Skånskan > Opinion

Thursday, 27 June, 01:58

Skånskan - 20 dec 16 kl. 14:00

Nu är Baltiska villan i Nordanå rivenNORDANÅ Baltiska villan i Nordanå är riven.
Huset var i för dåligt skick för att renovera. ERWP.fif(1)Hösten 2015 lades huset ut till försäljning och fick så småningom en köpare.
Men huset var fullständigt förfallet och angripet av mögel och svamp.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Baltiska, Nordanå, NORDANÅ Baltiska, ERWP, Hösten, Malmöarkitekten Thure Thulin, Malmö, Sveriges Minuthandlare, SkD, Kulturen, Lund, SDS

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nu är Baltiska, villani , Nordanå, riven
Expressen - 23 jun 13 kl. 10:52

Här är ritningarna till Söderbergs lyxvilla

Finansmannen Lars Söderberg, 53, har inte haft några problem att hitta spekulanter till sommarhuset i Falsterbo som han skänker bort. När villan är riven eller flyttad framåt hösten bygger han upp en ny ? större och lyxigare.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 8 timmar sedan

Larm om drunkningsolycka

Malmö Enligt larmet ska det vara en yngre person som behöver hjälp vid Scaniabadet.Räddningstjänsten har åkt till platsen för närmare kontroll. Skadeläget för personen är okänt.

Skånskan - 9 timmar sedan

Flytande flamingo orsakade räddningspådrag

Åhus Strax innan klockan fyra på onsdagseftermiddagen inkommer ett larm om en drunkningsolycka vid Kantarellstranden i Åhus.
Enligt larmet ska det finnas "en stor rosa grej ute i vattnet".Den stora rosa saken skulle snart visa sig vara en flytleksak av modell större, som likande en flamingo.

Skånskan - 9 timmar sedan

163 kvadratmeter stort hus i Löberöd sålt till ny ägare

Löberöd Nu är det klart vem som köpt huset på adressen Battavägen 5 i Löberöd av Margareta och Fredrik Clementson. Ny ägare är Csaba-Vazul Nagy, 44 år. Priset blev 2 800 000 kronor och den nya ägaren tog över huset i maj 2019.

Skånskan - 9 timmar sedan

Bajsande vandaler förorenade pool

BARA Vid två tillfällen den senaste veckan har vandaler tagit sig in på Barabadet och bajsat i den stora bassängen.
Nu installeras värmekameror tillsammans med ytterligare säkerhetsåtgärder.Efter stängning natten mot midsommarafton samt även natten mot söndagen har en eller flera okända personer tagit sig in på Bara badsjös område och lämnat efter sig avföring i den stora bassängen.

Skånskan - 10 timmar sedan

Tors förskola kan tvingas att stänga

ESLÖV Frisksportklubben Tor i Stehag har sedan september drivit sin förskola utan att ha giltigt bygglov för det.
Sak samma för Tors gym som rent formellt varit ett svartbygge sedan 2013. I allra värsta fall kan Tors förskola få stängas.

Skånskan - 10 timmar sedan

”Huset ska vara levande”

höör Höörs socialchef Ewa Näslund försvarar åtgärden att hemtjänsten flyttat in på Kungshällan.
– Bor man tillsammans med andra får man vara beredd på ljud, annars får man bo på annat sätt, säger Näslund.Ewa Näslund säger att det är två grupper inom hemtjänsten som flyttat in på Kungshällan medan två grupper fortfarande utgår från kommunhuset.

Skånskan - 10 timmar sedan

Stjärnspäckat när Jazz i Fulltofta drar i gång igen

FULLTOFTA Niklas Gunhamn på Fulltofta gård gör sig redo för sommarens upplaga av Jazz i Fulltofta.
– Vi är som vanligt omåttligt stolta över årets line-up, med några av landets bästa musiker, säger han.Jazz i Fulltofta har blivit en sommartradition.

Skånskan - 11 timmar sedan

Hasse Andersson till Fränninge

Fränninge Hasse Andersson kommer tillbaka till Sjöbo kommun – den 30 augusti uppträder han tillsammans med Hope & Glory Gospel i Fränninge kyrka. Det utlovas andliga visor men såklart även Änglahunden och Guld och gröna skogar.
Konserten börjar klockan 19.

Skånskan - 12 timmar sedan

Vill avskeda kollega

ESLÖV En kvinna i Eslöv har polisanmält en kollega för att denne velat ha hennes hjälp att få en tredje arbetskamrat uppsagd.
Via sms har den anmälde kollegan uppmanat kvinnan att säga till den andre mannen att säga upp sig. Annars ska han, skriver hon i sin anmälan, berätta för alla att de har haft en affär på jobbet.

Skånskan - 12 timmar sedan

Bedrägeri med fakturor

ESLÖV En man på Krokgränd i Eslöv har flera gånger fått fakturor hem på saker han inte beställt.
Han har nu tröttnat och lämnat in en anmälan om det hela till polisen. Mannen har även fått påminnelser och, vid något tillfälle, fått varor hemlevererade..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.