SR > Nyheter

Thursday, 23 February, 19:41

SR - 22 dec 16 kl. 13:05

Nya spår i jakten på den skyldigeDet hetaste spåret i utredningen om dådet i Berlin är tunisiske Anis Amri, som polisen säger kan vara beväpnad och farlig..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Berlin, Anis Amri

Dela artikeln

2577 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nya spåri , jaktenpå den , skyldige
GöteborgsPosten - 21 dec 16 kl. 10:18

Föraren fri – polisen intensifierar jakten

Den tyska polisen ökar takten i sin jakt på lastbilsföraren som rammade en folkmassa vid en julmarknad i Berlin. Ett antal intressanta spår följs upp och förhoppningar finns om att snart kunna hitta den skyldige..

Sydsvenskan - 21 dec 16 kl. 04:04

Föraren fri – polisen intensifierar jakten

Den tyska polisen ökar takten i sin jakt på lastbilsföraren som rammade en folkmassa vid en julmarknad i Berlin. Ett antal intressanta spår följs upp och förhoppningar finns om att snart kunna hitta den skyldige. – Ingen kommer att vila innan gärningsman.

Expressen - 09 apr 13 kl. 08:14

Dif om skandalen: Den skyldige ska stämmas

Djurgårdens sista hemmapremiär på Stockholm stadion fick ett abrupt slut. Inkastade föremål avbröt matchen mellan Djurgården och Mjällby - och efteråt var både spelare och ledare bedrövade. I natt påbörjades arbetet för att finna den skyldige personen.

YLE - 08 dec 16 kl. 05:35

Morgonkollen: Wrestlingmagnat till Trumps kabinett, den skyldige till betongproblemen söks

Vi berättar vad som har hänt medan du sov och uppdaterar dig för dagen. Läget utrikes: USA:s blivande president Donald Trump har valt wrestlingsmagnaten Linda McMahon till chef för den amerikanska myndigheten för småföretagande och entreprenörskap i sitt kabinett. Syriens president Bashar al-Assad säger i en intervju för en syrisk tidning att regimens seger i Aleppo innebär ett stort steg mot lösningen på konflikten, men påpekar också att det ingalunda betyder slutet på inbördeskriget.

YLE - 08 dec 16 kl. 05:35

Morgonkollen: Nya medlemmar i Trumps kabinett, den skyldige till betongproblemen söks

Vi berättar vad som har hänt medan du sov och uppdaterar dig för dagen. Läget utrikes: Donald Trump har valt två nya frispråkiga män till sitt kabinett. Det blir ytterligare en general, denna gång som minister för inrikes säkerhet, och en klimatskeptiker, som till mångas förvåning blir chef för miljöskyddsmyndigheten.

Kristianstadsbladet - 02 feb 11 kl. 15:59

Jakten spräckte många vargpar

Foto: Scanpix
Minst nio vargpar har spräckts under vinterns licensjakt, enligt preliminära analyser av experterna. Räknas även skyddsjakten in har 15 par helt eller delvis utplånats den gångna säsongen.
- Det är väldigt mycket och kanske inte helt lyckat, säger Åke Aronsson på Viltskadecenter vid Grimsö forskningsstation i Bergslagen.

YLE - 04 jan 13 kl. 13:13

Fel sälar skjuts under jakten

Säljakten borde rikta in sig på de sälar som orsakar stört problem för fisket. Det anser både fiskare och forskare. Den ökade förekomsten av sälar ställer till det för fiskenäringen och fiskodlare och yrkesfiskare får finna sig i att se sin fångst förstörd eftersom jakten är begränsad.

SmålandsPosten - 12 okt 13 kl. 00:30

Jakten binder samman stad och land

Jägarna är ofta i skottgluggen för djurrättsaktivister och så kallade naturvänner. Få tänker i dag på Jägareförbundet som en bevarandeorganisation. Men det var den ursprungliga idén med förbundet när det bildades 1830.

Politikerbloggen - 15 jan 11 kl. 09:22

JAKTEN INLEDD 6863 jägare ska skjuta 20 vargar idag

PROTESTER MOT VARGJAKT. 20 vargar ska skjutas under årets licensjakt på var som inleds idag. Protesterna mot jakten har varit många.

Expressen - 20 mar 14 kl. 23:47

Jakten på försvunna planet fortsätter

Jakten på  det försvunna Boeing 777 går vidare i Indiska oceanen. Kaptenen för norska skeppet S:t Petersburg, som är behjälpligt i jakten på sanningen, berättar för The Telegraph att han redan i förra veckan fick en förfrågan från Australien att söka av ett område. Trots att både flottan och specialutrustat militärflyg från USA:s militär kopplats in nåddes ingen framgång i torsdagskvällens sökningar.

SmålandsPosten - 12 sep 14 kl. 06:42

I helgen inleds jakten på varg i länet

I måndags godkände länsstyrelsen att skyddsjakt på varg, som redan pågår i Skåne, även får ske i Kronobergs län. Jaktledare är nu utsedd och jakten inleds till helgen. Som Smålandsposten har rapporterat tidigare i veckan har länsstyrelsen­ nu godkänt skyddsjakt på varg även i vårt län.

Fler nyheter från SR

SR - 30 minuter sedan

Irland ställer dramatiskt Brexitkrav

Debatten om Storbritanniens utträde ur EU blir ännu mer dramatisk.  Irlands premiärminister Enda Kenny kräver nu skriftliga garantier för att Nordirland omgående ska bli medlem i EU om man lämnar Storbritannien och istället blir en del av Republiken Irland..

SR - 3 timmar sedan

"Hansson fick förstås sparken"

Skatteverkets sparkade generaldirektör Ingemar Hansson säger att han är nöjd med finansminister Magdalena Anderssons besked. Men Ekots politiska kommentator Fredrik Furtenbach menar att han inte slutar frivilligt. – I praktiken har han förstås fått sparken.

SR - 2 timmar sedan

Andersson: Fattade beslutet om Hanssons avgång redan tidigare

Generaldirektör Ingemar Hansson tvingas sluta som chef på Skatteverket. Finansminister Magdalena Andersson är inte glad över gårdagens avslöjande att Ingemar Hansson agerat ombud för en vän som inte ville betala en räkning..

SR - 2 timmar sedan

Morgan Johansson (S): De skadar Sverige medvetet

Sverigedemokraternas ledning har i dag en debattartikel i den stora amerikanska finanstidningen Wall Street Journal. Där säger Sverigedemokraterna att president Donald Trump har rätt när det gäller den bild som han gett av Sverige..

SR - 2 timmar sedan

Nytt försök till billigare och effektivare bostäder

Nu görs nya försök att förenkla och göra det billigare att få fram nya bostäder. Regeringen har i dag tillsatt två utredare som ska jobba med de här frågornas de närmaste tre åren..

SR - 5 timmar sedan

Hultsfreds beslut inspirerar andra kommuner

Flera kommuner som tagit emot många nyanlända i förhållande till sin befolkningsmängd säger att de kan behöva stoppa hjälpen till nyanlända om inflyttningen fortsätter i samma takt..

SR - 3 timmar sedan

Stora steg mot Mosul

Styrkor från den federala polisarmén har hissat den irakiska flaggan på Mosuls flygplats. Man har också intagit en militärbas alldeles i närheten..

SR - 4 timmar sedan

Skarp kritik mot Isabella Lövin

Klimatminister Isabella Lövin får nu skarp kritik både från Vänsterpartiet och Allianspartierna för sitt uttalande i Ekot i morse - att den svenska regeringen inte kommer att argumentera för en skärpning av EU-parlamentets förslag att minska antalet utsläppsrätter med 2,2 procent om året..

SR - 4 timmar sedan

Tidigare M-topp tar över Allra

På onsdagen presenterades den före detta moderata riksdagsmannen Gunnar Axén som Allras nya styrelseordförande. Han beskriver läget för bolaget som allvarligt..

SR - 5 timmar sedan

Skatterverkets chef: Beslutet är bra

"Det är ett bra beslut" säger Ingemar Hansson, Skatteverkets generaldirektör, efter beskedet att finansminister Magdalena Andersson nu på eftermiddagen meddelat att han måste lämna posten som generdirektör..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.