SR > Nyheter

Tuesday, 28 February, 18:05

SR - 10 jan 17 kl. 06:30

Bolag flyttar hem sin produktionDet blir allt vanligare att svenska företag som flyttat ut delar av sin produktion till låglöneländer tar hem den igen, enligt en studie från Lunds Tekniska Högskola..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Lunds Tekniska Högskola

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bolag, flyttar, hemsin , produktion
Dagensanalys.se - 26 maj 16 kl. 08:51

Robotar kommer att tillverka Adidas skor redan 2017 – de flyttar hem produktionen från Asien

Adidas kommer att låta robotar i Tyskland tillverka deras skor redan under nästa år. Detta innebär att de flyttar hem en del av deras produktion från Asien hem till Tyskland, men det innebär troligtvis inte att det bli många fler jobb då robotarna tar över produktionen. Det är över 20 år sedan Adidas slutade med sin produktion i Tyskland och flyttade den till Asien, nu har deras VD Herbert Hainer presenterat deras nya prototyp “Speedfactory” i Ansbach, södra Tyskland.

DI - 19 mar 12 kl. 13:20

Textilföretag flyttar hem tillverkning

Det finns faktiskt svenska textilföretag som flyttar tillbaka produktion från utlandet. Ett är Ivanhoe i Gällstad..

DN - 19 mar 12 kl. 13:19

Textilföretag flyttar hem

Det finns faktiskt svenska textilföretag som flyttar tillbaka produktion från utlandet. Ett är Ivanhoe i Gällstad..

Hela Gotland - 23 feb 17 kl. 11:58

Stort företag flyttar sin produktion till Visby

Gotlands Slagteri växer när moderbolaget flyttar sin produktion, där 60 anställda jobbar, från Stockholm..

Trelleborgs Allehanda - 05 maj 11 kl. 23:52

IFK-spelare flyttar hem igen

Den före detta IFK-spelaren Daniel Bygdemark är som förste spelare klar för Trelleborg HBK. Och han kan få sällskap av sina gamla lagkompisar Gogo Jancevski och Sebastian Carlsson.
I tisdags blev det klart med tränarduon Pelle Käll och Patrik Åsvärd.

ÖstersundsPosten - 05 jun 14 kl. 17:13

Lopez flyttar hem till Mexico

ÖFK:s mexikanska mittfältare Eder Lopez flyttar hem till Mexico. Efter ett gemensamt beslut av Eder, ÖFK och Pachuca (Eders gamla klubb i Mexico) bryter man kontraktet och Eder flyttar hem redan denna vecka för att kunna vara med på Pachucas försäsongsträning..

Västerbottens Folkblad - 04 jul 14 kl. 09:39

Flyttar hem och lämnar Iksu

Efter åtta år i Umeå flyttar forwarden hem till Västmanland och är klar för en SSL-konkurrent. Emma Hellberg flyttar hem till Västmanland och har skrivit på för Rönnby. 23-åringen flyttade upp till Umeå för att går Riksinnebandygymnasiet i och har representerat Rig, IBK Dalen, Ersboda, Iksu ungdom och Iksu..

Dalarnas tidningar - 03 jun 13 kl. 15:48

Ville se företaget som tar hem produktion från Kina

Att Ostnor tagit hem produktion från Kina är så intressant att statsminister Fredrik Reinfeldt gjorde ett besök på företaget i måndags förmiddag. ? Jag lägger ett stort Sverigepussel, sa Reinfeldt om att han reser ut och träffar företagare, bland annat för att se hur de påverkas av den starka kronan..

Eurosport - 29 apr 11 kl. 18:10

Ishockey - Elitserien - Luleås drömvärvning - Harju flyttar hem

Luleå har landat vårens tyngsta nyförvärv. Johan Harju flyttar hem till Luleå från Nordamerika. Forwarden har skrivit på för ett år.

Eurosport - 21 apr 12 kl. 11:16

Ishockey - Elitserien - Glädje i Linköping - Weinhandl flyttar hem

Landslagsforwarden Mattias Weinhandl flyttar hem till Linköping efter fyra år i KHL. Det känns väldigt bra och jag känner att det är rätt läge att komma hem nu", säger han till klubbens hemsida..

Fler nyheter från SR

SR - 5 minuter sedan

Hot och trakasserier ökar

Hot och trakasserier har ökat de senaste åren. Det visar en färsk rapport om Brottsutvecklingen i Sverige från Brottsförebyggande rådet, Brå..

SR - 1 timme sedan

Ny lista över farligaste bakterierna

Världshälsoorganisationen har publicerat en lista över de bakterier som på grund av sin motståndskraft mot antibiotika, anses vara de största hälsohoten..

SR - 1 timme sedan

IS kontroll på norra Sinai oroar

De senaste dagarna har hundratals egyptiska kristna flytt från norra Sinai, undan terrorörelsen IS som mördat sju kopter på Sinai de senaste veckorna..

SR - 2 timmar sedan

Krav på "Lex Lotta"-lag lämnas idag

Idag tar regeringen emot krav på lagstiftning som ska skydda våldsutsatta kvinnor bättre. Det kommer efter det uppmärksammade mordet på den 41-åriga kvinna, som misshandlades till döds av sin före detta pojkvän i Bromma ifjol..

SR - 3 timmar sedan

Fler smittade av färsk kyckling

Antalet personer som blivit sjuka av campylobacter i kycklingen har fördubblats i Sverige de senaste fem åren.  Folkhälsomyndigheten uppmanar nu till försiktighet när man äter färsk kyckling..

SR - 3 timmar sedan

Eliasson vill ha miljardtillskott

Rikspolischefen Dan Eliasson vill ha närmare fyra miljarder i tillskott av regeringen för att kunna täcka kostnaderna och anställa fler poliser – annars riskerar myndigheten att behöva göra sig av med uppemot 1000 tjänster..

SR - 4 timmar sedan

Tacksamt läge för ÖB

Det är inte längre frågan om - utan när och hur mycket - försvarsbudgeten  ska växa. Sällan har en myndighetschef haft starkare medvind när han begär förstärkning än ÖB idag. Åsikten att krigsmakten behöver större resurser drivs från alla håll, säger Ekots politiske kommentator Tomas Ramberg..

SR - 5 timmar sedan

Försvarsministern delar ÖB:s bild

Försvarsminister Peter Hultqvist (S) delar ÖB:s bild att försvarsförmågan kan försämras efter 2020..

SR - 5 timmar sedan

Björklund kritisk mot SD-samarbete

I Hässleholm har Liberalerna tillsammans med sina allianskollegor tagit över den politiska ledningen med hjälp av SD. – Det är inte acceptabelt, säger L-ledaren Jan Björklund (L) till TT..

SR - 5 timmar sedan

Försvaret behöver 6,5 miljarder

Överbefälhavare Micael Bydén presenterade idag sina krav till regeringen inför nästa års budget. Det behövs mer resurser för att försvaret ska kunna nå upp till dom mål som riksdagen slagit fast för dom kommande åren..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.