Dagen > Kultur

Tuesday, 12 December, 09:06

Dagen - 11 jan 17 kl. 03:00

Metod mot inbrott – håll öppetMånga kyrkor drabbas av inbrott. Före detta kyrkoherden Canon Paul Oestreicher har ett råd att ge: Stäng aldrig kyrkan..
Läs mer på Dagen
Läs mer om:
Canon Paul Oestreicher

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Metodmot , inbrott, håll, öppet
Dagen - 11 jan 17 kl. 03:00

Metod mot inbrott – håll öppet

Många kyrkor drabbas av inbrott. Före detta kyrkoherden Canon Paul Oestreicher har ett råd att ge: Stäng aldrig kyrkan..

Kristianstadsbladet - 16 mar 14 kl. 10:52

Inbrott på Matöppet

Efter att ha gjort hål i taket kunde tjuven eller tjuvarna ta sig in på Matöppet på Torget i Vinslöv.
Klockan 02.02 natten till söndag fick polisen larm om inbrottet.

Blekinge Läns tidning - 11 nov 17 kl. 14:47

Inbrott hos Matöppet i Hällevik

Klockan 05:20 på lördagsmorgonen gick inbrottslarmet hos Matöppet i Hällevik. Bytet beskrivs som betydande av butiksägaren..

Trelleborgs Allehanda - 06 feb 14 kl. 07:45

18-åringar anhållna för inbrott

Strax innan fem på tordagsmorgonen fick polisen ett larm om ett pågående inbrott på Matöppet på Landsvägen i Anderslöv.
– De hade slagit in en ruta till entrén och tagit sig in, säger inre befäl Magnus Swall på polisen i Ystad. Inbrottstjuvarna fick med sig diverse gods, bland annat matvaror, lotter och cigaretter.

Kristianstadsbladet - 31 mar 14 kl. 07:10

Polisen varnar efter nytt inbrott via taket

Foto: Lasse Ottosson
Tidigt på lördagsmorgonen upptäcktes ett inbrott på Ica Maxi på Sjöcronas gata i Kristianstad. Okända gärningsmän hade tagit sig in i köpcentret via taket. Polisen misstänker att en liga härjar i Skåne och varnar nu butiksägare.

Kristianstadsbladet - 07 jul 14 kl. 06:30

Inbrott i bostäder har ökat

Foto: TT
Antalet inbrott i bostäder i Hässleholms kommun har mer än fördubblats under årets fem första månader. Inbrotten begås av både kringresande ligor och personer på orten.
Från januari till och med maj månad har mer än dubbelt så många inbrott inträffat i kommunen.

YLE - 24 mar 16 kl. 06:40

Allt fler inbrott i österbottniska egnahemshus

Det blir vanligare med inbrott i egnahemshus. Enligt statistik från polisen har antalet inbrott i egnahemshus klart ökat, såväl nationellt som i de österbottniska landskapen. Särskilt inför långhelger lönar det sig för husägaren att göra vad man kan för att skydda sig.

Expressen - 11 apr 16 kl. 16:46

Säpos metod: Ringer folk som tänker resa

Drygt 300 svenskar misstänks ha rest till Syrien och Irak för att strida för jihadistgrupper. Här är Säpos metod för att få reda på vilka svenskar som planerar terrorresor: De ringer dem och frågar. – Man presenterar sig som Säkerhetspolisen.

Expressen - 11 apr 16 kl. 16:46

Säpos metod: Frågar folk som tänker resa

Drygt 300 svenskar misstänks ha rest till Syrien och Irak för att strida för jihadistgrupper. Här är Säpos metod för att få reda på vilka svenskar som planerar terrorresor: De frågar dem. – Man presenterar sig som Säkerhetspolisen.

Kristianstadsbladet - 22 sep 12 kl. 07:50

Kafé nerlagt efter 20 inbrott

Foto: Bosse Nilsson
Efter 20 inbrott fick Helen Möllerström nog och lade ner sin kaféverksamhet. ? Jag visste inte om det skulle vara krossat glas på uppdukningarna när jag kom till jobbet, säger hon.

Fler nyheter från Dagen

Dagen - 6 timmar sedan

Tranås bevarar Luciatraditionen

På många platser tynar Luciafirandet bort. Men i Tranås har Svenska kyrkan lyckats bevara traditionen. Men inslaget av ”skönhetstävling” ser man som ett förlegat kapitel..

Dagen - 6 timmar sedan

Han lagar och lappar Panzisjukhuset i Kongo

Om någon månad lämnar en container med livsviktig utrustning Sverige. Målet är Panzisjukhuset i Kongo. Den som har ordnat att containern kan skickas är en doldis från Mälarökyrkan på Ekerö..

Dagen - 6 timmar sedan

Stoppa varann innan ni går in i väggen!

Kan man stoppa en närstående innan hon går in i väggen? Och varför lever vi över huvud taget så hektiska liv? Fixa Kärlekens relationsexpert Laila Dahl ger svar..

Dagen - 6 timmar sedan

Bli en schysst förälder – Nu!

Vad tror vi att vi ger våra barn när vi bidrar till att stressa sönder de vuxna som finns nära dem..

Dagen - 6 timmar sedan

Apokalypsen har aldrig varit vackrare

Mattias Andersson har med ”Uppenbarelsen” skapat en pjäs som inte liknar något annat i teaterutbudet i dag. En omskakande och förunderligt vacker föreställning om Gud, tro, tvivel, apokalyps och undergång..

Dagen - 6 timmar sedan

Inga barn ska vara gifta i Sverige

Det utredningsförslag som nu lämnats är otillräckligt. Barn har rätt till sin barndom. Vi har ett ansvar att värna om en lagstiftning där alla barns rätt till sin egen frihet och eget liv skyddas, skriver Caroline Szyber (KD.

Dagen - 6 timmar sedan

Sorg efter attack mot Göteborgs synagoga

Attacken mot en synagoga i Göteborg och en begravningsplats i Malmö väcker sorg, men inte förvåning. – Det finns en latent antisemitism bland grupper med rötter i Mellan­östern, säger Aron Verständig på Judiska centralrådet..

Dagen - 7 timmar sedan

Samtyckeslag är inte tillräckligOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.