DN > Kultur

Tuesday, 17 January, 11:51

DN - 10 jan 17 kl. 17:03

”Skam”-febern sprider sig till KinaDen kinesiska partipressen Global Times hyllar norska ungdomsserien "Skam” och kinesiska fans sprider serien trots att NRK:s webbsida är stängd i Kina sedan 2010, enligt norska NRK..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Kina, Global Times, Skam, NRK

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skam, febern, spridersig till , Kina
Nya Wermlands Tidningen - 03 okt 13 kl. 06:00

Book-febern sprider sig

Den rosa Book-febern har stigit ytterligare några grader efter lördagens avancemang i Körslaget. Engagemanget och entusiasmen bland ortsbor och företag är högst påtaglig inför nästa utmaning för Munkforskören..

DN - 07 dec 16 kl. 11:15

Fansen får SVT att lägga ut andra säsongen av ”Skam”

”Skam”-febern har kommit till Sverige med besked. Påtryckningarna från fansen har gjort att SVT nu tidigarelägger andra säsongen av den norska ungdomsserien..

SvD - 05 feb 12 kl. 15:56

Febern sprider sig inför sportfesten

New York-quarterbacken Eli Manning siktar på att vinna fler titlar än sin storebror..

Sydsvenskan - 30 mar 16 kl. 13:19

Resenärer varnas för gula febern

Folkhälsomyndigheten varnar för det pågående utbrottet av leversjukdomen gula febern i Angola. Utbrottet har pågått runt fem månader. Mer än 1 100 personer har drabbats och hittills har 168 dödsfall rapporterats i utbrottet, enligt myndigheten som rekommenderar alla resenärer att vaccinera sig.

YLE - 27 jan 16 kl. 11:36

Zikaviruset sprider sig snabbt - fara främst för gravida

Zikaviruset hotar att sprida sig över nästan hela Amerika, utom Kanada och Chile, varnar världshälsoorganisationen WHO. På institutet för hälsa och välfärd säger man att det är onödigt att bli hysterisk, men att gravida ska vara försiktiga. Det var förra året som zikaviruset upptäcktes i Latinamerika - och nu sprider det sig som en löpeld på kontinenten.

Skånskan - 27 jan 16 kl. 22:30

”En skam”, sade Löfven i Malmö

Malmö En skam, för vårt samhälle och för vårt land. Så sade statsminister Stefan Löfven om den växande antisemitismen, när han på onsdagskvällen talade i synagogan i Malmö, på minnesdagen för Förintelsens offer.De hårdare attityder som Sveriges judar möter fick man prov på när man skulle besöka högtiden.

Expressen - 15 minuter sedan

LO-basen: Trump banar väg för Kina

DAVOS. Framgångarna för Donald Trump banar väg för Kina. Den analysen gör LO-ordföranden Karl-Petter Thorwaldsson som i dag anländer till World Economic Forum i den schweiziska skidorten Davos.

Sydsvenskan - 31 dec 11 kl. 01:30

Kina köper makt

Kina är på global shoppingtur. Men med pengarna kommer krav på politisk makt.
Nyårsafton.

HBL - 17 sep 12 kl. 16:55

Ekonomer tror på kortvarig kris mellan Kina och Japan

En ny våg av Japan-fientliga protester väntas svepa över Kina.Turbulensen kan få globala ekonomiska effekter, varnar bedömare. Men länderna har för mycket att förlora på handelskrig säger andra.

DI - 22 jul 14 kl. 16:15

Köttskandal i Kina sprider sig

Den senaste köttskandalen i Kina sprider sig till fler bolag och till Japan. Det rapporterar Reuters på tisdagen..

Fler nyheter från DN

DN - 45 minuter sedan

Två Norgespelningar för Håkan Hellström

Håkan Hellström utökar sin sommarturné "Rullande åska" med två spelningar i Norge..

DN - 2 timmar sedan

Obama, Trump och litteraturen

I vad som måste vara en av Barack Obamas sista intervjuer som USA:s president, publicerad i New York Times, berättar han om hur litteraturen hjälpt honom genom tiden i Vita huset..

DN - 3 timmar sedan

The Head and the Heart på Kägelbanan

Det stämsjungande folkpopbandet The Head and the Heart är ett exempel på att Seattles musikscen i dag inte alls måste förknippas med gammal grunge..

DN - 3 timmar sedan

Bukowskis chefer i stor konsthärva

Helsingfors. Finlands största konsthärva någonsin nystas nu upp i Helsingfors tingsrätt. Två ex-chefer på auktionshuset Bukowskis hör till de åtalade..

DN - 13 timmar sedan

Filmvår med magert utbud

Kolonial rasbiologi, gatans hat och musikdokumentärer. En orolig svensk filmbransch möter våren med en stor spännvidd av nya filmpremiärer..

DN - 18 timmar sedan

Lars Noréns ”Efterlämnat” rester av en bildprakt som förgått

I Lars Noréns nya bok ”Efterlämnat” tecknas en värld i gråskalor, befolkad av kantstötta figurer. Aris Fioretos ser en berättare söka en form för det obeständiga och bortglömda..

DN - 19 timmar sedan

”När jag förstod att Trump vann fick jag en chock”

När Trump vann valet i USA snabbskrev komikern Yvonne Skattberg föreställningen ”Grab them by the balls”. Den 8 februari har den premiär på Teater Brunnsgatan 4..

DN - 20 timmar sedan

Johan Croneman: Första halvan av nya ”Idévärlden” var fantastisk tv

Eric Shüldts nya program ”Idévärlden” strävar efter att gå på djupet, inte bara skrapa på ytan. Och första programmet var mer än lovande..

DN - 21 timmar sedan

Frågor om språket – symboler, emblem, besikta, gå och handla

Emblem är symboler för yrkesgrupper Vad kallas symboler som används av specifika yrkesgrupper, som läkekonstens symbol som används av farmaceuter? Ulrika Svar: Man brukar kalla sådana symboler för emblem, ett ord vi har lånat in från grekiskan. Per-Anders Jande   Bäst att få bilen besiktad Heter det besikta eller besiktiga bilen?.

DN - 21 timmar sedan

”Olle Ljungström i Afghanistan” skildrar Pål Hollenders resa in i kriget

Filmaren och konstnären Pål Hollenders nya film heter ”Olle Ljungström i Afghanistan”. En skildring sprungen ur hans och popartistens resa 2002 till det krigsplågade landet, på uppdrag av regissören Lars von Trier..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.