Kristianstadsbladet > Ekonomi

Monday, 24 April, 21:02

Kristianstadsbladet - 10 jan 17 kl. 11:39

Stiltje i svenska processerna mot VWDe båda svenska rättsprocesserna mot ledningen för Volkswagen i Sverige för bland annat bedrägeri och miljöbrott står och stampar i avvaktan på besked från Tyskland. Så här långt har bara en knapp femtedel av bilarna som berörs av fusket åtgärdats i Sverige.(TT).
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
VW, Volkswagen, Sverige, Tyskland

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stiltjei svenska , processernamot VW
Jönköpingsnytt - 09 jan 12 kl. 14:29

Stiltje i Hrgota-affären

J-Södra har lämnat ett nytt kontraktserbjudande till Branimir Hrgotas agent. Men det har gått stiltje i förhandlingarna. - Det är möjligt att vi inte kommer överens.

Affärsvärlden - 30 dec 13 kl. 14:34

Fortsatt stiltje på börsen

Det var fortsatt stiltje på börserna efter lunch på måndagen. Dagen för nyårsafton utgör som väntat en nyhetsfattig handelsdag med låg aktivitet..

SmålandsPosten - 17 jan 14 kl. 07:19

Stiltje i handeln och glans på galor

”Januari är en katastrof. Så är det alltid.”
Det säger en av Växjös torghandlare, som vi pratat med på Inblickssidorna.

DI - 27 aug 14 kl. 15:09

Stiltje inför New York-öppning

Kurserna på New York-börserna väntas öppna kring nollan och bibehålla nivån kring 2.000 som S&P 500-index för första gången stängde på i går. Stiltje råder i terminerna..

GöteborgsPosten - 31 jan 15 kl. 13:47

Stiltje bland båtarna

Efter att ha kryssat runt bland båtarna på Svenska mässan var det dags för lite stiltje. Peter Grung och sonen Kristian, 9 år, från Norge gästade båtmässan på lördagen..

DI - 19 nov 16 kl. 08:02

Stiltje för värmepumpar - i väntan på nya boomen

Förra året investerade många i en ny värmepump innan rot-avdraget skulle sänkas. Men i år har marknaden gått i stiltje - liksom priserna, menar bransch-vd:n Per Jonasson.  .

GöteborgsPosten - 26 jan 17 kl. 10:58

Stiltje i opinionen visar Novus-mätning

Det råder mer eller mindre stiltje i väljaropinionen visar TV4/Novus senaste opinionsundersökning. Flera partier varken ökar eller tappar i stöd – och KD ligger fortfarande under riksdagsspärren..

UNT - 26 jan 17 kl. 10:58

Stiltje i opinionen visar Novus-mätning

Det råder mer eller mindre stiltje i väljaropinionen visar TV4/Novus senaste opinionsundersökning..

IDG - 09 feb 12 kl. 15:20

Han styr om it-processerna på svenska Toyota

När Nicklas Burman blev CIO på Toyota 2007 kände han att han hade fått sitt drömjobb. Toyota var ju ett företag han hade läst om i skolan, den optimala organisationen där alla processer fungerar perfekt och allt drivs enligt Lean....

Computer Sweden - 16 dec 13 kl. 15:03

OKQ8 smörjer processerna med Dynamics


OKQ8 planerar att byta ut hela sitt affärssystem de kommande åren.

.

IDG - 16 dec 13 kl. 15:03

OKQ8 smörjer processerna med Dynamics

OKQ8 planerar att byta ut hela sitt affärssystem de kommande åren..

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Linkedin i första samarbete med Microsoft

Det sociala yrkesnätverket Linkedin med 500 miljoner användare har för första gången inlett samarbete med sin nye ägare Microsoft.(TT).

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

Nord Stream 2 har avtal klart om finansiering

Det omtvistade projektet Nord Stream 2 har slutit ett avtal med fem företag som ska finansiera gasledningen, skriver man i ett pressmeddelande. Huvudägare i projektet är ryska Gazprom, som i sin tur ägs av ryska staten.(TT).

Kristianstadsbladet - 6 timmar sedan

PPG öppnar plånboken för Akzo

Amerikanska kemibolagets PPG ger inte upp hoppet om att få köpa nederländska kemi- och färgtillverkaren Akzo Nobel. PPG höjer sitt bud från 24,6 miljarder euro till 26,9 miljarder euro, motsvarande 250 miljarder svenska kronor.(TT).

Kristianstadsbladet - 9 timmar sedan

Rusning till körkort får fler att chansa

Vår och försommar är högsäsong för alla körkortssugna som provar sin lycka med uppkörningen. Och fort ska det gå - nu tar allt fler automatkörkort och chansar hellre än är ordentligt förberedda vid första försöket. - Det är ganska högt tryck nu och det blir det ofta inpå sommaren.

Kristianstadsbladet - 9 timmar sedan

Misstänkt försäkringsfusk av stora mått

Ett misstänkt omfattande fusk har upptäckts i försäkringsbranschen. Ett stort antal kommuner och deras bostadsbolag kan ha drabbats av riggade priser, enligt Konkurrensverket.(TT).

Kristianstadsbladet - 10 timmar sedan

Malariavaccin ska ges till barn i Afrika

Ett malariavaccin ska för första gången testas i stor skala ute i verkligheten. Det är brittiska Glaxo Smith Klines preparat RTSS, även kallat Mosquirix, som med början nästa år ska ges till hundratusentals barn i några av de värst drabbade länderna i Afrika, meddelar världshälsoorganisationen WHO.(TT).

Kristianstadsbladet - 11 timmar sedan

Uppåt på Stockholmsbörsen

Stockholmsbörsen stiger i linje med övriga europeiska börser som en reaktion på utgången i det franska valet. 15 minuter efter börsens öppnande är OMXS-index upp 1,4 procent i Stockholm.(TT).

Kristianstadsbladet - 12 timmar sedan

Länsförsäkringar sänker courtageavgift

Länsförsäkringar blir nästa aktör att sig in i priskriget om courtageavgifter på aktiehandel. Courtaget sänks till 0,05 procent eller minst 20 kronor.(TT).

Kristianstadsbladet - 13 timmar sedan

Kraftig vinstökning för Philips

Nederländska elektronikjätten Philips redovisar en rejäl vinstökning under första kvartalet 2017 jämfört med samma period föregående år. Nettovinsten landade på 259 miljoner euro, cirka 2,5 miljarder svenska kronor, jämfört med 37 miljoner euro föregående period.(TT).

Kristianstadsbladet - 13 timmar sedan

Första tebladen sålda till rekordpris

Årets första skörd av teblad har sålts för rekordpris vid temarknaden i Shizouka-prefekturen, som är hemvist för många välkända temärken i Japan, rapporterar det japanska tv-bolaget NHK.(TT).Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.