DI > Ekonomi

Thursday, 19 January, 16:05

DI - 11 jan 17 kl. 10:20

Stockholmsbörsen: Fingerprint faller tungtOMXS30 var ned 0,5 procent till nivån 1.502,5 strax efter klockan 10. Årsfacit hittills är därmed minus 1 procent. Omsättningen på Stockholmsbörsen uppgick till strax över 2,5 miljarder kronor. Omsättningsetta liksom OMXS30-jumbo var Fingerprint Cards, minus 3,1 procent.
Läs mer på DI
Läs mer om:
Omxs30, Stockholmsbörsen, OMXS30, Fingerprint Cards, Direkts, Eurocleardata, AP

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stockholmsbörsen, Fingerprint, faller, tungt
DI - 06 okt 16 kl. 09:57

Stockholmsbörsen: Fingerprint faller på konkurrens

Stockholmsbörsen inleder torsdagen på plus med vitvarujätten Electrolux i toppen. Bland förlorarna finns biometribolaget Fingerprint Cards som backar på uppgifter om att kunden Huawei har sett sig om efter fler leverantörer av fingeravtryckscensorer..

Affärsvärlden - 21 feb 14 kl. 15:04

Stockholmsbörsen: Elekta faller tungt

Stockholmsbörsen handlades högre efter lunch på fredagen. Medicinteknikföretaget Elekta rasade dock efter en vinstvarning. Bufab klättrade i börsdebuten..

DI - 05 feb 16 kl. 13:43

Stockholmsbörsen: Betsson faller tungt på rapporten

Stockholmsbörsen handlades strax över nollstrecket vid lunchtid på fredagen, i likhet med de större europeiska börserna..

DI - 01 mar 16 kl. 09:13

Stockholmsbörsen: Handelsbankan faller tungt

Stockholmsbörsen inleder tisdagshandeln med röda siffror och backar med 0,8 procent i den inledande handeln. I täten för nedgången gick Handelsbanken som backar med 4,7 procent..

DI - 27 okt 16 kl. 09:47

Stockholmsbörsen: ABB faller tungt

Stockholmsbörsen backar efter en rapporttung morgon. Industrijäten ABB tar täten i nedgången..

DI - 27 okt 16 kl. 11:55

Stockholmsbörsen: Fingerprint rasar på rapporten

Stockholmsbörsen backar faller efter en rapporttung morgon. Även på de stora Europabörserna har säljarna tagit kommandot..

Affärsvärlden - 06 okt 16 kl. 11:26

Fingerprint faller tungt på börsen

Stockholmsbörsen öppnade något högre på torsdagen. Handeln på de större Europabörserna gjorde inget större väsen av sig utan visade på små och blandade rörelser. Fingerprint hamnade i händelsernas centrum efter rapport om ökad konkurrens..

DI - 26 nov 15 kl. 09:24

Börsen: Sensys faller tungt i öppningen

Stockholmsbörsen öppnade kring nollan på torsdagsmorgonen. Bland de bolag som rapporterade såg Sensys och Systemair sina aktier falla tungt, medan Bravida och Kopparbergs Bryggeri steg..

DI - 10 dec 15 kl. 18:00

Stockholmsbörsen: Fingerprint storförlorare

Stockholmsbörsen backade något på torsdagen med indextunga H&M som ett av sänkena. Fingerprint föll efter Carnegies nedgradering. Indexrörelserna var beskedliga i Europa, bland annat med tyska DAX marginellt upp..

DI - 14 jan 16 kl. 13:51

Stockholmsbörsen: Fingerprint reser sig

Stockholmsbörsen repar sig något efter lunch men vid 13.40-tiden är den fortfarande ned 1,9 procent. Det är fortsatt segt för de flesta bolag men Fingerprint Cards har vänt uppå..

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Råvaror: Nedgångar för basmetaller

Basmetallerna handlades på torsdagen till för dagen något lägre priser, medan oljan steg från föregående dags bottennivåer. Guldet backade marginellt, men höll sig alltjämt kring nivån 1.200 dollar per uns..

DI - 1 timme sedan

Löfven: "Ingen annan tror på detta"

Statsminister Stefan Löfven markerar hårt mot M-ledaren Anna Kinberg Batra som hans anser har tappat kompassen och som han tycker har en orealistisk syn på Sverigedemokraterna..

DI - 45 minuter sedan

Lauritz.com vinstvarnar

Auktionstjänsten Lauritz.com meddelar att vinsten för 2016 blir lägre än väntat..

DI - 1 timme sedan

USA-börser: Avvaktande handel väntas

Terminerna för de stora amerikanska börsindexen pekar mot en torsdagsöppning runt oförändrade nivåer med viss riktning åt det negativa hållet. Handeln väntas bli avvaktande inför att Donald Trump tillträder som president på fredagen..

DI - 1 timme sedan

Riksbanken vill mäta risk på nytt sätt

Sårbarheten i det svenska finansiella systemet är lika hög som 2008 och högre än innan fastighetskrisen på 1990-talet. Det visar en ny riskindikator som Riksbanken tagit fram..

DI - 1 timme sedan

Löfven: M har tappat sin kompass

"Sverige behöver stabilitet och långsiktighet och det tar regeringen ansvar för, det behövs i en orolig tid", säger statsminister Stefan Löfven (S) när han inleder sin pressträff med anledning av M-utspelet..

DI - 1 timme sedan

Stockholmsbörsen: Återhämtning i spåren av ECB-besked

Stockholmsbörsen klättrar allt närmare nollstrecket i spåren av att den europeiska centralbanken valde all lämna räntan oförändrad. Bland storbolagen går gruvbolaget Lundin Mining och den nyrapporterade nätmäklaren Avanza i täten för uppgången..

DI - 1 timme sedan

Live: Stefan Löfven kommenterar M-utspel

Stefan Löfven kommer inom kort att kommentera Anna Kinberg Batras besked att hon tänker försöka fälla regeringen med hjälp av SD..

DI - 1 timme sedan

Thorwaldsson: M leker med demokratin

LO kritiserar Moderaternas utspel men hoppas samtidigt att det kan innebära dödsstöten för Alliansen och blockpolitiken. Förre utrikesministern och statsministern Carl Bildt säger att det var väntat att regeringen skulle få mer press på sig..

DI - 1 timme sedan

KD välkomnar M-utspelet

KD-ledaren Ebba Busch Thor välkomnar M-ledarens besked, men är samtidigt inte beredd att gå lika långt som Anna Kinberg Batra. ”För oss är det viktigt att vi inte kommer börja ändra vår politik genom samarbete med SD”, säger hon..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.