SVT > Inrikes

Tuesday, 20 February, 03:02

SVT - 11 jan 17 kl. 08:02

”Sveriges farligaste fånge” har hållits inlåst i åtta år – efter avtjänat straffHan har suttit inspärrad i åtta år efter avtjänat straff. Lika länge har polisen försökt utvisa Kader Bencheref, som kallats Sveriges farligaste fånge. .
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Kader Bencheref, Sveriges

Dela artikeln

3098 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sveriges farligaste, fångehar , hållits, inlåsti , åtta, år efter avtjänat straff
BT - 15 nov 13 kl. 22:40

Drömmen lever - trots Ronaldos mål

Det blir svårt, det blir jobbigt, men det är fortfarande fullt möjligt. Portugal vann med 1–0 (0–0) i Lissabon. Men finns 90 minuter kvar att reparera förlusten.

Kristianstadsbladet - 15 nov 13 kl. 22:46

Fördel Portugal i VM-jakten

Foto: Scanpix
Det blir svårt, det blir jobbigt, men det är fortfarande fullt möjligt. Portugal vann med 1-0 (0-0) i Lissabon. Men finns 90 minuter kvar att reparera förlusten.

BT - 15 nov 13 kl. 22:40

Drömmen lever - trots Ronaldos mål

Det blir svårt, det blir jobbigt, men det är fortfarande fullt möjligt. Portugal vann med 1–0 (0–0) i Lissabon. Men finns 90 minuter kvar att reparera förlusten.

Fler nyheter från SVT

SVT - 2 timmar sedan

Här är alla svenska krogar med Michelinstjärnor

32 Michelinstjärnor – så många finns nu på krogar inom Sveriges gränser, och därmed går Sverige om den tidigare nordiska mästaren i stjärntoppen, Danmark, som nu har 31 stjärnor totalt..

SVT - 4 timmar sedan

”Enormt stort” att Sverige får trestjärnekrog

Vad betyder det egentligen att Sverige har fått sin första restaurang med tre Michelinstjärnor? I videon ovan ger kocken och krögaren Markus Aujalay lite bakgrund..

SVT - 9 timmar sedan

Så blir sportlovsvädret

Gott om snö i nästan hela landet, förutom allra längst söder- och västerut i landet. Och sol! Så blir vädret för den halva av landet som har sportlov denna vecka.

SVT - 10 timmar sedan

Nu kommer nya Michelinstjärnorna – så bra mår Lyxkrogssverige

Stockholm, Göteborg och Malmö dominerar krogscenen i Sverige, och när Michelin-stjärnorna sprids över landets restauranger så hamnar de flesta i storstäderna. SVT Nyheter ringde upp tre krogskribenter för att prata lokal prägel, förhoppningar om 2018 och huruvida det någonsin kommer att delas ut tre stjärnor till en svensk restaurang..

SVT - 10 timmar sedan

Restaurangen blev av med stjärna – då kom gästerna

I dag presenteras vilka nordiska restauranger som tilldelas en eller flera stjärnor av ärofyllda Guide Michelin. En som vet hur det är att få, bli av med och därefter få en stjärna igen är Stefano Catenacci, hovtraktör och krögare på Operakällaren i Stockholm..

SVT - 10 timmar sedan

De nordiska Michelinstjärnorna delas ut

Får Sverige en restaurang med en tredje stjärna? Vilka krogar som får behålla och vilka som förlorar stjärnor i den prestigefyllda Michelinguiden, avslöjas i dag. SVT Nyheter sänder live..

SVT - 10 timmar sedan

Expert: Dieterna förstör den gemensamma måltiden

Det är lika viktigt att äta på rätt sätt som att äta rätt mat, det menar författaren Mats-Eric Nilsson som skrivit flera böcker om mat, måltider och tillsatser, som pratar om det ökande ensamätandet i Fråga doktorn..

SVT - 10 timmar sedan

Högskolebehörighet ska locka till yrkeslinjer

Regeringen föreslår att alla yrkesprogram i gymnasiet måste innehålla kurser som ger högskolebehörighet från hösten 2019. Eleverna ska dock kunna välja bort de kurserna..

SVT - 14 timmar sedan

Ansvariga ministern: Jag vill göra allt för att samhället ska se barnen

De var barn när de utsattes av de som de ska kunna lita på. Föräldrar, mor- och farföräldrar, grannar och andra närstående vuxna. Och vården och vuxensamhället har inte räckt till.

SVT - 17 timmar sedan

Flera fall av självmord bland unga ensamkommande

Fler ensamkommande asylsökande barn och unga tar livet av sig i väntan på att få besked om uppehållstillstånd. Enligt en kartläggning gjord av Karolinska institutet är självmord den främsta dödsorsaken i gruppen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.