Dagen > Kultur

Thursday, 22 February, 13:19

Dagen - 10 jan 17 kl. 03:00

Presenten ska hjälpa Magnus med musikenDet är snart tio år sedan Magnus Nilvér gav ut skivan ”Det kunde varit jag”. Nu kan han börja spela in nytt av det material som han ständigt samlar på sig..
Läs mer på Dagen
Läs mer om:
Magnus, Magnus Nilvér, Det

Dela artikeln

13 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Presentenska , hjälpa, Magnusmed , musiken
Dagen - 10 jan 17 kl. 03:00

Presenten ska hjälpa Magnus med musiken

Det är snart tio år sedan Magnus Nilvér gav ut skivan ”Det kunde varit jag”. Nu kan han börja spela in nytt av det material som han ständigt samlar på sig..

Dagensanalys.se - 26 maj 17 kl. 19:41

Kan en robot känna mig bättre än min partner gör?

Då och då under året inträffar tillfällen då vi förväntas köpa presenter till varandra. Jul, Alla hjärtans dag och andra bemärkelsedagar. Då förväntas vi dessutom genom presenten visa våra tankar och känslor: kärlek, romantik eller gemenskap, något som visar att just vårt förhållande är speciellt.

Kristianstadsbladet - 18 sep 13 kl. 09:32

Guldet kommer hem till Skåne

Skåne är landets bredaste och hetaste handbollsdistrikt på herrsidan.
Så brukar det låta och det finns förstås visst belägg för de orden. Skåne har fem elitserielag kommande säsong ?

BT - 29 dec 12 kl. 08:50

Satsar stort på njursjuka

Vill hjälpa. Stiftelsen för njursjuka är den kände Boråsföretagaren Paul Frankenius skötebarn. Efter fyra års verksamhet har man satt avtryck och strävan är att nå nationellt genomslag.

Helsingborgs Dagblad - 15 apr 15 kl. 14:22

Jazzhouse Landskrona

Sista fredagen i mars hade Jazzhouse sitt tredje arrangemang för året. Mats Nilssons Quartet med vokalisten Sara Ahlcrona stod för musiken. Sara, som blev mamma för bara några veckor sedan, fick ta emot en present från Jazzhouse till sin lilla dotter.

Opinionen.se - 25 mar 13 kl. 11:40

Är du den ?perfekta? gästen? Här är tio tips

Har du tänkt på att det finns människor som verkar ha en naturlig fallenhet för att göra helt rätt saker? Sådant som går hem bland alla runt omkring dem och i synnerhet bland huvudpersonerna. Har de övat in detta perfekta sätt, eller är det bra uppfostran?

Helsingborgs Dagblad - 03 maj 15 kl. 04:00

Snart ska allt falla samman

Det är dödens år, 1941. Snart ska allt falla samman, men om detta vet pojken inget. Han heter Jitschok och lever i Litauens huvudstad, och bortom honom rasar det stora kriget.

DI - 14 feb 16 kl. 16:53

Virtuella assistenter kommer ta över

Det som fascinerar mig mest med digitaliseringen är den intelligensexplosion vi kommer att se framöver. Med hjälp av sensorer, big data och artificiell intelligens kan vi bli smartare, mer snabbtänkta och upplysta. Långt innan vi har science fiction-liknande intelligenta robotar på plats finns det smart teknik att använda för att digitalisera mänskliga egenskaper och kompetenser.

Fler nyheter från Dagen

Dagen - 1 timme sedan

Amnesty: Hätsk retorik ett hot mot mänskliga rättigheter

Det senaste året har världsledare spridit hat, och en världsbild fylld av rädsla. Detta underminerar bland annat yttrandefriheten, säger Amnesty i en årsrapport som även riktar kritik mot Sverige..

Dagen - 3 timmar sedan

"Trump riskerar valförlust om han inte vinner fler kristna"

Om presidenten inte förmår engagera fler kristna, riskerar han att förlora valet 2020, säger chefen för inflytelserika American Culture and Faith Institute..

Dagen - 10 timmar sedan

Frida arbetar i Svenska kyrkan – mitt på Manhattan i New York

Frida Johansson är uppväxt i värmländska Kil, men jobbade sen under fyra år i Svenska kyrkan i Oslo. Men nu har hon fortsatt ytterligare västerut..

Dagen - 10 timmar sedan

Leif Thybell: Har kyrkan inget ”Hopp” för Israel?

Har Svenska kyrkan lärt sig något sedan 2002? skriver Leif Thybell..

Dagen - 10 timmar sedan

Johannes har slutat flyga – för Guds skull

En ny sorts miljörörelse tar form. På sociala medier sprids #vistannarpåmarken och fler och fler bestämmer sig för att sluta flyga för att rädda klimatet. Kristne Johannes Widlund är en av dem..

Dagen - 10 timmar sedan

Kyrkohandboken trycks ändå - trots oenighet

Trots det uppblossade grälet om upphovsrätten kring visa texter i den nya Kyrkohandboken kommer den ändå att gå i tryck inom kort..

Dagen - 10 timmar sedan

Upphovsgräl kring den nya kyrkohandboken

"Ta bort våra texter ur den nya kyrkohandboken". Två teologer går nu ut i ett upphovsrättsgräl med Svenska kyrkan..

Dagen - 10 timmar sedan

SD är inte räddningen

Det som förvånar mig är slutsatserna av profetian..

Dagen - 10 timmar sedan

Sluta spela med människors liv

Dagen - 10 timmar sedan

Han hyllar läsarsånger

Frilansmusikern Martin Nurmi klär sin barndoms läsarsånger – och sig själv – i ny skrud. Bakom det iögonfallande skivomslaget finns en inkännande konstnärssjäl som med detta projekt uppfyller en dröm..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.