FriaTider > Nyheter

Tuesday, 11 December, 14:11

Liknande nyheter

Taggar: Invandrarkvarteri , Stockholm, klaraför , byggstart
Sydsvenskan - 04 maj 12 kl. 08:30

Chansning för att klara byggstart

Utformningen av de nya skolorna i Arlöv kan påbörjas innan det finns gällande detaljplaner.Det nya upplägget är ett försök att hinna med en byggstart under hösten..

DI - 15 jan 18 kl. 10:06

Harvardprofessorn: Därför borde Stockholm klara sig från boprisras

Vägen till välstånd går via urbanisering. Det säger Harvardprofessorn och stadsexperten Edward Glaeser, som tror att Stockholm kan klara sig från ett prisras..

SvD - 14 sep 15 kl. 10:19

”Så ska Stockholm klara utmaningarna”

En av våra främsta utmaningar är att minska klyftorna i Stockholm. Det skriver den styrande majoriteten när ett år nu har gått sedan maktskiftet, och listar gemensamma prioriteringar framåt..

Kristianstadsbladet - 06 dec 13 kl. 09:07

Ingen byggstart för Bockatorpet

Foto: Annica Jönsson
Det är snart ett och ett halvt år sedan Bockatorpet brann ned. Men fortfarande finns det inte ens ett datum för byggstart av det nya torpet. ”Vi försöker klara oss hjälpligt med bodarna på platsen, men det är klart föreningen tappar på att inte ha en ordentlig lokal”, säger Kaj Göransson, ordförande i Härlövs IF.

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Tips-SM: Stryktipsexperter i Växjö klara för SM-final

Växjölaget Blommans pojkar är riktigt bra på att pricka in rätt rad på Stryktipset. Nu har laget tagit sig hela vägen till den stora finalen i Tips-SM i Stockholm..

Skånskan - 12 dec 16 kl. 13:18

Skåne redo för byggstart av ny stambana

Skåne Skåne är redo för byggstart av en ny stambana mellan Malmö och Hässleholm. Region Skåne och åtta berörda kommuner har skrivit under överenskommelsen om höghastighetsbanan. ERWP.

NT - 30 jan 13 kl. 14:40

Byggstart närmar sig för två nya områden

Det finns detaljplaner klara för drygt 1 600 lägenheter i själva Norrköping. En del är flera år gamla, men nu verkar byggstart närma sig för åtminstone två av dem..

Barometern - 17 sep 14 kl. 08:44

Klart för byggstart i hamnen

Nu är det klart för byggstart för sista etappen i Färjestadens hamn. NCC inleder nu den tredje etappen i norra delen av Färjestadens hamn. Totalt byggs 24 bostadsrätter mellan två och fyra rum.

SmålandsPosten - 25 sep 14 kl. 05:42

Snart klart för byggstart

39 miljoner hamnar prislappen på för de tjugo lägenheter som i höst ska börja byggas på Högåsängen i Alvesta. Därefter står lägenheter i Moheda på tur. – Vi ska känna av läget, det kan bli byggstart i Moheda nästa höst, säger Magnus Fransson, vd på Allbohus fastighets AB.

BT - 19 okt 16 kl. 07:21

Ingen byggstart i sikte för höghastighetståget

Det blir ingen byggstart år 2019-20 av en första järnvägsetapp Bollebygd-Landvetter-Mölnlycke. Projektet kommer att förskjutas framåt ett okänt antal år, lyder nu infrastrukturminister Anna Johansson (S) klara besked..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.