SR > Nyheter

Monday, 20 November, 01:17

SR - 11 jan 17 kl. 10:28

Förundersökning om misstänkt gruppvåldtäktFörundersökningen kring den misstänkta gruppvåldtäkten på Gotland läggs ned..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Gotland

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Förundersökningom , misstänkt, gruppvåldtäkt
UNT - 24 jul 17 kl. 17:55

Utredning nedlagd för misstänkt gruppvåldtäkt

Brist på bevis och misstänkta gör att förundersökningen om en misstänkt gruppvåldtäkt med hatbrottsmotiv läggs ner..

BT - 31 okt 17 kl. 11:59

Misstänkt våldtäkt – förundersökning mot Timell

Åklagare har inlett en förundersökning mot Martin Timell, rapporterar Sveriges Radios Ekot. TV4-programledaren polisanmäldes på måndagen för en misstänkt våldtäkt..

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Förundersökningen om misstänkt gruppvåldtäkt nedlagd

Polisen har beslutat att lägga ner förundersökningen gällande anmälan om våldtäkt vid Domkyrkan i Karlstad den 13 augusti 2015..

Hela Gotland - 04 nov 16 kl. 14:40

Oklart om åtal väcks efter misstänkt våldtäkt

Förundersökningen kring den misstänkta gruppvåldtäkten fortsätter under november..

Västerbottens Folkblad - 16 feb 17 kl. 13:23

Misstänkt våldtäkt i Skellefteå

Polisen har inlett en förundersökning om misstänkt våldtäckt, det är en ung, 18-årig, man från Skellefteå som misstänks. Händelsen ska ha inträffat för några dagar sedan inom Skellefteå kommun, med hänvisning till de inblandades låga ålder är polisen mycket tystlåten om omständigheterna kring det misstänkta brottet. Klart är i alla fall att händelsen ska ha […].

Nyan - 05 nov 16 kl. 18:05

Misstänkt våldtäkt på färja

Polisen har tagit emot en anmälan om en misstänkt våldtäkt som inträffat på ett kryssningsfartyg. Polisen har inlett förundersökning i ärendet står  det i pressmeddelandet. (ag).

YLE - 28 mar 17 kl. 13:34

Misstänkt våldtäkt i Vasa

Polisen undersöker en misstänkt våldtäkt i Vasa. Det florerar rykten om den misstänkta våldtäkten på sociala medier och polisen uppmanar folk att inte dra förhastade slutsatser innan fallet är utrett. Enligt den anmälan som polisen tagit emot ska två män ha slagit följe med en kvinna som var på väg hem från krogen tidigt på söndag morgon.

Nyan - 02 aug 16 kl. 05:00

Färjpersonal avvärjde gruppvåldtäkt

Fyra män misstänks för försök till våldtäkt efter en nöjeskryssning med Viking Lines kryssningsfärja Cinderella i helgen.

– De som står misstänkta har förhörts av polis men de har inte frihetsberövats. Det fanns inte tillräckliga skäl för anhållande, säger Peter Claeson, chefsåklagare vid City åklagarkammare i Stockholm.

Blekinge Läns tidning - 14 jul 17 kl. 17:49

Förundersökning om gruppvåldtäkt läggs ner

Allt tyder på att förundersökning om en misstänkt gruppvåldtäkt i Uppsala läggs ner, rapporterar P4 Uppland. Våldtäkten ska ha inträffat på den 30 april när två personer under pistolhot tvingades in i en skåpbil i centrala Uppsala.(TT).

Trelleborgs Allehanda - 14 jul 17 kl. 17:49

Förundersökning om gruppvåldtäkt läggs ner

Allt tyder på att förundersökning om en misstänkt gruppvåldtäkt i Uppsala läggs ner, rapporterar P4 Uppland. Våldtäkten ska ha inträffat på den 30 april när två personer under pistolhot tvingades in i en skåpbil i centrala Uppsala.(TT).

Fler nyheter från SR

SR - 1 timme sedan

Jordbävning i Stilla havet

En kraftig jordbävning har inträffat i havet utanför ögrupperna Nya Kaledonien och Vanuatu i Stilla havet öster om Australien.

SR - 4 timmar sedan

Kvinnor i teknikbranschen i nytt upprop mot sexism

1 139 kvinnor som jobbar i teknikbranschen har skrivit under ett nytt upprop mot övergrepp och sexuella trakasserier. De anonyma vittnesmålen publiceras i DN..

SR - 7 timmar sedan

Mugabe avgår – efter 37 år vid makten

President Robert Mugabe avgår som Zimbabwes president, enligt källor Reuters..

SR - 7 timmar sedan

S bildar arbetsgrupp mot sextrakasserier

Efter uppropet #imaktenskorridorer bildar Socialdemokraterna en särskild arbetsgrupp för att samla in vittnesmål om sexuella övergrepp och trakasserier..

SR - 7 timmar sedan

Turkiet stoppar all hbtq-kultur i Ankara

I Turkiet har myndigheterna tills vidare förbjudit all kulturell verksamhet i Ankaraprovinsen kopplad till hbtq-frågor. Förbudet oroar hbtq-aktivister i Turkiet som menar att regeringen försöker att införa en mer konservativ moral i samhället..

SR - 8 timmar sedan

Minst femton dödades i trängsel i matkö i Marocko

Minst 15 människor dog när det uppstod panik i en folkmassa i en stad i Marocko..

SR - 10 timmar sedan

Tidslinje Robert Mugabe

SR - 10 timmar sedan

FN: En skandal för mänskligheten

Afrikanska migranter på väg mot Europa säljs som slavar i Libyen. CNN:s uppmärksammade reportage har fått FN:s människorättschef att rikta hård kritik mot situationen i landet..

SR - 10 timmar sedan

Libyen utreder uppgifter om slavhandel

Libyen kommer att utreda rapporter om slavhandel i landet, meddelar den internationellt erkända regeringen på söndagen. Detta efter att chockerande bilder visar försäljningen av unga män..

SR - 10 timmar sedan

Jaktbrotten kan bli mer svårutredda

Trots fällande domar i den omfattande jakthärvan i Norrbotten nyligen så oroas nu miljöåklagare för att målet kan komma att göra det betydligt svårare att utreda grova jaktbrott framöver..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.