SR > Nyheter

Monday, 18 February, 05:09

SR - 12 dec 16 kl. 06:30

Fler inblandade i varje insiderbrottAntalet åtal för insiderbrott är i år ungefär lika många som förra året. Men det har blivit vanligare att flera personer är inblandade i varje enskilt åtal för insiderbrott. Det säger chefsåklagaren på Ekobrottsmyndigheten Gunilla Sandblom..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Ekobrottsmyndigheten Gunilla Sandblom

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fler, inblandadei varje , insiderbrott
Expressen - 05 jan 12 kl. 14:15

Polisen: Utesluter inte fler inblandade

Två personer - en 23-årig kvinna och en 26-årig man - är häktade och ytterligare en person är anhållen - alla misstänkta för människorov. - Vi kan inte utesluta att det finns fler inblandade, säger åklagare Lars Hedvall på en presskonferens. .

Expressen - 14 okt 16 kl. 18:39

Pappans teori: Fler inblandade i mordet

Under fredag häktades 51-åringen som är misstänkt för mordet på Jacob Tillman vars kvarlevor hittades i en brunn i augusti. Jacob Tillmans pappa Hans fick också tips som pekade mot den häktade 51-åringen. Samtidigt tror han att det kan finnas fler inblandade i mordet på sonen.

NSD - 01 sep 11 kl. 09:40

Fler inblandade i moskémord

Fler personer var inblandade i tisdagens moskémord i Köpenhamn när en 24-årig man dödades. På onsdagskvällen anmälde sig två unga män självmant till polisen sedan bilder från dramatiken publicerats i danska medier. Hittills har tre häktats medan tre väntar på häktningsbeslut.

Expressen - 29 dec 15 kl. 21:16

Polisen misstänker: Fler inblandade

Polisen misstänker att fler personer är inblandade i det misstänkta mordet på en man i 55-årsåldern i Åmål på julafton. Det efter att man har lyssnat på mannens samtal till SOS Alarm. – Jag kan konstatera att det är flera röster på inspelningen och när polisen kommer dit är han ensam och livlös, säger kriminalkommissarie Thord Haraldsson.

Expressen - 19 feb 17 kl. 12:03

If:s utredare om Akis död: "Fler inblandade"

Arbogakvinnans exmake Aki Paasila, 42, var vid liv när kroppen föstes ner i vattnet. Det menar Anders Lindstrand, expolis och utredningschef på försäkringsbolaget If. Nu berättar han om vad han vet – och om sina mordteorier.

Expressen - 06 jan 13 kl. 11:48

Polisen: Vi söker inte fler inblandade

Den 26-årige, skottskadade mannen bevakas fortfarande av polis på sjukhuset. Hans tillstånd beskrivs som "väldigt allvarligt". Polisen, som i nuläget inte söker efter fler inbladade, analyserar nu den del av rånbytet de har kommit över.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Fler inblandade i nazistiska terrorgruppen

Den nazistiska terrorgrupp som under många års tid mördat minst tio personer, alla utom en med invandrarbakgrund, i Tyskland tycks större än vad som först var känt, rapporterar Ekot. Enligt den tyska riksåklagaren Harald Range har gruppen haft ytterligare minst två medhjälpare som man nu är på spåren. Hittills är två personer anhållna i utredningen, medan ytterligare två begick självmord innan de kunde gripas.

Kristianstadsbladet - 21 maj 14 kl. 09:51

Fler inblandade i basketmatchfixning


Matchfixningsskandalen i svensk basket växer. Det är inte bara de två domarna som fått lämna sina uppdrag inom svensk elitbasket, även en ledare stängdes av från sitt uppdrag inom basketförbundet. Mannen pekas ut som uthämtare av stora spelvinster på matcher som misstänks vara riggade, skriver Dagens Nyheter.

Trelleborgs Allehanda - 21 maj 14 kl. 09:51

Fler inblandade i basketmatchfixning


Matchfixningsskandalen i svensk basket växer. Det är inte bara de två domarna som fått lämna sina uppdrag inom svensk elitbasket, även en ledare stängdes av från sitt uppdrag inom basketförbundet. Mannen pekas ut som uthämtare av stora spelvinster på matcher som misstänks vara riggade, skriver Dagens Nyheter.

NT - 06 feb 13 kl. 14:30

Polisen: Det kan ha varit fler inblandade

De tre inbrottstjuvar som polisen tog i samband med ett inbrott under tisdagskvällen kan ha varit fler..

Fler nyheter från SR

SR - 15 minuter sedan

Saknad helikopter i Norge hittad

En helikopter med en kvinna och en man ombord som anmälts saknad i Norge har hittats i svår terräng..

SR - 1 timme sedan

Få döms för illegal rovdjursjakt

Få döms för jaktbrott mot de svenska rovdjuren. Detta trots att anmälningarna om illegal rovdjursjakt ökar. Det visar P1-programmet Kalibers granskning..

SR - 2 timmar sedan

Fiskare varnar: Hälften av räkfisket kan slås ut

Yrkesfiskare är oroliga över en del i överenskommelsen mellan S, C, L och MP. Genomförs förslaget, menar branschorganisationen, att hälften av det svenska räkfisket kan försvinna..

SR - 3 timmar sedan

Helikopter saknas i Norge

En helikopter med en kvinna och en man ombord har anmälts saknad i Norge..

SR - 4 timmar sedan

Polens premiärminister ställer in besök i Israel

Polens premiärminister, Mateusz Morawiecki, ställer in ett besök i Israel efter uttalanden om förintelsen av Israels premiärminister Benjamin Netanyahu..

SR - 9 timmar sedan

Björk V:s toppkandidat i EU-valet

Vänsterpartiets nuvarande EU-parlamentariker Malin Björk står högst på listan inför valet..

SR - 10 timmar sedan

Varning för svaga isar

Den senaste tidens milda väder har försvagat många isar. Nu varnar friluftsföreningar för förrädiska isar i Mellansverige..

SR - 10 timmar sedan

Forskare efterlyser faktagranskning av kostböcker

Mycket litteratur om hur vi ska äta innehåller fel..

SR - 11 timmar sedan

Kinesisk affärsman om mötet med ambassadören

Ekot har talat med en av deltagarna på mötet med svenska ambassadören..

SR - 11 timmar sedan

Iran vill att Europa ska satsa på bevarat avtal

Europa måste göra mer för att upprätthålla kärnteknikavtalet med Iran. Det sa Irans utrikesminister vid den internationella säkerhetskonferensen som avslutades i München under söndagen.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.