SR > Nyheter

Monday, 15 October, 19:14

SR - 12 dec 16 kl. 06:30

Fler inblandade i varje insiderbrottAntalet åtal för insiderbrott är i år ungefär lika många som förra året. Men det har blivit vanligare att flera personer är inblandade i varje enskilt åtal för insiderbrott. Det säger chefsåklagaren på Ekobrottsmyndigheten Gunilla Sandblom..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Ekobrottsmyndigheten Gunilla Sandblom

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fler, inblandadei varje , insiderbrott
Expressen - 05 jan 12 kl. 14:15

Polisen: Utesluter inte fler inblandade

Två personer - en 23-årig kvinna och en 26-årig man - är häktade och ytterligare en person är anhållen - alla misstänkta för människorov. - Vi kan inte utesluta att det finns fler inblandade, säger åklagare Lars Hedvall på en presskonferens. .

Expressen - 14 okt 16 kl. 18:39

Pappans teori: Fler inblandade i mordet

Under fredag häktades 51-åringen som är misstänkt för mordet på Jacob Tillman vars kvarlevor hittades i en brunn i augusti. Jacob Tillmans pappa Hans fick också tips som pekade mot den häktade 51-åringen. Samtidigt tror han att det kan finnas fler inblandade i mordet på sonen.

NSD - 01 sep 11 kl. 09:40

Fler inblandade i moskémord

Fler personer var inblandade i tisdagens moskémord i Köpenhamn när en 24-årig man dödades. På onsdagskvällen anmälde sig två unga män självmant till polisen sedan bilder från dramatiken publicerats i danska medier. Hittills har tre häktats medan tre väntar på häktningsbeslut.

Expressen - 29 dec 15 kl. 21:16

Polisen misstänker: Fler inblandade

Polisen misstänker att fler personer är inblandade i det misstänkta mordet på en man i 55-årsåldern i Åmål på julafton. Det efter att man har lyssnat på mannens samtal till SOS Alarm. – Jag kan konstatera att det är flera röster på inspelningen och när polisen kommer dit är han ensam och livlös, säger kriminalkommissarie Thord Haraldsson.

Expressen - 19 feb 17 kl. 12:03

If:s utredare om Akis död: "Fler inblandade"

Arbogakvinnans exmake Aki Paasila, 42, var vid liv när kroppen föstes ner i vattnet. Det menar Anders Lindstrand, expolis och utredningschef på försäkringsbolaget If. Nu berättar han om vad han vet – och om sina mordteorier.

Expressen - 06 jan 13 kl. 11:48

Polisen: Vi söker inte fler inblandade

Den 26-årige, skottskadade mannen bevakas fortfarande av polis på sjukhuset. Hans tillstånd beskrivs som "väldigt allvarligt". Polisen, som i nuläget inte söker efter fler inbladade, analyserar nu den del av rånbytet de har kommit över.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Fler inblandade i nazistiska terrorgruppen

Den nazistiska terrorgrupp som under många års tid mördat minst tio personer, alla utom en med invandrarbakgrund, i Tyskland tycks större än vad som först var känt, rapporterar Ekot. Enligt den tyska riksåklagaren Harald Range har gruppen haft ytterligare minst två medhjälpare som man nu är på spåren. Hittills är två personer anhållna i utredningen, medan ytterligare två begick självmord innan de kunde gripas.

Kristianstadsbladet - 21 maj 14 kl. 09:51

Fler inblandade i basketmatchfixning


Matchfixningsskandalen i svensk basket växer. Det är inte bara de två domarna som fått lämna sina uppdrag inom svensk elitbasket, även en ledare stängdes av från sitt uppdrag inom basketförbundet. Mannen pekas ut som uthämtare av stora spelvinster på matcher som misstänks vara riggade, skriver Dagens Nyheter.

Trelleborgs Allehanda - 21 maj 14 kl. 09:51

Fler inblandade i basketmatchfixning


Matchfixningsskandalen i svensk basket växer. Det är inte bara de två domarna som fått lämna sina uppdrag inom svensk elitbasket, även en ledare stängdes av från sitt uppdrag inom basketförbundet. Mannen pekas ut som uthämtare av stora spelvinster på matcher som misstänks vara riggade, skriver Dagens Nyheter.

NT - 06 feb 13 kl. 14:30

Polisen: Det kan ha varit fler inblandade

De tre inbrottstjuvar som polisen tog i samband med ett inbrott under tisdagskvällen kan ha varit fler..

Fler nyheter från SR

SR - 30 minuter sedan

Hat mot journalister i Sverige liknar det i Asien och Latinamerika

Situationen med hat och hot mot svenska journalister liknar den i länder i Asien och Latinamerika. Det uppger medieinstututet FOJO som ställt frågor till reportrar i olika länder..

SR - 1 timme sedan

May hånades av oppositionen

Under måndagseftermiddagen informerade den brittiska premiärministern Theresa May parlamentet om hur det går i brexit-förhandlingarna inför toppmötet på onsdag..

SR - 1 timme sedan

Fortsatt S-styre i Malmö

Socialdemokraterna fortsätter att styra i Malmö, i minoritet. Katrin Stjernfeldt Jammeh (S) vill fortfarande ha ett blocköverskridande styre..

SR - 2 timmar sedan

Förtroendekris för Merkel dagen efter valet i Bayern

Dagen efter kristdemokraternas stora bakslag i delstatsvalet i Bayern handlar mycket om att bygga upp förtroendet, också för regeringen i Berlin..

SR - 2 timmar sedan

Trump skickar Pompeo för att träffa Salman

USA:s president Donald Trump har pratat med den saudiske kungen Salman med anledning av den saudiske journalistens försvinnande. Kungen förnekar all vetskap om vad som hänt, twittrar Trump. ”Har just pratat med Saudiarabiens kung som nekar till all kännedom om vad än som kan ha hänt 'vår medborgare'”, skriver Trump..

SR - 2 timmar sedan

Malmö vill stoppa skjutningar – kriminella bjuds in

Sluta skjut, en satsning som syftar till att förebygga skjutningar och grovt våld, presenterades idag i Malmö..

SR - 3 timmar sedan

Furtenbach: Läget är lika låst som tidigare

Socialdemokraternas Stefan Löfven får ta över försöken att ge Sverige en ny regering. Beskedet var väntat, enligt Ekots politiska kommentator Fredrik Furtenbach, som tillägger att läget just nu är lika låst som tidigare..

SR - 4 timmar sedan

Talmannen: Löfven får försöka bilda regering

Talmannen Andreas Norlén ger nu Socialdemokraternas partiledare Stefan Löfven uppdraget att sondera möjligheten att bilda en regering. Det meddelade han på en pressträff efter dagens samtal med partiledarna..

SR - 5 timmar sedan

Gisslandrama på tågstation i Tyskland

I Köln i Tyskland ska en eller flera personer ha tagits som gisslan på centralstationen, rapporterar public service-sajten Tagesschau..

SR - 5 timmar sedan

Trustor-man misstänks ha försökt lura till sig 120 miljoner

Under måndagen inleddes rättegången mot finansmannen Thomas Jisander som är åtalad misstänkt för att ha försökt lura till sig ett lån på 120 miljoner kronor, men han nekar till anklagelserna. Jisander är tidigare dömd till fängelse i samband med den stora Trustorhärvan..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.