DN > Kultur

Wednesday, 26 April, 02:08

DN - 11 jan 17 kl. 09:32

U2 skjuter upp sitt nya album på grund av Trumps valvinstU2 har valt att skjuta upp sitt album på grund av att Donald Trump blir USA:s nya president. ”Världen är en annan plats i dag”, säger gitarristen The Edge till Rolling Stone..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Trumps, Donald Trump, USA, The Edge, Rolling Stone

Dela artikeln

49 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: U2 skjuterupp , sittnya , album, grundav , Trumps valvinst
Expressen - 22 feb 16 kl. 14:56

Petter döper sonen till samma som sitt album

Rapparen Petter Askergren och hustrun Michaela har nu valt att ge ett namn till deras son. Pojken föddes i november och här är hans förnamn: "Ronin", skriver rapparen på Instagram. Samma namn som Petter döpte sitt album 2004 till..

SmålandsPosten - 18 sep 13 kl. 08:19

Växjöband släpper var sitt album

The messerschmitt twins drar åt den elektroniska musiken. Yoyosektionen åt gitarrmusiken. Två olika Växjöband som på lördag spelar ihop och släpper varsitt album.

Expressen - 26 jan 15 kl. 12:36

Bob Dylan skänker sitt album till pensionärer

Bob Dylans album med Frank Sinatra-tolkningar, "Shadows in the night", släpps i början av februari..

SVT - 03 aug 16 kl. 15:31

Då släpper Håkan Hellström sitt album

I slutet av augusti kommer Håkan Hellströms nya album. Det ska heta ”Du gamla du fria”, meddelar popstjärnan på Facebook..

Posh24 - 14 feb 14 kl. 08:04

The Fooo hyllas på Grammisgalan - innan de släppt sitt album!

Svenska pojkbandet The Fooo har ännu inte släppt sitt debutalbum, men nu står det klart att de kommer att prisas på Grammisgalan, där de kammar hem titeln som årets innovatör.

"Vi är väldigt stolta över priset och vi skulle inte ha kunnat göra det utan våra fantastiska fans, de betyder verkligen allt för oss," skriver de i ett pressmeddelande. The Fooo bildades 2012 och är aktuella i år med en Sverige-turné.

SVT - 05 aug 16 kl. 19:29

Frank Ocean skjuter ytterligare på sitt album

Frank Ocean har hintat om albumet ”Boys don't cry” med jämna mellanrum i flera år. Efter en läcka från Apple Music trodde många att den femte augusti var det sanna datumet. Men nu verkar det kanske komma i november istället..

HBL - 04 apr 13 kl. 14:04

Krista Siegfrids ger ut sitt första album i maj

Krista Siegfrids ger ut sitt första album i maj.Skivan som ska heta Ding Dong rymmer tio låtar och utkommer den 10 maj. Krista Siegfrids har själv skrivit text och musik.

Västerbottens Folkblad - 25 feb 15 kl. 17:41

First Aid Kit gjorde årets album

Galan inleddes av Infinite Mass Soundsystem som tillsammans med Nonono framförde den helt nya singeln ”Dance”. Ola Salo delade sedan ut Grammisen för årets rock till bandet Kent som prisades för sitt album ”Tigerdrottningen”. Sedan var det dags för ett av de allra tyngsta priserna – det för årets album.

SvD - 05 mar 11 kl. 12:24

Momsfusk bakom The Ark-album

Förra våren släppte he Ark sitt album "In full regalia" som ett magasin med en tillhörande cd-skiva. De utnyttjade tidningmomsen på 6 procent i stället för de 25 procent som gäller för skivor. Fusk,....

Kristianstadsbladet - 20 okt 14 kl. 13:57

Amanda Fondell släpper album

Foto: Annica Jönsson
Efter tre år är Amanda Fondell klar med sitt album. "Because I Am" är resultatet av ett lagarbete med flera internationellt meriterade låtskrivare.
Det var 2011 som artisten från Linderöd vann Idol.

Fler nyheter från DN

DN - 10 timmar sedan

Svante Weyler: Bryt med Nya tider. Skälen för Bokmässan att inte göra det har slutat gälla

Svante Weyler, förläggare, skriver om debatten kring Nya Tiders medverkar på Bokmässan. ”Frågan om Nya tiders plats på bokmässan en radikalt annan vändning”.

DN - 11 timmar sedan

Björn Ranelid får inte bli vigselförrättare i Simrishamns kommun: ”Ingen annan har någonsin gjort mer reklam för Österlen”

Björn Ranelid får inte bli vigselförrättare i Simrishamns kommun – eftersom han inte är skriven där. – Jag är en levande reklampelare för Österlen, konstaterar han besviket..

DN - 11 timmar sedan

Leif Zern om debatten kring Nya Tider på Bokmässan: Jag skulle aldrig dinera med Djävulen

Leif Zern skriver om debatten kring Nya Tiders medverkan på Bokmässan. .

DN - 12 timmar sedan

Waldemarsudde är Årets museum

Ett privatpalats byggt för en prins har utsetts till Årets museum. Prins Eugens Waldemarsudde får utmärkelsen för att man bedriver "en rik och djärv tvärvetenskaplig verksamhet utifrån platsens unika förutsättningar"..

DN - 12 timmar sedan

Elisabeth Moss om tv-aktuella ”The handmaid’s tale”: För mig är det ingen feministisk berättelse

Oenighet råder kring tolkningen av ”The handmaid’s tale”, den kommande tv-serien baserad på Margaret Atwoods dystopiska roman. Är den feministisk – eller bara humanistisk?.

DN - 13 timmar sedan

Jörgen Lantz efter SVT-konflikten: Björnen i ”Björnes favoriter” är inte Björne

Jörgen Lantz, känd för sin roll som björn i ”Björnes magasin”, gör scencomeback i vår. Men björnen i showen är inte Björne, säger Lantz själv..

DN - 14 timmar sedan

Johan Hilton: Författaren som fejkade lärde oss något om suggestionens makt

Två färska verk fördjupar sig i skandalen kring den könsöverskridande amerikanska författaren JT Leroy. De berättar mer än vi antagligen anar om vårt eget förhållningssätt till fake news..

DN - Igår: 14:31

Så får Ted Gärdestads musik nytt liv

Ted Gärdestad kan åter höras sjunga sin stora låtskatt igen. Fast nu ackompanjerad av en hel symfoniorkester. Bakom skivprojektet där Gärdestads sång försetts med både stråkar, slagverk, trä- och bleckblås står dirigenten och kompositören Peter Nordahl..

DN - Igår: 08:13

Maria Schottenius: Låt Upplysningens klarhet svara det mörka och grumliga hatet

Tänka klart och behålla förnuftet, det är det viktiga just nu. Vi behöver det som blivit den 80-årige danske litteraturprofessorn Thomas Bredsdorffs specialitet: Upplysning i en mild nordisk variant där religionen får finnas..

DN - 16 timmar sedan

Stjärndirigenten Daniel Barenboim bygger musikaliska broar

Berlin. Daniel Barenboim vill skapa musikalisk dialog. Han har startat musikdagis, infört filosofi som ämne i sin musikakademi, och i Väst-östliga Divanorkestern spelar israeler och palestinier sida vid sida.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.