SR > Nyheter

Monday, 25 June, 12:20

Liknande nyheter

Taggar: Förundersökningom , misstänkt, gruppvåldtäkt
DN - 20 dec 17 kl. 11:58

Polisutredning om misstänkt gruppvåldtäkt i Fittja JO-anmäls

Den förundersökning som ligger till grund för det omskrivna åtalet gällande en misstänkt gruppvåldtäkt i Fittja anmäls till justitieombudsmannen (JO)..

UNT - 24 jul 17 kl. 17:55

Utredning nedlagd för misstänkt gruppvåldtäkt

Brist på bevis och misstänkta gör att förundersökningen om en misstänkt gruppvåldtäkt med hatbrottsmotiv läggs ner..

Expressen - 11 feb 18 kl. 20:56

Misstänkt gruppvåldtäkt mot flicka

Flickan misstänks ha utsatts för en gruppvåldtäkt inomhus.Nu är en person gripen – samtidigt som polisen anhållit minst personer i sin frånvaro. – Vi har en efterlysning ute men har inget specifikt ställe att leta på, säger jourhavande förundersökningsledare Göran Ström..

Expressen - 19 mar 18 kl. 16:52

Misstänkt gruppvåldtäkt – polisen söker vittnen

En misstänkt grov våldtäkt skedde tidigt på fredagsmorgonen i centrala Kristianstad och polisen söker nu vittnen till händelsen.Kvinnan som anmält överfallet menar att det kan handla om flera gärningsmän.– Vi vill gärna veta om någon har sett eller hört något i anslutning till platsen, säger Jens Nygren, förundersökningsledare på polisen i Kristianstad..

BT - 31 okt 17 kl. 11:59

Misstänkt våldtäkt – förundersökning mot Timell

Åklagare har inlett en förundersökning mot Martin Timell, rapporterar Sveriges Radios Ekot. TV4-programledaren polisanmäldes på måndagen för en misstänkt våldtäkt..

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Förundersökningen om misstänkt gruppvåldtäkt nedlagd

Polisen har beslutat att lägga ner förundersökningen gällande anmälan om våldtäkt vid Domkyrkan i Karlstad den 13 augusti 2015..

Hela Gotland - 04 nov 16 kl. 14:40

Oklart om åtal väcks efter misstänkt våldtäkt

Förundersökningen kring den misstänkta gruppvåldtäkten fortsätter under november..

Västerbottens Folkblad - 16 feb 17 kl. 13:23

Misstänkt våldtäkt i Skellefteå

Polisen har inlett en förundersökning om misstänkt våldtäckt, det är en ung, 18-årig, man från Skellefteå som misstänks. Händelsen ska ha inträffat för några dagar sedan inom Skellefteå kommun, med hänvisning till de inblandades låga ålder är polisen mycket tystlåten om omständigheterna kring det misstänkta brottet. Klart är i alla fall att händelsen ska ha […].

Nyan - 05 nov 16 kl. 18:05

Misstänkt våldtäkt på färja

Polisen har tagit emot en anmälan om en misstänkt våldtäkt som inträffat på ett kryssningsfartyg. Polisen har inlett förundersökning i ärendet står  det i pressmeddelandet. (ag).

Helsingborgs Dagblad - 16 apr 18 kl. 19:24

Misstänkt våldtäkt i Märsta

Polisen har inlett en förundersökning om misstänkt våldtäkt i Märsta sedan en förbipasserande larmat om en kvinna som flytt ut på gatan från sin lägenhet efter att ha blivit hotad. – När polisen pratade med henne framkom det sådana uppgifter som föranle.

Fler nyheter från SR

SR - 1 timme sedan

Erdogans huvudmotståndare erkänner sig besegrad

Den turkiska oppositionsledaren och huvudmotståndaren Muharrem Ince har erkänt sig besegrad i det turkiska valet..

SR - 1 timme sedan

"Det är inte vad vårt land står för"

I USA fortsätter separeringen av barn och föräldrar att dominera det politiska samtalet. Nu åker många högt uppsatta politiker och kändisar till förvaren, för att själva se vad som händer..

SR - 1 timme sedan

Tre män fälls för brandattack mot synagoga

Tre män fälls för brandattacken mot Göteborgs synagoga i december förra året. Två av männen får fängelse i två år och den tredje mannen får fängelse i ett år och tre månader. En av männen utvisas även ur Sverige..

SR - 2 timmar sedan

Flera metoo-publiceringar har brutit mot god publicistisk ed

Pressens Opinionsnämnd har prövat elva publiceringar med koppling till #metoo. I tio fall har tidningarna brutit mot god publicistisk ed..

SR - 2 timmar sedan

Avbröt våldtäkt men ringde inte polis

Personalen på S:t Görans beroendeakut avbröt en våldtäkt inne på avdelningen, men ringde inte polis..

SR - 3 timmar sedan

Skrotning av Arbetsförmedlingen "kan gå snett"

En drastisk förändring av Arbetsförmedlingen – som den Alliansen vill genomföra – skulle vara ytterst riskabel. Den slutsatsen drar liberala tankesmedjan Fores i en ny rapport..

SR - 4 timmar sedan

Turkietexpert: "Erdogan kommer att fortsätta på den väg han börjat”

Paul Levin, direktör institutionen för Turkietstudier, säger i P1 Morgon, att presidenten kommer att fortsätta på den vägen han påbörjat..

SR - 4 timmar sedan

Räddningsaktion för utrotningshotad papegoja

Omkring 50 papegojor av den ovanliga arten spixara ska släppas ut i det fria i den brasilianska regnskogen, rapporterar AFP..

SR - 5 timmar sedan

Flyktingbarn skiljs från föräldrarna i Thailand

I Thailand skiljs pojkar från föräldrarna från att de är åtta år och sätts i förvar tillsammans med vuxna.  En mycket dålig miljö för barn, säger Ratarose Supaporn på thailändska Rädda Barnen..

SR - 6 timmar sedan

Valmyndigheten bekräftar: Erdogan vann i det turkiska valet

Turkiets sittande president Recep Tayyip Erdogan får fortsätta leda landet efter seger i det turkiska president- och parlamentsvalet. Han fick över 50 procent av rösterna..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.