FriaTider > Utrikes

Saturday, 21 April, 06:01

Liknande nyheter

Taggar: Trumpger , toppjobbtill , svärsonen
Expressen - 02 dec 17 kl. 22:43

Trump kan offra sin egen son – efter ryssutredningen

Rysslandsutredningen kryper allt närmre Donald Trump. Tidigare säkerhetsrådgivare Michel Flynn och svärsonen har åtalats. Svärsonen Jared Kushner har förhörts.

Expressen - 03 mar 18 kl. 14:59

Källor: Trump funderar på att peta svärsonen Jared Kushner

Jared Kushner står inför en segdragen FBI-utredning, en omfattande granskning av den särskilde åklagaren Robert Mueller och nu senast kom rapporter om ekonomiska intressekonflikter.Donald Trump uppges känna att härvan kring Kushner blivit en allt större belastning för honom och han är orolig att den kan påverka hans presidentskap negativt, uppger källor i Vita huset för ABC News. President uppges även fundera på att låta svärsonen gå..

Cornucopia - 31 jan 17 kl. 12:34

Donald Trump - när kleptokratin tog presidentmakten i USA?

Yonatan Zunger har publicerat en mycket intressant analys av USA:s president Donald Trumps maktövertagande och utrensningar i den amerikanska statsapparaten. Han kallar det hela för ett testskott för en statskupp (eng Trial Baloon for a Coup) och det handlar om kleptokrati och hur Trump ska berika sig maximalt på sitt presidentskap.
Amerikanska UD:s högsta chefer.

DN - 25 mar 17 kl. 07:50

Trump ”rasande” för att svärsonen lät skidresa gå före jobb

När Donald Trump och hans team förgäves försökte baxa sin sjukvårdsreform genom kongressen var Trumps svärson och chefsrådgivare, Jared Kushner, på skidsemester i Aspen. Enligt uppgiftslämnare i Vita huset är Trump rasande för att Kushner inte var på plats den avgörande veckan..

DN - 05 apr 17 kl. 16:30

Torbjörn Petersson: Xi Jinping låter inte Trump störa ritningarna

Analys. Kinesiska ledare har börjat vänja sig vid hot från Donald Trump. Men tvärtemot den amerikanske presidenten ger de sig inte in i någon offentlig strid.

DN - 29 maj 17 kl. 10:06

Trump försvarar sin svärson: Fullt förtroende för honom

Presidenten pressas att sparka svärsonen och rådgivaren Jared Kushner som utreds för sina kontakter med Ryssland.  Nu slår Trump tillbaka och backar upp sin svärson. – Han är en mycket bra person, säger Donald Trump, enligt BBC..

SvD - 09 jan 17 kl. 19:44

Trump utnämner svärsonen till rådgivare

Den blivande presidenten Donald Trump utnämner sin svärson, Jared Kushner, till Vita husets topprådgivare, uppger källor för CNN och NBC. .

DN - 21 jan 17 kl. 20:09

Trump får anställa svärsonen i Vita huset

President Donald Trumps svärson Jared Kushner får bli rådgivare till Trump i Vita huset. Det beslutade det amerikanska justitiedepartementet på lördagskvällen svensk tid..

Dagen - 02 feb 17 kl. 03:00

Medier i USA: Färre rådgivare till Trump på grund av sabbat

JERUSALEM. Hänger världens väl och ve på den judiska sabbaten? Amerikanska medier noterar att Donald Trump har fattat några av sina mest kontroversiella beslut när svärsonen och dottern inte kunnat kontrollera honom – för att de var hemma under vilodagen..

Dagen - 02 feb 17 kl. 03:00

Medier i USA: Färre rådgivare till Trump på grund av sabbat

JERUSALEM. Hänger världens väl och ve på den judiska sabbaten? Amerikanska medier noterar att Donald Trump har fattat några av sina mest kontroversiella beslut när svärsonen och dottern inte kunnat kontrollera honom – för att de var hemma under vilodagen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.