SR > Nyheter

Tuesday, 17 October, 20:45

Liknande nyheter

Taggar: Nya spåri , jaktenpå den , skyldige
GöteborgsPosten - 21 dec 16 kl. 10:18

Föraren fri – polisen intensifierar jakten

Den tyska polisen ökar takten i sin jakt på lastbilsföraren som rammade en folkmassa vid en julmarknad i Berlin. Ett antal intressanta spår följs upp och förhoppningar finns om att snart kunna hitta den skyldige..

Sydsvenskan - 21 dec 16 kl. 04:04

Föraren fri – polisen intensifierar jakten

Den tyska polisen ökar takten i sin jakt på lastbilsföraren som rammade en folkmassa vid en julmarknad i Berlin. Ett antal intressanta spår följs upp och förhoppningar finns om att snart kunna hitta den skyldige. – Ingen kommer att vila innan gärningsman.

Expressen - 09 apr 13 kl. 08:14

Dif om skandalen: Den skyldige ska stämmas

Djurgårdens sista hemmapremiär på Stockholm stadion fick ett abrupt slut. Inkastade föremål avbröt matchen mellan Djurgården och Mjällby - och efteråt var både spelare och ledare bedrövade. I natt påbörjades arbetet för att finna den skyldige personen.

YLE - 08 dec 16 kl. 05:35

Morgonkollen: Wrestlingmagnat till Trumps kabinett, den skyldige till betongproblemen söks

Vi berättar vad som har hänt medan du sov och uppdaterar dig för dagen. Läget utrikes: USA:s blivande president Donald Trump har valt wrestlingsmagnaten Linda McMahon till chef för den amerikanska myndigheten för småföretagande och entreprenörskap i sitt kabinett. Syriens president Bashar al-Assad säger i en intervju för en syrisk tidning att regimens seger i Aleppo innebär ett stort steg mot lösningen på konflikten, men påpekar också att det ingalunda betyder slutet på inbördeskriget.

YLE - 08 dec 16 kl. 05:35

Morgonkollen: Nya medlemmar i Trumps kabinett, den skyldige till betongproblemen söks

Vi berättar vad som har hänt medan du sov och uppdaterar dig för dagen. Läget utrikes: Donald Trump har valt två nya frispråkiga män till sitt kabinett. Det blir ytterligare en general, denna gång som minister för inrikes säkerhet, och en klimatskeptiker, som till mångas förvåning blir chef för miljöskyddsmyndigheten.

Expressen - 18 apr 17 kl. 18:33

"Den skyldige till detta måste vara sinnessjuk"

Supportrar som dödas på läktaren, knallskott som kastas mot bollkallar – och döda råttor som kastas in mot svenska landslagsspelare. Nu reagerar Björn Ranelid på den senaste tidens våldsamma händelser inom fotbollen. "Den skyldige till denna handling måste vara sinnessjuk", skriver han i ett långt inlägg på Facebook..

DN - 12 okt 17 kl. 17:56

”Vi är chockade och vill att den skyldige straffas”

Turkiska Yeşim Çetir var en av Paolo Macchiarinis patienter. Hon avled den 20 mars 2016. 26 år gammal.

Kristianstadsbladet - 02 feb 11 kl. 15:59

Jakten spräckte många vargpar

Foto: Scanpix
Minst nio vargpar har spräckts under vinterns licensjakt, enligt preliminära analyser av experterna. Räknas även skyddsjakten in har 15 par helt eller delvis utplånats den gångna säsongen.
- Det är väldigt mycket och kanske inte helt lyckat, säger Åke Aronsson på Viltskadecenter vid Grimsö forskningsstation i Bergslagen.

YLE - 04 jan 13 kl. 13:13

Fel sälar skjuts under jakten

Säljakten borde rikta in sig på de sälar som orsakar stört problem för fisket. Det anser både fiskare och forskare. Den ökade förekomsten av sälar ställer till det för fiskenäringen och fiskodlare och yrkesfiskare får finna sig i att se sin fångst förstörd eftersom jakten är begränsad.

SmålandsPosten - 12 okt 13 kl. 00:30

Jakten binder samman stad och land

Jägarna är ofta i skottgluggen för djurrättsaktivister och så kallade naturvänner. Få tänker i dag på Jägareförbundet som en bevarandeorganisation. Men det var den ursprungliga idén med förbundet när det bildades 1830.

Politikerbloggen - 15 jan 11 kl. 09:22

JAKTEN INLEDD 6863 jägare ska skjuta 20 vargar idag

PROTESTER MOT VARGJAKT. 20 vargar ska skjutas under årets licensjakt på var som inleds idag. Protesterna mot jakten har varit många.

Fler nyheter från SR

SR - 3 timmar sedan

Kirkukbor som flydde återvänder nu

Tiotusentals kurder flydde staden Kirkuk i Irak när shiiamiliser och irakiska styrkor intog staden igår efter att kurdiska styrkor drog sig tillbaka. Redan i dag uppges många ha återvänt men förvirringen kring vad som hände återstår..

SR - 2 timmar sedan

Inför parlamentsvalet: Island stoppar känsliga nyheter

Inför det isländska valet 28 oktober har myndigheter förbjudit en tidning att publicera nyheter baserade på läckta dokument från en av landets kraschade storbanker..

SR - 2 timmar sedan

Planerade mörda franska politiker – tio gripna

Tio personer har gripits i Frankrike misstänkta för att ingå i en sammansvärjning för att döda politiker..

SR - 2 timmar sedan

Polisen: Nätkampanjer hjälper oss – fler anmäler

Kampanjer som #metoo, där kvinnor på sociala medier berättar om hur de utsatts för sexuella övergrepp eller trakasserier, leder till fler polisanmälningar..

SR - 4 timmar sedan

Åsa Regnér: Kampanjer som #metoo kan leda till förändring

Med hashtaggen #metoo på sociala medier har frågan om sexuella övergrepp lyfts rejält. Flera miljoner kvinnor världen över har delat med sig av sina egna berättelser..

SR - 3 timmar sedan

Kraftig ökning av hatbrott i England och Wales

Polisen i England och Wales har under sommaren sett en kraftig ökning av hatbrott. Det visar statistik som släpptes i dag av det brittiska inrikesdepartementet. Hatbrotten anses vara en reaktion på flera allvarliga terrordåd under året..

SR - 5 timmar sedan

Stadsmissionen: Sverige blundar för fattigdomen

Fattigdomen är betydligt mer utbredd i Sverige än vad regeringen rapporterar till FN. Det menar Stadsmissionen som kartlägger fattigdomens utveckling i Sverige..

SR - 4 timmar sedan

Dödligt ras i olaglig gruva i Turkiet

Den kolgruva i sydöstra Turkiet som rasade tidigare i dag saknade brytningstillstånd, enligt det turkiska energidepartementet. Flera människor omkom i olyckan..

SR - 4 timmar sedan

Video: Kommunistpartiet i Kina väljer väg för kommande år

När kommunistpartiet i Kina håller sin 19:e kongress kommer omkring 2 300 partimedlemmar att samlas. Vår Kinakorrespondent Hanna Sahlberg förklarar vad det går ut på..

SR - 5 timmar sedan

Oklarheter kring kurdernas tillbakadragande i Kirkuk

I går tog shiiamiliser och irakiska styrkor kontroll över den oljerika staden Kirkuk som alltjämt är ett omtvistat område mellan Kurderna och centralmakten i Bagdad..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.