Kristianstadsbladet > Ekonomi

Thursday, 23 November, 12:08

Kristianstadsbladet - 10 jan 17 kl. 11:39

Stiltje i svenska processerna mot VWDe båda svenska rättsprocesserna mot ledningen för Volkswagen i Sverige för bland annat bedrägeri och miljöbrott står och stampar i avvaktan på besked från Tyskland. Så här långt har bara en knapp femtedel av bilarna som berörs av fusket åtgärdats i Sverige.(TT).
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
VW, Volkswagen, Sverige, Tyskland

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stiltjei svenska , processernamot VW
Jönköpingsnytt - 09 jan 12 kl. 14:29

Stiltje i Hrgota-affären

J-Södra har lämnat ett nytt kontraktserbjudande till Branimir Hrgotas agent. Men det har gått stiltje i förhandlingarna. - Det är möjligt att vi inte kommer överens.

Affärsvärlden - 30 dec 13 kl. 14:34

Fortsatt stiltje på börsen

Det var fortsatt stiltje på börserna efter lunch på måndagen. Dagen för nyårsafton utgör som väntat en nyhetsfattig handelsdag med låg aktivitet..

SmålandsPosten - 17 jan 14 kl. 07:19

Stiltje i handeln och glans på galor

”Januari är en katastrof. Så är det alltid.”
Det säger en av Växjös torghandlare, som vi pratat med på Inblickssidorna.

DI - 27 aug 14 kl. 15:09

Stiltje inför New York-öppning

Kurserna på New York-börserna väntas öppna kring nollan och bibehålla nivån kring 2.000 som S&P 500-index för första gången stängde på i går. Stiltje råder i terminerna..

GöteborgsPosten - 31 jan 15 kl. 13:47

Stiltje bland båtarna

Efter att ha kryssat runt bland båtarna på Svenska mässan var det dags för lite stiltje. Peter Grung och sonen Kristian, 9 år, från Norge gästade båtmässan på lördagen..

DI - 19 nov 16 kl. 08:02

Stiltje för värmepumpar - i väntan på nya boomen

Förra året investerade många i en ny värmepump innan rot-avdraget skulle sänkas. Men i år har marknaden gått i stiltje - liksom priserna, menar bransch-vd:n Per Jonasson.  .

GöteborgsPosten - 26 jan 17 kl. 10:58

Stiltje i opinionen visar Novus-mätning

Det råder mer eller mindre stiltje i väljaropinionen visar TV4/Novus senaste opinionsundersökning. Flera partier varken ökar eller tappar i stöd – och KD ligger fortfarande under riksdagsspärren..

UNT - 26 jan 17 kl. 10:58

Stiltje i opinionen visar Novus-mätning

Det råder mer eller mindre stiltje i väljaropinionen visar TV4/Novus senaste opinionsundersökning..

Dagens PS - 13 okt 17 kl. 06:01

Stiltje i borättspriser: ”En avvaktande marknad”

Priserna stillastående och utbudet motsvaras inte av samma efterfrågan, visar färsk statistik. Priserna på bostadsrätter var oförändrade i september. Detta efter att ha stigit marginellt förra månaden.

IDG - 09 feb 12 kl. 15:20

Han styr om it-processerna på svenska Toyota

När Nicklas Burman blev CIO på Toyota 2007 kände han att han hade fått sitt drömjobb. Toyota var ju ett företag han hade läst om i skolan, den optimala organisationen där alla processer fungerar perfekt och allt drivs enligt Lean....

Computer Sweden - 16 dec 13 kl. 15:03

OKQ8 smörjer processerna med Dynamics


OKQ8 planerar att byta ut hela sitt affärssystem de kommande åren.

.

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Försäljning av drivmedel sjunker

Det såldes mindre av samtliga drivmedel i oktober, jämfört med motsvarande månad i fjol. Bensinen minskade med åtta procent. Hittills i år har bensinförsäljningen backat med omkring fem procent, enligt preliminär statistik från branschorganisationen SPBI.

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

Bra fart i Tysklands ekonomi

Det politiska dödläget i Tyskland ser inte ut att påverka humöret i det privata näringslivet. Inköpschefsindex, en spegling av konjunkturläget, steg i november och ligger på 57,6, jämfört med 56,6 i oktober, enligt preliminära siffror från analysföretaget Markit.(TT).

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

Börsen faller - Fingerprint rusar

Stockholmsbörsen faller i den inledande handeln. Klockan 9. 05 hade OMXS-index tappat 0,4 procent, i linje med utvecklingen på de ledande Europabörserna.

Kristianstadsbladet - 3 timmar sedan

Angry birds-bolag ökar försäljningen

Det finska spelbolaget Rovio, som ligger bakom Angry birds, redovisar en ökad försäljning. Men vinsten var så gott som oförändrad under tredje kvartalet, till följd av ökade investeringar i nya spel.(TT).

Kristianstadsbladet - 4 timmar sedan

Svenskarna sätter lägre julbudget

Handeln spår en ny rekordjul i högkonjunkturen. Men svenska hushåll - framför allt barnfamiljer - planerar att spendera allt mindre pengar. - Det kan ha att göra med försiktigheten på bostadsmarknaden, säger konsumentvägledaren Maria Wiezell.

Kristianstadsbladet - 6 timmar sedan

Många kör på diesel trots hot om förbud

Försäljningen av begagnade dieselbilar i Sverige ökar. Trots skandaler bland biltillverkare och hot om strängare miljözoner i svenska städer väljer många att köra på diesel.(TT).

Kristianstadsbladet - 15 timmar sedan

Tesla spenderar fyra miljoner i timmen

Elbilstillverkaren Tesla har det senaste året gjort av med motsvarande ungefär fyra miljoner kronor i timmen. I den takten skulle det amerikanska företagets pengar ta slut i augusti nästa år, skriver Bloombergs. Teslas utgifter kopplas till den nya, tredje modellen som bolaget ska börja sälja.

Kristianstadsbladet - 20 timmar sedan

IT-branschen varnar för stor kompetensbrist

Ett underskott på 70 000 personer med IT- eller digitalt relaterad kompetens befaras till år 2022 om inte särskilda insatser görs, enligt en kartläggning av IT & Telekomföretagen. Bristen finns inom de flesta kompetensområden, men framförallt inom programmering och systemarkitektur.(TT).

Kristianstadsbladet - 21 timmar sedan

Brexit påverkar inte utrikeshandeln - än

Brexit har än så länge inte påverkat Sveriges handel med Storbritannien. Inte heller i andra EU-länders utrikeshandel med landet går det att se någon effekt, enligt en analys från Kommerskollegium.(TT).

Kristianstadsbladet - 21 timmar sedan

Lägre tillväxt spås i Storbritannien

Storbritanniens ekonomi kommer att växa betydligt långsammare än förväntat de kommande fem åren, som en följd av osäkerheten kring brexit och svag produktivitet. Det sade finansminister Philip Hammond, i samband med att regeringen lade fram sin budget.(TT).Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.