DN > Ekonomi

Thursday, 19 January, 16:03

DN - 10 jan 17 kl. 15:30

Alla banker vägrar ge Le Pen lån till valkampanjenMarine Le Pen har fått nej av alla banker i Frankrike att låna pengar för att finansiera sin presidentvalkampanj, uppger Bloomberg. Det högerextrema partiet Nationella frontens ledare säger att hon nu ska vända sig till utländska banker..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Le Pen, Frankrike, Bloomberg, Nationella

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Alla banker, vägrarge Le , Pen, låntill , valkampanjen
Kristianstadsbladet - 03 okt 16 kl. 03:00

Lagändring behövs mot banker som inte tar emot mynt

Om banker vägrar kontanthantering behövs en ändring i lagen..

E24 - 06 sep 13 kl. 08:40

Banker vägrar svara på kritik mot fonder

Har inget svar på nobelpristagaren Sharpes sågning av de aktivt förvaltade fonderna..

Affärsvärlden - 29 nov 12 kl. 08:17

Grekiska banker vill slippa återköp

Företrädare för grekiska banker kommer på torsdagen att träffa finansminister Yannis Stournaras för att be om att undantas från de planerade obligationsåterköpen..

DI - 02 mar 15 kl. 10:42

Österrike vägrar betala mer för kapsejsad bank

Den österrikiska staten vägrar fylla det hål på 7,6 miljarder euro som uppstått i resterna av en av landets kapsejsade banker. Det får i stället långivarna göra i linje med pinfärska EU-regler..

SvD - 13 jul 15 kl. 15:31

ECB vägrar höja lånetaket för Greklands banker

Greklands banker har hållit stängt i två veckor och får inget höjt lånetak av ECB, skriver Direkt och hänvisar till Bloomberg News. Bankerna väntas också hålla fortsatt stängt..

SvD - 07 dec 12 kl. 19:09

Grekiska banker detltar i återköpsprogram

Återköpen är en del i processen att minska landets skuldbörda..

YLE - 31 jan 13 kl. 04:57

Justitieministern: Nätbank är basservice

Justitieminister Anna-Maja Henriksson förstår inte varför banker vägrar ge nätbanksrättigheter till kunder med flera betalningsanmärkningar. Också europaparlamentariker Sari Essayah anser att bankerna borde tänka om i frågan. Efter YLE Nyheters reportage om att kunder med betalningsanmärkningar ofta förvägras tillgång till nätbanken kritiserar justitieminister Anna-Maja Henriksson (SFP) bankbranschens linje.

Expressen - 20 dec 13 kl. 09:57

Förre rikspolischefen: Bojkotta bankerna

Allt fler banker vägrar att ta emot kontanter. Nu ryter tidigare rikspolischefen Björn Eriksson ifrån och uppmanar kommuner till bojkott. – Det blir närmast ett hån mot konsumenter, företag och kommuner, säger han till Östran..

Nya Wermlands Tidningen - 27 dec 13 kl. 06:00

Kommunen kan sätta stopp för banker som vägrar tillhandahålla kontanter

Ett efter ett slutar bankkontoren att hantera kontanter..

DN - 17 mar 15 kl. 14:04

Per Bolund hoppas på butikerna när bankerna nobbar kontanter

När allt fler banker vägrar att hantera privatpersoners kontanter ställer finansmarknadsminister Per Bolund sitt hopp till handeln. Han ser en utväg där butikerna får ta över ansvaret för kontanthanteringen på motsvarande sätt när handeln tidigare tog över postens pakethantering..

Fler nyheter från DN

DN - 15 minuter sedan

Bankfacket har flyttat in i hemmet

Efterfrågan på bankfack minskar och fler väljer att sätta in kassaskåp hemma. – Det finns en klar trend att försäljningen för privat bruk ökar, säger Karin Wallström Nordén på säkerhetsföretaget Gunnebo..

DN - 30 minuter sedan

Så många smiter från p-böterna – se hela listan

Andelen p-böter som utfärdas Stockholm, Göteborg och Malmö har minskat med närmare tio procent. Och betalningsviljan skiftar stort. I Stockholm betalar 82 procent av de bötfällda sina böter, medan samma siffra i Malmö ligger på 64 procent.

DN - 1 timme sedan

Maria Crofts: ”Du spekulerar i din egen livslängd”

Pensionsmyndigheten avråder från att ta ut pensionen i förtid i spekulationssyfte. Maria Crofts, DN:s privatekonomiska krönikör, reder ut tre frågor..

DN - 1 timme sedan

Varnar för att ta ut pension för tidigt

Oroväckande många kontaktas av företag som ger rådet att börja ta ut den allmänna pensionen i förtid för att placera pengarna, enligt Pensionsmyndigheten. Det ger en lägre total pension för de flesta, varnar myndigheten..

DN - 1 timme sedan

Stefan Löfven kommenterar Moderaternas utspel om budgeten

Klockan 14.30 kommenterar statsminister Stefan Löfven moderatledarens utspel om att fälla regeringen..

DN - 2 timmar sedan

ECB rör inte räntan

Europeiska centralbanken (ECB) lämnar styrräntan oförändrad på noll procent. Beskedet var väntat bland ekonomer, enligt Reuters. Räntan på bankinsättningar i ECB-systemet ligger kvar på minus 0,4 procent..

DN - 4 timmar sedan

C inte redo att fälla regeringen

Annie Lööf (C) säger ett skarpt nej till Moderaternas utspel om att försöka fälla regeringen. – Jag tänker inte kasta ut Sverige i en politisk cirkus i den mycket oroliga omvärld vi befinner oss i, säger Centerledaren..

DN - 5 timmar sedan

M beredda lägga gemensam Alliansbudget

Anna Kinberg Batra vill att alliansen lägger fram en gemensam budget tidigare än vid nästa val. - Jag vill att vi agerar skarpt före 2018, säger M-ledaren på en pressträff i riksdagen..

DN - 3 timmar sedan

Kristdemokraterna välkomnar M:s utspel

Kristdemokraternas partledare Ebba Busch Thor välkomnar Anna Kinberg Batras utspel i dag, säger hon på en pressträff..

DN - 3 timmar sedan

Banker skär ner i London – väljer Frankfurt och Paris

Bankjätten Goldman Sachs uppges planera att minska antalet anställda i London från 6.000 till 3.000, som en följd av Storbritanniens kommande EU-utträde.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.