DN > Ekonomi

Wednesday, 28 June, 17:55

DN - 10 jan 17 kl. 15:30

Alla banker vägrar ge Le Pen lån till valkampanjenMarine Le Pen har fått nej av alla banker i Frankrike att låna pengar för att finansiera sin presidentvalkampanj, uppger Bloomberg. Det högerextrema partiet Nationella frontens ledare säger att hon nu ska vända sig till utländska banker..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Le Pen, Frankrike, Bloomberg, Nationella

Dela artikeln

14 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Alla banker, vägrarge Le , Pen, låntill , valkampanjen
Kristianstadsbladet - 03 okt 16 kl. 03:00

Lagändring behövs mot banker som inte tar emot mynt

Om banker vägrar kontanthantering behövs en ändring i lagen..

E24 - 06 sep 13 kl. 08:40

Banker vägrar svara på kritik mot fonder

Har inget svar på nobelpristagaren Sharpes sågning av de aktivt förvaltade fonderna..

DI - 05 maj 17 kl. 13:29

Ekonomer: Le Pen skulle sänka franska banker

Söndagens franska presidentval väntas allmänt sluta med seger för mittenkandidaten Emmanuel Macron, medan en vinst för Nationella Frontens kandidat Marine Le Pen skulle betraktas som en politisk jordbävning..

Affärsvärlden - 29 nov 12 kl. 08:17

Grekiska banker vill slippa återköp

Företrädare för grekiska banker kommer på torsdagen att träffa finansminister Yannis Stournaras för att be om att undantas från de planerade obligationsåterköpen..

DI - 02 mar 15 kl. 10:42

Österrike vägrar betala mer för kapsejsad bank

Den österrikiska staten vägrar fylla det hål på 7,6 miljarder euro som uppstått i resterna av en av landets kapsejsade banker. Det får i stället långivarna göra i linje med pinfärska EU-regler..

SvD - 13 jul 15 kl. 15:31

ECB vägrar höja lånetaket för Greklands banker

Greklands banker har hållit stängt i två veckor och får inget höjt lånetak av ECB, skriver Direkt och hänvisar till Bloomberg News. Bankerna väntas också hålla fortsatt stängt..

SvD - 07 dec 12 kl. 19:09

Grekiska banker detltar i återköpsprogram

Återköpen är en del i processen att minska landets skuldbörda..

YLE - 31 jan 13 kl. 04:57

Justitieministern: Nätbank är basservice

Justitieminister Anna-Maja Henriksson förstår inte varför banker vägrar ge nätbanksrättigheter till kunder med flera betalningsanmärkningar. Också europaparlamentariker Sari Essayah anser att bankerna borde tänka om i frågan. Efter YLE Nyheters reportage om att kunder med betalningsanmärkningar ofta förvägras tillgång till nätbanken kritiserar justitieminister Anna-Maja Henriksson (SFP) bankbranschens linje.

Helsingborgs Dagblad - 28 mar 17 kl. 13:42

Banker oroliga för Le Pen-seger

Marknaden föga imponerad av löften från Nationella frontens presidentkandidat..

Sydsvenskan - 28 mar 17 kl. 13:42

Banker oroliga för Le Pen-seger

Marknaden föga imponerad av löften från Nationella frontens presidentkandidat..

Fler nyheter från DN

DN - 3 timmar sedan

Euron backar efter misstolkat Draghi-tal

Euron har åkt jojo på onsdagen efter att investerare gjorde en felaktig tolkning av ECB-chefen Mario Draghis tal om eurozonens ekonomi på tisdagen, enligt Bloomberg..

DN - 2 timmar sedan

Allra anmäler revisionsbyrån Deloitte

Skandalbolaget Allra anmäler revisionsbyrån Deloitte till statliga Revisorsinspektionen (RI) enligt sajten Revisionsvärlden..

DN - 7 timmar sedan

”Få utbildas på rätt utbildningar”

Arbetsmarknaden vill ha sjuksköterskor, civilingenjörer, lärare och byggpersonal. Men inte banktjänstemän, journalister och telefonister. Nu vill Arbetsförmedlingen se tydlig studievägledning för att få människor till bristyrken..

DN - 8 timmar sedan

Optimism om statsfinanserna inför valåret

Finansminister Magdalena Andersson (S) räknar med rejält stärkta statsfinanser framöver, vilket ger utrymme för en välfylld valbudget. Men från bankhåll ses regeringens nya prognos som väl optimistisk..

DN - 3 timmar sedan

Fortsatt lyft i euron efter ECB-chefen Mario Draghis tal

Euron har klättrat till sin årshögsta nivå gentemot dollarn, vilket följer på tisdagens uppgång. Investerarna visar därmed fortsatt intresse för valutan efter att ECB-chefen Mario Draghi på tisdagen gav ett mer optimistiskt tal om eurozonens ekonomi än tidigare..

DN - 3 timmar sedan

EU-kommissionen: Sverige ska betala mer

Sverige ska betala mer till EU. Det vill EU-kommissionen som föreslår att Sveriges och andra EU-länders rabatter tas bort när Storbritannien lämnar EU..

DN - 4 timmar sedan

Toshiba stämmer Western Digital på en miljard

Nu slår Toshiba tillbaka mot Western Digital efter en eskalerande konflikt mellan bolagen. Enligt Bloomberg stäms Western Digital på en miljard dollar för att ha blandat sig i elektronikjättens process att sälja sin enhet för minnestillverkning..

DN - Igår: 15:20

Lediga piloter som jobbar får 24.000 kronor – per dag

Pilotbrist = inställda flyg = strandade resenärer. Så har det varit för en del av Norwegians flygpassagerare på sistone. Nu erbjuds piloter dubbel övertidsersättning på lediga dagar för att lösa pilotbristen – flera piloter har till slut tackat ja..

DN - 4 timmar sedan

Nestlé stiger efter aktieåterköp

Nestlé har redan börjat göra eftergifter i koncernen, bara två dagar efter att Daniel Loebs aktivistfond Third Point köpte in sig i bolaget för att rusta upp verksamheten..

DN - 8 timmar sedan

H&M mot strömmen på Stockholmsbörsen

Stockholmsbörsen fortsätter att visa röda siffror vid lunchtid, i linje med de ledande Europabörserna. Vid 12.10-tiden faller OMXS-index med 0,6 procent..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.