SR > Nyheter

Wednesday, 19 December, 14:37

SR - 12 dec 16 kl. 06:30

Fler inblandade i varje insiderbrottAntalet åtal för insiderbrott är i år ungefär lika många som förra året. Men det har blivit vanligare att flera personer är inblandade i varje enskilt åtal för insiderbrott. Det säger chefsåklagaren på Ekobrottsmyndigheten Gunilla Sandblom..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Ekobrottsmyndigheten Gunilla Sandblom

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fler, inblandadei varje , insiderbrott
Expressen - 05 jan 12 kl. 14:15

Polisen: Utesluter inte fler inblandade

Två personer - en 23-årig kvinna och en 26-årig man - är häktade och ytterligare en person är anhållen - alla misstänkta för människorov. - Vi kan inte utesluta att det finns fler inblandade, säger åklagare Lars Hedvall på en presskonferens. .

Expressen - 14 okt 16 kl. 18:39

Pappans teori: Fler inblandade i mordet

Under fredag häktades 51-åringen som är misstänkt för mordet på Jacob Tillman vars kvarlevor hittades i en brunn i augusti. Jacob Tillmans pappa Hans fick också tips som pekade mot den häktade 51-åringen. Samtidigt tror han att det kan finnas fler inblandade i mordet på sonen.

NSD - 01 sep 11 kl. 09:40

Fler inblandade i moskémord

Fler personer var inblandade i tisdagens moskémord i Köpenhamn när en 24-årig man dödades. På onsdagskvällen anmälde sig två unga män självmant till polisen sedan bilder från dramatiken publicerats i danska medier. Hittills har tre häktats medan tre väntar på häktningsbeslut.

Expressen - 29 dec 15 kl. 21:16

Polisen misstänker: Fler inblandade

Polisen misstänker att fler personer är inblandade i det misstänkta mordet på en man i 55-årsåldern i Åmål på julafton. Det efter att man har lyssnat på mannens samtal till SOS Alarm. – Jag kan konstatera att det är flera röster på inspelningen och när polisen kommer dit är han ensam och livlös, säger kriminalkommissarie Thord Haraldsson.

Expressen - 19 feb 17 kl. 12:03

If:s utredare om Akis död: "Fler inblandade"

Arbogakvinnans exmake Aki Paasila, 42, var vid liv när kroppen föstes ner i vattnet. Det menar Anders Lindstrand, expolis och utredningschef på försäkringsbolaget If. Nu berättar han om vad han vet – och om sina mordteorier.

Expressen - 06 jan 13 kl. 11:48

Polisen: Vi söker inte fler inblandade

Den 26-årige, skottskadade mannen bevakas fortfarande av polis på sjukhuset. Hans tillstånd beskrivs som "väldigt allvarligt". Polisen, som i nuläget inte söker efter fler inbladade, analyserar nu den del av rånbytet de har kommit över.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Fler inblandade i nazistiska terrorgruppen

Den nazistiska terrorgrupp som under många års tid mördat minst tio personer, alla utom en med invandrarbakgrund, i Tyskland tycks större än vad som först var känt, rapporterar Ekot. Enligt den tyska riksåklagaren Harald Range har gruppen haft ytterligare minst två medhjälpare som man nu är på spåren. Hittills är två personer anhållna i utredningen, medan ytterligare två begick självmord innan de kunde gripas.

Kristianstadsbladet - 21 maj 14 kl. 09:51

Fler inblandade i basketmatchfixning


Matchfixningsskandalen i svensk basket växer. Det är inte bara de två domarna som fått lämna sina uppdrag inom svensk elitbasket, även en ledare stängdes av från sitt uppdrag inom basketförbundet. Mannen pekas ut som uthämtare av stora spelvinster på matcher som misstänks vara riggade, skriver Dagens Nyheter.

Trelleborgs Allehanda - 21 maj 14 kl. 09:51

Fler inblandade i basketmatchfixning


Matchfixningsskandalen i svensk basket växer. Det är inte bara de två domarna som fått lämna sina uppdrag inom svensk elitbasket, även en ledare stängdes av från sitt uppdrag inom basketförbundet. Mannen pekas ut som uthämtare av stora spelvinster på matcher som misstänks vara riggade, skriver Dagens Nyheter.

NT - 06 feb 13 kl. 14:30

Polisen: Det kan ha varit fler inblandade

De tre inbrottstjuvar som polisen tog i samband med ett inbrott under tisdagskvällen kan ha varit fler..

Fler nyheter från SR

SR - 30 minuter sedan

Sex personer döms för människohandel

Sex personer döms för människohandel och en för medhjälp till människohandel. Strafflängden varierar mellan ett halvt och fem och ett halvt års fängelse..

SR - 1 timme sedan

Ramberg: En månads dragkamp om L och C

Talmannens besked ger Stefan Löfven och Ulf Kristersson fyra veckor att sätta press på Liberalerna och Centern. Det kan bli Liberalerna som till sist sätter krokben för Stefan Löfvens möjligheter att komma tillbaka som statsminister, säger Ekots politiske kommentator Tomas Ramberg..

SR - 1 timme sedan

Jonas Millard lämnar riksdagen

SD-riksledamoten lämnar efter DN:s granskning om att han ligger bakom ett Flashback-konto som publicerat grova inlägg..

SR - 2 timmar sedan

Vården klarar terror – men inte långsiktig planering

En ny rapport om den svenska vårdens kapacitet visar att vi är bra förberedda för terrorattacker och stora olyckor, men att vården har svårt att planera långsiktigt. – Det finns förbättringspotential, säger utredare Patrik Hidefjäll..

SR - 2 timmar sedan

Furtenbach: Talmannen skjuter med lösa skott

Ekots inrikespolitiske kommentator Fredrik Furtenbach menar att talmannen Andreas Norléns senaste beslut om att det inte blir någon ny statsministeromröstning före jul, visar på att han inte vet hur han ska lösa problemet med att Sverige inte har någon regering..

SR - 2 timmar sedan

Tio anhållna i penningtvättshärva i Estland vid bank

I Estland har 10 personer anhållits i anslutning till den stora penningtvättshärvan vid Danske Banks estniska filial..

SR - 2 timmar sedan

Rv 34 norr om Linköping avstängd i samband med lastbilsbrand

Rv 34 mellan Ljungsbrokorset och Linköping västra är avstängd i båda riktningarna i samband med en lastbilsbrand. Prognosen säger att vägen öppnas kl 12..

SR - 3 timmar sedan

Två efterlysta efter polisbilskraschen

Flaggan vajar på halv stång utanför polishuset i Malmö och i dag håller poliser runtom i landet en tyst minut för polismannen som omkom i en trafikolycka på tisdagen. Två personer är efterlysta efter händelsen..

SR - 3 timmar sedan

Just nu: Talmannen håller presskonferens

Talmannen Andreas Norlén håller just nu presskonferens. Detta med anledning av vad som blir nästa steg i regeringsbildningen..

SR - 5 timmar sedan

Lastbilsolycka i Kungsängen: långa köer ut från Stockholm

Det är just nu långa köer på väg ut från Stockholm. En lastbil ligger i diket och bärgningen väntas ta lång tid..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.