SVT > Inrikes

Friday, 20 January, 08:50

SVT - 11 jan 17 kl. 08:02

”Sveriges farligaste fånge” har hållits inlåst i åtta år – efter avtjänat straffHan har suttit inspärrad i åtta år efter avtjänat straff. Lika länge har polisen försökt utvisa Kader Bencheref, som kallats Sveriges farligaste fånge. .
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Kader Bencheref, Sveriges

Dela artikeln

2 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sveriges farligaste, fångehar , hållits, inlåsti , åtta, år efter avtjänat straff
BT - 15 nov 13 kl. 22:40

Drömmen lever - trots Ronaldos mål

Det blir svårt, det blir jobbigt, men det är fortfarande fullt möjligt. Portugal vann med 1–0 (0–0) i Lissabon. Men finns 90 minuter kvar att reparera förlusten.

Kristianstadsbladet - 15 nov 13 kl. 22:46

Fördel Portugal i VM-jakten

Foto: Scanpix
Det blir svårt, det blir jobbigt, men det är fortfarande fullt möjligt. Portugal vann med 1-0 (0-0) i Lissabon. Men finns 90 minuter kvar att reparera förlusten.

BT - 15 nov 13 kl. 22:40

Drömmen lever - trots Ronaldos mål

Det blir svårt, det blir jobbigt, men det är fortfarande fullt möjligt. Portugal vann med 1–0 (0–0) i Lissabon. Men finns 90 minuter kvar att reparera förlusten.

Fler nyheter från SVT

SVT - 1 timme sedan

Sverige befolkningstillväxt – på 90 sekunder

Sveriges befolkning växer så det knakar och vi blev tio miljoner långt tidigare än vad man trodde. Här får du Sveriges befolkningstillväxt på 90 sekunder..

SVT - 2 timmar sedan

Ung kvinna tvingades skicka sexbilder till sin gode man

Uppmaningen: ”Ta bild knästående naken” – ni inleds rättegången.

SVT - 3 timmar sedan

Nordbor äter sämre

Människor i de nordiska länderna har fått sämre matvanor. Det visar en ny undersökning där man har jämfört med hur det såg ut 2011..

SVT - 5 timmar sedan

Lärare vill ha lika lönelyft för alla

En majoritet av landets grundskollärare anser att lärarlönelyftet borde fördelas lika mellan alla lärare..

SVT - 10 timmar sedan

Här är turerna kring Moderaternas utspel – på en minut

Moderaternas utspel om att lägga fram en egen budget redan i höst och försöka fälla regeringen splittrar Alliansen och väckte starka känslor bland de svenska partiledarna. SVT Nyheter har sammanfattat reaktionerna på under en minut, se dem i klippet ovan..

SVT - 11 timmar sedan

Utökat militärt samarbete med USA:s armé

Nu är USA:s armé formellt inbjuden att öva med stridsvagnar och luftvärnsrobotsystem i den största militärövningen i Sverige på mer än 20 år. Det är ett mycket stort steg i det militära samarbetet mellan Sverige och USA. Även franska arméns luftvärn är inbjuden att öva med sitt luftvärn.

SVT - 12 timmar sedan

SMHI vill ha hjälp av kyrkan med vädret

Kanske skulle Svenska kyrkan kunna hjälpa SMHI med väderobservationer? Det är inte kyrkans förmodade goda kontakt med himlamakten som ligger bakom frågan..

SVT - 12 timmar sedan

Träffades i skidbacke – visade sig vara tvillingbröder

Ett slumpmässigt möte i en skidbacke var starten på vänskapen mellan Magnus Lind och Richard Hedström. Många år senare fick kompisarna veta det otroliga – att de är tvillingar..

SVT - 14 timmar sedan

Här svarar SVT:s politikreporter på alla era frågor om M:s Alliansutspel

Moderaternas partiledare Anna Kinberg Batra förklarade under torsdagen sin ambition att fälla regeringen redan före 2018 med hjälp av Sverigedemokraterna. Men vad kan egentligen hända? SVT Nyheters användare fick chansen att chatta med politikreporter Love Benigh, och ställa sina frågor på ämnet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.