SR > Nyheter

Sunday, 18 February, 18:47

Liknande nyheter

Taggar: Nya spåri , jaktenpå den , skyldige
GöteborgsPosten - 21 dec 16 kl. 10:18

Föraren fri – polisen intensifierar jakten

Den tyska polisen ökar takten i sin jakt på lastbilsföraren som rammade en folkmassa vid en julmarknad i Berlin. Ett antal intressanta spår följs upp och förhoppningar finns om att snart kunna hitta den skyldige..

Sydsvenskan - 21 dec 16 kl. 04:04

Föraren fri – polisen intensifierar jakten

Den tyska polisen ökar takten i sin jakt på lastbilsföraren som rammade en folkmassa vid en julmarknad i Berlin. Ett antal intressanta spår följs upp och förhoppningar finns om att snart kunna hitta den skyldige. – Ingen kommer att vila innan gärningsman.

Expressen - 09 apr 13 kl. 08:14

Dif om skandalen: Den skyldige ska stämmas

Djurgårdens sista hemmapremiär på Stockholm stadion fick ett abrupt slut. Inkastade föremål avbröt matchen mellan Djurgården och Mjällby - och efteråt var både spelare och ledare bedrövade. I natt påbörjades arbetet för att finna den skyldige personen.

YLE - 08 dec 16 kl. 05:35

Morgonkollen: Wrestlingmagnat till Trumps kabinett, den skyldige till betongproblemen söks

Vi berättar vad som har hänt medan du sov och uppdaterar dig för dagen. Läget utrikes: USA:s blivande president Donald Trump har valt wrestlingsmagnaten Linda McMahon till chef för den amerikanska myndigheten för småföretagande och entreprenörskap i sitt kabinett. Syriens president Bashar al-Assad säger i en intervju för en syrisk tidning att regimens seger i Aleppo innebär ett stort steg mot lösningen på konflikten, men påpekar också att det ingalunda betyder slutet på inbördeskriget.

YLE - 08 dec 16 kl. 05:35

Morgonkollen: Nya medlemmar i Trumps kabinett, den skyldige till betongproblemen söks

Vi berättar vad som har hänt medan du sov och uppdaterar dig för dagen. Läget utrikes: Donald Trump har valt två nya frispråkiga män till sitt kabinett. Det blir ytterligare en general, denna gång som minister för inrikes säkerhet, och en klimatskeptiker, som till mångas förvåning blir chef för miljöskyddsmyndigheten.

Expressen - 18 apr 17 kl. 18:33

"Den skyldige till detta måste vara sinnessjuk"

Supportrar som dödas på läktaren, knallskott som kastas mot bollkallar – och döda råttor som kastas in mot svenska landslagsspelare. Nu reagerar Björn Ranelid på den senaste tidens våldsamma händelser inom fotbollen. "Den skyldige till denna handling måste vara sinnessjuk", skriver han i ett långt inlägg på Facebook..

DN - 12 okt 17 kl. 17:56

”Vi är chockade och vill att den skyldige straffas”

Turkiska Yeşim Çetir var en av Paolo Macchiarinis patienter. Hon avled den 20 mars 2016. 26 år gammal.

Kristianstadsbladet - 02 feb 11 kl. 15:59

Jakten spräckte många vargpar

Foto: Scanpix
Minst nio vargpar har spräckts under vinterns licensjakt, enligt preliminära analyser av experterna. Räknas även skyddsjakten in har 15 par helt eller delvis utplånats den gångna säsongen.
- Det är väldigt mycket och kanske inte helt lyckat, säger Åke Aronsson på Viltskadecenter vid Grimsö forskningsstation i Bergslagen.

YLE - 04 jan 13 kl. 13:13

Fel sälar skjuts under jakten

Säljakten borde rikta in sig på de sälar som orsakar stört problem för fisket. Det anser både fiskare och forskare. Den ökade förekomsten av sälar ställer till det för fiskenäringen och fiskodlare och yrkesfiskare får finna sig i att se sin fångst förstörd eftersom jakten är begränsad.

SmålandsPosten - 12 okt 13 kl. 00:30

Jakten binder samman stad och land

Jägarna är ofta i skottgluggen för djurrättsaktivister och så kallade naturvänner. Få tänker i dag på Jägareförbundet som en bevarandeorganisation. Men det var den ursprungliga idén med förbundet när det bildades 1830.

Politikerbloggen - 15 jan 11 kl. 09:22

JAKTEN INLEDD 6863 jägare ska skjuta 20 vargar idag

PROTESTER MOT VARGJAKT. 20 vargar ska skjutas under årets licensjakt på var som inleds idag. Protesterna mot jakten har varit många.

Fler nyheter från SR

SR - 45 minuter sedan

Två döda i lavin i franska alperna

Enligt franska medier har två personer omkommit i en lavin vid glaciären Pisaillas i den franska skidorten Val d'Isère..

SR - 1 timme sedan

Fem kvinnor dödade vid kyrka i Ryssland

Minst fem kvinnor har skjutits ihjäl i anslutning till en kyrka i Kizlyar i Dagestan i norra Kaukasus i Ryssland, enligt lokala myndigheter. Två poliser är mycket svårt skadade..

SR - 2 timmar sedan

Våldtog och mördade små flickor – dömd till döden

Mordet och våldtäkterna på den sjuåriga flickan Zainab i den Pakistanska staden Kasur har väckt rubriker världen över. Tack vare Zainabs egen familj kunde seriemördaren gripas och i går fick han sin dödsdom..

SR - Igår: 17:00

Dödssiffran stiger i Mexiko

Minst 14 människor, varav flera barn, har omkommit i samband med att en militärhelikopter kraschlandade på två större fordon i delstaten Oaxaca i Mexiko..

SR - 9 timmar sedan

Flygplan har störtat i bergen i Iran

Ett flygplan har kraschat i bergsområdet Zagrosbergen i Iran. 66 personer var ombord på planet och enligt flygbolaget befaras samtliga ha omkommit. På grund av hårt väder och tät dimma har räddningstjänsten svårt att komma fram till olycksplatsen..

SR - 3 timmar sedan

Jokhangtemplet skadat i brand

Det världsberömda Jokhangtemplet i Tibet har skadats av en brand. Templet är en av de viktigaste helgedomarna för buddismen i Tibet..

SR - 4 timmar sedan

Anmälningar om koppleribrott har ökat

Landets Länsstyrelser har sett en ökning av offer inom människohandel och polisen ser en motsvarande ökning bland de anmälningar som gjordes under förra året. – Framförallt ökade anmälningarna om brott om koppleri från 102 till 132, säger Kajsa Wahlberg, kommissarie på polisens nationella operativa avdelning, Noa..

SR - 5 timmar sedan

Försvarsministern ger klartecken att skicka soldater till Ukraina

I samband med säkerhetskonferensen i München har försvarsminister Peter Hultqvist (S) gett ett preliminärt klartecken till att Sverige ska kunna bidra med soldater till en FN-styrka i östra Ukraina..

SR - 7 timmar sedan

Sydkoreas president vägrar ge svar om toppmöte med Nordkorea

Det är oklart om det blir något toppmöte mellan Nord- och Sydkoreas ledare. Sydkoreas president Moon Jae-in avvaktar med att ge besked med hur han ska ställa sig till inbjudan han fick för en vecka sedan från Nordkoreas ledare Kim Jong-Un..

SR - 7 timmar sedan

Finska vildhästar släpps fria i Mongoliet

Nya hästkompisar och fria vidder att ströva omkring och beta på. Det väntar de två vildhästarna Hanna och Helmi från Högholmens djurpark i Helsingfors..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.