VA > Ekonomi

Saturday, 29 April, 03:31

VA - 11 jan 17 kl. 08:45

Mer än var tionde svensk har haft svårt med hyranHär är VA:s viktigaste på 3 minuter: 13 procent av svenskarna har upplevt en ekonomisk kris men inkomstnivåerna ökar, Johan Carlströms aktieaffärer bör granskas enligt expert och inrikesministern vill att operatörerna ska lämna ut mobildata. .
Läs mer på VA
Läs mer om:
VA, Carlströms

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Mer, änvar , tiondesvensk har , haft, svårtmed , hyran
Expressen - 07 jun 11 kl. 10:11

Vart tionde barn lever i fattigdom

Mer än vart tionde svenskt barn lever i fattigdom - och sedan finanskrisen har andelen ökat, enligt en ny rapport från Rädda Barnen. En anledning är förändringar i familjepolitiken. Rädda Barnen kritiserar nu Sverige för att nonchalera FN:s barnkonvention.

YLE - 02 dec 16 kl. 11:15

Var tionde finländare tycker att våldtäkt är okej i vissa fall

Fler än var femte finländare tycker att det inte borde vara straffbart att tafsa på sina kolleger. Finländarna hör ändå till de mest kritiska européerna när det handlar om könsrelaterat våld, visar en omfattande undersökning av attityder gentemot könsrelaterat våld i Europa. EU-kommissionens Eurobarometer undersökte attityder till könsrelaterat våld genom att låta 27 818 européer ta ställning till olika påståenden.

YLE - 02 dec 16 kl. 11:15

Enkät visar: Var tionde finländare tycker att våldtäkt är okej i vissa fall

Fler än var femte finländare tycker att det inte borde vara straffbart att tafsa på sina kolleger. Finländarna hör ändå till de mest kritiska européerna när det handlar om könsrelaterat våld, visar en omfattande undersökning av attityder gentemot könsrelaterat våld i Europa. EU-kommissionen Eurobarometer undersökte attityder till könsrelaterat våld genom att låta knappt 30-tusen européer ta ställning till olika påståenden.

YLE - 26 jun 15 kl. 19:45

"Forska mer om Finlands farligaste djur"

Jarmo Oksi är överläkare för infektionssjukdomar vid ÅUCS, Åbo universitetscentralsjukhus, och har sett ett antal borreliospatienter i sina dagar. - Det behövs absolut mer forskning om fästingar, fästingburna sjukdomar och borrelios. De faktiska fallen ökar, på tio år har borreliospatienterna fördubblats, och till exempel infektionspolikliniken här på ÅUCS får ta emot en hel del patienter med så kallad utbredd borrelios.

Trelleborgs Allehanda - 06 sep 11 kl. 06:15

Varje lärare är värd mer

Arkiv: Janerik Henriksson 2011
Hur kan den svenska skolan förbättras? Det är en fråga för alla som är angelägna om att säkra Sveriges framtid. I den osäkerhet som nu råder i den ekonomiska situationen i Europa och USA understryks vikten av sunda statsfinanser.

Politikerbloggen - 10 dec 12 kl. 09:45

Var tionde mamma skadas allvarligt vid förlossningen


DEBATT. Det är illa att det inte finns nationella riktlinjer för att förebygga sfinkterruptur i Sverige, något som finns både Finland och Norge och som lett till en betydligt lägre andel förlossningsskador där. Det skriver Hillevi Larsson (S) på TV4/Politikerbloggen.

Nya Wermlands Tidningen - 21 jul 14 kl. 06:00

"Vi har aldrig haft så hög klass"

I lördags kom bilentusiaster från hela landet till Arvika folkets park och den tionde Yankee car meet i ordningen. Klubbens ordförande Dan Lööf var nöjd. – Jag tror aldrig att vi haft så här hög klass på bilarna.

Sydsvenskan - 02 sep 11 kl. 22:50

Sverige behövde mer än magi

Sverige hade behövt mer än magi för att vinna den här matchen och hålla drömmen om direktkvalificering levande, skriver Anja Gatu.
Jag minns när vi varit här tidigare, när de svenska supportrarna har sjungit som om vi vunnit VM. Nu var det ungrarnas tur.

YLE - 26 okt 12 kl. 16:16

"Finländsk kärnkraft måste övervakas mer"

Strålsäkerhetscentralen borde oftare göra oanmälda inspektioner av kärnkraftsanläggningarna här i Finland. Dessutom måste centralen bli ännu mer oberoende av de finländska myndigheterna. Det konstaterar en omfattande internationell expertgrupp som har granskat saken noga.

Kristianstadsbladet - 14 jun 13 kl. 08:14

Laddar för tionde Vätternrundan

Foto:
Peter Åklundh, fotograf på Kristianstadsbladet, som gör sin tionde start i Vätternrundan.
Vad gör Vätternrundan så speciell?
?

Kristianstadsbladet - 22 mar 14 kl. 10:26

Var tionde svensk vegetarian

Så många som var tionde hoppar över köttet, och antalet vegetarianer har ökat de senast åren. Men det är skillnad mellan att äta hel- eller halvvegetariskt.
Var tionde svensk har nu helt gått över till en vegetarisk kost, enligt en undersökning som Demoskop har gjort på uppdrag av organisationen Djurens Rätt.

Fler nyheter från VA

VA - 16 timmar sedan

Från Rinkeby till miljardsuccé i Kina – de har blivit rika på Tinder-utmanaren som växer med 150 000 per dag

Dejtingappen med rötterna i Rinkeby gör succé i Kina – det här okända radarparets skapelse är nu värd över 2 miljarder. .

VA - 16 timmar sedan

Så gör Elon Musk för att lära sig nya saker snabbare än någon annan

45 år gammal har Elon Musk grundat flera revolutionerande bolag och tjänar miljarder – tack vare sin metod för att lära sig nya saker rekordsnabbt. .

VA - 13 timmar sedan

5 saker du måste ha koll på – om du vill vara bättre än dina konkurrenter

Här är sakerna du behöver ha koll på för att ligga steget före. .

VA - 15 timmar sedan

Här är det svåra beslutet Musk tog när han var pank – som gör att han nu tjänat 20 miljarder på 4 månader

Elon Musk var pank och stod inför ett svårt val – i år har han tjänat 20 miljarder på sitt beslut. .

VA - 15 timmar sedan

Personaloptioner i startups – så lägger du grunden

En tydlig trend bland startups är att bolagen tidigt vill erbjuda personaloptioner till anställda. Det gäller dock att vara eftertänksam så att man inte drar på sig risker som kan hanteras i förväg .

VA - 24 apr 17 kl. 16:49

Det moderna kriget pågår för fullt

Cyberattacken mot svenska företag för ett par veckor sedan kan liknas vid en krigshandling. Attacken reser frågan: Hur ska företag och samhälle skydda sig? .

VA - 16 timmar sedan

Nu ska Apple konkurrera med Sveriges populäraste fintech-app

Nu är Apple på gång med en egen version av svenska betalsuccén. .

VA - Igår: 15:54

Här är misstaget 9 av 10 gör när de söker jobb – och så du undviker det

90 procent av alla jobbsökande upprepar samma grundläggande misstag. Så undviker du det, och sticker ut i mängden. .

VA - Igår: 15:39

Glöm Teslas hajpade Model 3 – den här nya doldisen kan vara elbilen som alla har väntat på

Kommer Tesla bli omsprungna av en doldis? Här är nya elbilen som säljer som smör trots vet exakt hur den ser ut. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.