SR > Nyheter

Monday, 24 April, 21:03

Liknande nyheter

Taggar: Bolag, flyttar, hemsin , produktion
Dagensanalys.se - 26 maj 16 kl. 08:51

Robotar kommer att tillverka Adidas skor redan 2017 – de flyttar hem produktionen från Asien

Adidas kommer att låta robotar i Tyskland tillverka deras skor redan under nästa år. Detta innebär att de flyttar hem en del av deras produktion från Asien hem till Tyskland, men det innebär troligtvis inte att det bli många fler jobb då robotarna tar över produktionen. Det är över 20 år sedan Adidas slutade med sin produktion i Tyskland och flyttade den till Asien, nu har deras VD Herbert Hainer presenterat deras nya prototyp “Speedfactory” i Ansbach, södra Tyskland.

DI - 19 mar 12 kl. 13:20

Textilföretag flyttar hem tillverkning

Det finns faktiskt svenska textilföretag som flyttar tillbaka produktion från utlandet. Ett är Ivanhoe i Gällstad..

DN - 19 mar 12 kl. 13:19

Textilföretag flyttar hem

Det finns faktiskt svenska textilföretag som flyttar tillbaka produktion från utlandet. Ett är Ivanhoe i Gällstad..

Hela Gotland - 23 feb 17 kl. 11:58

Stort företag flyttar sin produktion till Visby

Gotlands Slagteri växer när moderbolaget flyttar sin produktion, där 60 anställda jobbar, från Stockholm..

Trelleborgs Allehanda - 05 maj 11 kl. 23:52

IFK-spelare flyttar hem igen

Den före detta IFK-spelaren Daniel Bygdemark är som förste spelare klar för Trelleborg HBK. Och han kan få sällskap av sina gamla lagkompisar Gogo Jancevski och Sebastian Carlsson.
I tisdags blev det klart med tränarduon Pelle Käll och Patrik Åsvärd.

ÖstersundsPosten - 05 jun 14 kl. 17:13

Lopez flyttar hem till Mexico

ÖFK:s mexikanska mittfältare Eder Lopez flyttar hem till Mexico. Efter ett gemensamt beslut av Eder, ÖFK och Pachuca (Eders gamla klubb i Mexico) bryter man kontraktet och Eder flyttar hem redan denna vecka för att kunna vara med på Pachucas försäsongsträning..

Västerbottens Folkblad - 04 jul 14 kl. 09:39

Flyttar hem och lämnar Iksu

Efter åtta år i Umeå flyttar forwarden hem till Västmanland och är klar för en SSL-konkurrent. Emma Hellberg flyttar hem till Västmanland och har skrivit på för Rönnby. 23-åringen flyttade upp till Umeå för att går Riksinnebandygymnasiet i och har representerat Rig, IBK Dalen, Ersboda, Iksu ungdom och Iksu..

Dalarnas tidningar - 03 jun 13 kl. 15:48

Ville se företaget som tar hem produktion från Kina

Att Ostnor tagit hem produktion från Kina är så intressant att statsminister Fredrik Reinfeldt gjorde ett besök på företaget i måndags förmiddag. ? Jag lägger ett stort Sverigepussel, sa Reinfeldt om att han reser ut och träffar företagare, bland annat för att se hur de påverkas av den starka kronan..

Eurosport - 29 apr 11 kl. 18:10

Ishockey - Elitserien - Luleås drömvärvning - Harju flyttar hem

Luleå har landat vårens tyngsta nyförvärv. Johan Harju flyttar hem till Luleå från Nordamerika. Forwarden har skrivit på för ett år.

Eurosport - 21 apr 12 kl. 11:16

Ishockey - Elitserien - Glädje i Linköping - Weinhandl flyttar hem

Landslagsforwarden Mattias Weinhandl flyttar hem till Linköping efter fyra år i KHL. Det känns väldigt bra och jag känner att det är rätt läge att komma hem nu", säger han till klubbens hemsida..

Fler nyheter från SR

SR - 3 timmar sedan

Våldet i Mexiko ökar – presidenten kritiseras

I Mexiko mördades 35 personer runt om i landet över helgen. Det ökande våldet i Mexiko tros ha koppling till det maktvakuum som uppstod när myndigheterna i januari i år utlämnade knarkkungen el Chapo Guzman till USA..

SR - 1 timme sedan

USA inför sanktioner mot Syrien

Som ett svar på den misstänkta attacken med kemiska vapen..

SR - 3 timmar sedan

Oväntat starkt kvartal för verkstadsjätten

Sandvik steg rejält på börsen i dag efter att företaget presenterat oväntat stor vinst i första kvartalsrapporten för 2017. Industriföretagets försäljningnssiffrorna visade också sig vara bättre än vad anlytikerna först hade trott..

SR - 3 timmar sedan

Efter valmisslyckandet – franska Socialistpartiet vill stoppa Le Pen

Knappt har valresultatet från den första omgången i det franska presidentvalet räknats klart innan valkampanjen inför den andra valomgången har inletts. På måndagen uppmanade Socialistpartiet att "bilda spärr" mot nationalistiska Marine Le Pen Nu och president Francois Hollande har meddelat att han kommer att rösta på mittenkandidaten Emmanuel Macron..

SR - 3 timmar sedan

Därför är franska opinionsundersökningar träffsäkra

Efter brexit och det amerikanska presidentvalet har det varit en stor debatt kring dåliga opinionsundersökningar, men efter gårdagens val i Frankrike står det klart att mätningarna där var betydligt mer träffsäkra..

SR - 4 timmar sedan

Ministern: "Uppenbart att primärvården behöver stärkas"

Regeringen kommer att satsa mer på primärvården för att underlätta arbetssituationen för anställda. Det säger socialförsäkringsminister Annika Strandhäll..

SR - 4 timmar sedan

Tidigare utredaren om tiggeriförbud: Jag har ändrat mig

Norska NRK har kartlagt ett större nätverk av tiggeri och prostitution i Bergen. Efter att ha sett uppgifterna ändrar sig nu den tidigare svenska samordnaren och öppnar för tiggeriförbud..

SR - 5 timmar sedan

Afghanistans försvarsminister avgår efter attacken

I Afghanistan tillkännagav i dag landets försvarsminister och armens stabschef att de lämnar sina poster med omedelbar verkan. Detta efter massiva kritik efter fredagens självmordsattack mot en militärbas i staden Mazar-i-sharif som krävde minst 140 dödsoffer..

SR - 5 timmar sedan

Partier vill stoppa pensionsmissbruk

Den senaste tidens uppmärksammade missbruk inom premiepensionssystemet ska stoppas. Det har de sex politiska partierna inom pensionsgruppen enats om..

SR - 5 timmar sedan

Terrorsamtal ska vara klara före sommaren

Det finns en samsyn — men ännu inga överenskommelser — efter första mötet mellan regeringen och Alliansen om hur Sverige ska bli bättre på att förebygga terrorism. Men fler möten är inplanerade och väntas ge resultat före sommaren..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.