BT > Nyheter

Thursday, 24 May, 02:26

BT - 11 jan 17 kl. 01:21

Avåkning norr om BollebygdStrax efter midnatt åkte en bil i diket på länsväg 1758 i höjd med Hestra..
Läs mer på BT
Läs mer om:
Bollebygd, Hestra

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Avåkning, norrom , Bollebygd
BT - 14 feb 18 kl. 22:34

Avåkning norr om Bollebygd

En personbil ska ha åkt av Töllsjövägen norr om Bollebygd sent på onsdagskvällen..

BT - 11 nov 14 kl. 08:02

Kulturskolan i Bollebygd växer

Samarbetet med Härryda har på tre år gett Bollebygd en kulturskola med större utbud än kommunen annars kunnat klara. Nu utvidgas samarbetet och på sikt kan Bollebygd få ett ännu större utbud. Bollebygds kommun har tidigare gjort en del försök att anordna kulturskola på egen hand, men i och med samarbetet i BoHäM (Bollebygd-Härryda-Mark) blev det aktuellt att titta på olika former av samverkan.

YA - 11 nov 15 kl. 16:01

Stängsel nerkört norr om Smedstorp

Ett stängsel till en beteshage förstördes vid en avåkning norr om Smedstorp under tisdagen..

YA - 11 nov 15 kl. 16:01

Stängsel nerkört norr om Smedstorp

Ett stängsel till en beteshage förstördes vid en avåkning norr om Smedstorp under tisdagen..

UNT - 20 jun 13 kl. 20:44

Bil brann efter avåkning

En personbil fattade eld i samband med en avåkning norr om Morgongåva på torsdagen..

Barometern - 30 dec 17 kl. 06:47

Avåkning norr om Älmhult – en till sjukhus

En personbil var inblandad i en singelolycka på väg 592 tidigt på lördagsmorgonen. Vägen stängdes av i båda riktningarna..

BT - 30 sep 14 kl. 11:30

Bollebygd i botten hos näringslivet

Vårgårda kommer på 5:e plats, medan Bollebygd kommer sist – på 49:e. Det är spridda skurar för Sjuhärads del i organisationen Företagarnas ranking. Organisationen Företagarna mäter varje år i samarbete med kreditupplysningsföretaget UC hur det står till med företagsklimatet i Sveriges 290 kommuner utifrån ett antal nyckeltal: antal aktiebolag i kommunen, ökning eller minskning av antal företag, ökning eller minskning av omsättningen för företagen, resultatutvecklingen, samt kreditförmåga.

BT - 16 okt 14 kl. 09:36

TV: BT testar nya down hill-backen i Bollebygd: "Får passa sig"

På lördag kan nyfikna utforska branten – men nu på cykel istället för skidor. Se tv-klippet i artikeln! BT har tidigare berättar om upprustningen av Bollekollen utanför Bollebygd.

BT - 16 okt 14 kl. 09:36

TV: BT testar nya down hill-backen i Bollebygd: "Får passa sig"

På lördag kan nyfikna utforska branten – men nu på cykel istället för skidor. Se tv-klippet i artikeln! BT har tidigare berättar om upprustningen av Bollekollen utanför Bollebygd.

BT - 04 jan 15 kl. 11:17

Bollebygd på väg in i vuxenåldern

1995 föddes en ny kommun. I år fyller Bollebygd 20 år och har lämnat både barndom och struliga tonår. – Nu är kommunen vuxen och vi har lärt oss mycket under vägen, säger kommunstyrelsens vice ordförande Christer Johansson (M).

Fler nyheter från BT

BT - 5 minuter sedan

Rapport: Soldater våldtar kvinnor i Nigeria

Svältande kvinnor som klarat sig undan terrorrörelsen Boko Haram våldtas av militär och milis som säger sig hjälpa dem, enligt en ny rapport från Amnesty International som släpps på torsdagen..

BT - 1 timme sedan

Ung man åtalas för mordförsök

En ung man åtalas för mordförsök efter att en 18-åring knivhöggs i Hallstahammar i mitten av mars, skriver Vestmanlands Läns Tidning. Inledningsvis frihetsberövades fyra personer, men polisens utredning pekar på att det var en av dem som utdelade de 16 knivhuggen. Offret fick livshotande skador.

BT - 2 timmar sedan

Kritik mot Teslas reklam för autopilotsystem

Konsumentorganisationer i USA har uppmanat den federala handelskommissionen (FTC) att granska Teslas marknadsföring av bilens autopilotsystem. Orsaken är att flera allvarliga olyckor inträffat.(TT).

BT - 2 timmar sedan

"Battlefield V" går tillbaka till rötterna

I höst släpps nästa del i den svenska spelutvecklaren Dices tv- och datorspelsserie "Battlefield". Närmare bestämt den 19 oktober når "Battlefield V" marknaden. Spelet återvänder dit allt började i "Battlefield 1" - andra världskriget.

BT - 2 timmar sedan

Brand i ställverk söder om Sundsvall

Det brinner i ett ställverk i Vaple söder om Sundsvall. Branden i en transformatorbyggnad är fullt utvecklad. - Det är som en betongbunker som transformatorerna står i.

BT - 1 timme sedan

Trump signalerar att biltullar närmar sig

Knappt har Kina sagt att fordonstullarna ska kapas, förrän USA signalerar att man ska införa höga importavgifter.(TT).

BT - 1 timme sedan

Två skadade efter smällar i Kista

Två personer har hittats skadade efter ett larm om en detonation och skottlossning i Kista norr om centrala Stockholm. Larmet om händelsen kom klockan 23. 58.

BT - 1 timme sedan

Larm om singelolycka – ambulans på plats

Strax före klockan 01 på natten till torsdagen kom larm om en singelolycka med personbil norr om Bollebygd..

BT - 1 timme sedan

Fängelsedom för mordförsök överklagas

En man som i maj dömdes till sju års fängelse för ett mordförsök i Västerås förra sommaren överklagar domen till hovrätten, skriver Sveriges Radio P4 Västmanland. Offret sköts med flera skott på nära håll, men överlevde.(TT).

BT - 2 timmar sedan

Öppenhjärtig Ulf Lundell om uteblivet sex och ångest

Efter ett antal romaner med olika slags alter egon bland karaktärerna har Ulf Lundell, 68, skrivit något som kan liknas vid en självbiografi. Per Hägred här läst..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.