SR > Nyheter

Wednesday, 29 March, 07:19

SR - 11 jan 17 kl. 10:28

Förundersökning om misstänkt gruppvåldtäktFörundersökningen kring den misstänkta gruppvåldtäkten på Gotland läggs ned..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Gotland

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Förundersökningom , misstänkt, gruppvåldtäkt
Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Förundersökningen om misstänkt gruppvåldtäkt nedlagd

Polisen har beslutat att lägga ner förundersökningen gällande anmälan om våldtäkt vid Domkyrkan i Karlstad den 13 augusti 2015..

Hela Gotland - 04 nov 16 kl. 14:40

Oklart om åtal väcks efter misstänkt våldtäkt

Förundersökningen kring den misstänkta gruppvåldtäkten fortsätter under november..

Västerbottens Folkblad - 16 feb 17 kl. 13:23

Misstänkt våldtäkt i Skellefteå

Polisen har inlett en förundersökning om misstänkt våldtäckt, det är en ung, 18-årig, man från Skellefteå som misstänks. Händelsen ska ha inträffat för några dagar sedan inom Skellefteå kommun, med hänvisning till de inblandades låga ålder är polisen mycket tystlåten om omständigheterna kring det misstänkta brottet. Klart är i alla fall att händelsen ska ha […].

Nyan - 05 nov 16 kl. 18:05

Misstänkt våldtäkt på färja

Polisen har tagit emot en anmälan om en misstänkt våldtäkt som inträffat på ett kryssningsfartyg. Polisen har inlett förundersökning i ärendet står  det i pressmeddelandet. (ag).

YLE - 17 timmar sedan

Misstänkt våldtäkt i Vasa

Polisen undersöker en misstänkt våldtäkt i Vasa. Det florerar rykten om den misstänkta våldtäkten på sociala medier och polisen uppmanar folk att inte dra förhastade slutsatser innan fallet är utrett. Enligt den anmälan som polisen tagit emot ska två män ha slagit följe med en kvinna som var på väg hem från krogen tidigt på söndag morgon.

Nyan - 02 aug 16 kl. 05:00

Färjpersonal avvärjde gruppvåldtäkt

Fyra män misstänks för försök till våldtäkt efter en nöjeskryssning med Viking Lines kryssningsfärja Cinderella i helgen.

– De som står misstänkta har förhörts av polis men de har inte frihetsberövats. Det fanns inte tillräckliga skäl för anhållande, säger Peter Claeson, chefsåklagare vid City åklagarkammare i Stockholm.

BT - 09 nov 13 kl. 13:15

Misstänkt våldtäkt utanför Örebro

En kvinna i 25-årsåldern blev natten till lördagen överfallen och våldtagen av en för henne okänd man i Frövi, norr om Örebro. Det var kvinnan själv som larmade polisen och hon fördes direkt till sjukhus. Polisen har inlett en teknisk undersökning av platsen och en förundersökning om våldtäkt, men ingen misstänkt gärningsman är ännu gripen.

Helsingborgs Dagblad - 09 nov 13 kl. 13:14

Misstänkt våldtäkt utanför Örebro

En kvinna i 25-årsåldern blev natten till lördagen överfallen och våldtagen av en för henne okänd man i Frövi, norr om Örebro. Det var kvinnan själv som larmade polisen och hon fördes direkt till sjukhus. Polisen har inlett en teknisk undersökning av platsen och en förundersökning om våldtäkt, men ingen misstänkt gärningsman är ännu gripen.

Kristianstadsbladet - 09 nov 13 kl. 13:13

Misstänkt våldtäkt utanför Örebro


En kvinna i 25-årsåldern blev natten till lördagen överfallen och våldtagen av en för henne okänd man i Frövi, norr om Örebro.Det var kvinnan själv som larmade polisen och hon fördes direkt till sjukhus. Polisen har inlett en teknisk undersökning av platsen och en förundersökning om våldtäkt, men ingen misstänkt gärningsman är ännu gripen.

UNT - 09 nov 13 kl. 13:13

Misstänkt våldtäkt utanför Örebro

En kvinna i 25-årsåldern blev strax efter midnatt överfallen och våldtagen av en för henne okänd man i Frövi, norr om Örebro. Polisen har inlett en förundersökning om våldtäkt. Ingen misstänkt är ännu gripen.

Fler nyheter från SR

SR - 1 timme sedan

Venezuela blir kvar i OAS trots kritik

Venezuela blir kvar i de amerikanska staternas samarbetsorganisation OAS. Det står klart efter ett extrainsatt möte i går där organisationen diskuterade huruvida Venezuela borde uteslutas på grund av bristande demokrati. Men dom 34 länderna var långt ifrån ense och Venezuelas regering blir alltmer pressad av omvärlden..

SR - 1 timme sedan

Dags att lämna in ansökan om utträde

Det är en historisk dag i europeisk politik. Storbritannien kommer i eftermiddag att formellt lämna över ansökan om utträde ur EU..

SR - 2 timmar sedan

Ekobrotten blir allt mer avancerade

Den ekonomiska brottsligheten bli allt grövre och Ekobrottsmyndigheten vill därför ha ett bättre samarbete med andra myndigheter och banker..

SR - 2 timmar sedan

Turkiska flyktingar i Sverige rädda

Antalet personer som söker politisk asyl från Turkiet har ökat dramatiskt det senaste året. Många flyr efter ha associerats med den så kallade Gülenrörelsen som terroriststämplas av Turkiet. Nu vittnar flera av dem att de utsätts för hot och trakasserier i Sverige.

SR - 1 timme sedan

Arbetade på uppdrag av FN

Svenska UD bekräftar nu att det är den svenska tidigare miljöpartistiske politikern Zaida Catalàn som hittats död i Kongo-Kinshasa. Hon försvann den 12 mars tillsammans med sin amerikanska kollega då de på uppdrag av FN skulle undersöka massakrer som regeringsarmén misstänks ligga bakom..

SR - 2 timmar sedan

Karenstider för blodgivning kan ändras

Den omdebatterade regeln som hindrar män som har sex med andra män att bli blodgivare är på väg att ändras..

SR - 5 timmar sedan

Löfven: Vi sörjer ännu en person som mist sitt liv i fredens tjänst

Statsminister Stefan Löfven skriver i ett uttalande att FN och myndigheterna i Kongo-Kinshasa måste utreda vad som ledde fram till att en svensk FN-anställd dödats..

SR - 4 timmar sedan

Splittring om sifferlösa avtal inför slutförhandlingarna

Avtalsrörelsen har gått in i ett avgörande skede den här veckan. Bland de drygt 1,3 miljoner löntagare vars avtal löper ut på fredag finns läkare och kommunala tjänstemän. De har helt olika uppfattningar om hur bra deras nuvarande, så kallade sifferlösa avtal, har fungerat..

SR - 6 timmar sedan

UD bekräftar: Svensk hittad död i Kongo-Kinshasa

UD bekräftar att en av de tre kroppar som hittats i Kasai-regionen i Kongo-Kinshasa tillhör den svenska FN-anställda kvinna som försvann för några veckor sedan..

SR - 10 timmar sedan

Starka reaktioner på uppgifter om turkiskt spionage i Tyskland

Tyska åklagare har i dag inlett en utredning av uppgifterna att turkisk säkerhetstjänst spionerar på oppositionella i landet. Informationen om att flera hundra personer och organisationer med påstådd koppling till Gülen-rörelsen har kartlagts har i dag väckt skarpa reaktioner, bland annat från den tyske inrikesministern..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.