Kristianstadsbladet > Ekonomi

Thursday, 22 February, 09:48

Kristianstadsbladet - 10 jan 17 kl. 15:00

Bodenkrögare misstänks för grova brottGrovt bedrägeri och grovt penningtvättsbrott. Ekobrottsmyndigheten har med hjälp av polisen genomfört flera husrannsakningar riktade mot ett restaurangföretag i Boden.(TT).
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Boden

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bodenkrögaremisstänks för , grova, brott
BT - 10 jan 17 kl. 15:00

Bodenkrögare misstänks för grova brott

Grovt bedrägeri och grovt penningtvättsbrott. Ekobrottsmyndigheten har med hjälp av polisen genomfört flera husrannsakningar riktade mot ett restaurangföretag i Boden.(TT).

UNT - 10 jan 17 kl. 15:00

Bodenkrögare misstänks för grova brott

Grovt bedrägeri och grovt penningtvättsbrott..

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

Börsen öppnar nedåt

Stockholmsbörsen inleder torsdagens handel nedåt, i linje med ledande Europabörser och efter en dyster börsdag i Asien. OMXS-index har efter cirka 20 minuters handel backat med 0,6 procent till 567,6. Nedgången är bred, med 29 av 30 aktier i OMXS30-index på minus.

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Budgetöverskott i januari nära noll

Saldot i statens budget hamnade på ett knappt mätbart överskott på 36 miljoner kronor i januari, enligt Ekonomistyrningsverket (ESV). Det kan jämföras med överskottet på 9 miljarder kronor i januari ett år tidigare.(TT).

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Vinstfall för Deutsche Telekom

Deutsche Telekom, Europas största mobiloperatör, redovisar ett oväntat svagt rörelseresultat för fjärde kvartalet 2017. Rörelseresultatet, justerat för jämförelsestörande poster, föll 4,7 procent till 5 miljarder euro under kvartalet. Analytiker hade räknat med ett resultat på 5,2 miljarder euro.

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Vinstfall för Internationella engelska skolan

Friskolekoncernen Internationella engelska skolan redovisar ett vinstfall för det andra kvartalet i bolagets brutna räkenskapsår, avslutat i december. Vinsten före skatt faller till 37,5 miljoner kronor, vilket kan jämföras med vinsten på 54,5 miljoner kronor motsvarande kvartal ett år tidigare.(TT).

Kristianstadsbladet - 11 timmar sedan

Nätbrott kostar 600 miljarder dollar årligen

Kostnaden för nätbrott globalt uppskattas till 600 miljarder dollar, enligt en ny studie från it-säkerhetsfirman McAfee och den ansedda tankesmedjan Center for Strategic and International Studies.(TT).

Kristianstadsbladet - 14 timmar sedan

Solpaneler kan sättas upp utan ansökan

Kravet på bygglov för att sätta upp solceller ska slopas. Det föreslår regeringen i en lagrådsremiss som läggs fram på torsdagen. Enligt bostadsminister Peter Eriksson (MP) ska det till hösten räcka med att i efterhand anmäla till kommunen att solpaneler satts upp.

Kristianstadsbladet - 18 timmar sedan

Förlängd post-brexitperiod föreslås

Den brittiska regeringen vill öppna för en förlängd övergångsperiod efter det planerade utträdet ur EU i mars 2019. Tidigare har siktet varit inställt på två år.(TT).

Kristianstadsbladet - 19 timmar sedan

Lundbergs höjer utdelningen

Investeringsföretaget Lundbergs styrelse föreslår en höjd utdelningen till 6 kronor, från fjolårets 5:60 kronor, enligt ett bokslut från finansmannen Fredrik Lundbergs maktbolag. Totalt innebär det att bolagets ägare får 744 miljoner kronor av fjolårets resultat, mot 694 miljoner ett år tidigare.(TT).

Kristianstadsbladet - 20 timmar sedan

Miljardböter för svensk-norskt rederi

EU-kommissionen bötfäller det svensk-norska rederiet WWL-EUKOR och tre andra rederier verksamma med fordonstransporter för kartellsamverkan i strid med konkurrenslagstiftning.(TT).

Kristianstadsbladet - 22 timmar sedan

Strejk stoppar Air France-flygningar

Flygbolaget Air France räknar med att behöva ställa in var fjärde flygning på torsdag till följd av strejk och varnar samtidigt för förseningar och störningar. Bland långflygningar från Paris kommer varannan flight att ställas in till följd av strejken.(TT).Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.