Dagensanalys.se > Ekonomi

Tuesday, 23 October, 01:14

Dagensanalys.se - 06 dec 16 kl. 15:16

Expansionen fortsätter – nu satsar Netflix på egna dokusåporTillhör du dem som tycker att det görs för få dokusåpor? Tja, då kanske du blir överlycklig över att streamingjätten Netflix nu säger sig planera för att lansera 20 stycken program utan manus under 2017. Reality-serierna ska ta Netflix ett steg närmare målet på att främst tillhandahålla eget material i framtiden. Netflix siktar på att ha eget material motsvarande 1000 timmar under nästa år, skriver bland andra Variety. Streamingtjänsten själv säger att man ska satsa 6 miljarder dollar på egentillverkade program nästa år – och då alltså inklusive dokusåpor.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Netflix, Variety, Men, TV, Sverige, USA

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Expansionenfortsätter nu , satsar, Netflix, egna, dokusåpor
Dagens PS - 03 jan 17 kl. 10:33

Klart: Volvo satsar på egna självkörande bilar

Det framgår i ett pressmeddelande på tisdagen. Specifikt handlar affären om ett joint venture mellan Volvo Cars och det multinationella bilsäkerhetsföretaget Autoliv i vilket den sistnämnda pumpar in 1,1 miljarder kronor för utveckling av mjukvara för självkörande bilar. DagensPS.

DN - 20 apr 17 kl. 09:01

Svenska strömningstjänster satsar på egna produktioner

De svenska strömningstjänsterna för tv har tagit stryk av Netflix och HBO:s intåg på marknaden. Nu går svenskarna till motangrepp. Med egenproducerade dramaserier hoppas man ta tillbaka förlorad mark..

Computer Sweden - 02 nov 12 kl. 13:35

Microsoft satsar på egna telefoner

Microsoft har börjat sälja egna datorer med Windows 8 och nu tyder mycket på att man även ska satsa på egna telefoner..

Dagensanalys.se - 29 jun 18 kl. 08:27

LinkedIn satsar på egna journalister för att konkurrera med DI, VA, Breakit och alla andra

I bruset av fake news tänker LinkedIn satsa på att rekrytera och ha en egen avdelning med journalistik. Idag har LinkedIn över 50 heltidsanställda journalister, över fem kontinenter, som bevakar flera områden. Utgåvor inkluderar the Daily Rundown (affärsnyheter) som skriver om företag, genomför intervjuer med affärsledare, podcast och mer.

Dagen - 28 jan 11 kl. 03:00

Kalmar och Jönköping satsar på egna Jesusmanifestationer

Nu står det klart att det blir lokala Jesusmanifestationer i Jönköping och Kalmar. Fler orter kan vara på gång. - Vi uppmuntrar gärna folk att åka till Stockholm också, säger Lennart Jakobsson, styrelseledamot i Vasakyrkan, Kalmar och en av dem som planerar arrangemanget där.

UNT - 24 okt 12 kl. 14:35

Region satsar på egna vindsnurror

Region Skåne investerar i tio egna vindkraftverk à 35 miljoner kronor styck. Energibehovet inom regionens verksamheter väntas därmed i framtiden till 40 procent kunna täckas av egenproducerad el.(TT).

IDG - 07 maj 13 kl. 20:00

Foxconn satsar på egna tv-apparater

Genom att lansera egna tv-apparater vill Foxconn göra sig mindre beroende av iPhone och iPad.  .

YLE - 16 sep 13 kl. 05:36

Företag satsar på egna tv-kanaler på nätet

Reklamen i den form som vi känner den håller på att dra sina sista andetag. Företagen övergår i allt högre grad till att själva producera sitt reklaminnehåll och blir allt snålare med att betala för reklamutrymme. En ny trend är att företag grundar egna tv-kanaler på nätet.

IDG - 27 okt 14 kl. 10:01

LG satsar på egna processorer

Samsung och Apple använder egna processorer i mobiler och surfplattor och nu går LG samma väg. LG:s Nuclunprocessor har stöd för nästa generation 4g-nät..

Computer Sweden - 27 okt 14 kl. 10:01

LG satsar på egna processorer


Samsung och Apple använder egna processorer i mobiler och surfplattor och nu går LG samma väg. LG:s Nuclunprocessor har stöd för nästa generation 4g-nät.

.

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 9 timmar sedan

Amazons vd hatar Powerpoint

Om du jobbar på Amazon ska du inte komma med en Powerpoint till mötet. Istället vill de ha en historia. När Jeff Bezos sitter på möte vill han inte se ännu en Powerpoint.

Dagensanalys.se - 14 timmar sedan

Så här ska du följa upp dina kunskapskampanjer

Tobias Ögren från Analyticsdagarna har delat med sig av några fantastiska tips från –  Konsumentverkets Webbanalytiker Henrik Hallenius –  om hur du följer upp digitala kampanjer när syftet är att sprida kunskap och inte öka försäljningen. Den 14 November under Analyticsdagarna för offentlig sektor, kommer Henrik att dela med sig av Konsumentverkets arbete med planering och uppföljning av digitala kampanjer. Här delar Henrik Hallenius med sig om vad han tror är de viktigaste nycklarna när det gäller att mäta och följa upp sina digitala kampanjer.

Dagensanalys.se - 20 timmar sedan

Youtube minskar tiden för vad som räknas som engagemang

Youtube håller på och trimmar in sina annonserbjudanden. Vem gynnas av detta? Youtube såklart.

Dagensanalys.se - 20 timmar sedan

Facebook vill visa att annonser leder till köp genom attribution

Att visa var köpen kommer ifrån är inte alltid lätt på nätet, trots all data. Det vill nu Facebook råda bot på genom att lansera en helt egen lösning för attribution. Här kan du läsa hur du kommer igång.

Dagensanalys.se - 20 timmar sedan

Tobii lanserar bärbar ögontracking

Om du någon gång tänkt – om jag bara kunde ta med mig min ögontracking – så kan du det nu med Tobiis lansering av Pro Nano. Enligt dem själva är Tobii Pro Nano världens minsta Eye Tracker. Du pluggar in den i din dators USB, kalibrerar lite och voila så är du redo för att spåra var du eller dina kunder tittar på skärmen i 60 Hz.

Dagensanalys.se - 19 okt 18 kl. 03:50

Nu kan du titta och samtidigt fortsätta scrolla på Youtube

Det tog sin tid men nu är äntligen funktionen här som gör det lättare för oss som vill titta och ändå fortsätta scrolla på Youtube – multitasking. Var är nästa klipp? Samtidigt som du kollar på det första.

Dagensanalys.se - 19 okt 18 kl. 03:44

Youtube sänker priset för TV-reklam

Youtube vill visa att TV-reklam inte behöver kosta skjortan genom att själva lansera just reklam i TV-rutan. Idén är inte ny utan har diskuterats av Youtube flera gånger. Men nu har alltså Google, som ju äger Youtube, stridit till verket och lanserat möjligheten för annonsörer att kunna nå tittare endast i TV-rutan.

Dagensanalys.se - 19 okt 18 kl. 03:34

Här är alla vinnare av Sveriges Bästa Marknadschef 2018

Nu är alla vinnare korade. Här är listan över Sveriges Bästa Marknadschef 2018. APOTEK: Sofia Modig, Apotea
FÖRSÄKRINGAR Emma Brandt Johansson, Trygg Hansa
BANK: Fanny Wallér, Länsförsäkringar
HEMELEKTRONIK: Johan Järnliden, Elgiganten
KLÄDER: Patrik Nygren-Bonnier, Åhléns
LIVSSTIL: Patrik Grabenbauer, Willy
SNABBMAT: Tobias Karlsson, Max
BILAR: Tom Hedström, Audi
OPTIKER: Michel Grimborg, Synsam
RESEARRANGÖR: Anna Laestadius, TUI
DRIVMEDEL: Johan Backman, Circle K
TELEKOM: Linda Wetterborg, Telenor
BYGGVARUHUS: Johan Saxne, Bauhaus
ONLINESPEL: Jörgen Sparredal, Bet 365
SPORTHANDEL: Linda Beigler, XXL Den som tog hem guldet var Michael Grimborg från Synsam som är utsedd till Sveriges bä

Dagensanalys.se - 18 okt 18 kl. 15:44

Ny våg av produkter ser till att hela familjen blir reklamfri

En fjärdedel av alla svenskar använder en reklamblockerare. Nu ska fler företag sko sig på att allt fler svenskar väljer att blockera reklamen. Ett av dessa är AdGuard Home som ser till att hela familjen blir reklamfri, hela tiden.

Dagensanalys.se - 18 okt 18 kl. 15:17

”Alla sa att vi inte borde göra det – men vi gjorde det ändå” PostNord diskuterar teknisk utveckling

PostNord vill vara det mest framträdande logistikföretaget inom teknisk utveckling. De blandar stabilitet med det lite lätt rebelliska. ”Vi började med konsumenttelefoner och alla sa att vi inte borde göra det – men vi gjorde det ändå!

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.