SR > Nyheter

Wednesday, 24 May, 15:37

Liknande nyheter

Taggar: Nya spåri , jaktenpå den , skyldige
GöteborgsPosten - 21 dec 16 kl. 10:18

Föraren fri – polisen intensifierar jakten

Den tyska polisen ökar takten i sin jakt på lastbilsföraren som rammade en folkmassa vid en julmarknad i Berlin. Ett antal intressanta spår följs upp och förhoppningar finns om att snart kunna hitta den skyldige..

Sydsvenskan - 21 dec 16 kl. 04:04

Föraren fri – polisen intensifierar jakten

Den tyska polisen ökar takten i sin jakt på lastbilsföraren som rammade en folkmassa vid en julmarknad i Berlin. Ett antal intressanta spår följs upp och förhoppningar finns om att snart kunna hitta den skyldige. – Ingen kommer att vila innan gärningsman.

Expressen - 09 apr 13 kl. 08:14

Dif om skandalen: Den skyldige ska stämmas

Djurgårdens sista hemmapremiär på Stockholm stadion fick ett abrupt slut. Inkastade föremål avbröt matchen mellan Djurgården och Mjällby - och efteråt var både spelare och ledare bedrövade. I natt påbörjades arbetet för att finna den skyldige personen.

YLE - 08 dec 16 kl. 05:35

Morgonkollen: Wrestlingmagnat till Trumps kabinett, den skyldige till betongproblemen söks

Vi berättar vad som har hänt medan du sov och uppdaterar dig för dagen. Läget utrikes: USA:s blivande president Donald Trump har valt wrestlingsmagnaten Linda McMahon till chef för den amerikanska myndigheten för småföretagande och entreprenörskap i sitt kabinett. Syriens president Bashar al-Assad säger i en intervju för en syrisk tidning att regimens seger i Aleppo innebär ett stort steg mot lösningen på konflikten, men påpekar också att det ingalunda betyder slutet på inbördeskriget.

YLE - 08 dec 16 kl. 05:35

Morgonkollen: Nya medlemmar i Trumps kabinett, den skyldige till betongproblemen söks

Vi berättar vad som har hänt medan du sov och uppdaterar dig för dagen. Läget utrikes: Donald Trump har valt två nya frispråkiga män till sitt kabinett. Det blir ytterligare en general, denna gång som minister för inrikes säkerhet, och en klimatskeptiker, som till mångas förvåning blir chef för miljöskyddsmyndigheten.

Expressen - 18 apr 17 kl. 18:33

"Den skyldige till detta måste vara sinnessjuk"

Supportrar som dödas på läktaren, knallskott som kastas mot bollkallar – och döda råttor som kastas in mot svenska landslagsspelare. Nu reagerar Björn Ranelid på den senaste tidens våldsamma händelser inom fotbollen. "Den skyldige till denna handling måste vara sinnessjuk", skriver han i ett långt inlägg på Facebook..

Kristianstadsbladet - 02 feb 11 kl. 15:59

Jakten spräckte många vargpar

Foto: Scanpix
Minst nio vargpar har spräckts under vinterns licensjakt, enligt preliminära analyser av experterna. Räknas även skyddsjakten in har 15 par helt eller delvis utplånats den gångna säsongen.
- Det är väldigt mycket och kanske inte helt lyckat, säger Åke Aronsson på Viltskadecenter vid Grimsö forskningsstation i Bergslagen.

YLE - 04 jan 13 kl. 13:13

Fel sälar skjuts under jakten

Säljakten borde rikta in sig på de sälar som orsakar stört problem för fisket. Det anser både fiskare och forskare. Den ökade förekomsten av sälar ställer till det för fiskenäringen och fiskodlare och yrkesfiskare får finna sig i att se sin fångst förstörd eftersom jakten är begränsad.

SmålandsPosten - 12 okt 13 kl. 00:30

Jakten binder samman stad och land

Jägarna är ofta i skottgluggen för djurrättsaktivister och så kallade naturvänner. Få tänker i dag på Jägareförbundet som en bevarandeorganisation. Men det var den ursprungliga idén med förbundet när det bildades 1830.

Politikerbloggen - 15 jan 11 kl. 09:22

JAKTEN INLEDD 6863 jägare ska skjuta 20 vargar idag

PROTESTER MOT VARGJAKT. 20 vargar ska skjutas under årets licensjakt på var som inleds idag. Protesterna mot jakten har varit många.

Expressen - 20 mar 14 kl. 23:47

Jakten på försvunna planet fortsätter

Jakten på  det försvunna Boeing 777 går vidare i Indiska oceanen. Kaptenen för norska skeppet S:t Petersburg, som är behjälpligt i jakten på sanningen, berättar för The Telegraph att han redan i förra veckan fick en förfrågan från Australien att söka av ett område. Trots att både flottan och specialutrustat militärflyg från USA:s militär kopplats in nåddes ingen framgång i torsdagskvällens sökningar.

Fler nyheter från SR

SR - 45 minuter sedan

Brunnsägare utan hjälp vid eventuell vattenbrist

Flera kommuner planerar för en eventuell vattenbrist i slutet av sommaren – men för alla hushåll med egen brunn så gäller det att klara sig själva och borra djupare om vattnet inte räcker. Redan nu har en del brunnar börjar sina..

SR - 1 timme sedan

Dödlig attack i Manchester färgar fotbollsmatchen i Stockholm

I kväll möts Manchester United och Ajax på Friends Arena Solna norr om Stockholm. Offren för attentatet i Manchester hedras med en tyst minut och spelarna i båda lagen kommer att bära sorgeband under Europa League-finalen..

SR - 1 timme sedan

Påven till Trump: Världen behöver fred

Den amerikanske presidenten Donald Trump har i dag besökt Vatikanen och påven Franciskus. De båda världsledarna möttes under sammanlagt 40 minuter, men deras inbördes relation har inte alltid varit hjärtlig..

SR - 6 timmar sedan

Trafikstörningar att vänta inför fotbollsmatch och semesterfirande – Ekot rapporterar direkt

Delar av Stockholm är stängt för bilar inför kvällens match mellan Manchester United och Ajax. Biljettköpare från 122 olika länder och 30 000 inresta supportrar kommer i kväll att bege sig till en utsåld Friends Arena i Solna.   Tusentals människor kommer också att bege sig till sina sommarställen inför långhelgen vilket innebär extra mycket trafik på vägarna.

SR - 2 timmar sedan

Fotbollsspelaren Messi döms för skattebrott

Fotbollsspelaren Messi och hans pappa döms för skattebrott, enligt högsta domstolen..

SR - 2 timmar sedan

JK överklagar inte hovrättens dom om romregistret

Justitiekanslern väljer inte att överklaga hovrättens dom om romregistret. Skadeståndet står fast..

SR - 3 timmar sedan

Slut på bostadsspekulationerna

De snabbt stigande priserna på bostadsmarknaden har gjort att många nyproducerade bostadsrätter på senare år köpts i ren spekulation. Men nu är de spekulanterna borta, enligt Lennart Weiss som är kommersiell direktör på byggbolaget Veidekke..

SR - 3 timmar sedan

Varsel om strejk för städare

LO-facket Fastighets varslar om strejk för städare. Strejken bryter ut den 8 juni om inte facket kommer överens med motparten Almega..

SR - 4 timmar sedan

Regeringen utreder alterneringsår

Regeringen vill utreda möjligheten att införa ett så kallat alterneringsår, det vill säga att den som arbetar ska kunna kvalificera sig för en betald period då man exempelvis kan studera, omskola sig eller starta företag. Arbetsmarknads- och etableringsminister Ylva Johansson motiverar förslaget så här:.

SR - 5 timmar sedan

Dådet i Manchester: Det här vet vi

22 människor har dödats i ett misstänkt terrordåd vid Ariana Grandes konsert i Manchester Arena i England. Ytterligare ett 60-tal är skadade - flera av dem vårdas med livshotande skador. Vad har hänt?.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.