Kristianstadsbladet > Ekonomi

Tuesday, 28 February, 18:06

Kristianstadsbladet - 10 jan 17 kl. 11:39

Stiltje i svenska processerna mot VWDe båda svenska rättsprocesserna mot ledningen för Volkswagen i Sverige för bland annat bedrägeri och miljöbrott står och stampar i avvaktan på besked från Tyskland. Så här långt har bara en knapp femtedel av bilarna som berörs av fusket åtgärdats i Sverige.(TT).
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
VW, Volkswagen, Sverige, Tyskland

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stiltjei svenska , processernamot VW
Jönköpingsnytt - 09 jan 12 kl. 14:29

Stiltje i Hrgota-affären

J-Södra har lämnat ett nytt kontraktserbjudande till Branimir Hrgotas agent. Men det har gått stiltje i förhandlingarna. - Det är möjligt att vi inte kommer överens.

Affärsvärlden - 30 dec 13 kl. 14:34

Fortsatt stiltje på börsen

Det var fortsatt stiltje på börserna efter lunch på måndagen. Dagen för nyårsafton utgör som väntat en nyhetsfattig handelsdag med låg aktivitet..

SmålandsPosten - 17 jan 14 kl. 07:19

Stiltje i handeln och glans på galor

”Januari är en katastrof. Så är det alltid.”
Det säger en av Växjös torghandlare, som vi pratat med på Inblickssidorna.

DI - 27 aug 14 kl. 15:09

Stiltje inför New York-öppning

Kurserna på New York-börserna väntas öppna kring nollan och bibehålla nivån kring 2.000 som S&P 500-index för första gången stängde på i går. Stiltje råder i terminerna..

GöteborgsPosten - 31 jan 15 kl. 13:47

Stiltje bland båtarna

Efter att ha kryssat runt bland båtarna på Svenska mässan var det dags för lite stiltje. Peter Grung och sonen Kristian, 9 år, från Norge gästade båtmässan på lördagen..

DI - 19 nov 16 kl. 08:02

Stiltje för värmepumpar - i väntan på nya boomen

Förra året investerade många i en ny värmepump innan rot-avdraget skulle sänkas. Men i år har marknaden gått i stiltje - liksom priserna, menar bransch-vd:n Per Jonasson.  .

GöteborgsPosten - 26 jan 17 kl. 10:58

Stiltje i opinionen visar Novus-mätning

Det råder mer eller mindre stiltje i väljaropinionen visar TV4/Novus senaste opinionsundersökning. Flera partier varken ökar eller tappar i stöd – och KD ligger fortfarande under riksdagsspärren..

UNT - 26 jan 17 kl. 10:58

Stiltje i opinionen visar Novus-mätning

Det råder mer eller mindre stiltje i väljaropinionen visar TV4/Novus senaste opinionsundersökning..

IDG - 09 feb 12 kl. 15:20

Han styr om it-processerna på svenska Toyota

När Nicklas Burman blev CIO på Toyota 2007 kände han att han hade fått sitt drömjobb. Toyota var ju ett företag han hade läst om i skolan, den optimala organisationen där alla processer fungerar perfekt och allt drivs enligt Lean....

Computer Sweden - 16 dec 13 kl. 15:03

OKQ8 smörjer processerna med Dynamics


OKQ8 planerar att byta ut hela sitt affärssystem de kommande åren.

.

IDG - 16 dec 13 kl. 15:03

OKQ8 smörjer processerna med Dynamics

OKQ8 planerar att byta ut hela sitt affärssystem de kommande åren..

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 3 timmar sedan

Inget lyft för USA:s BNP

USA:s bruttonationalprodukt (BNP) växte med 1,9 procent i beräknad årstakt under fjärde kvartalet 2016, visar siffror från landets handelsdepartement. Det är oförändrat jämfört med en första beräkning som gjordes i januari.(TT).

Kristianstadsbladet - 4 timmar sedan

Nevsavtal om batterier i Kina

Elbilsföretaget Nevs har tecknat ett ramavtal med det kinesiska företaget Contemporary Amperex Technology för att säkra leveranser av batterier till de bilar som ska byggas på den kinesiska marknaden, enligt ett pressmeddelande.(TT).

Kristianstadsbladet - 4 timmar sedan

Oväntat starka statsfinanser

Statens överskott ökade till 7,5 miljarder kronor i fjärde kvartalet, vilket gav ett överskott för hela 2016 på drygt 49 miljarder. Finansminister Magdalena Andersson (S) är positivt överraskad av de oväntat starka statsfinanserna. - Det här är ett väldigt stort överskott för 2016.

Kristianstadsbladet - 5 timmar sedan

Norska oljefonden växte 2016

Avkastningen för den norska oljefonden landade på 6,9 procent förra året, vilket motsvarar 447 miljarder norska kronor. Fonden, som formellt heter Statens pensionsfond utland, är världens största statliga fond och investerar intäkter från oljeindustrin i utländska aktier och räntepapper.(TT).

Kristianstadsbladet - 6 timmar sedan

Ojämn fördelning på annonsintäkter

Morgontidningarnas intäkter från digitala annonser ökade med 3,3 procent förra året, jämfört med 2015. Totalt uppgick intäkterna till 824 miljoner kronor, enligt siffror från branschorganisationen TU. Men det är i storstadspress som ökningen sker.

Kristianstadsbladet - 7 timmar sedan

Uppåt för detaljhandeln

Detaljhandelns omsättning ökade i januari med 2,6 procent jämfört med samma månad i fjol, mätt i löpande priser. I fasta priser och kalenderkorrigerat ökade försäljningen med 2,2 procent. Det visar siffror från Statistiska centralbyrån (SCB) och HUI Research.

Kristianstadsbladet - 8 timmar sedan

Lyft för handelsnettot

Utrikeshandeln med varor gav i januari ett överskott på 1,5 miljarder kronor, enligt preliminär statistik från Statistiska centralbyrån (SCB). Motsvarande månad i fjol visade handelsnettot ett överskott på 0,8 miljarder kronor.(TT).

Kristianstadsbladet - 8 timmar sedan

Högre pris på bensin

Ledande bensinbolag höjer priset på bensin med tio öre per liter. Efter höjningen är riktpriset för en liter 95-oktanig bensin på bemannade stationer 14:52 kronor. Priset på diesel höjs också med tio öre till 14:30 kronor per liter.

Kristianstadsbladet - 9 timmar sedan

Allt fler osäkra anställningar

Tidsbegränsade anställningar är vanligare bland kvinnor än bland män. Bland arbetare har var fjärde kvinna en sådan anställning, enligt en rapport från LO om anställningsformer och arbetstider. Drygt hälften av kvinnorna i arbetaryrken jobbar deltid.

Kristianstadsbladet - 11 timmar sedan

Samsungchefer åtalade i Sydkorea

Arvtagaren till Samsung-koncernen i Sydkorea har åtalats för mutbrott och förskingring. Bekräftelsen lämnas av specialåklagare, som granskar en jättehärva runt landets president Park Geun-Hye och hennes närmaste krets.(TT).Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.