Skånskan > Nyheter

Thursday, 19 April, 11:56

Skånskan - 15 dec 16 kl. 13:43

”Pidde” från Eslöv ny förbundskapten i SverigeBORDTENNIS För ett par veckor utsågs Peter Sartz till förbundskapten för de svenska bordtennisdamerna.
Nu står det klart att även hans tränarpartner i Eslöv, Peter ”Pidde” Andersson, kommer att inneha en förbundskaptenstitel. Tillsammans med ytterst ansvarige Peter ”Blomman” Blomqvist från Söderhamn och Ulf ”Tickan” Carlsson från Halmstad kommer ”Pidde” att leda det svenska herrlandslaget under de nästkommande fyra åren med start den 1 januari 2017. ERWP.fif(3)– Det känns väldigt inspirerande med detta uppdrag.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Eslöv, Sverige, BORDTENNIS För, Peter Sartz, Pidde Andersson, Peter Blomman Blomqvist, Söderhamn, Ulf Tickan Carlsson, Halmstad, Pidde, ERWP, Peter Andersson, VM, OS, Tokyo, Peter Blomquist, Europa, Europamästerskap, Asien, Andersson, Peter Blomqvist, Söderhamns UIF, Marcus Sjöberg, Tickan Carlsson, Mikael Peterson

Dela artikeln

1734 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Piddefrån , Eslövny , förbundskapteni , Sverige
Skånskan - 08 okt 15 kl. 15:37

Damlandslagets genrep i Eslöv

Eslöv För alla handbollsintresserade bjuds det på en riktig godbit i Eslövshallen den 2 december, då det svenska damlandslaget VM-genrepar mot Rumänien.Damernas handbollslandslag har gjort klart med hur uppladdningen ska se ut inför VM i Danmark i december.
Förra årets EM-bronsmedaljörer åker i slutet av november till Möbelringen Cup i Norge och tar sig an Nederländerna, Ryssland och Norge innan VM-förberedelserna avslutas med några dagar i Skåne.

Skånskan - 10 apr 18 kl. 19:33

JEM-vinnare klar för spel i Eslövs AI

BORDTENNIS 2017 års junioreuropamästare i bordtennis, 18-årige greken Ioannis Sgouropoulos, är klar för Eslövs AI.– En intressant och bra spelare. Här finns säkert en hel del ytterligare att utveckla, kommenterar EAI-tränaren Peter ”Pidde” Andersson värvningen.

Skånskan - 06 sep 17 kl. 22:25

Från Stockholm till Eslöv via Linz

BORDTENNIS Ytterligare en av Sveriges bästa bordtennisspelande damer har flyttat till Eslöv. För 22-åriga Linda Bergström har vägen till den ”mellanskånska huvudstaden” gått från Stockholm via Linz i Österrike. ERWP.

Skånskan - 27 feb 17 kl. 23:45

Bordtennis-Sverige i sorg

KRÖNIKA/TILL MINNE AV ANDERS JOHANSSON En av den svenska bordtennisens allra största ledarprofiler och visionärer har gått ur tiden. Vid 53 års ålder tvingades Lommabon Anders Johansson i fredags att ge upp sin långa sjukdomskamp. ERWP.

Skånskan - 17 maj 17 kl. 17:39

Nybliven Eslövsbo förstaseedad i VM

BORDTENNIS Den svenska bordtennisens dametta, snart 35-åriga Matilda Ekholm, har blivit Eslövsbo.
– Jag flyttade in i söndags, upplyser hon.
I nästa vecka åker hon till Düsseldorf i Tyskland för att försvara Sveriges färger.

Skånskan - 02 dec 15 kl. 22:55

Sverige körde fast totalt

Eslöv På lördag kliver Sverige in i VM-turneringen med baktungt bagage.
Tre raka förluster och ett stort frågetecken för nyckelspelaren Linnéa Thorstensson.
– Jag är inte orolig, säger förbundskapten Thomas Sivertsson.

Skånskan - 24 nov 16 kl. 15:09

Sartz blir förbundskapten för Sveriges damlandslag

BORDTENNIS I närmare 20 år var Peter Sartz förbundskapten och sportchef för Danmark. Nu är den 52-årige Malmöbon klar som förbundskapten för Sveriges bordtennisdamer. ERWP.

Skånskan - 20 apr 16 kl. 20:48

Ex-proffs från Eslöv ny förbundskapten

Eslöv Före detta proffs- och landslagscyklisten Lucas Persson från Eslöv är ny förbundskapten för Sveriges herrjunior- och U23-landslag.
– Kul att jag får chansen att testa det här, säger Persson.Lucas Persson har skrivit på ett kontrakt på tio månader och började sitt uppdrag för tre veckor sedan.

Skånskan - 12 aug 16 kl. 22:14

Rumänien valde Eslöv före Hongkong

BORDTENNIS Sju av hela Europas bästa bordtennisspelare har hela här veckan varit på läger i Eslöv. Det är sju spelare från Rumänien, samtliga medaljörer i det UEM som avgjordes för mindre än en månad sedan i Kroatien, som sparrat med delar av den svenska eliten på såväl senior- som ungdomssidan.– Vi var jättenära att åka på läger till Hongkong, men övertalades av Anders Johansson att testa Eslöv i stället.

Skånskan - 27 okt 16 kl. 06:00

Skatten i Eslöv föreslås höjas

Eslöv Den styrande politiska majoriteten i Eslöv föreslår en skattehöjning med 30 öre nästa år.
– Det är nödvändigt för att klara en bra vård och omsorg, klara kvalitetssatsningar i skolan och volymkompensera verksamheterna samtidigt som Eslöv fortsätter att växa, säger kommunstyrelsens ordförande Johan Andersson (S). Fler punkter i budgeten
Arbetena med stationsområdet i Marieholm fortsätter.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 45 minuter sedan

Personbil voltade – två skadade

Vid 10.50-tiden på torsdagen voltade en personbil i Kvesarum utanför Hörby.Två personer som var inblandade i olyckan ska ha klagat på smärta.

Skånskan - 1 timme sedan

Delar av Skåne stängs av för flygtrafik

Skåne Transportstyrelsen har utfärdat ett flygförbud över stora delar av Skåne under dagarna då FN:s säkerhetsråd samlas i Ystad.I helgen sammanträder FN:s säkerhetsråd i Backåkra. Det innebär en extra påfrestning för polisen som ansvarar för säkerheten under evenemanget.

Skånskan - 1 timme sedan

Brygga tog fyr – räddningstjänsten misstänker engångsgrill

Bjärred. Gårdagens grillfest blev dagens brand när räddningstjänsten fick rycka ut och släcka en glödande brygga.Vid tio-tiden på torsdagsmorgonen ryckte räddningstjänsten ut till en brygga i Bjärred efter att personer i närheten sett rök.

Skånskan - 1 timme sedan

”Gäddan” möter sin rival i historisk match

BOXNING Adrian Granat går in i ringen i fiendeland på lördag. Då ställs Malmös tungviktskung mot Otto Wallin i hans hemstad Sundsvall.I ett par veckor har Adrian ”Gäddan” Granat skickat verbala snytingar mot sin norrländske kombattant.

Skånskan - 2 timmar sedan

Aktuell med bok om Hurvamördaren

Fyra frågor Kulturredaktionen ställer fyra frågor till Johan Persson, journalist med fokus på kriminalitet och juridik, som är aktuell med en bok om Hurvamördaren, polisen Tore Hedin. Boken har titeln: Sveriges värsta massmördare: gåtan Tore Hedin.Varför ville du skriva en bok om Tore Hedin?

Skånskan - 2 timmar sedan

Flyktingbråket mellan Staffanstorp och Sjöbo fortsätter

SJÖBO Sjöbo vill träffas och reda ut frågan men säger sig inte ens få svar av Staffanstorp. Nu verkar Sjöbo-politikerna tycka att flyktingarna ska hållas i kommunerna dit de kommit:
- Det har till och med Lidingö klarat, säger Magnus Hammarskjöld(M).Irritationen har inte gått över ännu.

Skånskan - 4 timmar sedan

Lät sin körkortslösa fru köra bil – döms

Eslöv En man och en kvinna hemmahörande i Eslövs kommun döms för tillåtande av olovlig körning respektive olovlig körning.Den körkortslösa kvinnan ska vid upprepade tillfällen ha kört en bil som hennes make äger.
Det var i slutet av maj förra året som kvinnan stoppades av polisen.

Skånskan - 5 timmar sedan

Lastbil körde på flera bilar – föraren flydde

MALMÖ. En misstänkt berusad förare körde in sin lastbil i tre andra fordon innan det tog stopp. Då flydde han till fots.

Skånskan - 5 timmar sedan

Inbrottstjuvar tagna på bar gärning vid Värnhem

MALMÖ. Vittnet såg inbrottet och ringde polisen. Strax därefter fångades de två männen misstänkta för inbrottet.

Skånskan - 7 timmar sedan

Många brott mot folk­rätten

Ef­ter det miss­tänkta gift­gas­an­greppet i Douma i Sy­ri­en med ef­ter­föl­jan­de bomb­ningar av USA, Frank­ri­ke och Stor­bri­tan­ni­en har dis­kus­sionen om brott mot folk­rätten förts. Båda de nämnda an­fallen är de­fi­ni­tions­mäs­sigt brott mot folk­rätts­liga re­gler.
Men så­dana har fö­re­kommit flera gånger de senaste de­cen­ni­erna, även om man bara räknar de till­fäl­len då stor­makterna varit in­blan­dade.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.