SR > Nyheter

Sunday, 25 June, 21:04

Liknande nyheter

Taggar: Flicka, skickades, hemoch , dog, timmarnaefter
Jönköpingsnytt - 03 dec 15 kl. 19:44

Flicka skickades hem - dog

En sexårig flicka skickades hem från sjukhuset i Värnamo, tre dagar senare ska hon ha dött. Nu anmäler pappan två sköterskor för att ingen annan ska behöva drabbas..

Nyheter 24 - 08 mar 12 kl. 16:31

Svårt sjuk skickades hem - dog vid ytterdörren


Skickades från vårdcentral till akuten - som skickade hem honom. Väl hemma dog 73-åringen. KARLSHAMN.

NSD - 21 sep 12 kl. 12:56

Patient skickades hem - dog

Läkaren misstänkte hjärtinfarkt men patienten skickades hem från akutmottagningen - och dog i hemmet.Nu har akutmottagningen vid Piteå älvdals sjukhus anmält händelsen enligt Lex Maria..

Helsingborgs Dagblad - 30 nov 13 kl. 01:36

Skickades hem — dog av hjärninfarkt

En patient avled efter att ha drabbats av en massiv hjärninfarkt som inte upptäcktes av Nyköpings lasarett. Nu riktar Inspektionen för vård och omsorg (IVO) kritik mot Landstinget Sörmland och lasarettet, skriver SN. Mannen undersöktes på Nyköpings lasarett för kraftig huvudvärk, men skickades hem.

GöteborgsPosten - 04 maj 12 kl. 08:39

Barn som skickades hem dog

Ett barn kom till akuten med hosta och kräkningar, men skickades hem. Dagen därpå avled barnet..

UNT - 22 apr 11 kl. 09:53

Skickades hem trots andningsproblem

En tvåårig flicka skickades hem trots att hon led av svåra andningsproblem. Nu har läkaren anmälts till Socialstyrelsen..

Expressen - 21 aug 13 kl. 22:21

Ulla, 84, skickades hem ? dog nästa natt

Ulla Hamp, 84, fick plötsligt så svår smärta i benet att hon inte kunde gå. På sjukhuset fick hon rådet att åka hem och ta en Alvedon. Dagen efter visade det sig att Ulla drabbats av "mördarbakterier" - och hon avled.

Expressen - 25 okt 16 kl. 12:22

Svårt sjukt spädbarn skickades hem – dog

Vårdcentralen missade hjärnhinneinflammationen och skickade hem det febriga barnet. Tillståndet förvärrades och barnet dog. Nu anmäler Region Kronoberg dödsfallet enligt Lex Maria..

GöteborgsPosten - 29 dec 16 kl. 14:22

Bebis skickades hem - dog några timmar senare

Den sju månader gamla flickan blev sjuk under juldagen och kördes till akuten av sina föräldrar. Flickan skrevs ut och dog några timmar senare. "Det här är inget hotell", ska läkaren ha sagt innan han skickade hem flickan..

GT - 02 sep 13 kl. 14:26

Flicka skickades hem - fick hjärtstopp

VARBERG. Mamman till en tvåårig flicka har anmält två vårdcentraler i Halland till Inspektionen för vård och omsorg. Enligt anmälan ska dottern ha fått permanenta hjärnskador efter ett hjärtstopp, uppger lokala medier..

Fler nyheter från SR

SR - 1 timme sedan

600 höghus ska säkerhetstestas i England – Hittills har ingen klarat testet

60 höghus i London har inte klarat av säkerhetstester, som gjordes efter att minst 79 människor dog i en storbrand i höghuset Grenfell Tower..

SR - 2 timmar sedan

Thailändska konstnärer censurerade av militären

En diskussion om censur har blossat upp bland kulturfolk i Thailand efter att militären tvingat två thailändska konstnärer att ta bort delar av sina utställningar..

SR - 2 timmar sedan

Brexit kan ge problem med energiförsörjningen

Britternas beslut att lämna EU kan få konsekvenser för Storbritanniens energiförsörjning och för byggandet av ny kärnkraft i landet. Avtalet Euratom reglerar nämligen alla avtal som har med kärnkraft att göra..

SR - 3 timmar sedan

Google slutar skanna användarnas mejl

Nätjätten Google sätter stopp för sin ifrågasatta metod att skanna innehållet i Gmail-användarnas mejl..

SR - 3 timmar sedan

Varmare klimat kan gynna malariaspridning bland fåglar

Det varmare klimatet kan föra med sig att parasiter som kommer med flyttfåglar får en större spridning här i Sverige. Det befarar forskare i Lund som nu under sommaren studerar spridningen av malaria bland fåglar i en del av Skåne..

SR - 3 timmar sedan

Pridetåget förväntas stoppas i Istanbul

Vid 16 i dag skulle det av turkiska myndigheter förbjudna pridetåget avgå men marschen har istället stoppats av polisen..

SR - 4 timmar sedan

Uppgifter: Karin Olofsdotter ny ambassadör i Washington

Enligt uppgift till Ekot får Sverige sin första kvinnliga ambassadör på en av de viktigaste diplomatiska posterna - USA:s huvudstad Washington..

SR - 5 timmar sedan

Leksaksliknande bomb dödade sex barn

Sex barn dog när en bomb, som liknade en leksak, exploderade under söndagen i Waziristan i nordöstra Pakistan. Barnen hade börjat leka med bomben, som då exploderade..

SR - 5 timmar sedan

Hög arbetslöshet och fattigdom när Albanien går mot val

På söndagen hålls parlamentsval i Albanien - ett av Europas fattigaste länder som strävar mot ett Eu-medlemskap.Sittande premiärminister, konstnären och den tidigare basketspelaren Edi Rama och hans socialistparti räknar med att väljas om. Men samtidigt är många albaner missnöjda med den långsamma reformtakten och den höga arbetslösheten..

SR - 5 timmar sedan

Trafikverket ofta i bråk med kommuner

Trafikverket hamnar ofta i bråk med svenska kommuner i planerandet av infrastrukturprojekt, det visar en studie som myndigheten tagit fram. Nu måste regeringen agera, anser Anders Roth, en av rapportmakarna..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.