GöteborgsPosten > Sport

Wednesday, 18 January, 10:58

GöteborgsPosten - 11 jan 17 kl. 10:19

SVT-profilens ilska mot kanalen: "SVT är som Sovjet"Han har petats av SVT från tittarsuccén Vasaloppet. Då går Rickard Olsson hårt åt SVT för sitt beslut. – SVT är en förkortning av Sovjet, säger han till GP..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
SVT, Sovjet, Vasaloppet, Rickard Olsson, GP

Dela artikeln

2525 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: SVT-profilens, ilskamot , kanalen, SVTär som , Sovjet
SVT - 02 feb 12 kl. 19:04

Sorg och ilska i Egypten

Sorg och ilska präglar Egypten idag - dagen efter dom våldsamma upploppen efter en fotbollsmatch igår kväll. 74 människor dödades och ett 50-tal har gripits. Hård kritik riktas nu mot landets styrande militär-råd..

SVT - 20 feb 15 kl. 12:20

SVT sänder VM-invigningen i repris

SVT återutsänder invigningen av VM i Falun på söndag 21.00 i SVT 24. Direktsändningen i onsdags sändes i SVT Play vilket SVT fick kritik för eftersom inte alla har möjlighet att se kanalen..

SVT Debatt - 11 sep 13 kl. 11:23

Det luktar populism om SVT:s partiska friskolerapportering

PARTISKHET När SVT rapporterar om friskolor väljs nästan alltid en vinkel som är negativ för friskolorna ? trots att en annan sida finns. Personer som vill stoppa skolornas vinster ställs inte till svars för vad stängda skolor innebär för elever och lärare.

SVT Debatt - 08 jun 13 kl. 06:01

SVT:s bröllopssändning är ren reklam för monarkin

KUNGABRÖLLOP Kungafamiljens informella makt vilar på känslomässiga tillställningar som dagens prinsessbröllop. SVT:s beslut att tv-sända Prinsessan Madeleine och Chris O’Neills vigsel är inte public service ? utan bara ännu en pusselbit i en urspårad kungabevakning där medierna går den omoderna monarkins ärenden.

SVT Debatt - 13 feb 14 kl. 16:02

SVT och SR gör humanismen kontroversiell

PUBLIC SERVICE Soran Ismail sätts i karantän från SR efter att ha uttryckt humanistiska värderingar. Min film Godheten visas inte på SVT förrän efter valet för att den – just det, uttrycker humanistiska värderingar.  Public service trappar upp sitt arbete med att sätta folk i karantän.

SVT Debatt - 10 jun 13 kl. 17:23

SVT:s bröllopssändning är en naturlig del av public service

PRINSESSBRÖLLOPET Den kritik som framförts mot SVT:s tv-sändning av lördagens bröllop mellan Prinsessan Madeleine och Chris O´Neill är obefogad. Bröllopet var av ett högt och brett allmänintresse ? och eftersom vi har ett public service-uppdrag är det naturligt för oss att bevaka händelser som det här, skriver SVT:s programbeställare Peter Nyrén i en kort replik till Republikanska föreningen.

SVT Debatt - 03 feb 14 kl. 12:34

SVT Debatt utvecklar dialogen med läsarna

SVT Debatt utvecklar sitt arbete för vital samhällsdebatt. Därför gör vi om hela vår sajt och satsar mer på dialog. SVT Debatt arbetar för en öppen diskussion i kommentarsfält och på sociala plattformar.

SVT Debatt - 14 apr 14 kl. 12:00

SVT Debatt stänger kommentarsfälten för ombyggnad

SVT DEBATT Sajten debatt.svt.se görs om från grunden.

SVT - 16 feb 11 kl. 14:18

SVT sänder US Masters

SVT har säkrat rättigheterna för US Masters 2011 och 2012. Det tvååriga avtalet innebär att golftävlingen kommer att direktsändas i SVT och SVT Play..

SVT - 19 okt 16 kl. 15:12

SVT vill nå nyanlända med ny videoapp

SVT lanserar appen SVT Språkplay med interaktiva undertexter på 15 olika språk. Förhoppningen är att SVT:s program ska nå fler nyanlända och att appen fungera som ett verktyg för att lära sig bättre svenska..

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Gijon sparkar tränaren

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Zlatan: Jag gillar pressen utifrån

Zlatan Ibrahimović, 35, levererade när det behövdes som mest mot Liverpool. Men lagkamraten Paul Pogba hade problem i toppmatchen. Vad berodde det på?.

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Blåvitts cupmotstånd - fyra spelare utan tränare

Om nästan exakt en månad möts IFK Göteborg och Ängelholm i Svenska Cupen. Blåvitts motståndare må ha undvikit konkurs - men har bara fyra spelare och saknar tränare..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

TV-profilerna ryter ifrån: "Gnällspikar är vad vi är i Sverige"

Peder Fredricson tog hem Jerringpriset något som väckte en stor hatstorm på sociala medier. En som däremot stöttar ryttaren är TV4-profilen Ida Björnstad. ”Gnällspikar är vad vi är i Sverige”, skriver hon på Instagram..

GöteborgsPosten - 20 timmar sedan

Dryga böter för domarsågning

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Stensons bästa tips: "Ät inte gul snö"

För golfstjärnan Henrik Stenson var 2016 ett år där framgångarna avlöste varandra. När han får frågan vilket det bästa tipset han fått är så bjuder han på ett aningen oväntat svar. – Ät inte gul snö..

GöteborgsPosten - 19 timmar sedan

Thorgren vidare i lyckad comeback

GöteborgsPosten - 18 timmar sedan

Norge körde över Brasilien

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Profilen rasar mot Jerringpriset – kräver att priset görs om

Jerringpriset som gick till Peder Fredricson väckte stor ilska i Sverige. Efter stormen går nu SVT-profilen Jacob Hård att kräva att hela priset ska ändras. – Det har väl egentligen i flera år blivit ett slags popularitetspris mer än ett prestationspris, säger han till Aftonbladet..

GöteborgsPosten - 17 timmar sedan

United förlänger med ValenciaOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.