Dagen > Kultur

Friday, 20 January, 18:58

Dagen - 10 jan 17 kl. 03:00

KD behöver lyssna in debatten om sig
Läs mer på Dagen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: KD behöver lyssnain , debattenom sig
Kristianstadsbladet - 19 mar 13 kl. 10:48

Här kan du lyssna på "gubbslem"-debatten

Foto: Scanpix
Journalist-Sveriges största händelser den senaste tiden var "gubbslem"-bråket i Göteborg mellan bland andra Janne Josefsson och Maria Sveland. Nu kan du lyssna på samtalet och bilda dig en egen uppfattning.
Diskussioner gick höga på olika internetforum och bloggar.

UT - 09 sep 14 kl. 11:43

Podradio: UT:s lokala valdebatt -Lyssna direkt i dator eller mobil

Skolan, näringslivsklimatet, miljöarbetet, boende på landsbygden och storsatsningen Lassalyckan. Dessa ämnen och tre läsarfrågor behandlas i UT:s lokala valdebatt. Det går att lyssna på debatten fram till valsöndagen.

Nyheter 24 - 03 jun 11 kl. 12:50

Ehrnberg: "Börja lyssna på dem ni vill styra!"


KRÖNIKA. Regeringens svar på Thelma & Louise är i farten igen. STOCKHOLM.

SVT - 7 timmar sedan

Sant och falskt i Janouch-debatten

Efter en omdebatterad tv-intervju i tjeckisk tv med Katerina Janouch har svensk medie- och migrationsdebatt gått på högvarv. Debattörer har anklagat varandra för lögner och främlingsfientlighet, och i veckan nådde konflikten riksdagen. Kulturnyheterna har kontrollerat de mest omstridda uppgifterna i debatten..

BT - 22 nov 12 kl. 00:30

Lyssna på boråsarna ? men tro inte att julens hörlurar säger allt

Årets julklapp är ett par hörlurar. De är en symbol för en livsstil, enligt Lena Larsson på Handelns utredningsinstitut. ?

BT - 14 jan 15 kl. 09:27

Lyssna på jobbskaparna

Vi möter varje dag företagare. Många är frustrerade. De förstår inte hur politiker kan strunta i att lyssna till jobbskaparna.

Sydsvenskan - 24 maj 15 kl. 19:48

”Lyssna några veckor vart fjärde år räcker inte.”

Svensk politik har blivit tråkig. Det är både bra och dåligt. Ingen skulle komma på tanken att kalla syrisk eller jemenitisk politik tråkig.

Helsingborgs Dagblad - 24 maj 15 kl. 19:48

”Lyssna några veckor vart fjärde år räcker inte.”

Svensk politik har blivit tråkig. Det är både bra och dåligt. Ingen skulle komma på tanken att kalla syrisk eller jemenitisk politik tråkig.

Kristianstadsbladet - 15 timmar sedan

"Ska mycket till för att vi ska lyssna"

Albin Lagergren, 24, spelar sitt livs bästa handboll och gör stor succé i VM i Frankrike. Men det finns inga anbud på honom – och skulle de komma så tänker IFK Kristianstad hålla hårt i sin guldklimp. – Albin har kontrakt med oss och det ska mycket till för att vi ska lyssna på några i det fallet, säger Jesper Larsson, sportchef i IFK..

Dagen - 22 jul 11 kl. 03:00

Våga vara kristen i debatten!

Johan Kärnbo citerar ett uttalande om att sekulära människor inte skänker Bibeln någon särskild status, och därför skulle kristna människor avstå från att referera till Bibeln (Dagen 15/7). Men är inte det en av demokratins poänger att var och en fritt får argumentera utifrån sina auktoriteter och ståndpunkter?

Johan Kärnbo för i Dagen 15 juli ett mycket märkligt resonemang i anslutning till debatten om aborter.

ÖstersundsPosten - 30 nov 99 kl. 00:00

Alla måste ta ansvar för att hyfsa den politiska debatten

Inslag i debatten kring arenabeslutet i Östersund har varit förfärliga att lyssna på, och läsa. Det har varit personliga påhopp där sakfrågan kommit i andra hand. Det har varit överdrifter och osanningar som publicerats i syfte att misskreditera politiska motståndare, och respekten för demokratin har lyst med sin frånvaro..

Fler nyheter från Dagen

Dagen - 3 timmar sedan

Sorglig debatt om Adam och Eva

Adam och Eva-debatten riskerar att slå igen dörren i ansikten på människor som börjat glänta på dörren till evangeliets hemligheter och Guds rike. Det skriver Pekka Mellergård..

Dagen - 4 timmar sedan

Nu börjar katolska kyrkan och Lunds stift med gemensam kvällsbön

På lördag kväll klockan 18 anordnar katolska kyrkan i Lund och Lunds domkyrkoförsamling en gemensam vesper. Tanken är att man sen håller i den varannan gång, hela våren..

Dagen - 9 timmar sedan

Därför hälsade ministern välkommen till kyrkan

Socialförsäkringsminister Annika Strandhäll (S) valde att gratulera Alexandra Pascalidou, då hon i veckan beslöt sig för att gå med i Svenska kyrkan..

Dagen - 8 timmar sedan

Bibelpriset till Tomas Sjödin

I torsdags kväll fick författaren, pastorn och evangelisten Tomas Sjödin motta Svenska bibelsällskapets årliga bibelpris. För att han har " fördjupat samtalet om tro och liv i det offentliga rummet"..

Dagen - 5 timmar sedan

Kina: program

14-21 april.

Dagen - 7 timmar sedan

Kina

14-21 april 2017.

Dagen - 8 timmar sedan

Hela Nineveslätten befriat från IS

Kristna minoriteter i Irak hoppas nu kunna återuppbygga området, och få självbestämmande..

Dagen - 9 timmar sedan

TV-familjen fick dubbla bönesvar

För ett år sedan medverkade familjen Gunnarsson i tv-programmet Familjer på äventyr. Sedan dess har både Emma och Samuel fått jobb de trivs med, utan att ha sökt något..

Dagen - 9 timmar sedan

Kyrkor utmanas bli hoppets röst i polariserat USA

I dag blir Donald J Trump president, och världen över skapar det starka reaktioner. Även i den amerikanska mellanvästern möter vi ovisshet och frustration. Men också de som vill vara förebilder i en tid av hårda motsättningar.

Dagen - 9 timmar sedan

Evangelikaler som inte vill förknippas med Trump

Utan de kristna hade Donald Trump inte hamnat i Vita huset. Trump vann katolikernas och protestanternas röster medan Hillary Clinton var andra religioners kandidat..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.