Dagensanalys.se > Ekonomi

Wednesday, 21 March, 08:20

Dagensanalys.se - 06 dec 16 kl. 15:16

Expansionen fortsätter – nu satsar Netflix på egna dokusåporTillhör du dem som tycker att det görs för få dokusåpor? Tja, då kanske du blir överlycklig över att streamingjätten Netflix nu säger sig planera för att lansera 20 stycken program utan manus under 2017. Reality-serierna ska ta Netflix ett steg närmare målet på att främst tillhandahålla eget material i framtiden. Netflix siktar på att ha eget material motsvarande 1000 timmar under nästa år, skriver bland andra Variety. Streamingtjänsten själv säger att man ska satsa 6 miljarder dollar på egentillverkade program nästa år – och då alltså inklusive dokusåpor.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Netflix, Variety, Men, TV, Sverige, USA

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Expansionenfortsätter nu , satsar, Netflix, egna, dokusåpor
Dagens PS - 03 jan 17 kl. 10:33

Klart: Volvo satsar på egna självkörande bilar

Det framgår i ett pressmeddelande på tisdagen. Specifikt handlar affären om ett joint venture mellan Volvo Cars och det multinationella bilsäkerhetsföretaget Autoliv i vilket den sistnämnda pumpar in 1,1 miljarder kronor för utveckling av mjukvara för självkörande bilar. DagensPS.

DN - 20 apr 17 kl. 09:01

Svenska strömningstjänster satsar på egna produktioner

De svenska strömningstjänsterna för tv har tagit stryk av Netflix och HBO:s intåg på marknaden. Nu går svenskarna till motangrepp. Med egenproducerade dramaserier hoppas man ta tillbaka förlorad mark..

Computer Sweden - 02 nov 12 kl. 13:35

Microsoft satsar på egna telefoner

Microsoft har börjat sälja egna datorer med Windows 8 och nu tyder mycket på att man även ska satsa på egna telefoner..

Dagen - 28 jan 11 kl. 03:00

Kalmar och Jönköping satsar på egna Jesusmanifestationer

Nu står det klart att det blir lokala Jesusmanifestationer i Jönköping och Kalmar. Fler orter kan vara på gång. - Vi uppmuntrar gärna folk att åka till Stockholm också, säger Lennart Jakobsson, styrelseledamot i Vasakyrkan, Kalmar och en av dem som planerar arrangemanget där.

UNT - 24 okt 12 kl. 14:35

Region satsar på egna vindsnurror

Region Skåne investerar i tio egna vindkraftverk à 35 miljoner kronor styck. Energibehovet inom regionens verksamheter väntas därmed i framtiden till 40 procent kunna täckas av egenproducerad el.(TT).

IDG - 07 maj 13 kl. 20:00

Foxconn satsar på egna tv-apparater

Genom att lansera egna tv-apparater vill Foxconn göra sig mindre beroende av iPhone och iPad.  .

YLE - 16 sep 13 kl. 05:36

Företag satsar på egna tv-kanaler på nätet

Reklamen i den form som vi känner den håller på att dra sina sista andetag. Företagen övergår i allt högre grad till att själva producera sitt reklaminnehåll och blir allt snålare med att betala för reklamutrymme. En ny trend är att företag grundar egna tv-kanaler på nätet.

IDG - 27 okt 14 kl. 10:01

LG satsar på egna processorer

Samsung och Apple använder egna processorer i mobiler och surfplattor och nu går LG samma väg. LG:s Nuclunprocessor har stöd för nästa generation 4g-nät..

Computer Sweden - 27 okt 14 kl. 10:01

LG satsar på egna processorer


Samsung och Apple använder egna processorer i mobiler och surfplattor och nu går LG samma väg. LG:s Nuclunprocessor har stöd för nästa generation 4g-nät.

.

Sydsvenskan - 09 maj 16 kl. 18:21

Spotify satsar på egna tv-serier

Strömningsjätten Spotify ska producera tolv egna serier som kretsar kring musik. Avsnitten, som är mellan några minuter och en kvart långa, ska vara tillgängliga för Spotify-användare i Sverige, Storbritannien, USA och Tyskland, rapporterar nyhetsbyrån Bloomberg på sin sajt..

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 10 timmar sedan

Poddindex väcker debatt om vikten av räckvidd och korrekta siffror

Poddindex väckte en stark debatt när de lanserade den nya räckviddsvalutan för svenska poddar. Det var rubriker som ”Så många lyssnare har poddstjärnorna, egentligen” och ”Nu får vi veta – så länge och mycket lyssnar vi på poddar” samt många andra intressanta utspel. Det har varit många frågor om varför räckvidd är viktig och hur man kan mäta den för poddar.

Dagensanalys.se - 16 timmar sedan

Tio filmer som vi inte vågar titta klart på

Netflix har sammanställt en lista över de läskigaste filmerna som tittare inte vågar se klart. Listan inkluderar filmer som tittar sett minst 70 procent av innan de beslutade sig för att stänga av filmen. På så sätt kunde de filtrera bort personer som stängde av för att de tyckte att filmen var dålig.

Dagensanalys.se - 16 timmar sedan

Ebba Bonde ny visuell chef på SvD

I tider när den visuella journalistiken allt mer är en mix av fotografier, video, text och grafik behövs en samlande kraft som kan sätta ihop alla delar med ett tydligt grafiskt formspråk – en visuell chef. Det uppdraget på SvD får nu Ebba Bonde, i dag AD på SvD. – Hon har visat sig vara en utomordentligt kompetent och skicklig person och som jag är övertygad om är helt rätt kraft att leda detta spännande arbete tillsammans med Joakim Ståhl, som blir biträdande visuell chef, och övriga medarbetare på bildredaktionen, säger SvD:s publisher Fredric Karén och fortsätter: – SvD behöver ta nästa visuella och journalistiska steg.

Dagensanalys.se - 17 timmar sedan

Youtube testar bild i bild – nytt annonsformat?

Just nu testar Youtube bild i bild som ska låta dig kolla på ett klipp och i samma fönster kunna dra igång ett nytt klipp. Men bakom ambitionerna döljer sig nog ett nytt annonsformat. Det nya annonsformat lär fungera på samma sätt.

Dagensanalys.se - 19 timmar sedan

6 steg för att avsluta ditt Facebook-konto och leva ett liv utan sociala medier

Erkänn att du har tänkt på hur det vore att avsluta ditt Facebook-konto, i synnerhet nu när uppgifterna om Cambridge Analytica slagit ner som en bomb i den sociala medievärlden. Tänk dig att slippa störas av notifieringar, slippa oroa dig för att någon skapar en personlighetsprofil av din data, eller slippa att bara slött titta igenom flödet för att ”kolla vad som händer”. Här följer sex steg för hur du lever ett liv utan sociala medier, för du vill ju fortfarande hålla kontakten med dina vänner och familj.

Dagensanalys.se - 20 timmar sedan

Google och Facebook tappar annonsintäkter till Amazon och Snapchat

Enligt en ny rapport från analysföretaget eMarketer kommer Facebook och Google i år att tappa två procentenheter av den amerikanska annonsmarknaden. De som snor åt sig stora delar är istället Amazon och Snapchat, som båda visserligen växer från en mycket låg nivå, men visar på stark tillväxt. Tillsammans behärskar Facebook och Google nästan 60 % av den amerikanska annonsmarknaden, men under 2018 beräknas greppet minska till 56,5 %.

Dagensanalys.se - 20 timmar sedan

Facebook lanserar smarta annonslösningar för e-handel och butiker

Store Sales Optimization, Tabs for Canvas och Dynamic Ads – annonser som är utformade för att hjälpa sälja mer online och i butiker. Facebook har lanserat tre nya tjänster både för online och offline anpassat till detaljhandeln. De är produktutvecklingar eller en förlängning av befintliga lösningar.

Dagensanalys.se - 21 timmar sedan

WPP-ägda Lightspeed i samarbete med svenska Cint

Cint fortsätter sitt korståg över världen i jakten på nya kunder. Senaste samarbetet är med Lightspeed som ingår i meganätverket WPP. Med Cints hjälp ska Lightspeed bli bättre på att ta in, hantera och använda data.

Dagensanalys.se - 21 timmar sedan

Sveriges Annonsörer Match2One i samarbete för smartare onlineannonsering

Intresseorganisationen Sveriges Annonsörer inleder samarbete med startup-bolaget Match2One. Tillsammans erbjuder man en självservice programmatisk plattform för annonsörer. Plattformen bygger på AI och maskininlärning, vilket ska göra det lätt och säkert för annonsörer att handla annonser online.

Dagensanalys.se - 21 timmar sedan

Allt fler konsumenter väljer mobilen – global räckvidd om 60%

Mobila videovisningar nådde för första gången 60% under fjärde kvartalet 2017, vilket är 60,3% av samtliga videostarter, enligt rapporten Q4 2017 Global Video Index från Ooyala. I Europa, Mellanöstern och Afrika (EMEA) representerade mobila enheter 63,5% av alla videovisningar. I Nordamerika uppnåddes endast 57,6%, trots att visningarna ökat med 11% sedan fjärde kvartalet 2016.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.