Kristianstadsbladet > Ekonomi

Saturday, 27 May, 17:35

Kristianstadsbladet - 10 jan 17 kl. 11:39

Stiltje i svenska processerna mot VWDe båda svenska rättsprocesserna mot ledningen för Volkswagen i Sverige för bland annat bedrägeri och miljöbrott står och stampar i avvaktan på besked från Tyskland. Så här långt har bara en knapp femtedel av bilarna som berörs av fusket åtgärdats i Sverige.(TT).
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
VW, Volkswagen, Sverige, Tyskland

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stiltjei svenska , processernamot VW
Jönköpingsnytt - 09 jan 12 kl. 14:29

Stiltje i Hrgota-affären

J-Södra har lämnat ett nytt kontraktserbjudande till Branimir Hrgotas agent. Men det har gått stiltje i förhandlingarna. - Det är möjligt att vi inte kommer överens.

Affärsvärlden - 30 dec 13 kl. 14:34

Fortsatt stiltje på börsen

Det var fortsatt stiltje på börserna efter lunch på måndagen. Dagen för nyårsafton utgör som väntat en nyhetsfattig handelsdag med låg aktivitet..

SmålandsPosten - 17 jan 14 kl. 07:19

Stiltje i handeln och glans på galor

”Januari är en katastrof. Så är det alltid.”
Det säger en av Växjös torghandlare, som vi pratat med på Inblickssidorna.

DI - 27 aug 14 kl. 15:09

Stiltje inför New York-öppning

Kurserna på New York-börserna väntas öppna kring nollan och bibehålla nivån kring 2.000 som S&P 500-index för första gången stängde på i går. Stiltje råder i terminerna..

GöteborgsPosten - 31 jan 15 kl. 13:47

Stiltje bland båtarna

Efter att ha kryssat runt bland båtarna på Svenska mässan var det dags för lite stiltje. Peter Grung och sonen Kristian, 9 år, från Norge gästade båtmässan på lördagen..

DI - 19 nov 16 kl. 08:02

Stiltje för värmepumpar - i väntan på nya boomen

Förra året investerade många i en ny värmepump innan rot-avdraget skulle sänkas. Men i år har marknaden gått i stiltje - liksom priserna, menar bransch-vd:n Per Jonasson.  .

GöteborgsPosten - 26 jan 17 kl. 10:58

Stiltje i opinionen visar Novus-mätning

Det råder mer eller mindre stiltje i väljaropinionen visar TV4/Novus senaste opinionsundersökning. Flera partier varken ökar eller tappar i stöd – och KD ligger fortfarande under riksdagsspärren..

UNT - 26 jan 17 kl. 10:58

Stiltje i opinionen visar Novus-mätning

Det råder mer eller mindre stiltje i väljaropinionen visar TV4/Novus senaste opinionsundersökning..

IDG - 09 feb 12 kl. 15:20

Han styr om it-processerna på svenska Toyota

När Nicklas Burman blev CIO på Toyota 2007 kände han att han hade fått sitt drömjobb. Toyota var ju ett företag han hade läst om i skolan, den optimala organisationen där alla processer fungerar perfekt och allt drivs enligt Lean....

Computer Sweden - 16 dec 13 kl. 15:03

OKQ8 smörjer processerna med Dynamics


OKQ8 planerar att byta ut hela sitt affärssystem de kommande åren.

.

IDG - 16 dec 13 kl. 15:03

OKQ8 smörjer processerna med Dynamics

OKQ8 planerar att byta ut hela sitt affärssystem de kommande åren..

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 7 timmar sedan

Regeringen riskerar KU-kritik om Vattenfall

Mikael Damberg (S) riskerar kritik av konstitutionsutskottet för uttalanden om Vattenfalls försäljning av tyska brunkolstillgångar 2016. Enligt ett beslutsutkast från KU som TT tagit del av kunde affären ha stoppats utan riksdagsbeslut.(TT).

Kristianstadsbladet - 8 timmar sedan

Varning för fällor vid Airbnb-uthyrning

När sommaren nu står för dörren väntas ett högtryck på Airbnb-uthyrningar. Men den som siktar på korttidsuthyrning under semestern får se upp. - Det rimmar illa med bostadsrättslagen, säger bostadsjuristen Monika Jukic på SBC.

Kristianstadsbladet - 14 timmar sedan

Gym stäms för långa bindningstider

En bindningstid för ett gym ska vara max tolv månader, anser Konsumentverket som nu stämmer ett gym i Karlstad. Gymkedjan erbjuder ett medlemsalternativ som innebär att man binder upp sig i 36 månader, något som Konsumentverket anser enbart gynnar företaget och inte konsumenten, skriver SVT Värmland.(TT).

Kristianstadsbladet - 15 timmar sedan

Lista över oseriösa företag stoppas

Konsumentverkets varningslista över oseriösa företag blev kortvarig. Efter bara drygt ett år har listan stoppats efter en dom i förvaltningsrätten i Karlstad efter klagomål från företag som hamnat på listan, enligt Ekot.(TT).

Kristianstadsbladet - 19 timmar sedan

Små förändringar på Wall Street

USA-börserna har stigit sex dagar i rad - den längsta perioden av uppgång sedan i februari. Men när börsveckan avslutades låg indexen kring nollstrecket då investerarna slog av på takten inför långhelgen.(TT).

Kristianstadsbladet - 20 timmar sedan

Arbetsgivare får flytta semestrar

Arbetsgivaren hade rätt att flytta eller dela upp beviljade semestrar för fem barnmorskor vid Vrinnevisjukhuset i Norrköping sommaren 2014, konstaterar Arbetsdomstolen i en färsk dom.(TT).

Kristianstadsbladet - Igår: 14:35

USA:s tillväxt högre än väntat

USA:s bruttonationalprodukt (BNP) växte med 1,2 procent i beräknad årstakt under första kvartalet. Det visar en andra beräkning från landets handelsdepartement. Den första beräkningen visade en tillväxt på 0,7 procent.

Kristianstadsbladet - Igår: 09:20

Små rörelser på börsen

Stockholmsbörsen inleder dagen med marginella kursförändringar. Handeln väntas bli stillsam eftersom fredagen är en så kallad klämdag. Efter tio minuters handel är OMXS-index i det närmaste oförändrat.

Kristianstadsbladet - Igår: 08:54

Telia får utdelning från Turkcell

Turkiska Turkcells bolagsstämma har klubbat förslaget om utdelning, enligt ett pressmeddelande från Telia. Det innebär att Turkcell kommer att betala en utdelning på 3 miljarder lira, motsvarande 7,3 miljarder kronor.(TT).

Kristianstadsbladet - Igår: 03:44

Stigande konsumentpriser i Japan

Japanska konsumentpriser steg i april för fjärde månaden i rad, med 0,3 procent jämfört med samma månad förra året. Till stor del ligger höjda energipriser bakom. Det ger en delad bild i landets försök att stärka tillväxten och bekämpa deflation.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.