Kristianstadsbladet > Ekonomi

Thursday, 17 August, 11:41

Kristianstadsbladet - 10 jan 17 kl. 15:00

Bodenkrögare misstänks för grova brottGrovt bedrägeri och grovt penningtvättsbrott. Ekobrottsmyndigheten har med hjälp av polisen genomfört flera husrannsakningar riktade mot ett restaurangföretag i Boden.(TT).
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Boden

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bodenkrögaremisstänks för , grova, brott
BT - 10 jan 17 kl. 15:00

Bodenkrögare misstänks för grova brott

Grovt bedrägeri och grovt penningtvättsbrott. Ekobrottsmyndigheten har med hjälp av polisen genomfört flera husrannsakningar riktade mot ett restaurangföretag i Boden.(TT).

UNT - 10 jan 17 kl. 15:00

Bodenkrögare misstänks för grova brott

Grovt bedrägeri och grovt penningtvättsbrott..

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Dålig snurr på Vestas

Danska vindkrafttillverkaren Vestas tar rejält med stryk på Köpenhamnsbörsen efter att företaget presenterat sin delårsrapport. Aktien är ned 5,3 procent efter att såväl vinst som omsättning var betydligt lägre än analytiker hade väntat sig.(TT).

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Volvos syster Geely dubblar vinsten

Det nära samarbetet mellan Volvo Cars och systerbolaget Geely ser ut att betala sig bra. Den kinesiska biltillverkarens halvårsvinst blev långt högre än marknaden väntat sig.(TT).

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

Ericsson stämmer Wiko

Telekomjätten Ericsson stämmer smarttelefontillverkaren Wiko för patentbrott gällande 2G, 3G, liksom 4G-teknologi. Stämningsansökan har lämnats in till de tyska regionaldomstolarna i Düsseldorf och Mannheim, skriver Ericsson i ett pressmeddelande.(TT).

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

Stockholmsbörsen backar

Stockholmsbörsen inleder handelsdagen med fallande kurser. I den inledande handeln har OMXS-index backat 0,3 procent. Ett fåtal bolag går i motsatt riktning, bland annat Atlas Copco och Boliden med uppgångar på 0,8 respektive 0,7 procent.

Kristianstadsbladet - 3 timmar sedan

Tre bolag intresserade av Air Berlin

Tre flygbolag uppges vara intresserade av ett uppköp av Air Berlin som tidigare i veckan ansökte om konkursskydd. Det säger vd:n Thomas Winkelmann i en intervju med Frankfurter Allgemeine Zeitung.(TT).

Kristianstadsbladet - 5 timmar sedan

Jobbklyftan växer bland unga

Trots en stark arbetsmarknad och att arbetsgivarna skriker efter personal går många unga utan jobb. I kommuner som Malmö, Sandviken och Åmål är mer än var femte ungdom arbetslös. Utbildning pekas ut som en viktig nyckel för att vända utvecklingen.

Kristianstadsbladet - 14 timmar sedan

Svårt få bort plastpåsar i handeln

Klädkedjornas initiativ att ta betalt för sina plastpåsar är en stark drivkraft för konsumenterna att bli mer miljömedvetna och ta med en egen kasse. Men det tar tid att ändra folks beteenden och mindre klädbutiker och e-handeln berörs inte, anser forskare.(TT).

Kristianstadsbladet - 20 timmar sedan

Ryanair: Air Berlins konkurs är fabricerad

Ryanair anklagar Air Berlin för konkurrensbrott efter att det tyska lågprisbolaget ansökte om konkursskydd på tisdagen.(TT).

Kristianstadsbladet - 20 timmar sedan

Tuffa samtal väntar när Nafta omförhandlas

Av alla handelsavtal som Donald Trump kritiserade som hot mot amerikanska arbetare under presidentvalskampanjen, var det inget han visade mer förakt för än frihandelsavtalet Nafta.(TT).

Kristianstadsbladet - 22 timmar sedan

Skarp kritik mot danska fiskekvoter

Danska Rigsrevisionen riktar skarp kritik mot landets system med fiskekvoter. Flera "kvotkungar" - fiskare som kunnat köpa på sig stora fångstkvoter - polisanmäls. 2002 införde parlamentet folketinget ett nytt system, som gav fiskare möjlighet att köpa och sälja kvoter.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.