Dagensanalys.se > Ekonomi

Saturday, 16 December, 23:33

Dagensanalys.se - 06 dec 16 kl. 15:16

Expansionen fortsätter – nu satsar Netflix på egna dokusåporTillhör du dem som tycker att det görs för få dokusåpor? Tja, då kanske du blir överlycklig över att streamingjätten Netflix nu säger sig planera för att lansera 20 stycken program utan manus under 2017. Reality-serierna ska ta Netflix ett steg närmare målet på att främst tillhandahålla eget material i framtiden. Netflix siktar på att ha eget material motsvarande 1000 timmar under nästa år, skriver bland andra Variety. Streamingtjänsten själv säger att man ska satsa 6 miljarder dollar på egentillverkade program nästa år – och då alltså inklusive dokusåpor.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Netflix, Variety, Men, TV, Sverige, USA

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Expansionenfortsätter nu , satsar, Netflix, egna, dokusåpor
Dagens PS - 03 jan 17 kl. 10:33

Klart: Volvo satsar på egna självkörande bilar

Det framgår i ett pressmeddelande på tisdagen. Specifikt handlar affären om ett joint venture mellan Volvo Cars och det multinationella bilsäkerhetsföretaget Autoliv i vilket den sistnämnda pumpar in 1,1 miljarder kronor för utveckling av mjukvara för självkörande bilar. DagensPS.

DN - 20 apr 17 kl. 09:01

Svenska strömningstjänster satsar på egna produktioner

De svenska strömningstjänsterna för tv har tagit stryk av Netflix och HBO:s intåg på marknaden. Nu går svenskarna till motangrepp. Med egenproducerade dramaserier hoppas man ta tillbaka förlorad mark..

Computer Sweden - 02 nov 12 kl. 13:35

Microsoft satsar på egna telefoner

Microsoft har börjat sälja egna datorer med Windows 8 och nu tyder mycket på att man även ska satsa på egna telefoner..

Dagen - 28 jan 11 kl. 03:00

Kalmar och Jönköping satsar på egna Jesusmanifestationer

Nu står det klart att det blir lokala Jesusmanifestationer i Jönköping och Kalmar. Fler orter kan vara på gång. - Vi uppmuntrar gärna folk att åka till Stockholm också, säger Lennart Jakobsson, styrelseledamot i Vasakyrkan, Kalmar och en av dem som planerar arrangemanget där.

UNT - 24 okt 12 kl. 14:35

Region satsar på egna vindsnurror

Region Skåne investerar i tio egna vindkraftverk à 35 miljoner kronor styck. Energibehovet inom regionens verksamheter väntas därmed i framtiden till 40 procent kunna täckas av egenproducerad el.(TT).

IDG - 07 maj 13 kl. 20:00

Foxconn satsar på egna tv-apparater

Genom att lansera egna tv-apparater vill Foxconn göra sig mindre beroende av iPhone och iPad.  .

YLE - 16 sep 13 kl. 05:36

Företag satsar på egna tv-kanaler på nätet

Reklamen i den form som vi känner den håller på att dra sina sista andetag. Företagen övergår i allt högre grad till att själva producera sitt reklaminnehåll och blir allt snålare med att betala för reklamutrymme. En ny trend är att företag grundar egna tv-kanaler på nätet.

IDG - 27 okt 14 kl. 10:01

LG satsar på egna processorer

Samsung och Apple använder egna processorer i mobiler och surfplattor och nu går LG samma väg. LG:s Nuclunprocessor har stöd för nästa generation 4g-nät..

Computer Sweden - 27 okt 14 kl. 10:01

LG satsar på egna processorer


Samsung och Apple använder egna processorer i mobiler och surfplattor och nu går LG samma väg. LG:s Nuclunprocessor har stöd för nästa generation 4g-nät.

.

Sydsvenskan - 09 maj 16 kl. 18:21

Spotify satsar på egna tv-serier

Strömningsjätten Spotify ska producera tolv egna serier som kretsar kring musik. Avsnitten, som är mellan några minuter och en kvart långa, ska vara tillgängliga för Spotify-användare i Sverige, Storbritannien, USA och Tyskland, rapporterar nyhetsbyrån Bloomberg på sin sajt..

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - Igår: 13:45

Kosing ska konkurrera ut Trisslotten som belöningsverktyg

De senaste åren har allt fler i undersökningsbranschen uppmärksammat att svarsfrekvenserna minskat, något som även vi skrivit om. Allt fler har därför börjat ge ut incentives/belöningar till deltagarna, men det är jobbigt att administrera och är svårt att göra vid mycket korta undersökningar. Nu kommer dock ett nytt verktyg som avser råda bot på problemet.

Dagensanalys.se - Igår: 12:40

MMS: Julkalendern slår rekord på onlinevideo

Uppladdningen inför julafton har börjat och årets julkalender Jakten på tidskristallen visas på SVT 1, Barnkanalen samt SVT Play. Årets premiär av julkalendern sågs av 2,7 miljoner personer, vilka hade sett på någon av tv-sändningarna 1 december. Detta är 85 000 färre tittare jämfört med förra årets premiär av julkalendern Selmas saga.

Dagensanalys.se - Igår: 11:31

Snapchat låter användarna få skapa egna filter

Igår meddelande Snapchat att de öppnar upp sin AR-plattform för alla. Det innebär att du kan skapa dina egna AR-filter för Snapchat, dock är vissa funktioner fortfarande förbehållna företagen. I syfte att öka engagemanget bland användarna och skapa fler filter som de kan interagera med öppnar Snapchat nu upp sin AR-plattform för alla att leka med.

Dagensanalys.se - Igår: 11:35

Branschönskningar till tomten är helt bortkastade för han lyssnar inte

En av Resumes bloggare, Daniel Collin, har lämnat sina branschönskningar till tomten. Helt vettiga tankar men problemet är att han inte vill lyssna, för då måste han släppa biran och börja jobba. Tweet, tweet och tweet … oj, vad jag tycker till om händelser i branschen utan någon effekt.

Dagensanalys.se - Igår: 11:01

Nytt verktyg identifierar subliminala ansiktsuttryck

Företaget Human, som utvecklar teknik för att tolka undermedvetna känslomässiga egenskaper och förutspår mänskligt beteende, har lanserat ett verktyg som kan läsa konsumenternas subliminala ansiktsuttryck och reaktioner på produkter och kampanjer i realtid. Med termen subliminal perception avses fenomenet att en individs tankar, beteenden eller känslor påverkas av stimuli som inte uppfattas på en medveten nivå. Den omedvetna registreringen av stimuli kallas för subliminal perception.

Dagensanalys.se - Igår: 10:14

Social Media Coordinator till Outnorth AB

Är du en vass digital kommunikatör som har ett intresse för outdoor och utomhusträning? Då kan det här vara en tjänst för dig! Outnorth AB stärker upp sitt team och söker efter en Social Media Coordinator.

Dagensanalys.se - Igår: 10:21

Så tycker användarna om reklamblockerare

Företaget Statista genomförde nyligen en stor undersökning i USA för att ta reda på vad internetanvändarnas inställning till reklam och reklamblockerare är. Resultaten är delvis väntade, och delvis förvånande. Statista fick omkring 1000 svar på sin undersökning om hur användare uppfattar reklam och reklamblockerare.

Dagensanalys.se - Igår: 10:01

Mailchimp automatiserar välkomstmail

Den enormt populära mailutskicksmotorn Mailchimp satsar allt mer på automatisering. Senaste funktionen som rullas ut tar hand om välkomstmail till nya prenumeranter av exempelvis e-postbaserade nyhetsbrev. ”MailChimp’s automations are like a second brain for your business.

Dagensanalys.se - Igår: 09:19

Apple lanserar analystjänst för poddar

Nu är Apples analystjänst för alla poddägare igång som listar sina poddar hos Apple. Tjänsten är fortfarande i beta, men fungerar som ska, enligt Apple. Du kan spåra unika enheter och se statistik för playback.

Dagensanalys.se - Igår: 08:31

Slut på könsstereotyp reklam i England

Tidigare i år gjorde Advertising Standards Authority (ASA) en genomgång som visade att könsstereotyp reklam begränsar möjligheter och önskemål hos såväl barn och unga som hos vuxna. Därför lanseras nu en ny regel som förbjuder reklam som baseras på skadliga könsstereotyper. Det är organisationen Committees of Advertising Practicies (CAP) som tagit fram förslaget till den nya regeln som kommer att införas i deras UK Advertising Code under 2018.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.