Skånskan > Opinion

Saturday, 31 October, 14:49

Skånskan - 30 nov 16 kl. 21:59

”Det här är en återhållsam budget”höör Onsdagskvällens fullmäktige bekräftade en första spricka i Höörmodellen. Frågan är vad oenigheten kring budgeten betyder för det fortsatta samarbetet. ERWP.fif(0)– Jag brukar säga att vi har en stram budget. Det här är en återhållsam budget, sade Anna Palm (M) under onsdagens fullmäktigedebatt.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Onsdagskvällens, Höörmodellen, ERWP, Anna Palm, Liberalerna, Sverigedemokraterna, Lars Olof Andersson, Snogeröd, E22, Krabbe, Björn Andreasson, Magnus Marvéus, Rolf Streijffert, Boström-Lambrén

Dela artikeln

13 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Det här är en återhållsam, budget
Sydsvenskan - 16 apr 14 kl. 05:30

Idha Holmlund: The Luxembourg Signal är ikoner från förr som gör klassisk och återhållsam pop.

Redo för ett pinsamt avslöjande? Jag har aldrig ägt någon av de cirka hundra singlar som släpptes på det i indiepopkretsar mer än legendariska skivbolaget Sarah.Visst har jag tagit till mig band som 14 Iced Bears, Boyracer och Heavenly, men trots att jag försökt har jag helt enkelt inte lyckats omfamna de andra så mycket som kutymen säger att jag borde.

Västerbottens Folkblad - 13 jun 16 kl. 16:40

[PLUS] KD presenterade en återhållsam budget

En ansvarsfull politik som begränsar utgiftsökningarna framöver. Så beskriver Veronica Kerr (KD)....

Expressen - 13 nov 16 kl. 12:24

Trumps nya strategi: Vara mer återhållsam

Donald Trump hyllar sociala medier, särskilt Twitter – där han har varit flitig under sin presidentvalskampanj. Men ska han fortsätta vara aktiv tänker han tona ner sig själv. – Om jag använder det alls ska jag vara väldigt återhållsam, säger han i CBS-programmet "60 minutes"..

GöteborgsPosten - 27 jan 17 kl. 20:20

Återhållsam Trump "100 procent" bakom Nato

Det var en mer återhållsam Donald Trump än vanligt som mötte journalisterna på presskonferensen med Theresa May. Han gav nya besked både vad det gäller tortyr och inställningen till Nato..

UNT - 27 jan 17 kl. 20:20

Återhållsam Trump "100 procent" bakom Nato

Det var en mer återhållsam Donald Trump än vanligt som mötte journalisterna på presskonferensen med Theresa May..

NSD - 27 jan 17 kl. 20:20

Återhållsam Trump "100 procent" bakom Nato

Det var en mer återhållsam Donald Trump än vanligt som mötte journalisterna på presskonferensen med Theresa May..

Sydsvenskan - 27 jan 17 kl. 11:13

Återhållsam Trump "100 procent" bakom Nato

Det var en mer återhållsam Donald Trump än vanligt som mötte journalisterna på presskonferensen med Theresa May. Han gav nya besked både vad det gäller tortyr och inställningen till Nato. Donald Trumps första arbetsvecka som president kulminerar med d.

Dagensanalys.se - 07 mar 17 kl. 09:31

WPP spår en mer återhållsam utveckling för 2017

Som en av världens största tillhandahållare av tjänster inom marknadskommunikation är WPP en viktig aktör att titta på för att se vart vindarna blåser. Nu spår de att 2017 blir ett mindre framgångsrikt år än 2016 till följd av en mer ljummen ekonomisk tillväxt. 2016 visade WPP en omsättningsökning på 3% (på lika-för-lika bas som kompenserar för valutakurser och anförskaffningar) vilket översätts till ca 159 miljarder kronor.

NT - 17 okt 17 kl. 16:30

Majoriteten presenterade en återhållsam budget

Den politiska majoriteten (S+V+MP) har lagt fram strategisk plan och budgetförslag för de närmaste tre åren..

Sydsvenskan - 12 jun 18 kl. 06:45

"Återhållsam" Trump ses som positivt tecken

– Så bra som man kan förvänta sig att det skulle vara. Det är en första slutsats av personkemin och stämningen på toppmötet Kim-Trump, enligt Nordkoreaexperten Niklas Swanström. USA:s president var ovanligt återhållsam i sitt kroppsspråk när mötet börja.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.