Kristianstadsbladet > Nyheter

Wednesday, 23 August, 06:08

Kristianstadsbladet - 16 dec 16 kl. 07:50

Överlag uppåt på ledande AsienbörserDet var överlag uppåt på Asiens ledande börser i fredagens handel. Tokyobörsens Nikkei 225-index stängde med en uppgång på 0,7 procent, medan det bredare Topix-index gick upp 0,5 procent.(TT).
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Asienbörser, Asiens, Nikkei, Topix

Dela artikeln

2 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Överlaguppåt på , ledande, Asienbörser
Helsingborgs Dagblad - 20 jul 16 kl. 04:08

Överlag nedåt på ledande Asienbörser

Det var nedåt på Tokyobörsen för första gången på sju handelsdagar på onsdagen. Även andra ledande Asienbörser gick överlag nedåt..

Helsingborgs Dagblad - 21 feb 17 kl. 03:09

Överlag uppåt på ledande Asienbörser

Ledande Asienbörser steg överlag under tisdagens handel. Tokyobörsens Nikkei 225-index lyfte 0,7 procent, medan det bredare Topix-index gick upp 0,6 procent. En försvagad yen gav ett lyft för exportsektorn samtidigt som papperstillverkare fick draghjälp.

UNT - 21 feb 17 kl. 07:54

Överlag uppåt på ledande Asienbörser

Ledande Asienbörser steg överlag under tisdagens handel..

DN - 21 feb 17 kl. 08:03

Överlag uppåt på ledande Asienbörser

Ledande Asienbörser steg överlag under tisdagens handel. Tokyobörsens Nikkei 225-index lyfte 0,7 procent, medan det bredare Topix-index gick upp 0,6 procent..

UNT - 16 nov 16 kl. 07:58

Uppåt på ledande Asienbörser

Det var överlag uppåt på ledande Asienbörser under onsdagens handel..

Helsingborgs Dagblad - 16 nov 16 kl. 04:11

Uppåt på ledande Asienbörser

Det var överlag uppåt på ledande Asienbörser under onsdagens handel. Tokyobörsens Nikkei 225-index stängde efter en uppgång på 1,1 procent, medan det bredare Topix-index gick upp med 1,3 procent. Nikkei 225-index ligger efter lyftet på den högsta nivån.

DN - 24 jan 17 kl. 08:31

Ledande Asienbörser åt olika håll

Tokyobörsen sjönk, men det var i övrigt överlag uppåt på ledande Asienbörser. Bank- och tunga industriaktier föll, med en starkare yen..

UNT - 24 jan 17 kl. 07:53

Ledande Asienbörser åt olika håll

Tokyobörsen sjönk, men det var i övrigt överlag uppåt på ledande Asienbörser..

DN - 15 nov 16 kl. 09:12

Små rörelser på ledande Asienbörser

Det var en blandad utveckling på ledande Asienbörser under tisdagens handel, med små kursrörelser både uppåt och nedåt för ledande börsindex..

UNT - 15 nov 16 kl. 08:10

Små rörelser på ledande Asienbörser

Det var en blandad utveckling på ledande Asienbörser under tisdagens handel, med små kursrörelser både uppåt och nedåt för ledande börsindex..

Kristianstadsbladet - 24 okt 13 kl. 05:19

Nedåt på ledande Asienbörser


Tokyobörsen föll under torsdagens handel. Vid lunchuppehållet hade Nikkei 225-indexet backat 0,4 procent och det bredare Topixindexet låg på minus 0,2.Även på andra ledande Asienbörser lyste indexsiffrorna i rött.

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Läkare: Snöra dildon

Ett säkerhetssnöre skulle kunna förhindra att penisattrapper och andra föremål fastnar i ändtarmen. På så sätt skulle flera personer slippa läggas in på sjukhus varje år.(TT).

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Med gasen i botten mot konstnärslivet

Ett gripande innehåll om ett konstnärskap i tillblivelse som borde ha lagts varsammare i sin romanform. Det anser recensenten Jimmy Vulovic om konstnären Marianne Lindberg De Geers hektiska romandebut..

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

Journalist ihjälskjuten i Mexiko

En mexikansk journalist som levde under skydd har skjutits ihjäl i Mexiko. Han är den tionde journalisten i landet som mördas i år. Mannen var kriminalreporter för en lokaltidning i delstaten Veracruz, som plågas av gängrelaterat våld, och sköts ihjäl tillsammans med två andra.

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

Många bränder i lilla Ankarsrum

I Ankarsrum, med omkring 1 300 invånare, har det börjat brinna 17 gånger utan känd orsak hittills i år. Nu vädjar räddningstjänsten om hjälp från de boende i det lilla samhället i Västerviks kommun. - Vi måste alla hjälpas åt och lägga det här pusslet och göra det vi kan.

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

Kyrie Irving till Boston Celtics

Clevelands stjärna Kyrie Irving har skrivit på för Boston Celtics i den amerikanska NBA-basketen. Samtidigt går Bostons storstjärna Isaiah Thomas åt andra hållet.(TT).

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

Stora protester inför Trumps massmöte

Tusentals demonstranter har samlats i protest mot USA:s president Donald Trumps kampanjliknande massmöte i Phoenix, Arizona. Presidentens resa till den mexikanska gränsen görs i hopp om att återvinna stödet från kärnväljarna.(TT).

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

Fyra personer misshandlade i stort bråk

Två män och två kvinnor misshandlades av flera personer sent på tisdagskvällen, skriver Sundsvalls Tidning. Bråket inträffade strax söder om Sundsvall, enligt polisen. 15-20 personer var inblandade i bråket och 6-7 personer ska ha stått för misshandeln.

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

Prinsen fick nobben men Kungen fick ja

En man i Västerås fick inte heta Prinsen i förnamn. Skatteverket sade nej, skrev Vestmanlands Läns Tidning i helgen. Nu skriver tidningen att det faktiskt finns en man i Västerås som heter Kungen - och att hans tio månader gamla dotter har fått namnet Prinsessan.

Kristianstadsbladet - 3 timmar sedan

Två gripna i Marocko

Två män har gripits i Marocko, misstänkta för att ha haft någon typ av koppling till terrorgruppen i Barcelona..

Kristianstadsbladet - 3 timmar sedan

Bluffsköterska arbetade ett halvår

En kvinna som förfalskat en sjuksköterskelegitimation jobbade ett halvår på en av Sahlgrenska Universitetssjukhusets rättspsykiatriska avdelningar i Göteborg, skriver GP. Hon hade ett sommarvikariat som skötare medan hon pluggade till sjuksköterska.(TT).

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.