DN > Ekonomi

Thursday, 19 January, 17:59

DN - 10 jan 17 kl. 19:46

Risk för konflikt på Norwegian i SpanienDet finns risk för strejk bland flygbolaget Norwegians personal i Spanien. Det skriver Check-In.dk..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Norwegian, Spanien, Norwegians, Check-In

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Riskför , konflikt, Norwegiani , Spanien
YLE - 04 jul 16 kl. 17:01

Norwegians piloter räcker inte till - Kristian fick resa till Danmark via Spanien

Flygbolaget Norwegian har problem med att hitta tillräckligt med piloter till sina flygturer under semestersäsongen. Tusentals norrmän, svenskar och finländare har drabbats av inställda flyg i helgen. En av dem är Kristian Nordgren som fick åka till Roskildefestivalen i Danmark via Málaga i Spanien på grund av pilotbristen.

Sydsvenskan - 28 jan 12 kl. 19:16

Svenska resenärer strandsatta i Spanien

Foto: AP Photo/Manu Fernandez
Svenska resenärer är strandsatta i Madrid och Barcelona sedan flygbolaget Spanair har gått i konkurs. För turisteleverna på Östra Grevie folkhögskola kan studieresan till Spanien vara förlorad.
I fredags kväll meddelade Spanair att bolaget ansöker om konkurs.

Sydsvenskan - 29 feb 12 kl. 09:34

Konflikt hotar på Norwegian

Foto: Morten Holm
Fackförbundet Unionen varslar om konflikt på flygbolaget Norwegian.
Varslet gäller också Unionens medlemmar på bemanningsföretaget Proffice Aviation. Konflikten bryter ut fredagen den 9 mars klockan 10 om inget avtal träffats innan dess, enligt ett pressmeddelande.

Helsingborgs Dagblad - 29 feb 12 kl. 09:23

Unionen varslar om konflikt

Fackförbundet Unionen varslar om konflikt på flygbolaget Norwegian. Varslet gäller också Unionens medlemmar på bemanningsföretaget Proffice Aviation. Konflikten bryter ut fredagen den 9 mars klockan 10 om inget avtal träffats innan dess, enligt ett pressmeddelande.

Nyhetskanalen - 29 feb 12 kl. 09:14

Unionen varslar om konflikt på Norwegian

Fackförbundet Unionen varslar om konflikt på flygbolaget Norwegian. Varslet gäller också Unionens medlemmar på bemanningsföretaget Proffice Aviation..

Helsingborgs Dagblad - 24 feb 15 kl. 09:02

Piloter strejkvarslar Norwegian

Svenska pilotfacket stödjer sina norska kollegor och varslar om sympatistrejk mot norska flygbolaget Norwegian.Norska pilotfacket har efter inte så framgångsrika förhandlingar med Norwegian beslutat att dra i gång sina konfliktåtgärder från den 28 februari.Svensk Pilotförenings strejk träder i kraft den 4 mars klockan 22 om ingen lösning nåtts innan dess.

Sydsvenskan - 24 feb 15 kl. 09:02

Piloter strejkvarslar Norwegian

Svenska pilotfacket stödjer sina norska kollegor och varslar om sympatistrejk mot norska flygbolaget Norwegian.Norska pilotfacket har efter inte så framgångsrika förhandlingar med Norwegian beslutat att dra i gång sina konfliktåtgärder från den 28 februari.Svensk Pilotförenings strejk träder i kraft den 4 mars klockan 22 om ingen lösning nåtts innan dess.

BT - 21 apr 12 kl. 14:02

Norwegian-konflikt kan beröra SAS

Norwegian-piloter som strider för fasta jobb får stöd av andra norska piloter. Norsk Flygerforbund och Parat Luftfart - de två förbund som organiserar piloter - utesluter inte sympatistrejker, skriver norska medier. Både SAS och Wideröe skulle i så fall kunna bli indragna.

Kristianstadsbladet - 16 apr 14 kl. 18:18

Norwegian varslar efter strejkhot


Flygbolaget Norwegian varslar om permitteringar från den 30 april. Åtgärden är ett svar på ett strejkhot från fackföreningen Parat som berör 1 300 kabinanställda, skriver Dagens Næringsliv.De kabinanställda fick nyligen nya arbetsgivare i form av Cabin Services Norway och Cabin Services Denmark.

Opinionen.se - 16 apr 14 kl. 18:20

Norwegian varslar efter strejkhot


Flygbolaget Norwegian varslar om permitteringar från den 30 april. Åtgärden är ett svar på ett strejkhot från fackföreningen Parat som berör 1 300 kabinanställda, skriver Dagens Næringsliv. De kabinanställda fick nyligen nya arbetsgivare i form av Cabin Services Norway och Cabin Services Denmark.

Fler nyheter från DN

DN - 2 timmar sedan

Bankfacket har flyttat in i hemmet

Efterfrågan på bankfack minskar och fler väljer att sätta in kassaskåp hemma. – Det finns en klar trend att försäljningen för privat bruk ökar, säger Karin Wallström Nordén på säkerhetsföretaget Gunnebo..

DN - 2 timmar sedan

Så många smiter från p-böterna – se hela listan

Andelen p-böter som utfärdas Stockholm, Göteborg och Malmö har minskat med närmare tio procent. Och betalningsviljan skiftar stort. I Stockholm betalar 82 procent av de bötfällda sina böter, medan samma siffra i Malmö ligger på 64 procent.

DN - 3 timmar sedan

Maria Crofts: ”Du spekulerar i din egen livslängd”

Pensionsmyndigheten avråder från att ta ut pensionen i förtid i spekulationssyfte. Maria Crofts, DN:s privatekonomiska krönikör, reder ut tre frågor..

DN - 3 timmar sedan

Varnar för att ta ut pension för tidigt

Oroväckande många kontaktas av företag som ger rådet att börja ta ut den allmänna pensionen i förtid för att placera pengarna, enligt Pensionsmyndigheten. Det ger en lägre total pension för de flesta, varnar myndigheten..

DN - 3 timmar sedan

Stefan Löfven kommenterar Moderaternas utspel om budgeten

Klockan 14.30 kommenterar statsminister Stefan Löfven moderatledarens utspel om att fälla regeringen..

DN - 4 timmar sedan

ECB rör inte räntan

Europeiska centralbanken (ECB) lämnar styrräntan oförändrad på noll procent. Beskedet var väntat bland ekonomer, enligt Reuters. Räntan på bankinsättningar i ECB-systemet ligger kvar på minus 0,4 procent..

DN - 6 timmar sedan

C inte redo att fälla regeringen

Annie Lööf (C) säger ett skarpt nej till Moderaternas utspel om att försöka fälla regeringen. – Jag tänker inte kasta ut Sverige i en politisk cirkus i den mycket oroliga omvärld vi befinner oss i, säger Centerledaren..

DN - 7 timmar sedan

M beredda lägga gemensam Alliansbudget

Anna Kinberg Batra vill att alliansen lägger fram en gemensam budget tidigare än vid nästa val. - Jag vill att vi agerar skarpt före 2018, säger M-ledaren på en pressträff i riksdagen..

DN - 5 timmar sedan

Kristdemokraterna välkomnar M:s utspel

Kristdemokraternas partledare Ebba Busch Thor välkomnar Anna Kinberg Batras utspel i dag, säger hon på en pressträff..

DN - 5 timmar sedan

Banker skär ner i London – väljer Frankfurt och Paris

Bankjätten Goldman Sachs uppges planera att minska antalet anställda i London från 6.000 till 3.000, som en följd av Storbritanniens kommande EU-utträde.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.