SR > Nyheter

Wednesday, 23 August, 17:50

Liknande nyheter

Taggar: Nya spåri , jaktenpå den , skyldige
GöteborgsPosten - 21 dec 16 kl. 10:18

Föraren fri – polisen intensifierar jakten

Den tyska polisen ökar takten i sin jakt på lastbilsföraren som rammade en folkmassa vid en julmarknad i Berlin. Ett antal intressanta spår följs upp och förhoppningar finns om att snart kunna hitta den skyldige..

Sydsvenskan - 21 dec 16 kl. 04:04

Föraren fri – polisen intensifierar jakten

Den tyska polisen ökar takten i sin jakt på lastbilsföraren som rammade en folkmassa vid en julmarknad i Berlin. Ett antal intressanta spår följs upp och förhoppningar finns om att snart kunna hitta den skyldige. – Ingen kommer att vila innan gärningsman.

GT - 3 timmar sedan

Polismannen dog under jakten – fyra åtalas för rån

Fyra män i åldrarna 16 till 18 år åtalas misstänkta för rånet mot en tobaksaffär i Göteborg i slutet av juli. I samband med jakten på rånarna omkom en polisman som blev påkörd när han skulle korsa E20.

Expressen - 09 apr 13 kl. 08:14

Dif om skandalen: Den skyldige ska stämmas

Djurgårdens sista hemmapremiär på Stockholm stadion fick ett abrupt slut. Inkastade föremål avbröt matchen mellan Djurgården och Mjällby - och efteråt var både spelare och ledare bedrövade. I natt påbörjades arbetet för att finna den skyldige personen.

YLE - 08 dec 16 kl. 05:35

Morgonkollen: Wrestlingmagnat till Trumps kabinett, den skyldige till betongproblemen söks

Vi berättar vad som har hänt medan du sov och uppdaterar dig för dagen. Läget utrikes: USA:s blivande president Donald Trump har valt wrestlingsmagnaten Linda McMahon till chef för den amerikanska myndigheten för småföretagande och entreprenörskap i sitt kabinett. Syriens president Bashar al-Assad säger i en intervju för en syrisk tidning att regimens seger i Aleppo innebär ett stort steg mot lösningen på konflikten, men påpekar också att det ingalunda betyder slutet på inbördeskriget.

YLE - 08 dec 16 kl. 05:35

Morgonkollen: Nya medlemmar i Trumps kabinett, den skyldige till betongproblemen söks

Vi berättar vad som har hänt medan du sov och uppdaterar dig för dagen. Läget utrikes: Donald Trump har valt två nya frispråkiga män till sitt kabinett. Det blir ytterligare en general, denna gång som minister för inrikes säkerhet, och en klimatskeptiker, som till mångas förvåning blir chef för miljöskyddsmyndigheten.

Expressen - 18 apr 17 kl. 18:33

"Den skyldige till detta måste vara sinnessjuk"

Supportrar som dödas på läktaren, knallskott som kastas mot bollkallar – och döda råttor som kastas in mot svenska landslagsspelare. Nu reagerar Björn Ranelid på den senaste tidens våldsamma händelser inom fotbollen. "Den skyldige till denna handling måste vara sinnessjuk", skriver han i ett långt inlägg på Facebook..

Kristianstadsbladet - 02 feb 11 kl. 15:59

Jakten spräckte många vargpar

Foto: Scanpix
Minst nio vargpar har spräckts under vinterns licensjakt, enligt preliminära analyser av experterna. Räknas även skyddsjakten in har 15 par helt eller delvis utplånats den gångna säsongen.
- Det är väldigt mycket och kanske inte helt lyckat, säger Åke Aronsson på Viltskadecenter vid Grimsö forskningsstation i Bergslagen.

YLE - 04 jan 13 kl. 13:13

Fel sälar skjuts under jakten

Säljakten borde rikta in sig på de sälar som orsakar stört problem för fisket. Det anser både fiskare och forskare. Den ökade förekomsten av sälar ställer till det för fiskenäringen och fiskodlare och yrkesfiskare får finna sig i att se sin fångst förstörd eftersom jakten är begränsad.

SmålandsPosten - 12 okt 13 kl. 00:30

Jakten binder samman stad och land

Jägarna är ofta i skottgluggen för djurrättsaktivister och så kallade naturvänner. Få tänker i dag på Jägareförbundet som en bevarandeorganisation. Men det var den ursprungliga idén med förbundet när det bildades 1830.

Politikerbloggen - 15 jan 11 kl. 09:22

JAKTEN INLEDD 6863 jägare ska skjuta 20 vargar idag

PROTESTER MOT VARGJAKT. 20 vargar ska skjutas under årets licensjakt på var som inleds idag. Protesterna mot jakten har varit många.

Fler nyheter från SR

SR - 2 timmar sedan

Storbritannien säger nej till EU-domstolen efter Brexit

Den brittiska regeringen har i dag publicerat ett förslag kring EU-domstolens inflytande över Storbritannien när landet lämnat EU..

SR - 3 timmar sedan

Lågt intresse för byggstöd för studentbostäder

Trots stor brist på studentbostäder har bara 13 ansökningar om regeringens nya investeringsstöd kommit in..

SR - 1 timme sedan

Ubåtsägaren håller fast vid sina uppgifter

Att Köpenhamnspolisen nu bekräftar att den sargade kropp man hittade i måndags är den svenska journalisten Kim Wall ändrar inte den misstänkte ubåtsägares redogörelse för det som hände när Kim Wall dog..

SR - 2 timmar sedan

Muf "saknar förtroende på Anna Kinberg Batra"

Moderata ungdomsförbundet vänder också Anna Kinberg Batra ryggen..

SR - 1 timme sedan

13 länsförbund står nu bakom Jan Björklund

Liberalernas sittande partiledare Jan Björklund ser ut att stärka sin position i partiet..

SR - 2 timmar sedan

Nevs får stor investering från Kina

Elbilstillverkaren Nevs får in närmare en miljard kronor när ett nytt kinesiskt företag nu investerar i biltillverkaren, som köpte Saab Automobiles konkursbo i Trollhättan 2011..

SR - 3 timmar sedan

Varning för Facebook-virus

Ett elakt program som stjäl privat information sprids i rask takt på Facebook..

SR - 2 timmar sedan

Ruben Östlunds "The Square" blir Sveriges Oscarskandidat

Ruben Östlunds "The Square" blir årets svenska bidrag till Oscarsgalans kategori för bästa icke-engelskspråkiga film..

SR - 11 timmar sedan

Träden ska lösa samhällsproblem

Just nu pågår ett omfattande nationellt arbete i Sverige där länsstyrelserna på uppdrag av Naturvårdsverket håller på att ta fram en handlingsplan för hur kommunerna ska jobba med "grön infrastruktur"..

SR - 4 timmar sedan

Aktieägare i Fingerprint åtals i ovanligt fall

En av de större aktieägarna i det mycket omtalade börsbolaget Fingerprint Cards åtalas nu för att på ett otillåtet sätt ha försökt påverka priset på aktien. Mannen nekar till anklagelserna..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.