Nyteknik > Teknik

Monday, 27 February, 14:59

Nyteknik - 10 jan 17 kl. 17:01

Fyra spaningar från jättemässanCES 2017. Det var inte bara tunna tv-apparater, nya laptops och allmän prylhets på elektronikmässan CES i Las Vegas i år. Där fanns också en hel del teknik som ska göra våra liv enklare. Och bilar med smarta assistenter..
Läs mer på Nyteknik
Läs mer om:
CES, Las Vegas

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fyra, spaningarfrån , jättemässan

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - 30 minuter sedan

De vill bygga solkraftspark i Luleå

Kommunala Luleå Energi planerar att bygga en solkraftsanläggning som ska kunna leverera el motsvarande ungefär 40 eluppvärmda villors årsförbrukning, rapporterar SVT Nyheter Norrbotten..

Nyteknik - 6 timmar sedan

Hemmafixare gör bilarna självkörande

TEKNIKSVEPET. Bil-fix, rökaravvänjning och Pirate Bay-rättegång. Här är senaste tekniknyheterna..

Nyteknik - 1 timme sedan

”Okunniga domstolar ger risk för utvisning”

Spotifys miss leder till att flera av företagets nyckelpersoner riskerar utvisas ur Sverige. Nu kräver experten att okunniga domstolar stoppas från att besluta i den typen av ärenden..

Nyteknik - 2 timmar sedan

”Leva trångt för att spara energi – ett föråldrat framtidsscenario”

LÄSARBREV. Med ny energiteknik och autonoma bilarna kommer individens geografiska rum att förstoras. Att bo trångt i storstäderna passar inte för alla.

Nyteknik - I förrgår: 06:00

Globaliseringen fick fart med lådorna

TEKNIKHISTORIA. Containern sänkte transportkostnaden för gods med 90 procent och blev den självklara förpackningen i den globala handeln. Idén föddes i huvudet på en lastbilsägare som såg slöseriet med tid när lastbilen stod still..

Nyteknik - 3 timmar sedan

Ratta jorden runt med radio

Lyssna på nyhetssändningar från Medina eller andliga sånger från Oslo. Radiogarden är sajten som låter dig lyssna på hela världens radiosändningar..

Nyteknik - 3 timmar sedan

Scania och Ericsson i nytt samarbete

MWC, BARCELONA. Scania One – det är namnet på lastbiltillverkarens nya digitala portal för uppkopplade missar. Tekniken bakom har utvecklats av Ercisson..

Nyteknik - 3 timmar sedan

Bitcoin – digital rebell som skakar centralbankerna

Bitcoin – en monetär innovation sprungen ur ny teknologi i kombination med bristande förtroende för centralbankerna. Danske Banks analytiker Mattias Sundling förklarar framväxten av den nya valutan i den tredje och sista artikeln i serien om ”Den nya tidens pengar”..

Nyteknik - 3 timmar sedan

Hårdvarujätte köper svensk iot-doldis

Lundabolaget Mistbase tas över av den brittiske mobilprocessortillverkaren Arm. Affären är den tredje på kort tid där en global jätte köper ung, svensk teknik..

Nyteknik - 4 timmar sedan

Här är smartklockan för blinda

Nu kan du läsa sms med fingertopparna: Uppkopplade klockan Dot visar information i punktskrift på sin skärm..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.