Kristianstadsbladet > Ekonomi

Saturday, 24 February, 14:44

Kristianstadsbladet - 10 jan 17 kl. 11:39

Stiltje i svenska processerna mot VWDe båda svenska rättsprocesserna mot ledningen för Volkswagen i Sverige för bland annat bedrägeri och miljöbrott står och stampar i avvaktan på besked från Tyskland. Så här långt har bara en knapp femtedel av bilarna som berörs av fusket åtgärdats i Sverige.(TT).
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
VW, Volkswagen, Sverige, Tyskland

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stiltjei svenska , processernamot VW
Jönköpingsnytt - 09 jan 12 kl. 14:29

Stiltje i Hrgota-affären

J-Södra har lämnat ett nytt kontraktserbjudande till Branimir Hrgotas agent. Men det har gått stiltje i förhandlingarna. - Det är möjligt att vi inte kommer överens.

Affärsvärlden - 30 dec 13 kl. 14:34

Fortsatt stiltje på börsen

Det var fortsatt stiltje på börserna efter lunch på måndagen. Dagen för nyårsafton utgör som väntat en nyhetsfattig handelsdag med låg aktivitet..

SmålandsPosten - 17 jan 14 kl. 07:19

Stiltje i handeln och glans på galor

”Januari är en katastrof. Så är det alltid.”
Det säger en av Växjös torghandlare, som vi pratat med på Inblickssidorna.

DI - 27 aug 14 kl. 15:09

Stiltje inför New York-öppning

Kurserna på New York-börserna väntas öppna kring nollan och bibehålla nivån kring 2.000 som S&P 500-index för första gången stängde på i går. Stiltje råder i terminerna..

GöteborgsPosten - 31 jan 15 kl. 13:47

Stiltje bland båtarna

Efter att ha kryssat runt bland båtarna på Svenska mässan var det dags för lite stiltje. Peter Grung och sonen Kristian, 9 år, från Norge gästade båtmässan på lördagen..

DI - 19 nov 16 kl. 08:02

Stiltje för värmepumpar - i väntan på nya boomen

Förra året investerade många i en ny värmepump innan rot-avdraget skulle sänkas. Men i år har marknaden gått i stiltje - liksom priserna, menar bransch-vd:n Per Jonasson.  .

GöteborgsPosten - 26 jan 17 kl. 10:58

Stiltje i opinionen visar Novus-mätning

Det råder mer eller mindre stiltje i väljaropinionen visar TV4/Novus senaste opinionsundersökning. Flera partier varken ökar eller tappar i stöd – och KD ligger fortfarande under riksdagsspärren..

UNT - 26 jan 17 kl. 10:58

Stiltje i opinionen visar Novus-mätning

Det råder mer eller mindre stiltje i väljaropinionen visar TV4/Novus senaste opinionsundersökning..

Dagens PS - 13 okt 17 kl. 06:01

Stiltje i borättspriser: ”En avvaktande marknad”

Priserna stillastående och utbudet motsvaras inte av samma efterfrågan, visar färsk statistik. Priserna på bostadsrätter var oförändrade i september. Detta efter att ha stigit marginellt förra månaden.

IDG - 09 feb 12 kl. 15:20

Han styr om it-processerna på svenska Toyota

När Nicklas Burman blev CIO på Toyota 2007 kände han att han hade fått sitt drömjobb. Toyota var ju ett företag han hade läst om i skolan, den optimala organisationen där alla processer fungerar perfekt och allt drivs enligt Lean....

Computer Sweden - 16 dec 13 kl. 15:03

OKQ8 smörjer processerna med Dynamics


OKQ8 planerar att byta ut hela sitt affärssystem de kommande åren.

.

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

Nya höjder för svensk skogsindustri

Det ser mycket ljust ut för svensk skogsindustri. Intresset för trävaror är det högsta någonsin och priset för pappersmassa har nått nya rekordnivåer.(TT).

Kristianstadsbladet - 6 timmar sedan

Samtal om Nafta på väg in i kritisk fas

Företrädare för USA, Mexiko och Kanada möts nu för sjunde gången med syfte att omförhandla frihandelsavtalet Nafta, som president Trump kallat "en katastrof". Stämningen är inte positiv. - Det kommer att bli svårt, konstaterar Mexikos ekonomiminister Ildefonso Guajardo för nyhetsbyrån AFP.

Kristianstadsbladet - 20 timmar sedan

Geely köper storpost i Daimler

Volvo Cars ägare, kinesiska Geely, har köpt en stor post aktier i tyska Daimler som tillverkar Mercedes, enligt nyhetsbyråns Bloombergs källor skriver Dagens industri.(TT).

Kristianstadsbladet - Igår: 11:28

Brister pekas ut i reaktorbygge i Frankrike

Den franska myndigheten för kärnkraftssäkerhet (ASN) riktar kritik mot det statliga bolaget EDF:s bygge av en ny reaktor i Flamanville i norra Frankrike.(TT).

Kristianstadsbladet - Igår: 10:38

Svartlistad oligark avgår som Rusal-chef

Den ryska aluminiumproducenten Rusal, vars aktie är noterad på Hongkongbörsen, redovisar ett vinstlyft på 42 procent för fjärde kvartalet. Samtidigt bekräftar bolaget att miljardären Oleg Deripaska avgår som vd.(TT).

Kristianstadsbladet - Igår: 10:14

Höjt pris på diesel

Ledande bensinbolag höjer priset på diesel med tio öre per liter. Efter höjningen är riktpriset för en liter diesel på bemannade stationer 14:46 kronor. Priserna på bensin och etanol lämnas oförändrade på 14:51 kronor (95 oktan) respektive 10:65 kronor per liter.

Kristianstadsbladet - Igår: 09:18

Tysk tillväxt mattas av något

Tysklands ekonomi växte med 0,6 procent under fjärde kvartalet i fjol jämfört med kvartalet före, enligt Tysklands federala statistikbyrå. Tillväxten låg därmed i linje med en första beräkning. Nivån kan jämföras med tillväxten på 0,7 procent i kvartalstakt under fjolårets tredje kvartal.

Kristianstadsbladet - Igår: 09:19

Stockholmsbörsen öppnar i sidled

Stockholmsbörsen inleder veckans sista handelsdag med små kursrörelser, medan utvecklingen på ledande Europabörser är överlag positiv. Efter tio minuters handel är OMXS-index oförändrat på 571,9. Bland tungviktarna backar H&M-aktien 0,2 procent efter ett sänkt riktpris.

Kristianstadsbladet - Igår: 06:00

Dålig koll på amorteringskravet

Mängder av svenskar har ingen koll på vad det nya strängare amorteringskravet innebär, visar två enkäter. Många spår fallande priser och flera pekar på att de nu kanske kommer avstå från att flytta. Från 1 mars blir det tuffare att låna till bostaden, speciellt till dyrare bostäder i storstäderna.

Kristianstadsbladet - Igår: 05:27

Uppåt på Asiens ledande börser

Tokyobörsen var på god kurs på fredagen för att avsluta veckan med positiva siffror, efter uppgångar på Wall Street. Nikkei 225-index hade innan lunchtid stigit med 0,4 procent. Topixindex lyfte 0,2 procent vid öppning.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.