Kristianstadsbladet > Ekonomi

Friday, 20 January, 08:42

Kristianstadsbladet - 10 jan 17 kl. 11:39

Stiltje i svenska processerna mot VWDe båda svenska rättsprocesserna mot ledningen för Volkswagen i Sverige för bland annat bedrägeri och miljöbrott står och stampar i avvaktan på besked från Tyskland. Så här långt har bara en knapp femtedel av bilarna som berörs av fusket åtgärdats i Sverige.(TT).
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
VW, Volkswagen, Sverige, Tyskland

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stiltjei svenska , processernamot VW
Jönköpingsnytt - 09 jan 12 kl. 14:29

Stiltje i Hrgota-affären

J-Södra har lämnat ett nytt kontraktserbjudande till Branimir Hrgotas agent. Men det har gått stiltje i förhandlingarna. - Det är möjligt att vi inte kommer överens.

Affärsvärlden - 30 dec 13 kl. 14:34

Fortsatt stiltje på börsen

Det var fortsatt stiltje på börserna efter lunch på måndagen. Dagen för nyårsafton utgör som väntat en nyhetsfattig handelsdag med låg aktivitet..

SmålandsPosten - 17 jan 14 kl. 07:19

Stiltje i handeln och glans på galor

”Januari är en katastrof. Så är det alltid.”
Det säger en av Växjös torghandlare, som vi pratat med på Inblickssidorna.

DI - 27 aug 14 kl. 15:09

Stiltje inför New York-öppning

Kurserna på New York-börserna väntas öppna kring nollan och bibehålla nivån kring 2.000 som S&P 500-index för första gången stängde på i går. Stiltje råder i terminerna..

GöteborgsPosten - 31 jan 15 kl. 13:47

Stiltje bland båtarna

Efter att ha kryssat runt bland båtarna på Svenska mässan var det dags för lite stiltje. Peter Grung och sonen Kristian, 9 år, från Norge gästade båtmässan på lördagen..

DI - 19 nov 16 kl. 08:02

Stiltje för värmepumpar - i väntan på nya boomen

Förra året investerade många i en ny värmepump innan rot-avdraget skulle sänkas. Men i år har marknaden gått i stiltje - liksom priserna, menar bransch-vd:n Per Jonasson.  .

IDG - 09 feb 12 kl. 15:20

Han styr om it-processerna på svenska Toyota

När Nicklas Burman blev CIO på Toyota 2007 kände han att han hade fått sitt drömjobb. Toyota var ju ett företag han hade läst om i skolan, den optimala organisationen där alla processer fungerar perfekt och allt drivs enligt Lean....

Computer Sweden - 16 dec 13 kl. 15:03

OKQ8 smörjer processerna med Dynamics


OKQ8 planerar att byta ut hela sitt affärssystem de kommande åren.

.

IDG - 16 dec 13 kl. 15:03

OKQ8 smörjer processerna med Dynamics

OKQ8 planerar att byta ut hela sitt affärssystem de kommande åren..

SN - 28 jun 14 kl. 08:03

"Processerna går enligt plan"

Oxelösund I fredags kunde SN berätta att SSAB:s köp av Ruukki drar ut på tiden. Företaget är sparsamt med kommentarer men säger att allt går som planerat..

DI - 17 jan 11 kl. 09:32

Stiltje för villapriserna

Priserna på permanenta småhus var oförändrade under perioden oktober till och med december jämfört med närmast föregående tremånadersperiod, enligt statistik från SCB..

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

Finansmannen Qviberg förhörs i rätten

Är den gamla HQ-styrelsen och revisorerna skyldiga miljarder i skadestånd för att HQ Bank kraschade? Rättegången i HQ-tvistemålet pågår. I dag förhörs HQ-profilen Mats Qviberg.

Kristianstadsbladet - 4 timmar sedan

Nedåt på börserna i Asien

De kinesiska börserna öppnade nedåt i väntan på siffror kring Kinas ekonomiska tillväxt. Investerare väntar nu med spänning på hur marknaden ska reagera på att Donald Trump svärs in som USA:s president. Hang Seng-index i Hongkong sjönk 0,6 procent medan Shanghais kompositindex tappade 0,2 procent.

Kristianstadsbladet - 10 timmar sedan

Uppgifter: Telias ledning vill göra jätteköp

Telias ledning vill köpa den danska teleoperatören TDC, uppger källor för Dagens industri. I sådana fall blir köpet det största förvärv ett börsbolag med huvudkontor i Sverige har gjort. Förvärvet är ett led i kampen om att bli den ledande operatören i Norden, skriver Di.

Kristianstadsbladet - 11 timmar sedan

Teslas "autopilot" frias efter dödskrasch

Utredningen av olyckan förra året, där en man i USA omkom när han körde in i ett släp med sin delvis självkörande Tesla, läggs ner utan åtgärder. USA:s trafiksäkerhetsmyndighet NHTSA har inte funnit några tekniska fel på elbilens system.(TT).

Kristianstadsbladet - 13 timmar sedan

Bästa året hittills för Minecraft

Trots att det är sju år sedan dataspelet Minecraft släpptes blev resultatet i fjol det bästa hittills. Bolaget Mojang, som ligger bakom spelet, drog in 3,8 miljarder kronor. Resultatet för det brutna räkenskapsåret 2015/2016 blev 1,7 miljarder kronor, rapporterar Dagens industri.

Kristianstadsbladet - 18 timmar sedan

ECB rör inte räntan

Europeiska centralbanken (ECB) lämnar styrräntan oförändrad på noll procent. Beskedet var väntat bland ekonomer, enligt Reuters. Räntan på bankinsättningar i ECB-systemet ligger kvar på minus 0,4 procent.

Kristianstadsbladet - 20 timmar sedan

Renoveringar riskerar tvångsflytt

Var tredje hyresgäst kan tvingas flytta från sin bostad om hyran höjs med 50 procent efter ombyggnation. Det visar en undersökning som Hyresgästföreningen i Göteborg genomfört.(TT).

Kristianstadsbladet - 20 timmar sedan

Facebook bygger hall i Danmark

Facebook ska bygga en serverhall i Odense i Danmark, den tredje utanför USA. Sedan tidigare finns en serverhall i Luleå och en i Clonee i Irland.(TT).

Kristianstadsbladet - 21 timmar sedan

Banker skär ner i London

Bankjätten Goldman Sachs uppges planera att minska antalet anställda i London från 6 000 till 3 000, som en följd av Storbritanniens kommande EU-utträde. 1 000 av dem kan komma att hamna i Frankfurt, skriver den tyska tidningen Handelsblatt med hänvisning till källor.(TT).

Kristianstadsbladet - 21 timmar sedan

Risker med tidigt pensionuttag

Det har blivit vanligare att blivande pensionärer kontaktas av företag som ger rådet att börja ta ut den allmänna pensionen i förtid för att placera pengarna. I en ny rapport varnar Pensionsmyndigheten för riskerna. Den allmänna pensionen kan tas ut från 61 års ålder, även om man inte har slutat arbeta.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.