Kristianstadsbladet > Ekonomi

Thursday, 14 December, 16:07

Kristianstadsbladet - 10 jan 17 kl. 15:00

Bodenkrögare misstänks för grova brottGrovt bedrägeri och grovt penningtvättsbrott. Ekobrottsmyndigheten har med hjälp av polisen genomfört flera husrannsakningar riktade mot ett restaurangföretag i Boden.(TT).
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Boden

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bodenkrögaremisstänks för , grova, brott
BT - 10 jan 17 kl. 15:00

Bodenkrögare misstänks för grova brott

Grovt bedrägeri och grovt penningtvättsbrott. Ekobrottsmyndigheten har med hjälp av polisen genomfört flera husrannsakningar riktade mot ett restaurangföretag i Boden.(TT).

UNT - 10 jan 17 kl. 15:00

Bodenkrögare misstänks för grova brott

Grovt bedrägeri och grovt penningtvättsbrott..

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

Delta väljer Airbus för stororder

Det amerikanska flygbolaget Delta vänder sig till Europa och Airbus och blåser därmed det egna landets stora flygplanstillverkare Boeing på en stororder. Delta beställer 100 flygplan av typen A321 neo, med en rättighet att köpa ytterligare 100 plan senare.(TT).

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

En fjärdedel sparkas från Teva

Den israeliska läkemedelsjätten Teva planerar att minska personalstyrkan med 14 000 de närmaste två åren, vilket motsvarar över en fjärdedel av de anställda globalt. Jättenedskärningarna är resultatet av en omstruktureringsplan som sjösätts i ljuset av minskade intäkter.(TT).

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Internetföretag: Behåll nätneutraliteten

Slopa inte lika villkor för alla på internet. Den uppmaningen riktar Air Bnb, Twitter, Tumblr och många mindre nätföretag till USA:s kommunikationsmyndighet FCC, som i dag väntas skrota den så kallade nätneutraliteten.(TT).

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

ECB rör inte räntan

Europeiska centralbanken, ECB, behåller styrräntan oförändrad på noll procent, meddelar banken i ett nytt räntebeslut. Vid förra räntemötet halverade ECB stödköpsprogrammet i ett första steg att fasa ut den extremt expansiva penningpolitiken.(TT).

Kristianstadsbladet - 3 timmar sedan

Ekonom: Bopriser slår mot restaurang och resor

Dagens boprisfall kan följas av ytterligare nedgång som slår mot ekonomin som helhet, enligt bankekonom. Restaurang, resor och bilar är branscher som drabbas först när människor känner sig fattigare. - De psykologiska effekterna är viktiga.

Kristianstadsbladet - 3 timmar sedan

Saab etablerar tillverkning i Abu Dhabi

Saab har beslutat att etablera sig med utveckling och produktion i Abu Dhabi, skriver försvars- och säkerhetskoncernen i ett pressmeddelande. Ett center ska invigas i Tawazun Industrial Park i Abu Dhabi, där utveckling och produktion av flera produkter ska bedrivas.(TT).

Kristianstadsbladet - 6 timmar sedan

Bankerna leder börsnedgång

Bankaktierna leder nedgången när Stockholmsbörsen inleder handeln med fallande kurser. Efter cirka en kvarts handel ligger det breda OMXS-indexet på minus 0,5 procent, i linje med utvecklingen på de större Europabörserna.(TT).

Kristianstadsbladet - 6 timmar sedan

Handeln skriver ner säljprognos

Osäkerheten på bostadsmarknaden bedöms pressa försäljningen i bygg- och möbelhandeln, spår handels analysfirma HUI Research som sänker försäljningsprognosen för handeln både i år och nästa år. HUI Research bedömer nu att handels totala försäljningsvolym ökar med 2,0 procent i år och 2,5 procent nästa år.(TT).

Kristianstadsbladet - 7 timmar sedan

Lägre arbetslöshet

Arbetslösheten låg i slutet av november på 7,4 procent, enligt Arbetsförmedlingens statistik som baseras på antalet inskrivna arbetslösa. Vid samma tid i fjol var siffran 7,6 procent. Totalt var 361 357 registrerade som arbetslösa, jämfört med 364 463 personer samma tid i fjol.

Kristianstadsbladet - 7 timmar sedan

NCC får stororder i Göteborg

NCC har fått i uppdrag att bygga Global Business Gate i Göteborg - ett kontorsprojekt på 40 000 kvadratmeter vid Masthuggskajen. Beställningen är värd cirka 900 miljoner kronor, enligt ett pressmeddelande. Bygget väntas stå klart 2021.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.