DI > Ekonomi

Friday, 20 January, 08:47

DI - 10 jan 17 kl. 07:50

Gör vd-klipp på ÅhlensDaniel Karlsson, varuhuschef på Åhléns City i Stockholm, blir ny vd för frisörsföretaget Björn Axén. ”Det är otroligt spännande att få in en person med den kunskap inom retail som han har”, säger Björn Axéns huvudägare Johan Hellström..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Åhlens, Karlsson, Åhléns City, Stockholm, Björn Axén, Björn Axéns, Johan Hellström

Dela artikeln

188 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Gör, vd-klipp, Åhlens
P3 - 20 nov 13 kl. 10:21

Åhlens stoppar julkatalog efter "blackface"-bild

En bild i Åhlens julkatalog med två svarta figurer med röda läppar gjorda på pärlplattor har fått folk att reagera. Nu tar Åhlens bort katalogerna från sina varuhus..

BT - 27 feb 14 kl. 12:08

Man stal från Åhlens ? två gånger

En 58-årig man, hemmahörandes i Göteborg, har dömts till villkorlig dom och dagsböter för stöld samt snatteri. Händelsen inträffade i början av november ifjol i Åhlens-butiken på Lille Brogatan i Borås. Den dömde ska ha tagit varor för ett sammanlagt värde av knappt 1 800 kronor.

BT - 31 okt 14 kl. 19:29

Stal på Åhlens ? virade in bytet i sjal

Vid femtiden i eftermiddags noterade en civilklädd väktare som befann sig på Åhlens att en av kunderna var intresserad av ett stort antal solglasögon. Efter att helt öppet ha plockat med sig en näve solglasögon, fortsatte mannen tlil damavdelningen. Där plockade han på sig två mössor och virade raskt in alltihop i en stor sjal, även den från affären.

BT - 08 jun 12 kl. 21:30

Kvinna gripen för stöld på Åhlens - använde sig av preparerade väskor

En kvinna greps tidigare i dag på Åhlens i Borås och är misstänkt för stöld. Kvinnan hade plockat på sig varor till ett värde av 3 000 kronor, som hon lagt i preparerade väskor. Hon är misstänkt för stöld.

BT - 05 apr 13 kl. 13:07

Bil i krock i Åhlens parkeringshus

En bilist förlorade kontrollen över sin bil och körde in i en vägg i Åhlens parkeringshus. Bromsspåren mätte 15 meter.
?

BT - 05 apr 13 kl. 13:07

Bil i krasch i Åhlens parkeringshus

En bilist förlorade kontrollen över sin bil och körde in i en vägg i Åhlens parkeringshus. Bromsspåren mätte 15 meter.
?

Sydsvenskan - 29 jun 15 kl. 12:53

Åhlens flyttar

Åhlens flyttar in i Carl Werner-gallerian på Stortorget. Det meddelar fastighetsbolaget Briggen som äger huset, med anor från 1850-talet..

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Snattade för 22 000 på Åhlens

Under onsdagen greps två kvinnor för snatteri på Åhlens i Karlstad..

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Stal för 22 000 på Åhlens

Under onsdagen greps två kvinnor för stöld på Åhlens i Karlstad..

Helsingborgs Dagblad - 26 dec 15 kl. 10:41

Åhlens rökfylldes efter inbrottslarm

Åhlens på Kullagatan i Helsingborg rökfylldes strax innan klockan 10 på annandagen. Men det rörde sig inte om någon brand, utan ett inbrottslarm som utlösts..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

"Våra sämsta klipp har lika många tittare som Paradise Hotel"Ali om att tjäna pengar på sidan:Om framtiden:

Facebooksidan "Svenska klipp" dök upp i början av mars i år. Nu, inte ens tre månader senare, passerar gruppen 70 000 gilla-markeringar.
Nyheter24 har tagit ett snack med killarna bakom, Ali Hassan och Ahmet Ceba.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Klassisk affär på väg upp

ÖREBRO När återförsäljarna försvann och den tekniska utvecklingen förändrade musiklyssnandet tvingades musikbolaget Naxos Sweden till ett stålbad. Intresset för klassisk musik och viljan att ligga långt framme i distributionen har satt företaget på banan igen.    .

DI - 30 minuter sedan

Hexagon tillbakavisar uppgift om hemlig Rollén-utredning

Mannheimer Swartling har inte författat någon utredning med slutsatsen att vd Ola Rollén inte kommer att åtalas för insiderbrott i Norge, något Svenska Dagbladet uppgav i en artikel på torsdagen.   Det säger Hexagons chefsjurist Johnny Andersson, tillika delägare i Mannheimer Swartling, till Nyhetsbyrån Direkt..

DI - 45 minuter sedan

Detta händer fredag 20 januari

Här är händelserna att hålla koll på under fredagen..

DI - 1 timme sedan

Nu är vi tio miljoner svenskar

Den historiska siffran är uppnådd. I Sverige bor nu tio miljoner människor, enligt Statistiska centralbyrån (SCB) som bekräftade klockan 7.47 på fredagen.

DI - 1 timme sedan

Henrik Mitelman: Trump står för vänsterpolitik

Nu tillträder Donald Trump. Börsen är hoppfull, men när marknadsekonomin sätts ur spel brukar det dessvärre gå illa. Dessutom ökar de geopolitiska riskerna..

DI - 1 timme sedan

Argentina tar in 7 miljarder dollar på obligationer

Argentina har emitterat obligationer på den internationella marknaden för 7 miljarder dollar. Det beskrivs ha varit en stark efterfrågan med orders på totalt cirka 22 miljarder dollar, enligt Financial Times..

DI - 3 timmar sedan

Kinas ekonomi växer långsammare än på 26 år

Tillväxten i Kina 2016 var 6,7 procent jämfört med 6,9 procent året före, enligt officiell statistik som publicerats på fredagen. Det är den långsammaste tillväxten på 26 år..

DI - 1 timme sedan

Trump tar ny slogan från skräckfilm

"Keep America Great" är namnet på den valkampanj som Donald Trump tänker köra för att bli omvald om nästan fyra år. Det framgår av en intervju som The Washington Post gjort med honom..

DI - 2 timmar sedan

Räntor och valutor: Dollarn tappar efter Yellens tal

Amerikanska räntor sjönk med omkring en punkt efter svensk stängning på torsdagen och har på fredagen tappat 2 punkter med tioåringen omkring 2,46 procent.   Även dollarn har tappade efter svensk stängning och fortsatte tappa under natten efter kommentarer från Fed-chefen Janet Yellen som tolkades som mindre hökaktiga än vad vissa hade väntat..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.