Jönköpingsnytt > Nyheter

Saturday, 24 June, 22:42

Liknande nyheter

Taggar: Träd, liggeröver , E4:an
Kristianstadsbladet - 26 jan 12 kl. 06:30

Dragningen ligger fast

Kristdemokraterna sällar sig till partierna som kan tänka sig att diskutera alternativa dragningar av Kristianstadslänken. Men den politiska majoriteten säger att dragningen ligger fast. Kanske.

Expressen - 18 jan 13 kl. 21:32

"Inget konstigt att vi ligger där vi ligger"

Rögle hade två raka segrar under Janne Karlssons ledning. Men på fredagskvällen fick han känna på hur det är att förlora i den grönvita tröjan. Färjestad vann enkelt på hemmaplan med 5?

Alliansfritt Sverige - 14 feb 14 kl. 10:25

De unika siffrorna som visar att alliansen ligger sämre till 2014 än de gjorde 2010

Snart är det val och opinionsundersökningarna duggar tätt. Enligt senaste sammanställningen av alla opinionsundersökningar publicerad på pollofpolls.se skulle alliansen få 37,7 procent av väljarnas röster om det var val idag.

BT - 16 okt 14 kl. 16:08

Klass 1-varning ligger kvar - ny SMHI-prognos för Sjuhärad

SMHI:s klass 1-varning ligger kvar över Sjuhärad, men vi ser ut att klara oss från de värsta regnmängderna. Under dagen har den första snön fallit i Västra Götaland, i Dalsland, men någon snö ser det inte ut att bli i Sjuhärad. Åtminstone inte än.

Magazin24 - 24 jan 13 kl. 07:08

"Styrkan ligger i vårt försvarsspel"

I kväll torsdag väntar ännu ett derby för IBK Köping, då Surahammars IBF kommer på besök i KB-hallen. Derbyt börjar klockan 19. Minns ni förra derbyt?

Kristianstadsbladet - 15 jun 14 kl. 02:43

Stenson ligger fyra i US Open

Martin Kaymer är fortfarande i stor ledning i US Open-golfen - men Henrik Stenson närmar sig.Inför avslutningsdagen ligger den svenske världstvåan fyra, "bara" sex slag efter. - Jag är mycket nöjd med nuläget, sade Stenson efter sin 70-rond.

Trelleborgs Allehanda - 15 jun 14 kl. 02:43

Stenson ligger fyra i US Open

Martin Kaymer är fortfarande i stor ledning i US Open-golfen - men Henrik Stenson närmar sig.Inför avslutningsdagen ligger den svenske världstvåan fyra, "bara" sex slag efter. - Jag är mycket nöjd med nuläget, sade Stenson efter sin 70-rond.

Uppsalanyheter.se - 27 jan 15 kl. 08:02

Facebook och Instagram ligger nere

Facebook och Instagram ligger nere och användare i hela världen rapporterar främst via twitter att man inte kan logga in.Facebook och Instagram ligger nere och användare i hela världen rapporterar främst via twitter att man inte kan logga in.   Senast som facebook kraschade var i augusti förra året, då låg sajten nere under en och en halv timme.

YLE - 15 jun 17 kl. 22:44

Jakobstad ligger bra till för bioetanolfabrik

ST1:s planer på en bioetanolfabrik i Jakobstad går framåt och staden ligger bra till säger utvecklingsdirektör Patrick Pitkänen. Men ännu är inget avgjort. Miljökonsekvensbedömningen är klar och det lägger inga käppar i hjulet för en bioetanolfabrik på Alholmens industriområde i Jakobstad säger Pitkänen.

Dalarnas tidningar - 06 apr 11 kl. 20:17

Pelletsfabrik ligger både rätt och fel

[VANSBRO] Utifrån flera aspekter ligger pelletsfabriken på rätt plats där den ligger. - Den ligger mitt i det område där råvaran finns och vi kan ta tillvara den spillvärme som blir, samtidigt får vi brottas med de problem som kringflygande spån skapar, konstaterar Eddie Johansson, vd för Rindi. Han poängterar att det kommer att ske en rad åtgärder som förhoppningsvis ska minska problemen..

Sydsvenskan - 01 jun 11 kl. 06:30

"Vi ligger minst tio år efter Egypten"

Portugiserna har allt svårare att klara sig till slutet av månaden. Landets ekonomiska kris har fått många att förlora tron på demokratin och en del att hylla den gamla diktaturen.
João Gonçalves är fyrtio år och har universitetsexamen i psykologi.

Fler nyheter från Jönköpingsnytt

Jönköpingsnytt - 1 timme sedan

Nyförvärvet redo efter skadesmällen

Han drabbades av en axelskada och missade sex matcher. Men nu är Jönköpings Södras anfallare Árni Vilhjálmsson åter i full träning. 23-åringen hoppas på spel i den allsvenska omstarten nästa vecka.

Jönköpingsnytt - 2 timmar sedan

Påverkad man körde ifrån polisen på E4

Runt klockan 19:30 på midsommardagen inledde polisen ett förföljande av en bil på E4 i höjd med A6. Strax norr om Gränna släppte polisen bilen, men de säger säg veta vem som körde fordonet och valde att inte äventyra trafiksäkerheten..

Jönköpingsnytt - 3 timmar sedan

Ytterligare HV-spelare draftad

Under midsommardagen blev ytterligare spelare draftade av NHL-klubbarna. Filip Sveningsson från HV71 blev vald av Calgary Flames i den sjunde rundan..

Jönköpingsnytt - 4 timmar sedan

Jätteintresse för HFF:s fotbollsskola

Nästan 150 barn deltog under fyra dagar den här veckan i Husqvarna FF:s fotbollsskola på Vapenvallen. – Det är nog den bästa siffran på minst tio år, säger ledaren Johan Strandler..

Jönköpingsnytt - 6 timmar sedan

Hyllad musiker spelar på hemmaplan

Efter festivalsuccén Park Sounds kommer konceptet Soft Sundays till Huskvarna Folkets Park. Melissa Horn är redan bokad, men först ut är Jönköpingsartisten Loney Dear..

Jönköpingsnytt - 9 timmar sedan

Biblioteket gör sig redo för flytt

Tusen flyttkartonger ska fyllas med böcker och flyttas några hundra meter. Nu gör sig Huskvarna bibliotek redo för att flytta in i de nya lokalerna på Madängen. - Det blir ett av landets största mer öppna bibliotek - en modern, kreativ mötesplats anpassad för framtidens besökare...

Jönköpingsnytt - 12 timmar sedan

Då kan du köra efter midsommarfesten

Igår firades midsommar över hela landet, med allt vad det innebär - sommar, sill, midsommarstång och för många även alkohol. Tillhör du en utav dem som funderar på att köra dagen efter kan du behöva tänka om..

Jönköpingsnytt - 14 timmar sedan

Civilkurage ska stoppa relationsvåld

Vätterhem lanserar konceptet "Trygga grannar" som syftar till att visa omtanke och civilkurage i situationer där hyresgäster känner oro för sina grannar. - Tanken är att vi tillsammans kan hjälpas åt att upptäcka våld i nära relationer och slå larm när något inte riktigt står rätt till, säger Christina Odén, hållbarhetschef på Vätterhem..

Jönköpingsnytt - 14 timmar sedan

Klart: Brännström draftad av Las Vegas

Inatt stod det klart att HV71:s Erik Brännström har draftats. Backen valdes av Vegas Golden Knights som nummer 15 i första rundan..

Jönköpingsnytt - Igår: 21:01

Skippar festen - satsar på kultur

På Kulturhuset på Tändsticksområdet i Jönköping är alla välkomna till ett alternativt midsommarfirande med fokus på kreativitet, istället för alkohol och droger. - Midsommar är en av de mest destruktiva dagarna om året, säger arrangören Nadin Zarif..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.