DN > Ekonomi

Wednesday, 26 April, 02:10

DN - 10 jan 17 kl. 15:30

Alla banker vägrar ge Le Pen lån till valkampanjenMarine Le Pen har fått nej av alla banker i Frankrike att låna pengar för att finansiera sin presidentvalkampanj, uppger Bloomberg. Det högerextrema partiet Nationella frontens ledare säger att hon nu ska vända sig till utländska banker..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Le Pen, Frankrike, Bloomberg, Nationella

Dela artikeln

14 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Alla banker, vägrarge Le , Pen, låntill , valkampanjen
Kristianstadsbladet - 03 okt 16 kl. 03:00

Lagändring behövs mot banker som inte tar emot mynt

Om banker vägrar kontanthantering behövs en ändring i lagen..

E24 - 06 sep 13 kl. 08:40

Banker vägrar svara på kritik mot fonder

Har inget svar på nobelpristagaren Sharpes sågning av de aktivt förvaltade fonderna..

Affärsvärlden - 29 nov 12 kl. 08:17

Grekiska banker vill slippa återköp

Företrädare för grekiska banker kommer på torsdagen att träffa finansminister Yannis Stournaras för att be om att undantas från de planerade obligationsåterköpen..

DI - 02 mar 15 kl. 10:42

Österrike vägrar betala mer för kapsejsad bank

Den österrikiska staten vägrar fylla det hål på 7,6 miljarder euro som uppstått i resterna av en av landets kapsejsade banker. Det får i stället långivarna göra i linje med pinfärska EU-regler..

SvD - 13 jul 15 kl. 15:31

ECB vägrar höja lånetaket för Greklands banker

Greklands banker har hållit stängt i två veckor och får inget höjt lånetak av ECB, skriver Direkt och hänvisar till Bloomberg News. Bankerna väntas också hålla fortsatt stängt..

SvD - 07 dec 12 kl. 19:09

Grekiska banker detltar i återköpsprogram

Återköpen är en del i processen att minska landets skuldbörda..

YLE - 31 jan 13 kl. 04:57

Justitieministern: Nätbank är basservice

Justitieminister Anna-Maja Henriksson förstår inte varför banker vägrar ge nätbanksrättigheter till kunder med flera betalningsanmärkningar. Också europaparlamentariker Sari Essayah anser att bankerna borde tänka om i frågan. Efter YLE Nyheters reportage om att kunder med betalningsanmärkningar ofta förvägras tillgång till nätbanken kritiserar justitieminister Anna-Maja Henriksson (SFP) bankbranschens linje.

Helsingborgs Dagblad - 28 mar 17 kl. 13:42

Banker oroliga för Le Pen-seger

Marknaden föga imponerad av löften från Nationella frontens presidentkandidat..

Sydsvenskan - 28 mar 17 kl. 13:42

Banker oroliga för Le Pen-seger

Marknaden föga imponerad av löften från Nationella frontens presidentkandidat..

Expressen - 20 dec 13 kl. 09:57

Förre rikspolischefen: Bojkotta bankerna

Allt fler banker vägrar att ta emot kontanter. Nu ryter tidigare rikspolischefen Björn Eriksson ifrån och uppmanar kommuner till bojkott. – Det blir närmast ett hån mot konsumenter, företag och kommuner, säger han till Östran..

Fler nyheter från DN

DN - 3 timmar sedan

Stockholmsbörsen på ny rekordnivå

Volvo och Getinge tog täten när Stockholmsbörsen på tisdagen lyfte mot nya höjder. OMXS-index steg med 0,7 procent och landade på 578, 8 – nytt stängningsrekord för andra dagen i rad..

DN - 3 timmar sedan

Uppåt på Wall Street – Nasdaq över 6.000

USA-börserna fortsatte uppåt på tisdagen med Macrons framgångar i det franska presidentvalet i färskt minne och kraftiga kursuppgångar för storbolag som Caterpillar och McDonalds som båda presenterade mycket starka rapporter. President Donald Trump ska dessutom presentera sina sedan länge emotsedda planer på skattereformer på onsdagen..

DN - 5 timmar sedan

Fusionen blev dansk skalle för Postnord

Nationella intressen och en ovilja till att säga upp tillräckligt många danska postanställda har bäddat för krisen i Postnord. Nu riskerar skattebetalarna att få betala mångmiljardbelopp för att rädda koncernen. DN har kartlagt orsakerna till dagens problem, som försämrat relationerna mellan de danska och svenska regeringarna..

DN - 9 timmar sedan

Stärkt inflytande för hyresgäster föreslås

Stärkt inflytande för hyresgäster vid renovering och ombyggnation samt stärkt besittningsskydd . Det föreslås i hyresgästutredningen som presenterades i dag..

DN - 11 timmar sedan

Besked på torsdag: räntan ändras inte

Riksbanken sätter punkt för sina stora köp av obligationer. Det beskedet är att vänta i på torsdag. Någon ändring av reporäntan är däremot inte trolig..

DN - 12 timmar sedan

Telejättar utreds för konkurrensbrott

Flera stora teleoperatörer  i Sverige misstänks ha missbrukat sin dominerande ställning och/eller ha ägnat sig åt konkurrensbegränsade samarbete med andra operatörer på den svenska mobilmarknaden. Bolagen utreds av EU-kommissionen..

DN - 12 timmar sedan

Telia och Telenor misstänks för konkurrensbrott

Telia och Telenor i Sverige misstänks ha missbrukat sin dominerande ställning och/eller ha ägnat sig åt konkurrensbegränsade samarbete med andra operatörer på den svenska mobilmarknaden..

DN - 13 timmar sedan

Volvochefen om vinstsuccén

Vd Martin Lundstedt såg glad ut när han presenterade lastbilstillverkaren Volvos rapport för det första kvartalet på tisdagen. Vinsten före skatt ökade med 21 procent till 6,4 miljarder och aktien steg drygt 7 procent på förmiddagen. – Vi hade ett bra, starkt kvartal, säger han till DN..

DN - 15 timmar sedan

Kraftigt ökad vinst för SJ

SJ redovisar en rejält ökad vinst för första kvartalet 2017. Rörelseresultatet landade på 144 miljoner kronor jämfört med 52 miljoner kronor under samma period 2016..

DN - 17 timmar sedan

Volvos aktie rusar – Ericssons sjunker

Telekombolaget Ericssons B-aktie föll omedelbart med drygt procent när börsen öppnade handeln på tisdagen. Volvos aktie steg däremot och Swedbanks stod i princip stilla. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.