BT > Nyheter

Tuesday, 19 September, 13:40

BT - 11 jan 17 kl. 10:19

Missade möte – trots dyra taxiresanFör att hinna med att möte med Socialdemokraternas verkställande utskott tog SSU:s ordförande Philip Botström taxi från Sälen till Stockholm.
Läs mer på BT
Läs mer om:
Socialdemokraternas, SSU, Philip Botström, Sälen, Stockholm

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Missade, mötetrots , dyra, taxiresan
GöteborgsPosten - 11 jan 17 kl. 10:16

Missade möte – trots dyra taxiresan

UNT - 11 jan 17 kl. 10:16

Missade möte - trots dyra taxiresan

För att hinna med att möte med Socialdemokraternas verkställande utskott tog SSU:s ordförande Philip Botström taxi från Sälen till Stockholm - en resa för 7 900 kronor som skulle betalas av ungdomsförbundet..

SmålandsPosten - 11 jan 17 kl. 10:27

Missade möte – trots dyra taxiresan

För att hinna med att möte med Socialdemokraternas verkställande utskott tog SSU:s ordförande Philip Botström taxi från Sälen till Stockholm – en resa för 7 900 kronor som skulle betalas av ungdomsförbundet. Men Philip Botström dök aldrig upp på mötet, vilket Aftonbladet var först att rapportera om..

UNT - 11 jan 17 kl. 10:46

Missade möte - trots dyra taxiresan

SSU:s ordförande Philip Botströms taxiresa mellan Sälen och Stockholm kostade 7 900 kronor..

SR - 11 jan 17 kl. 10:54

Missade möte — trots dyra taxiresan

SSU:s ordförande Philip Botströms taxiresa mellan Sälen och Stockholm kostade 7 900 kronor. Nu ska han själv betala resan, eftersom han aldrig dök upp på mötet som var orsaken till den..

YLE - 14 mar 13 kl. 14:07

Två dyra bommar för Kaisa Mäkäräinen

Kaisa Mäkäräinen står fortfarande utan seger i världscupen säsongen 2012-2013. Två bommade skott blev två för mycket i torsdagens sprintlopp i Chanty Mansijsk, där segern gick till Tjeckien. Mäkäräinen inledde i ett högt skidtempo och skruvade upp förväntningarna rejält då hon satte fem av fem skott vid första besöket på skjutvallen.

LV - 28 aug 13 kl. 08:45

Kommunen missade att göra upphandling

Kommunrevisionen riktar skarp kritik mot kommunstyrelsens presidium, kommundirektören och ekonomichefen. De gjorde ingen upphandling när de anlitade företaget Svensk kommunrating och kostnaderna blev drygt tre gånger så dyra än vad de skulle ha blivit från början..

YLE - 31 jul 16 kl. 15:45

Dyra missar för Rosberg – Hamilton suverän i Hockenheim

Formel 1-deltävlingen i tyska Hockenheim blev en Lewis Hamilton-show. Nico Rosberg tappade mark genast i starten och dömdes till straff efter hårda tag mot Max Verstappen. Kimi Räikkönen kom i mål som sexa.

Sydsvenskan - 06 jul 14 kl. 00:45

Stig Strömkvists hela resedagbok

- fredag 27 juni 2014 07:40 Sista arbetsdagen innan semestern. 07:43 har preliminär avgång 07:47. Sedan 07:50.

VA - 24 feb 11 kl. 15:45

Volvo och Saabs dödsstöt

24 februari Förstora Volvo sålde bara 30 000 bilar under förra året i Kina ? en droppe i havet med tanke på att det totalt såldes cirka 16 miljoner bilar. Foto: Hugo Hu Cyklande människor i blå Mao-uniformer och en och annan moped eller motorcykel ?

Fler nyheter från BT

BT - 15 minuter sedan

Säger ja till vindkraftpark

Kommunstyrelsen godkänner en ansökan från Schönborg Vind AB om tillstånd för att anlägga en vindkraftspark i Trädet. Av säkerhetsskäl kan vandringsleden behöva stängas av..

BT - 10 minuter sedan

Vi har redan hört alla låtar med The Killers

Ingress här....

BT - 10 minuter sedan

Bokmässan inför väskkontroller

Bokmässan förstärker säkerheten inför årets Bokmässa i Göteborg. Birgitta Jacobsson Ekblom, kommunikationschef på Bok & Bibliotek, säger till gratistidningen Göteborg Direkt att man i år inför väskkontroller för samtliga besökare.(TT).

BT - 10 minuter sedan

På jakt efter biets inre hemligheter

Eleverna på Tranängskolan har hjälpt forskare med olika projekt i sju år. Den här gången handlar det om ta reda på hur svenska honungsbin mår. Det gör de genom att undersöka bakterierna i binas magar.

BT - 1 timme sedan

Leksakskedja hotas av konkurs

Den stora amerikanske leksakskedjan Toys R Us har hamnat på obestånd och ansöker om rekonstruktion. Orsaken är konkurrensen från nätet..

BT - 1 timme sedan

Gravfynd under torget i Trondheim

Norska arkeologer är eld och lågor över ett fynd som gjorts vid pågående utgrävningar på torget i Trondheim. - Det här har vi väntat på i 25 år.(TT).

BT - 45 minuter sedan

Bombardierchef kan få hårt straff för muta

Fem års fängelse och utvisning..

BT - 45 minuter sedan

Neuer borta från spel till januari

Bayern München och tyska landslagets målvakt Manuel Neuer kommer att vara borta från spel till januari. 31-åringen har genomgått en operation på grund av en fraktur i vänsterfoten. Neuer råkade ut för samma skada i april, och var då borta från spel fram till augusti.

BT - 30 minuter sedan

”Vi hymlar inte om att vi vill tjäna pengar”

En lunch, många kontakter, förhoppningsvis flera affärer – när nätverket BNI träffas är nyttan i fokus..

BT - 30 minuter sedan

Sparkad Ljungberg kritisk

Besviken - men ändå stolt. Fredrik Ljungberg kommenterar nu för första gången att han fått sparken som assisterande tränare i tyska Wolfsburg.(TT).Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.