SVT > Inrikes

Wednesday, 26 July, 06:51

SVT - 11 jan 17 kl. 08:02

”Sveriges farligaste fånge” har hållits inlåst i åtta år – efter avtjänat straffHan har suttit inspärrad i åtta år efter avtjänat straff. Lika länge har polisen försökt utvisa Kader Bencheref, som kallats Sveriges farligaste fånge. .
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Kader Bencheref, Sveriges

Dela artikeln

3098 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sveriges farligaste, fångehar , hållits, inlåsti , åtta, år efter avtjänat straff
BT - 15 nov 13 kl. 22:40

Drömmen lever - trots Ronaldos mål

Det blir svårt, det blir jobbigt, men det är fortfarande fullt möjligt. Portugal vann med 1–0 (0–0) i Lissabon. Men finns 90 minuter kvar att reparera förlusten.

Kristianstadsbladet - 15 nov 13 kl. 22:46

Fördel Portugal i VM-jakten

Foto: Scanpix
Det blir svårt, det blir jobbigt, men det är fortfarande fullt möjligt. Portugal vann med 1-0 (0-0) i Lissabon. Men finns 90 minuter kvar att reparera förlusten.

BT - 15 nov 13 kl. 22:40

Drömmen lever - trots Ronaldos mål

Det blir svårt, det blir jobbigt, men det är fortfarande fullt möjligt. Portugal vann med 1–0 (0–0) i Lissabon. Men finns 90 minuter kvar att reparera förlusten.

Fler nyheter från SVT

SVT - 15 minuter sedan

”Det är hjärtskärande”

Södertälje är en av de städer som är hårdast drabbat av illegala trafikskolor. Här jobbar trafikläraren Emma, som säger sig vara nära att ge upp sitt yrke. – Svartåkarna har mer jobb än vad jag har, som har en trafikskola och betalar skatt.

SVT - 15 minuter sedan

Svarta trafikskolor ett växande problem

”Har ett samband med att många nyanlända behöver körkort”.

SVT - 5 timmar sedan

Utländska medier om IT-affären: Hotar svenska regeringen

Säkerhetsskandalen som just nu skakar Sverige uppmärksammas i flera utländska medier, och Danmark frågar sig nu hur det står till med känslig information från deras myndigheter – som också lagt ut IT-tjänster på IBM..

SVT - 9 timmar sedan

Så skyddar du dig på nätet

Efter IT-skandalen på Transportstyrelsen, är det många som oroar sig över sin digitala säkerhet..

SVT - 9 timmar sedan

Riksrevisionen: Transportmyndigheten brister i riskanalys

”För många kan ha tillgång till känsliga uppgifter i fordonsregistret”.

SVT - 10 timmar sedan

Reno Norden vill sälja företaget

Det uppmärksammade renhållningsföretaget Reno Norden vill sälja hela eller delar av bolaget. Man har nu anlitat den svenska investmentbanken Carnegie för att hitta en köpare – men risken är stor för konkurs, enligt en expert..

SVT - 13 timmar sedan

Så hånas Transportstyrelsen – på sin egen Facebooksida

”Var rädd om ditt körtkort och tänk alltid på hur du hanterar din personliga information”. Så skriver Transportstyrelsen på sociala medier – och kommentarerna på det flera månader gamla inlägget som nu sprids är minst sagt syrliga..

SVT - 14 timmar sedan

Expert om IT-skandalen: ”Kapa hela ledningen”

Transportstyrelsens IT-skandal är ”vardagsmat” och tyder på dåligt ledarskap. Det menar IT-säkerhetskonsulten Lars Mårelius, som anser att många svenska bolag och myndigheter präglas av en svag säkerhetskultur. – Teknik kan inte rädda oss, det handlar om människor, säger han till SVT Nyheter..

SVT - 15 timmar sedan

IT-skandalen: Allan Widman missnöjd med försvarsministerns svar

Under tisdagen hördes försvarsminister Peter Hultqvist (S) i försvarsutskottet med anledning av IT-skandalen i Transportstyrelsen. Ordföranden i försvarsutskottet är dock inte nöjd med Hultqvists svar..

SVT - 16 timmar sedan

Försvarsministern: ”Vi tog det ansvar vi hade”

Peter Hultqvist om hur han hanterade uppgifterna.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.