Nyteknik > Teknik

Thursday, 25 May, 18:17

Nyteknik - 10 jan 17 kl. 17:01

Fyra spaningar från jättemässanCES 2017. Det var inte bara tunna tv-apparater, nya laptops och allmän prylhets på elektronikmässan CES i Las Vegas i år. Där fanns också en hel del teknik som ska göra våra liv enklare. Och bilar med smarta assistenter..
Läs mer på Nyteknik
Läs mer om:
CES, Las Vegas

Dela artikeln

10 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fyra, spaningarfrån , jättemässan

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - Igår: 17:08

Experten: Så kan unga företag skydda sin teknik

Igår lämnade svenska Accumulate in en stämning mot tidigare samarbetspartnern Finansiellt Bank-ID. ”Tvister av det här slaget är inte ovanliga”, säger Christer Löfgren, immaterialrättsexpert..

Nyteknik - Igår: 17:02

Skräp ger tåligare betong

Betongvägar tar stryk av vägsalt, men nu jobbar forskare i Philadephia på ett nytt recept som är okänsligt mot salt. Den hemliga ingrediensen är restprodukter från kol- och smältugnar – skräp som industrin gärna blir av med..

Nyteknik - Igår: 16:31

Roboten fixar parkeringen

Trött på att trixa med parkeringen? Se hur roboten Stan kan fixa det åt dig..

Nyteknik - Igår: 16:17

Mobil kan avslöja farlig strålning

Efter en kärnkraftsolycka eller ett attentat med radioaktiva ämnen gäller det att snabbt ta reda på vem som utsatts för farligt höga doser av strålning. Då kan mobiltelefonerna komma till nytta..

Nyteknik - Igår: 16:01

Regeringens plan: Para ihop industrijättar med startups

Tätare samarbeten mellan storbolag, offentlig sektor och startups. Det är regeringens plan för att få fler unga teknikbolag att växa i Sverige..

Nyteknik - Igår: 16:12

Porsche designar lyxyacht

Båtkonstruktören Dynamiq har lyckats få Porsche att designa deras nya lyxkryssare. Den 35 meter långa yachten har bland annat en hybriddrivlina och samma klädsel som 911R..

Nyteknik - Igår: 14:37

Fotar genom väggarna med wi-fi

Wi-fi-signalen låter dig inte bra kolla Instagram på toa, den kan också användas för att ta bilder på det som är på andra sidan väggen..

Nyteknik - Igår: 15:02

Okända drönare stör militärövning på Gotland

Okända drönare har stört Försvaret under övningar på Gotland, rapporterar P4 Gotland..

Nyteknik - Igår: 14:19

Så lobbar regeringen för att få europeisk myndighet till Sverige

Regeringen satsar hårt för att den europeiska läkemedelsmyndigheten, EMA, ska flyttas från London till Stockholm. Och de har stora förhoppningar om att lyckas..

Nyteknik - Igår: 13:37

Experternas råd om industriell it-säkerhet

AUTOMATIONSNÄSTET. Smarta lösningar baserade på internet of things, big data och molntjänster kan bidra till effektiviseringar och nya affärsmöjligheter – men de innebär också nya risker..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.