SR > Nyheter

Thursday, 19 January, 16:05

SR - 22 dec 16 kl. 13:05

Nya spår i jakten på den skyldigeDet hetaste spåret i utredningen om dådet i Berlin är tunisiske Anis Amri, som polisen säger kan vara beväpnad och farlig..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Berlin, Anis Amri

Dela artikeln

2577 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nya spåri , jaktenpå den , skyldige
GöteborgsPosten - 21 dec 16 kl. 10:18

Föraren fri – polisen intensifierar jakten

Den tyska polisen ökar takten i sin jakt på lastbilsföraren som rammade en folkmassa vid en julmarknad i Berlin. Ett antal intressanta spår följs upp och förhoppningar finns om att snart kunna hitta den skyldige..

Sydsvenskan - 21 dec 16 kl. 04:04

Föraren fri – polisen intensifierar jakten

Den tyska polisen ökar takten i sin jakt på lastbilsföraren som rammade en folkmassa vid en julmarknad i Berlin. Ett antal intressanta spår följs upp och förhoppningar finns om att snart kunna hitta den skyldige. – Ingen kommer att vila innan gärningsman.

Expressen - 09 apr 13 kl. 08:14

Dif om skandalen: Den skyldige ska stämmas

Djurgårdens sista hemmapremiär på Stockholm stadion fick ett abrupt slut. Inkastade föremål avbröt matchen mellan Djurgården och Mjällby - och efteråt var både spelare och ledare bedrövade. I natt påbörjades arbetet för att finna den skyldige personen.

YLE - 08 dec 16 kl. 05:35

Morgonkollen: Wrestlingmagnat till Trumps kabinett, den skyldige till betongproblemen söks

Vi berättar vad som har hänt medan du sov och uppdaterar dig för dagen. Läget utrikes: USA:s blivande president Donald Trump har valt wrestlingsmagnaten Linda McMahon till chef för den amerikanska myndigheten för småföretagande och entreprenörskap i sitt kabinett. Syriens president Bashar al-Assad säger i en intervju för en syrisk tidning att regimens seger i Aleppo innebär ett stort steg mot lösningen på konflikten, men påpekar också att det ingalunda betyder slutet på inbördeskriget.

YLE - 08 dec 16 kl. 05:35

Morgonkollen: Nya medlemmar i Trumps kabinett, den skyldige till betongproblemen söks

Vi berättar vad som har hänt medan du sov och uppdaterar dig för dagen. Läget utrikes: Donald Trump har valt två nya frispråkiga män till sitt kabinett. Det blir ytterligare en general, denna gång som minister för inrikes säkerhet, och en klimatskeptiker, som till mångas förvåning blir chef för miljöskyddsmyndigheten.

Kristianstadsbladet - 02 feb 11 kl. 15:59

Jakten spräckte många vargpar

Foto: Scanpix
Minst nio vargpar har spräckts under vinterns licensjakt, enligt preliminära analyser av experterna. Räknas även skyddsjakten in har 15 par helt eller delvis utplånats den gångna säsongen.
- Det är väldigt mycket och kanske inte helt lyckat, säger Åke Aronsson på Viltskadecenter vid Grimsö forskningsstation i Bergslagen.

YLE - 04 jan 13 kl. 13:13

Fel sälar skjuts under jakten

Säljakten borde rikta in sig på de sälar som orsakar stört problem för fisket. Det anser både fiskare och forskare. Den ökade förekomsten av sälar ställer till det för fiskenäringen och fiskodlare och yrkesfiskare får finna sig i att se sin fångst förstörd eftersom jakten är begränsad.

SmålandsPosten - 12 okt 13 kl. 00:30

Jakten binder samman stad och land

Jägarna är ofta i skottgluggen för djurrättsaktivister och så kallade naturvänner. Få tänker i dag på Jägareförbundet som en bevarandeorganisation. Men det var den ursprungliga idén med förbundet när det bildades 1830.

Politikerbloggen - 15 jan 11 kl. 09:22

JAKTEN INLEDD 6863 jägare ska skjuta 20 vargar idag

PROTESTER MOT VARGJAKT. 20 vargar ska skjutas under årets licensjakt på var som inleds idag. Protesterna mot jakten har varit många.

Expressen - 20 mar 14 kl. 23:47

Jakten på försvunna planet fortsätter

Jakten på  det försvunna Boeing 777 går vidare i Indiska oceanen. Kaptenen för norska skeppet S:t Petersburg, som är behjälpligt i jakten på sanningen, berättar för The Telegraph att han redan i förra veckan fick en förfrågan från Australien att söka av ett område. Trots att både flottan och specialutrustat militärflyg från USA:s militär kopplats in nåddes ingen framgång i torsdagskvällens sökningar.

SmålandsPosten - 12 sep 14 kl. 06:42

I helgen inleds jakten på varg i länet

I måndags godkände länsstyrelsen att skyddsjakt på varg, som redan pågår i Skåne, även får ske i Kronobergs län. Jaktledare är nu utsedd och jakten inleds till helgen. Som Smålandsposten har rapporterat tidigare i veckan har länsstyrelsen­ nu godkänt skyddsjakt på varg även i vårt län.

Fler nyheter från SR

SR - 1 timme sedan

Stefan löfven kommeterar moderatutspelet

Statsminister Stefan Löfven kommenterar nu Moderaternas utspel under förmiddagen om att partiet är villiga att fälla regeringen redan i höst med stöd av SD..

SR - 3 timmar sedan

I Moskva är förväntningarna inför maktbytet i Vita Huset stora

Tv kanaler ägnar ovanligt mycket tid åt USA och har nedräkning till fredagens installation. En rysk armébutik erbjuder "installationsrabatt" med ett gigantiskt foto av Donald Trump. Men det finns kritiska röster också..

SR - 3 timmar sedan

Pressad Batra tar stora risker

Moderatledningen tar stora risker med dagens utspel. Anna Kinberg Batra riskerar inte bara att försvaga sin egen auktoritet som de borgerligas ledare, hon riskerar också att spräcka alliansen som regeringsalternativ. Att moderatledningen ändå tar så stora risker vittnar om att den är hårt pressad, skriver Ekots inrikespolitiska kommentator Tomas Ramberg..

SR - 3 timmar sedan

Uppgift: Liberalerna nobbar M-utspel

Inte heller Liberalerna stöder Moderaternas utspel, erfar Ekot.

SR - 4 timmar sedan

Åkesson välkomnar moderatutspel

Moderatledaren Anna Kinberg Batras utspel i dag om att hon är beredd att fälla Stefan Löfvens regering redan i höst välkomnas av Jimmie Åkesson (SD). – Om man menar allvar med det här så innebär det också att man måste vara beredd att ta stöd av oss för att kunna genomföra sin politik, säger Åkesson..

SR - 4 timmar sedan

Hör C om Moderaternas utspel här

Centerpartiets partiledare Annie Lööf reagerar nu på M-ledaren Anna Kinberg Batras utspel att Moderaterna vill fälla regeringen med ett gemensamt budgetförslag med Alliansen före 2018.Annie Lööf håller presskonferens klockan 11.30.

SR - 4 timmar sedan

Gambias vicepresident lämnar sin post

Nu har den gambiske vicepresidenten Isatou Njie Saidy avgått, enligt källor till Reuters..

SR - 5 timmar sedan

Många döda efter brand i Teheran

Det äldsta höghuset i Irans huvudstad Teheran har kollapsat, sedan en brand brutit ut..

SR - 5 timmar sedan

M redo att fälla regeringen

Moderaterna är beredd att lämna fram gemensam budget med Alliansen före 2018..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.