VA > Ekonomi

Tuesday, 28 February, 18:07

VA - 11 jan 17 kl. 08:45

Mer än var tionde svensk har haft svårt med hyranHär är VA:s viktigaste på 3 minuter: 13 procent av svenskarna har upplevt en ekonomisk kris men inkomstnivåerna ökar, Johan Carlströms aktieaffärer bör granskas enligt expert och inrikesministern vill att operatörerna ska lämna ut mobildata. .
Läs mer på VA
Läs mer om:
VA, Carlströms

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Mer, änvar , tiondesvensk har , haft, svårtmed , hyran
Expressen - 07 jun 11 kl. 10:11

Vart tionde barn lever i fattigdom

Mer än vart tionde svenskt barn lever i fattigdom - och sedan finanskrisen har andelen ökat, enligt en ny rapport från Rädda Barnen. En anledning är förändringar i familjepolitiken. Rädda Barnen kritiserar nu Sverige för att nonchalera FN:s barnkonvention.

YLE - 02 dec 16 kl. 11:15

Var tionde finländare tycker att våldtäkt är okej i vissa fall

Fler än var femte finländare tycker att det inte borde vara straffbart att tafsa på sina kolleger. Finländarna hör ändå till de mest kritiska européerna när det handlar om könsrelaterat våld, visar en omfattande undersökning av attityder gentemot könsrelaterat våld i Europa. EU-kommissionens Eurobarometer undersökte attityder till könsrelaterat våld genom att låta 27 818 européer ta ställning till olika påståenden.

YLE - 02 dec 16 kl. 11:15

Enkät visar: Var tionde finländare tycker att våldtäkt är okej i vissa fall

Fler än var femte finländare tycker att det inte borde vara straffbart att tafsa på sina kolleger. Finländarna hör ändå till de mest kritiska européerna när det handlar om könsrelaterat våld, visar en omfattande undersökning av attityder gentemot könsrelaterat våld i Europa. EU-kommissionen Eurobarometer undersökte attityder till könsrelaterat våld genom att låta knappt 30-tusen européer ta ställning till olika påståenden.

YLE - 26 jun 15 kl. 19:45

"Forska mer om Finlands farligaste djur"

Jarmo Oksi är överläkare för infektionssjukdomar vid ÅUCS, Åbo universitetscentralsjukhus, och har sett ett antal borreliospatienter i sina dagar. - Det behövs absolut mer forskning om fästingar, fästingburna sjukdomar och borrelios. De faktiska fallen ökar, på tio år har borreliospatienterna fördubblats, och till exempel infektionspolikliniken här på ÅUCS får ta emot en hel del patienter med så kallad utbredd borrelios.

Trelleborgs Allehanda - 06 sep 11 kl. 06:15

Varje lärare är värd mer

Arkiv: Janerik Henriksson 2011
Hur kan den svenska skolan förbättras? Det är en fråga för alla som är angelägna om att säkra Sveriges framtid. I den osäkerhet som nu råder i den ekonomiska situationen i Europa och USA understryks vikten av sunda statsfinanser.

Politikerbloggen - 10 dec 12 kl. 09:45

Var tionde mamma skadas allvarligt vid förlossningen


DEBATT. Det är illa att det inte finns nationella riktlinjer för att förebygga sfinkterruptur i Sverige, något som finns både Finland och Norge och som lett till en betydligt lägre andel förlossningsskador där. Det skriver Hillevi Larsson (S) på TV4/Politikerbloggen.

Nya Wermlands Tidningen - 21 jul 14 kl. 06:00

"Vi har aldrig haft så hög klass"

I lördags kom bilentusiaster från hela landet till Arvika folkets park och den tionde Yankee car meet i ordningen. Klubbens ordförande Dan Lööf var nöjd. – Jag tror aldrig att vi haft så här hög klass på bilarna.

Sydsvenskan - 02 sep 11 kl. 22:50

Sverige behövde mer än magi

Sverige hade behövt mer än magi för att vinna den här matchen och hålla drömmen om direktkvalificering levande, skriver Anja Gatu.
Jag minns när vi varit här tidigare, när de svenska supportrarna har sjungit som om vi vunnit VM. Nu var det ungrarnas tur.

YLE - 26 okt 12 kl. 16:16

"Finländsk kärnkraft måste övervakas mer"

Strålsäkerhetscentralen borde oftare göra oanmälda inspektioner av kärnkraftsanläggningarna här i Finland. Dessutom måste centralen bli ännu mer oberoende av de finländska myndigheterna. Det konstaterar en omfattande internationell expertgrupp som har granskat saken noga.

Kristianstadsbladet - 14 jun 13 kl. 08:14

Laddar för tionde Vätternrundan

Foto:
Peter Åklundh, fotograf på Kristianstadsbladet, som gör sin tionde start i Vätternrundan.
Vad gör Vätternrundan så speciell?
?

Kristianstadsbladet - 22 mar 14 kl. 10:26

Var tionde svensk vegetarian

Så många som var tionde hoppar över köttet, och antalet vegetarianer har ökat de senast åren. Men det är skillnad mellan att äta hel- eller halvvegetariskt.
Var tionde svensk har nu helt gått över till en vegetarisk kost, enligt en undersökning som Demoskop har gjort på uppdrag av organisationen Djurens Rätt.

Fler nyheter från VA

VA - 3 timmar sedan

Så mycket får du låna

Hur stor och vilken typ av bostad du har råd med kan vara svårt att räkna ut själv, men det finns ett par viktiga saker att tänka på. .

VA - Igår: 15:59

Dagbok från en startup – del 3: Prototypen

Utbrändhet och depression blev startskottet för Sam Strandbergs nya app mot psykisk ohälsa. Vi får följa startupen Experimentals hela resa, från idé till färdig produkt. Det här är del 3.

VA - 6 timmar sedan

Bill Gates: En ny typ av terrorism kan slå ut 30 miljoner människor – på mindre än 1 år

Och vi är inte förberedda, enligt Microsoft-grundaren. .

VA - 8 timmar sedan

”Vad är din största svaghet?” – här är 3 smarta svar på dumma intervjufrågor

Ska du på jobbintervju? Var redo att tackla dumma, generiska frågor – här är smarta svar som hjälper dig. .

VA - 6 timmar sedan

Få koll på dina mötesrum

Evoko Liso gör dina möten smartare. Undvik dubbelbokningar, förvirring om vem som har bokat och håll koll på avbrutna möten. Liso är helt enkelt nästa generations room manager.

VA - 9 timmar sedan

Här är hajpade Fingerprints nya produkt – men nu får de tuff konkurrens

Den nya sensorn ska göra det lätt att använda mobilen med bara en hand. Men nu får Fingerprints tuff konkurrens om största kunden. .

VA - Igår: 15:05

Professorn: Trump kommer avsättas inom 100 dagar – Pence tar över

Ingen amerikansk president har någonsin ställts inför riksrätt och förlorat – men det finns mycket som pekar mot att Trumps styre kommer bli kortvarigt, enligt historieprofessorn. .

VA - Igår: 15:36

4 tips för att lyckas med datadriven marknadsföring

En färsk undersökning från Apsis visar att 80 procent av Sveriges marknadschefer har infriat eller överträffat sina målsättningar genom integrerade lösningar för datadriven marknadsföring. .

VA - Igår: 08:11

Här är VA:s viktigaste idag

Källor: På onsdag utfärdar Trump en ny exekutiv order om immigration – allt du behöver veta den 27 februari, på 1 minut. .

VA - Igår: 11:17

Rekryteraren: Det här är de 5 hetaste kompetenserna 2017

Hur blir du som mest attraktv på jobbmarknaden just nu? Här listar stjärnrekryteraren de hetaste kompetenserna just nu. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.