VA > Ekonomi

Tuesday, 28 February, 18:07

Liknande nyheter

Taggar: Billigare, tågresorNu , ökarSJ , rabattenför , studenteroch , ungdomar
E24 - 16 sep 13 kl. 18:56

Konkurrens kan ge billigare tågresor

Det blir tätt mellan turerna på sträckan när SJ utmanas av andra bolag..

SN - 19 jun 14 kl. 17:21

Enklare och billigare tågresor i framtiden

Planeringen av den regionala tågtrafiken i Östra Sverige har nått sin slutdestination med ett nytecknat avtal. I framtiden väntar tätare turer och ett enda pendelkort för tåg, bussar och tunnelbana och spårväg..

UNT - 18 aug 12 kl. 09:10

Designerdrogen ökar lavinartat

Den är 20 gånger starkare än amfetamin men mycket billigare. Designerdrogen MDPV ökar lavinartat i Sverige. Nu verkar den ha kommit också till Uppsala..

YLE - 12 jul 13 kl. 09:28

Tågresor blev dyrare för studerande och pensionärer

Det har blivit dyrare för studerande och pensionärer att åka tåg, visar en undersökning som Yle gjort. När VR i juni ändrade sina biljettpriser blev rabatten för studerande och pensionärer flexibel. Rabatten ligger på mellan 45 och 55 procent av originalpriset, beroende på när man åker tåg.

YLE - 05 jan 16 kl. 16:38

Studerandes mat blir billigare i Siwa och Valintatalo

Från och med trettondagen får studerande rabatt i Suomen Lähikauppas mataffärer. Studierabatt är bra för imagen, säger konsumtionsforskare. Genom att visa sitt studiekort vid kassan ger mataffärerna Siwa och Valintatalo fem procent rabatt på matvaror och femton procent rabatt på bruksvaror.

DI - 16 maj 14 kl. 07:29

Så maxar du taxfree-rabatten

Visst är det billigare med taxfree än att handla på Systembolaget. Men prisskillnaderna är stora och på färjorna är rabatten minst, rapporterar aftonbladet.se..

Västerbottens Folkblad - 28 feb 13 kl. 13:43

Billigare buss för de äldsta och yngsta

Nu blir det billigare för pensionärer att åka buss. Region Västerbottens styrelse har beslutat att införa seniorrabatt. Rabatten gäller på enkelbiljett och rabattkort i den [...

YLE - 05 jan 15 kl. 12:32

Billigare bussbiljetter än någonsin i år

Konkurrensen mellan bussbolagen väntas bli hårdare än någonsin i år. Det här märks i billigare biljetter och nya rutter. I spetsen för utvecklingen går lågprisbolaget Onnibus som från och med i dag börjar trafikera linjen Helsingfors-Vasa.

BT - 06 feb 17 kl. 10:36

Västtrafiks enkelresor billigare med appen

Priset på enkelbiljetter i appen Västtrafik To Go och rabatten på kontoladdning sänks från och med maj i år. Syftet är att erbjuda ett minst lika bra pris i mobilen som med Västtrafikkort..

YLE - 12 feb 17 kl. 08:00

Rörrenoveringar kan bli snabbare, men kan de bli billigare?

I höstas diskuterades hur mycket snabbare en rörrenovering kan göras. Snart kommer det att pratas om hur mycket billigare en rörrenovering kan bli. Det blev stora rubriker då Fira Palvelut i höstas genomförde en rörrenovering där invånarna i huset var borta ur lägenheterna i endast två veckor.

BT - 19 mar 14 kl. 21:11

180 kronor dyrare för månadskort - enkelbiljett billigare än tidigare

På fem år har det blivit dyrare att åka buss mellan Borås och Göteborg. Med kontoladdning och periodkort. Men enkelbiljetterna är billigare än 2009.

Fler nyheter från VA

VA - 3 timmar sedan

Så mycket får du låna

Hur stor och vilken typ av bostad du har råd med kan vara svårt att räkna ut själv, men det finns ett par viktiga saker att tänka på. .

VA - Igår: 15:59

Dagbok från en startup – del 3: Prototypen

Utbrändhet och depression blev startskottet för Sam Strandbergs nya app mot psykisk ohälsa. Vi får följa startupen Experimentals hela resa, från idé till färdig produkt. Det här är del 3.

VA - 6 timmar sedan

Bill Gates: En ny typ av terrorism kan slå ut 30 miljoner människor – på mindre än 1 år

Och vi är inte förberedda, enligt Microsoft-grundaren. .

VA - 8 timmar sedan

”Vad är din största svaghet?” – här är 3 smarta svar på dumma intervjufrågor

Ska du på jobbintervju? Var redo att tackla dumma, generiska frågor – här är smarta svar som hjälper dig. .

VA - 6 timmar sedan

Få koll på dina mötesrum

Evoko Liso gör dina möten smartare. Undvik dubbelbokningar, förvirring om vem som har bokat och håll koll på avbrutna möten. Liso är helt enkelt nästa generations room manager.

VA - 9 timmar sedan

Här är hajpade Fingerprints nya produkt – men nu får de tuff konkurrens

Den nya sensorn ska göra det lätt att använda mobilen med bara en hand. Men nu får Fingerprints tuff konkurrens om största kunden. .

VA - Igår: 15:05

Professorn: Trump kommer avsättas inom 100 dagar – Pence tar över

Ingen amerikansk president har någonsin ställts inför riksrätt och förlorat – men det finns mycket som pekar mot att Trumps styre kommer bli kortvarigt, enligt historieprofessorn. .

VA - Igår: 15:36

4 tips för att lyckas med datadriven marknadsföring

En färsk undersökning från Apsis visar att 80 procent av Sveriges marknadschefer har infriat eller överträffat sina målsättningar genom integrerade lösningar för datadriven marknadsföring. .

VA - Igår: 08:11

Här är VA:s viktigaste idag

Källor: På onsdag utfärdar Trump en ny exekutiv order om immigration – allt du behöver veta den 27 februari, på 1 minut. .

VA - Igår: 11:17

Rekryteraren: Det här är de 5 hetaste kompetenserna 2017

Hur blir du som mest attraktv på jobbmarknaden just nu? Här listar stjärnrekryteraren de hetaste kompetenserna just nu. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.