Kristianstadsbladet > Nyheter

Tuesday, 02 March, 14:42

Kristianstadsbladet - 07 dec 16 kl. 03:00

Skulle lägre byggkostnader lösa problemet?I den bostadspolitiska debatten menar vissa att höga byggkostnader leder till en hyressättning som hindrar ökat bostadsbyggande..
Läs mer på Kristianstadsbladet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skulle lägre, byggkostnader, lösa, problemet
SmålandsPosten - 30 maj 17 kl. 10:18

Bättre mat till ett lägre pris - vad är problemet?

Jacob Sidenvall ägnar sig åt att från ledarplats i Smålandsposten ifrågasätta Växjö kommuns beslut att minska serveringen av kött i skolorna..

Sydsvenskan - 13 nov 12 kl. 08:27

Problemet handlar om självbilden

Det har redan skrivits spaltmeter om SAS ekonomiska problem de senaste åren och den allt hårdare konkurrensen från ständigt nya lågprisbolag. Den här texten ska inte handla om det, eftersom problemet redan är välkänt och närmast sönderanalyserat. Om det bara handlade om priset på flygbiljetter hade frågan dessutom varit utagerad för länge sedan, då lösningen är lika enkel att säga som den är svår att genomföra: Kapa kostnaderna hårdare och snabbare än tidigare.

SmålandsPosten - 21 sep 13 kl. 08:39

Vi tar problemet med för få studentbostäder på allvar

?Linnéstudenterna är en viktig samarbetspart för Växjö kommun. Självklart är det av stor vikt för oss att studenter som söker sig till Linnéuniversitetet ska få en rimlig möjlighet att hitta ett boende som passar.

Cornucopia - 05 mar 19 kl. 19:56

Nya Hesa Fredrik (VMA) har "lägre ljudtryck" - hörs ej inomhus - är utomhusvarningssystem

MSB håller tillsammans med kommunerna på att ersätta gamla Hesa Fredrik (VMA-högtalarna) med nya elektoakustiska ljudsändare. Problemet är att dessa har "lägre ljudtryck" och hörs inte nödvändigtvis inomhus längre. Tydligen är VMA bara avsett för personer utomhus.

PrivataAffärer - 28 mar 19 kl. 07:16

Så får du högre avkastning med klimatsmart sparande

Köp boken här: Du som läser Privata Affärer kan köpa boken "Guld och gröna skogar - investera klimatsmart och bli rik" för specialpris i vår butik.  Klicka här för att beställa. De flesta av oss sopsorterar, pantar burkar och letar lite extra efter ekologiska grönsaker i matbutiken.

Cornucopia - 17 mar 17 kl. 10:38

Färre platser via högskoleprovet ökar könsklyftorna på högre utbildning

Regeringens utredning Tillträde för nybörjare föreslår att färre platser på högskole- och universitetsutbildning ska ges till högskoleprovssökande. Detta riskerar att öka den könsbaserade snedrekryteringen till högre utbildning. Frågan är vad vår feministiska regering gör för att öka jämlikheten i högre utbildning?

BT - 16 aug 13 kl. 09:17

Våga se det verkliga problemet

Skolans mobbare har inte tagit sina värderingar ur tomma intet Om en vecka inleder skolorna i Borås höstterminen. För många är skolstarten en glädjens tid, men för många kan den också innebära en stor klump i magen. Kommer mobbningen att börja omedelbart eller dröjer det en vecka eller två in på den nya terminen?

Dalarnas tidningar - 05 feb 14 kl. 05:55

Högre ersättning löser inte problemet

När Kent Pettersson började som deltidsbrandman i Fredriksberg för 22 år sedan bestod styrkan av 24 man. Idag är man under tio och har nått vägs ände. Högre ersättning kan hjälpa till men Kent och hans kollegor Peter Halvarsson och Mathias Rosén anser att problemet är mer komplext än så..

SmålandsPosten - 14 feb 14 kl. 00:31

Mannen som det stora problemet

Det går inte att komma undan begreppet social ingenjörskonst när man läser utredningen Män och jämställdhet som i går överlämnades till regeringen. Det är i den sociala teknologins tradition vi kan placera in Svend Dahls utredning. Det var inte regeringens tanke.

YLE - 25 jun 14 kl. 04:00

Nya regeringen lovar lösa problemet med elektroniskt ID

Statsminister Alexander Stubb (Saml.) och den nya regeringen har lovat att få rätsida på problematiken kring elektroniska identifieringsbevis, som har funnits i regeringsprogrammet i flera år utan att ha nått resultat. Det finns krav på mera konkurrens, lägre pris och ett enhetligt system med gemensamma avtal.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.