Dagensanalys.se > Ekonomi

Friday, 20 July, 00:40

Dagensanalys.se - 06 dec 16 kl. 15:16

Expansionen fortsätter – nu satsar Netflix på egna dokusåporTillhör du dem som tycker att det görs för få dokusåpor? Tja, då kanske du blir överlycklig över att streamingjätten Netflix nu säger sig planera för att lansera 20 stycken program utan manus under 2017. Reality-serierna ska ta Netflix ett steg närmare målet på att främst tillhandahålla eget material i framtiden. Netflix siktar på att ha eget material motsvarande 1000 timmar under nästa år, skriver bland andra Variety. Streamingtjänsten själv säger att man ska satsa 6 miljarder dollar på egentillverkade program nästa år – och då alltså inklusive dokusåpor.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Netflix, Variety, Men, TV, Sverige, USA

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Expansionenfortsätter nu , satsar, Netflix, egna, dokusåpor
Dagens PS - 03 jan 17 kl. 10:33

Klart: Volvo satsar på egna självkörande bilar

Det framgår i ett pressmeddelande på tisdagen. Specifikt handlar affären om ett joint venture mellan Volvo Cars och det multinationella bilsäkerhetsföretaget Autoliv i vilket den sistnämnda pumpar in 1,1 miljarder kronor för utveckling av mjukvara för självkörande bilar. DagensPS.

DN - 20 apr 17 kl. 09:01

Svenska strömningstjänster satsar på egna produktioner

De svenska strömningstjänsterna för tv har tagit stryk av Netflix och HBO:s intåg på marknaden. Nu går svenskarna till motangrepp. Med egenproducerade dramaserier hoppas man ta tillbaka förlorad mark..

Computer Sweden - 02 nov 12 kl. 13:35

Microsoft satsar på egna telefoner

Microsoft har börjat sälja egna datorer med Windows 8 och nu tyder mycket på att man även ska satsa på egna telefoner..

Dagensanalys.se - 29 jun 18 kl. 08:27

LinkedIn satsar på egna journalister för att konkurrera med DI, VA, Breakit och alla andra

I bruset av fake news tänker LinkedIn satsa på att rekrytera och ha en egen avdelning med journalistik. Idag har LinkedIn över 50 heltidsanställda journalister, över fem kontinenter, som bevakar flera områden. Utgåvor inkluderar the Daily Rundown (affärsnyheter) som skriver om företag, genomför intervjuer med affärsledare, podcast och mer.

Dagen - 28 jan 11 kl. 03:00

Kalmar och Jönköping satsar på egna Jesusmanifestationer

Nu står det klart att det blir lokala Jesusmanifestationer i Jönköping och Kalmar. Fler orter kan vara på gång. - Vi uppmuntrar gärna folk att åka till Stockholm också, säger Lennart Jakobsson, styrelseledamot i Vasakyrkan, Kalmar och en av dem som planerar arrangemanget där.

UNT - 24 okt 12 kl. 14:35

Region satsar på egna vindsnurror

Region Skåne investerar i tio egna vindkraftverk à 35 miljoner kronor styck. Energibehovet inom regionens verksamheter väntas därmed i framtiden till 40 procent kunna täckas av egenproducerad el.(TT).

IDG - 07 maj 13 kl. 20:00

Foxconn satsar på egna tv-apparater

Genom att lansera egna tv-apparater vill Foxconn göra sig mindre beroende av iPhone och iPad.  .

YLE - 16 sep 13 kl. 05:36

Företag satsar på egna tv-kanaler på nätet

Reklamen i den form som vi känner den håller på att dra sina sista andetag. Företagen övergår i allt högre grad till att själva producera sitt reklaminnehåll och blir allt snålare med att betala för reklamutrymme. En ny trend är att företag grundar egna tv-kanaler på nätet.

IDG - 27 okt 14 kl. 10:01

LG satsar på egna processorer

Samsung och Apple använder egna processorer i mobiler och surfplattor och nu går LG samma väg. LG:s Nuclunprocessor har stöd för nästa generation 4g-nät..

Computer Sweden - 27 okt 14 kl. 10:01

LG satsar på egna processorer


Samsung och Apple använder egna processorer i mobiler och surfplattor och nu går LG samma väg. LG:s Nuclunprocessor har stöd för nästa generation 4g-nät.

.

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 12 timmar sedan

När du behöver text till ett pressmeddelande eller content marketing

Vi heter Karlssons Textbyrå och vi skapar effektiv kommunikation med text. Här kan du läsa mer om vad vi kan göra för ert företag. Och ja, vi skriver även artiklarna här på Dagensanalys.

Dagensanalys.se - 13 timmar sedan

KFC lockar med kattungar i långformat

Fyra timmar med kattungar som klättrar omkring i ett rum som har en rörlig Colonel Sanders i mjukismaterial. Japp, det lockar flera hundra tusen tittare i nära 4 timmar. Kommentatorn lyckades nästan prata på oavbrutet under hela sändningen som fått över 10.

Dagensanalys.se - 13 timmar sedan

MTG och nybildade Nent ökar

MTG har gjort sitt åttonde kvartal i rad med över 5 procent organisk försäljnings- och lönsam tillväxt, skriver koncernens vd Jørgen Madsen Lindemann i ett pressmeddelande. Försäljningstillväxten landade på 9 procent, och den digitala försäljningen ökade med 76 procent. Rörelseresultatet höjdes med 12 procent, inklusive transaktionskostnader om 32 miljoner kronor i samband med TDC-fusionen som inte ble av, samt den pågående uppdelningen av MTG.

Dagensanalys.se - 15 timmar sedan

Lifeplus använder 15 000 översättare för att förbättra sin onlinetjänst

Globala näringstillskotts- och vårdproduktsföretaget Lifeplus har valt en SDL när Lifeplus.com gjorts om helt i en större digital utrullning, bekräftar de till MKSE. Det är specifikt SDL Managed Translation for Small Medium Businesses (SMBs) och SDL Translation Management System (TMS) som köpts in.

Dagensanalys.se - 16 timmar sedan

För att kännas mer seriösa lanserar BuzzFeed en ‘seriös’ nyhetssajt

Nyhetssajten BuzzFeed vill kännas som en mer seriös sajt för den seriösa nyhetsläsaren så de lanserar BuzzFeed News. Sajten Buzzfeednews har fått en mer klassisk design och innehållet är mindre klickbete och mer ‘allvarliga’ nyheter. Känns mer som Huffington Post än som Aftonbladet.

Dagensanalys.se - 17 timmar sedan

Salesforce köper AI- och marknadsanalysföretaget Datorama

Salesforce har i dagarna lagt vantarna på AI- och marknadsanalysföretaget Datorama från Israel. Med Datorama kan deras kunder som PepsiCo, Unilever och Pernod automatisera rapportering av marknadsdata och med det optimera kampanjer. Med Datorama ska Salesforce förbättra Marketing Cloud och sin AI.

Dagensanalys.se - 17 timmar sedan

Snapchat och Nielsens samarbete leder till nya möjligheter för annonsörer

Nielsen har öppnat upp sin databas för köp i detaljhandel till Snapchats annonsörer. Nu kan annonsörer rikta sina Snapchat-annonser baserat på vad du köpte i en butik. Om du är en sådan som alltid köper Pepsi Maxi så kan Pepsi nu få veta vem du är på Snapchat och då börja rikta annonser om just Pepsi Maxi eller andra drycker som de tror du också kan vara intresserad av.

Dagensanalys.se - Igår: 17:25

EU fortsätter med att ta in snabba cash från Google, Apple och Facebook

Den här gången är det Google som får rekordböter för att de utvecklat Android och sett till att världens mobiltillverkare använder systemet. EU har snabbt lärt sig att de kan få in miljarder från jättebolagen bara de skriver ut en bot. Hur enkelt som helst!

Dagensanalys.se - Igår: 12:47

HubSpot lanserar Marketing Hub Starter för småföretagare

Marketing Hub samlar olika befintliga marknadsföringsverktyg i en och samma plattform. Nu har man gjort en light-version för småföretagare. ”Historiskt sett har små företags försök att hitta ekonomiska marknadsföringsmetoder ofta lett till en spretig användning av olika verktyg för att kunna bedriva e-post-marknadsföring eller placera riktade annonser.

Dagensanalys.se - I förrgår: 19:11

Världscyklisten Peter Sagan blir omcyklad av en äldre dam på elcykel

Den mångfaldiga världsmästaren i cykling, Peter Sagan, anses av världen vara en av de största. Nu lånar han ut sitt namn till cykeltillverkaren Specialized för att bli slagen av en äldre dam på elcykel. “We’re excited to introduce on the Tour de France this unusual product demo featuring two unlikely competitors.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.