Expressen > Nyheter

Tuesday, 28 February, 18:08

Liknande nyheter

Taggar: Fem, diplomater, dödadei , bombattack
GöteborgsPosten - 11 jan 17 kl. 08:16

Fem diplomater dödade i bombattack

Fem diplomater från Förenta Arabemiraten har dödats i en bombattack i Afghanistan, rapporterar BBC. Dessutom ska förenta Arabemiratens ambassadör ha kommit till skada..

BT - 18 jul 12 kl. 18:25

Minst fem döda i bombattack

Minst fem israeliska turister dödades och uppåt 30 skadades i ett attentat på Burgas flygplats i Bulgarien på onsdagen. Israel pekade genast ut Iran. Ett plan med över 150 israeler, många av dem ungdomar, landade vid femtiden på kvällen i turistorten Burgas vid Svarta havet.

BT - 05 jul 12 kl. 00:26

Fem arbetare dödade i attacken

Beväpnade män dödade fem raffinaderiarbetare och skadade tre i ett angrepp på det colombianska oljebolaget Ecopetrol. Armén skyllde genast attacken i Putumayo-regionen på Farc-gerillan.
Statligt ägda Ecopetrol fördömde våldet som på onsdagen drabbade arbetare hos företagets underentreprenörer.

Sydsvenskan - 26 aug 15 kl. 18:50

Algeriet: Fem islamister dödade

Algerisk militär har dödat fem militanta islamister under olika militära operationer de senaste dagarna, uppger landets försvarsdepartement. Det framkommer inte vilka grupper de dödade tillhör.Striderna skedde i kustregionerna Jijel och Skikda i landets nordöstra delar.

Helsingborgs Dagblad - 26 aug 15 kl. 18:50

Algeriet: Fem islamister dödade

Algerisk militär har dödat fem militanta islamister under olika militära operationer de senaste dagarna, uppger landets försvarsdepartement. Det framkommer inte vilka grupper de dödade tillhör.Striderna skedde i kustregionerna Jijel och Skikda i landets nordöstra delar.

Expressen - 18 nov 12 kl. 14:55

Minst fem barn dödade i dag

Det israeliska bombardemanget av Gaza, från luften och från havet, har fortsatt med hög intensitet under söndagen. Vid 14-tiden svensk tid hade sju civila palestinier dödats, varav fem barn. Israels president Shimon Peres ser inte en eventuell markinvasion som en upptrappning av konflikten.

Expressen - 21 nov 13 kl. 06:31

Fem personer dödade i drönarattack

Fem personer dödades i en drönarattack som USA utförde i pakistanska Khyber Pakhtunkhwa-provinsen på torsdagen..

Kristianstadsbladet - 23 jan 14 kl. 07:58

Fem poliser dödade i vägattack


Maskerade mc-burna män har dödat fem poliser vid en postering söder om Kairo, uppger egyptiska myndigheter.Attacken mot vägposteringen i Beni Suef, ett tiotal mil söder om huvudstaden, ägde rum på torsdagsmorgonen, meddelar inrikesdepartementet. "Det var intensiv eldgivning mot posteringen", heter det.

SR - 23 jan 14 kl. 08:02

Fem poliser dödade i vägattack

Maskerade mc-burna män har dödat fem poliser vid en postering söder om Kairo, uppger egyptiska myndigheter..

UNT - 23 jan 14 kl. 07:58

Fem poliser dödade i vägattack

Maskerade mc-burna män har dödat fem poliser vid en postering söder om Kairo, uppger egyptiska myndigheter, som vittnar om "intensiv eldgivning" vid attacken i morse.(TT).

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Bil körde in i parad - uppgifter om skadade

En bil har kört på flera personer i en parad i den amerikanska staden Gulf Shores, skriver Fox News. Skador har rapporterats från platsen och staden har avbrutit paraden som firade Mardi Gras. Enligt en förälder är de skadade medlemmar i Gulf Shores High School Band..

Expressen - 15 minuter sedan

Badhus akutstängs efter ungdomsstök

I går satte 20 stökiga ungdomar skräck i de badande i Bro simhall – och avlägsnades av polis. I eftermiddags försökte runt 15 av dem att åter tränga sig in på badhuset, och åter var polisen tvungen att ingripa. – Man har nu stängt badet för resten av dagen.

Expressen - 15 minuter sedan

Amanda, 22, förlorade allt i husbranden i natt

Ensamstående mamman Amanda, 22, blev bostadslös efter brand i ett flerfamiljshus – och alla minnen och tillhörigheter gick förlorade i lågorna. Nu börjar hon om från noll. – Jag har inget hem, inga saker, ingenting.

Expressen - 2 timmar sedan

En person allvarligt skadad vid olycka på E4

En man fördes till sjukhus efter en olycka på E4 vid Skånes Fagerhult. Fyra ambulanser skickades till platsen och all trafik stängdes av i norrgående riktning.– En man i 50-årsåldern är allvarligt skadad, säger Klas Andersson vid Region Skånes presstjänst.

Expressen - 45 minuter sedan

Marcos förvandling – vill nu hjälpa andra

Efter att ha tränat i hela sitt liv vägde plötsligt Marco 175 kilo. Läkarnas dom: Gå ner i vikt eller dö. Över tre år senare ser livet annorlunda ut för Marco, som nu berättar om sin anmärkningsvärda förvandling, och hur samhället såg på honom som överviktig.

Expressen - 1 timme sedan

Tillskottsnäring för barn återkallas

Företaget Semper återkallar tillskottsnäring för barn. Anledningen är att förpackningarna inte är täta..

Expressen - 1 timme sedan

Stora problem med Icas internetbank

Icas sajt och internetbank har drabbats av nätverksproblem.Flera kunder kunde inte gå in på matbutikens hemsidor..

Expressen - 1 timme sedan

Bönder sluter upp i massiv protest

Det lär bildas köer på E22 under tisdagskvällen.Anledningen är en protest som beskrivs som Blekinges största bondedemostration i modern tid. Den riktas mot Trafikverkets planer att omvandla E22:an till motorväg.

Expressen - 1 timme sedan

Smarta solstolsknepet populärt i Thailand

Annika Owenmark är en av många svenska Thailandsresenärer som tvingats avstå i från hotellens vanliga solstolar på stränderna. Men på plats har man hittat andra lösningar för turisterna - som tycks fungera utmärkt. – Sandbäddarna är väldigt populära, två timmar efter att jag tog bilden var det fullt på dem, säger Annika Owenmark..

Expressen - 1 timme sedan

Ryanairs vd riktar en rejäl känga mot SAS

Under en presskonferens i Danmark riktade Ryanairs vd Michael O'Leary en rejäl känga mot konkurrenten SAS.Han kritiserade bland annat deras nedskärningar, skriver danska Finans.Bolaget har tidigare meddelat att de kommer samarbeta med det norska bolaget Norwegian..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.