Dagen > Kultur

Saturday, 27 May, 02:39

Dagen - 10 jan 17 kl. 03:00

Presenten ska hjälpa Magnus med musikenDet är snart tio år sedan Magnus Nilvér gav ut skivan ”Det kunde varit jag”. Nu kan han börja spela in nytt av det material som han ständigt samlar på sig..
Läs mer på Dagen
Läs mer om:
Magnus, Magnus Nilvér, Det

Dela artikeln

13 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Presentenska , hjälpa, Magnusmed , musiken
Dagen - 10 jan 17 kl. 03:00

Presenten ska hjälpa Magnus med musiken

Det är snart tio år sedan Magnus Nilvér gav ut skivan ”Det kunde varit jag”. Nu kan han börja spela in nytt av det material som han ständigt samlar på sig..

Dagensanalys.se - 6 timmar sedan

Kan en robot känna mig bättre än min partner gör?

Då och då under året inträffar tillfällen då vi förväntas köpa presenter till varandra. Jul, Alla hjärtans dag och andra bemärkelsedagar. Då förväntas vi dessutom genom presenten visa våra tankar och känslor: kärlek, romantik eller gemenskap, något som visar att just vårt förhållande är speciellt.

Kristianstadsbladet - 18 sep 13 kl. 09:32

Guldet kommer hem till Skåne

Skåne är landets bredaste och hetaste handbollsdistrikt på herrsidan.
Så brukar det låta och det finns förstås visst belägg för de orden. Skåne har fem elitserielag kommande säsong ?

BT - 29 dec 12 kl. 08:50

Satsar stort på njursjuka

Vill hjälpa. Stiftelsen för njursjuka är den kände Boråsföretagaren Paul Frankenius skötebarn. Efter fyra års verksamhet har man satt avtryck och strävan är att nå nationellt genomslag.

Helsingborgs Dagblad - 15 apr 15 kl. 14:22

Jazzhouse Landskrona

Sista fredagen i mars hade Jazzhouse sitt tredje arrangemang för året. Mats Nilssons Quartet med vokalisten Sara Ahlcrona stod för musiken. Sara, som blev mamma för bara några veckor sedan, fick ta emot en present från Jazzhouse till sin lilla dotter.

Opinionen.se - 25 mar 13 kl. 11:40

Är du den ?perfekta? gästen? Här är tio tips

Har du tänkt på att det finns människor som verkar ha en naturlig fallenhet för att göra helt rätt saker? Sådant som går hem bland alla runt omkring dem och i synnerhet bland huvudpersonerna. Har de övat in detta perfekta sätt, eller är det bra uppfostran?

Helsingborgs Dagblad - 03 maj 15 kl. 04:00

Snart ska allt falla samman

Det är dödens år, 1941. Snart ska allt falla samman, men om detta vet pojken inget. Han heter Jitschok och lever i Litauens huvudstad, och bortom honom rasar det stora kriget.

DI - 14 feb 16 kl. 16:53

Virtuella assistenter kommer ta över

Det som fascinerar mig mest med digitaliseringen är den intelligensexplosion vi kommer att se framöver. Med hjälp av sensorer, big data och artificiell intelligens kan vi bli smartare, mer snabbtänkta och upplysta. Långt innan vi har science fiction-liknande intelligenta robotar på plats finns det smart teknik att använda för att digitalisera mänskliga egenskaper och kompetenser.

Fler nyheter från Dagen

Dagen - 13 timmar sedan

Ännu en terrorattack mot kopter i Egypten

Minst 23 människor dödades då beväpnade män öppnade eld mot en buss..

Dagen - 13 timmar sedan

Hädelsedömd kristen politiker accepterar sin dom

Jakartas tidigare guvernör, Ahok, accepterar sitt två år långa fängelsestraff. "Jag har lärt mig att förlåta och acceptera detta"..

Dagen - 16 timmar sedan

KD-chefen önskar mer debatt i samfundet

Acko Ankarberg är ett känt ansikte i egenskap av Kristdemokraternas partisekreterare. Men i helgen svingar hon ordförandeklubban på Alliansmissionens årskonferens – och skulle gärna se lite större debattlust även här..

Dagen - 16 timmar sedan

Plussiffror glädjeämne på SAM:s årskonferens

Tid är temat för Svenska Alliansmissionens årskonferens på Gulbrannagården. På flera sätt är det en god tid för samfundet, konstaterades under inledningen på torsdagen..

Dagen - 23 timmar sedan

Striden om religiösa friskolor blir utredning

Efter en rad politiska utspel om att förbjuda religiösa friskolors verksamhet väljer nu utbildningsminister Gustav Fridolin (MP) en mer försiktig linje.  Frågan ska utredas. Efter det tar Miljöpartiet ställning..

Dagen - 23 timmar sedan

Negligerad apologetik en fara

Var femte vecka bör gudstjänsterna ha apologetiskt innehåll. Det menar fem företrädare för Svenska apologetik-sällskapet i en uppföljande debattartikel..

Dagen - 23 timmar sedan

Berättar historien bakom sångerna

– Jag har aldrig skrivit en psalm! säger­ Per Harling. Däremot, förklarar han, har han skrivit sina sånger med tanken att de ska kunna sjungas av många tillsammans – inte för att de framföras..

Dagen - 23 timmar sedan

”I dag vågar jag tro att Gud har helat mig”

2009 kandiderade Linnea Klintenberg till Borås lucia. Hon och de andra tärnorna skulle röra sig mycket bland folk, och hon ombads vaccinera sig mot svininfluensan som var på intågande. Något som skulle ge oanat lidande, och en gudomlig vänding..

Dagen - 23 timmar sedan

Låt Tjeckien bli en resa till världsarv, klippor och spa

Det är lätt att förblindas av Prags skönhet. Men Tjeckien är mycket mer än författaren Franz Kafkas gyllene stad. Passa till exempel på att uppleva världsarvet Ceský Krumlov och stenformationerna i Adršpach-Teplice.

Dagen - 23 timmar sedan

Unga tar sikte på framtidens frikyrka

Under helgen har Svenska alliansmissionen, Equmeniakyrkan och Evangeliska frikyrkan, sina årskongresser. Dagen stämde träff med tre unga ledare för ett samtal om samfundens roll, framtida utmaningar och förmåga att vara relevanta bland unga..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.