inget konstigt att vi ligger där vi ligger"

Rögle hade två raka segrar under Janne Karlssons ledning. Men på fredagskvällen fick han känna på hur det är att förlora i den grönvita tröjan. Färjestad vann enkelt på hemmaplan med 5?

Alliansfritt Sverige - 14 feb 14 kl. 10:25

De unika siffrorna som visar att alliansen ligger sämre till 2014 än de gjorde 2010

Snart är det val och opinionsundersökningarna duggar tätt. Enligt senaste sammanställningen av alla opinionsundersökningar publicerad på pollofpolls.se skulle alliansen få 37,7 procent av väljarnas röster om det var val idag.

BT - 16 okt 14 kl. 16:08

Klass 1-varning ligger kvar - ny SMHI-prognos för Sjuhärad

SMHI:s klass 1-varning ligger kvar över Sjuhärad, men vi ser ut att klara oss från de värsta regnmängderna. Under dagen har den första snön fallit i Västra Götaland, i Dalsland, men någon snö ser det inte ut att bli i Sjuhärad. Åtminstone inte än.

Magazin24 - 24 jan 13 kl. 07:08

"Styrkan ligger i vårt försvarsspel"

I kväll torsdag väntar ännu ett derby för IBK Köping, då Surahammars IBF kommer på besök i KB-hallen. Derbyt börjar klockan 19. Minns ni förra derbyt?

Kristianstadsbladet - 15 jun 14 kl. 02:43

Stenson ligger fyra i US Open

Martin Kaymer är fortfarande i stor ledning i US Open-golfen - men Henrik Stenson närmar sig.Inför avslutningsdagen ligger den svenske världstvåan fyra, "bara" sex slag efter. - Jag är mycket nöjd med nuläget, sade Stenson efter sin 70-rond.

Trelleborgs Allehanda - 15 jun 14 kl. 02:43

Stenson ligger fyra i US Open

Martin Kaymer är fortfarande i stor ledning i US Open-golfen - men Henrik Stenson närmar sig.Inför avslutningsdagen ligger den svenske världstvåan fyra, "bara" sex slag efter. - Jag är mycket nöjd med nuläget, sade Stenson efter sin 70-rond.

Uppsalanyheter.se - 27 jan 15 kl. 08:02

Facebook och Instagram ligger nere

Facebook och Instagram ligger nere och användare i hela världen rapporterar främst via twitter att man inte kan logga in.Facebook och Instagram ligger nere och användare i hela världen rapporterar främst via twitter att man inte kan logga in.   Senast som facebook kraschade var i augusti förra året, då låg sajten nere under en och en halv timme.

YLE - 15 jun 17 kl. 22:44

Jakobstad ligger bra till för bioetanolfabrik

ST1:s planer på en bioetanolfabrik i Jakobstad går framåt och staden ligger bra till säger utvecklingsdirektör Patrick Pitkänen. Men ännu är inget avgjort. Miljökonsekvensbedömningen är klar och det lägger inga käppar i hjulet för en bioetanolfabrik på Alholmens industriområde i Jakobstad säger Pitkänen.

Dalarnas tidningar - 06 apr 11 kl. 20:17

Pelletsfabrik ligger både rätt och fel

[VANSBRO] Utifrån flera aspekter ligger pelletsfabriken på rätt plats där den ligger. - Den ligger mitt i det område där råvaran finns och vi kan ta tillvara den spillvärme som blir, samtidigt får vi brottas med de problem som kringflygande spån skapar, konstaterar Eddie Johansson, vd för Rindi. Han poängterar att det kommer att ske en rad åtgärder som förhoppningsvis ska minska problemen..

Sydsvenskan - 01 jun 11 kl. 06:30

"Vi ligger minst tio år efter Egypten"

Portugiserna har allt svårare att klara sig till slutet av månaden. Landets ekonomiska kris har fått många att förlora tron på demokratin och en del att hylla den gamla diktaturen.
João Gonçalves är fyrtio år och har universitetsexamen i psykologi.

Fler nyheter från Jönköpingsnytt

Jönköpingsnytt - 45 minuter sedan

Könsfördelning i fototävlingar

När slutresultatet för Månadens Bild totalt 2017 redovisades på årets sista månadsmöte i Bankeryds Fotoklubb fördes tankarna till könsfördelningen i klubbens tävlingar.<br/>.

Jönköpingsnytt - 3 timmar sedan

Hon blir din tomte - du hjälper utsatta barn

Ett av fem barn blir utsatta för sexuella övergrepp. Detta ville Marina Rosengren från Habo göra något åt. Därför ställer hon upp som tomte hos familjer som swishar 200 kronor till Childhood, som jobbar med dessa frågor.

Jönköpingsnytt - 5 timmar sedan

Så många miljoner får Region Jönköping

Region Jönköping får 35 miljoner kronor från patientmiljarden och minst sex miljoner kronor som ska gå till en bättre cancervård.<br/>.

Jönköpingsnytt - 5 timmar sedan

Kritiserad väg kan få ny lösning

Kommunen har fått in flera förslag på alternativ lösning till den kritiserade vägen som planeras på åkermark i Gränna. Nu kommer ett nytt förslag: Att i stället för en väg göra ett promenadstråk.<br/>.

Jönköpingsnytt - 6 timmar sedan

Brand i vandrarhem - en person gripen

En brand uppstod under natten i Spånhuls vandrarhem. Nu misstänks en person för allmänfarlig vårdslöshet.<br/> En person gripen<br/>.

Jönköpingsnytt - 6 timmar sedan

Blodig man hittad utomhus i natt

Under natten till lördagen hittades en man blodig i centrala Jönköping.<br/> En person har gripits, misstänkt för misshandel.<br/>.

Jönköpingsnytt - 15 timmar sedan

Bittert? Nej, låt oss glädjas istället

På söndag spelar två tjejer från Jönköping om bronsmedaljerna i handbolls-VM.<br/> Sug gärna på det en stund till.<br/>.

Jönköpingsnytt - 16 timmar sedan

Jnytt avslöjar: Talang klar för J-Södra

Det har varit på gång länge. Men nu står det, enligt källor till Jnytt, klart att Peter Gwargis lämnar Husqvarna FF för Jönköpings Södra.<br/>.

Jönköpingsnytt - 18 timmar sedan

Dags för rockfest under jord

En svängig kväll. Det är vad som väntar 16 december när Sofiehof Underjord drar igång en rockkväll.<br/> – Det är rock n´roll med lite touch av olika grejer, säger Alvaro Guimaraes, basist i Crow Country Outlaw.

Jönköpingsnytt - 20 timmar sedan

”Tung trafik framför skola ger rysningar”

En grupp som vill utveckla Gränna välkomnar en ny väg från Galgen ner till hamnen. De är oroliga för att motståndsgrupper ska få igenom sin önskan om att dra den tunga trafiken framför skolan i stället.<br/> –Det får mig att rysa, säger Inger Krantz, som var med på fredagens möte.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.