SVT > Inrikes

Monday, 27 February, 14:59

SVT - 11 jan 17 kl. 08:02

”Sveriges farligaste fånge” har hållits inlåst i åtta år – efter avtjänat straffHan har suttit inspärrad i åtta år efter avtjänat straff. Lika länge har polisen försökt utvisa Kader Bencheref, som kallats Sveriges farligaste fånge. .
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Kader Bencheref, Sveriges

Dela artikeln

2 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sveriges farligaste, fångehar , hållits, inlåsti , åtta, år efter avtjänat straff
BT - 15 nov 13 kl. 22:40

Drömmen lever - trots Ronaldos mål

Det blir svårt, det blir jobbigt, men det är fortfarande fullt möjligt. Portugal vann med 1–0 (0–0) i Lissabon. Men finns 90 minuter kvar att reparera förlusten.

Kristianstadsbladet - 15 nov 13 kl. 22:46

Fördel Portugal i VM-jakten

Foto: Scanpix
Det blir svårt, det blir jobbigt, men det är fortfarande fullt möjligt. Portugal vann med 1-0 (0-0) i Lissabon. Men finns 90 minuter kvar att reparera förlusten.

BT - 15 nov 13 kl. 22:40

Drömmen lever - trots Ronaldos mål

Det blir svårt, det blir jobbigt, men det är fortfarande fullt möjligt. Portugal vann med 1–0 (0–0) i Lissabon. Men finns 90 minuter kvar att reparera förlusten.

Fler nyheter från SVT

SVT - 5 minuter sedan

Så packar du smartast inför sportlovsutflykten

Stora delar av landet har sportlov, och det är många som planerar att bege sig ut i naturen under veckan. – Det finns vissa saker som är extra bra att ha med sig när man ska ut i skogen, säger överlevnadsinstruktören Pär Leijonhufvud..

SVT - 15 minuter sedan

Så blir sportlovsvädret

I veckan har flera län sportlov och många planerar nog att vara ute i naturen under veckan. Dock blir vädret kanske inte som man tänkt sig. – Hade man hoppats på sol kommer man nog bli besviken, säger SVT Nyheters meteorolog Per Stenborg..

SVT - 5 timmar sedan

Misstänkt flyktingspion gripen

Säkerhetspolisen har gripit en man som misstänks för grov olovlig underrättelseverksamhet. Mannen misstänks ha bedrivit så kallat flyktingspionage mot personer i Sverige..

SVT - 5 timmar sedan

Färre arbetare med i facket

Allt färre arbetare är med i ett fackförbund. I fjol fortsatte nedgången, skriver LO:s tidning Arbetet..

SVT - 8 timmar sedan

S nobbar Socialistinternationalen

Socialdemokraterna väljer att lämna Socialistinternationalen. En enhällig partistyrelse har röstat för ett utträde som kommer att meddelas senare i veckan..

SVT - 8 timmar sedan

M-kommunpolitiker nobbar närmande till SD

Moderata kommunpolitiker säger nej till att utöka samarbetet med Sverigedemokraterna ute i landets kommuner. Det här visar en enkät som SVT Nyheter har låtit göra. Resultatet går stick i stäv med den öppning för samtal och samarbete i sakfrågor som partiledningen nyligen öppnat upp för..

SVT - 10 timmar sedan

Nya enheter på Migrationsverket brister

Det finns stora brister i den rättsliga kvalitén på Migrationsverkets asylutredningar. Kvalitén behöver förbättras framför allt på nya enheter, enligt tolv interna rapporter från lokala asylenheter som Sveriges Radios Kaliber har granskat..

SVT - 16 timmar sedan

Migrationsministern: ”För varje av SD:s kriminella invandrare kan jag ställa upp 100 som jobbar och sliter”

Ord som ”krav”, ”ordning och reda” samt ”plikt” är ord som återkommer i Socialdemokraterna (S) nya tuffare politiska riktlinjer. Det får Sverigedemokraternas (SD) gruppledare i riksdagen Mattias Karlsson att hoppas på att S ska stödja partiets förslag i riksdagen. Justitie- och migrationsminister Morgan Johansson menar dock att SD ofrånkomligen fixerar sig vid främlingsfientliget, vilket ställer partierna i diametralt motsatta läger..

SVT - 16 timmar sedan

Lagförslag om husarrest för unga i år

Justitieminister Morgan Johansson (S) säger i Agenda att regeringen i år ska lägga förslag om att kunna döma unga som begått brott till husarrest..

SVT - 17 timmar sedan

S partisekreterare: Vi vill få stopp på tiggeriet

Socialdemokraterna har i veckan presenterat nya riktlinjer inför sin partikongress som innebär tuffare tag på en rad områden. Bland annat gäller det tiggeriet. Partisekreterare Lena Rådström Baastad säger i Agenda att ”vi vill få stopp på tiggeriet”.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.