VA > Ekonomi

Saturday, 19 August, 18:48

Liknande nyheter

Taggar: Billigare, tågresorNu , ökarSJ , rabattenför , studenteroch , ungdomar
E24 - 16 sep 13 kl. 18:56

Konkurrens kan ge billigare tågresor

Det blir tätt mellan turerna på sträckan när SJ utmanas av andra bolag..

SN - 19 jun 14 kl. 17:21

Enklare och billigare tågresor i framtiden

Planeringen av den regionala tågtrafiken i Östra Sverige har nått sin slutdestination med ett nytecknat avtal. I framtiden väntar tätare turer och ett enda pendelkort för tåg, bussar och tunnelbana och spårväg..

UNT - 18 aug 12 kl. 09:10

Designerdrogen ökar lavinartat

Den är 20 gånger starkare än amfetamin men mycket billigare. Designerdrogen MDPV ökar lavinartat i Sverige. Nu verkar den ha kommit också till Uppsala..

YLE - 12 jul 13 kl. 09:28

Tågresor blev dyrare för studerande och pensionärer

Det har blivit dyrare för studerande och pensionärer att åka tåg, visar en undersökning som Yle gjort. När VR i juni ändrade sina biljettpriser blev rabatten för studerande och pensionärer flexibel. Rabatten ligger på mellan 45 och 55 procent av originalpriset, beroende på när man åker tåg.

YLE - 05 jan 16 kl. 16:38

Studerandes mat blir billigare i Siwa och Valintatalo

Från och med trettondagen får studerande rabatt i Suomen Lähikauppas mataffärer. Studierabatt är bra för imagen, säger konsumtionsforskare. Genom att visa sitt studiekort vid kassan ger mataffärerna Siwa och Valintatalo fem procent rabatt på matvaror och femton procent rabatt på bruksvaror.

DI - 16 maj 14 kl. 07:29

Så maxar du taxfree-rabatten

Visst är det billigare med taxfree än att handla på Systembolaget. Men prisskillnaderna är stora och på färjorna är rabatten minst, rapporterar aftonbladet.se..

Barometern - 28 apr 17 kl. 16:28

Billigare resa över länsgräns

Tågresor som går över länsgränsen ska bli billigare. Den 1 juni inför KLT rabatt för resor mellan exempelvis Hultsfred och Linköping..

Västerbottens Folkblad - 28 feb 13 kl. 13:43

Billigare buss för de äldsta och yngsta

Nu blir det billigare för pensionärer att åka buss. Region Västerbottens styrelse har beslutat att införa seniorrabatt. Rabatten gäller på enkelbiljett och rabattkort i den [...

YLE - 19 apr 17 kl. 17:00

Matfusket ökar med globaliseringen

Livsmedelsförfalskning är en business i miljardklassen och med en global världsmarknad ökar det stadigt. Matfusket är en viktig inkomstkälla för organiserad kriminalitet, men det är du som drabbas när falsk olivolja, bönor, honung, mozzarella eller ruttet kött hamnar på restauranger eller i affärer. Våren 2017 avslöjar Sveriges Televisions grävredaktion att en av landets största importörer av asiatisk mat, Hung Fat Trading Asien Livs AB, låter anställda sila bort döda insekter från kidneybönor som sedan packas om i nya påsar.

YLE - 05 jan 15 kl. 12:32

Billigare bussbiljetter än någonsin i år

Konkurrensen mellan bussbolagen väntas bli hårdare än någonsin i år. Det här märks i billigare biljetter och nya rutter. I spetsen för utvecklingen går lågprisbolaget Onnibus som från och med i dag börjar trafikera linjen Helsingfors-Vasa.

BT - 06 feb 17 kl. 10:36

Västtrafiks enkelresor billigare med appen

Priset på enkelbiljetter i appen Västtrafik To Go och rabatten på kontoladdning sänks från och med maj i år. Syftet är att erbjuda ett minst lika bra pris i mobilen som med Västtrafikkort..

Fler nyheter från VA

VA - Igår: 15:12

Den här svenska villan med en flygplats i bakträdgården är nu till salu – och det ingår 2 flygplan i priset

Det här är definitivt den mest unika bostaden till salu i Sverige just nu. .

VA - Igår: 14:28

Fyra råd för att vinna tillbaka de anställda

Sociala medier gör att våra anställda i dag uppfattar de traditionella arbetsuppgifterna som tråkigare. Vi måste göra våra arbetsuppgifter mer stimulerande, mer sociala, menar HansaWorlds vd Karl Bohlin i en utblick. .

VA - Igår: 14:13

Började som nattjobbare på McDonalds 1983 - nu har hon byggt ett svenskt snabbmatsimperium som säljer för 200 miljoner

Christina Richter har gjort en otrolig entreprenörsresa - så lyckades hon bygga ett svenskt snabbmatsimperium efter att ha börjat som nattjobbare på McDonalds 1983. .

VA - Igår: 12:43

Svenske 30-åringen hade karriären alla drömmer om – varför släppte han plötsligt allt för en galen motorcykelresa genom 20 länder?

30-årige Magnus Petersson hade drömjobbet på Boston Consulting Group - men släppte allt för en episk roadtrip på motorcykel, genom länder som Iran och Pakistan. .

VA - Igår: 13:15

”Det är enkelt att bli miljonär – men det här måste du sluta göra med dina pengar”

Det är enkelt att bli miljonär, bara du är tillräckligt smart med dina pengar, skriver Per H. Börjesson. .

VA - Igår: 10:26

De hade noll erfarenhet av e-handel – nu gör svenska duon en galen vinst på 46 miljoner

När paret Pernilla och Niclas Nyrensten öppnade sin e-handelsbutik Fritidsfabriken för fyra år sedan hade de ingen erfarenhet alls på området. ”Vi har Googlat och läst böcker massor av böcker, bland annat om den kinesiska e-handlaren Alibaba. Vi började i liten skala och kände ingen press.

VA - 15 aug 17 kl. 10:52

Netflix smyghöjde just priserna i Sverige

Netflix har plötsligt blivit dyrare. .

VA - Igår: 09:18

Så mycket kostar en etta i Stockholm om 5 fem år

Hur mycket kostar en etta i Stockholm år 2022? .

VA - Igår: 09:01

Nu ska han ställa Trump inför riksrätt

Den demokratiske kongressledamoten Steve Cohen ska nu försöka dra president Donald Trump inför riksrätt. Det rapporterar Buzzfeed. Detta efter Trumps hantering av sammandrabbningen mellan nazister och motdemonstranter i Charlottesville – det dröjde innan han fördömde våldet, och Trump sade även a....

VA - I förrgår: 15:31

JUST NU: Alliansen går vidare med misstroende mot Hultqvist

Allianspartierna kommer yrka på misstroendeförklaring mot försvarsminister Peter Hultqvist. Det meddelar partierna efter ett möte med försvarsministerns statssekreterare i försvarsutskottet på torsdagen, rapporterar SVT Nyheter "Det hot om misstroendeförklaring vi har lagt fram kvarstår", sade....



Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.