YLE > Finland

Tuesday, 25 September, 00:11

YLE - 29 nov 16 kl. 12:36

Niinistö på landskapsturné under jubileumsåret 2017 - också nordiska kungligheter på vägRepublikens president Sauli Niinistö besöker alla Finlands 19 landskap under år 2017. Med landskapsturnén vill presidenten fira Finlands 100-åriga självständighet. Det första besöket görs till Lappland under samernas nationaldag den 6. februari. Under början av året besöker presidenten även bland annat Birkaland, Kymmenedalen, Norra Savolax och Päijänne-Tavastland.
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Sauli Niinistö, Finlands, Lappland, Birkaland, Savolax, Päijänne-Tavastland, VM, Lahtis, Kuopio, Minna Canths, Jenni Haukio, Norra Österbotten, Haukio, Niinistö, Finland Jubileumsåret, Finland, Sverige, Danmark, Islands, Anna-Lena Ahlström, Uleåborg

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Niinistö, landskapsturnéunder , jubileumsåret, 2017också , nordiska, kungligheter, på väg

Fler nyheter från YLE

YLE - 1 timme sedan

Centerns riksdagsgrupp håller krismöte i Villa Bjälbo på tisdag

Antti Kaikkonen, ordförande för Centerns riksdagsgrupp, bekräftar för STT att han har kallat partiets riksdagsgrupp till statsministerns tjänstebostad på tisdag..

YLE - 1 timme sedan

Centerns riksdagsgrupp håller krismöte i Gullranda på tisdag

Antti Kaikkonen, ordförande för Centerns riksdagsgrupp, bekräftar för STT att han har kallat partiets riksdagsgrupp till Gullranda på tisdag..

YLE - 5 timmar sedan

Fusion mellan stadens energibolag och vattenverk svår affär för politikerna i Raseborg - fullmäktige valde bordlägga ärendet

Flera fullmäktigeledamöter upplevde att de haft för knappt om tid att sätta sig i förslaget att fusionera Ekenäs Energi och Raseborgs Vatten. Man valde därför att bordlägga ärendet..

YLE - 5 timmar sedan

Sauli Niinistö: Finlands utrikespolitiska ledning var väl förberedd på militäroperationen i Pargas

President Sauli Niinistö är imponerad över den välförberedda polis- och militäroperationen i Pargas i helgen. I det här fallet verkar det handla om grov penningtvätt och skattefusk. Men presidenten lyfter upp frågan om skärpningar i öppenheten gällande både bulvanföretag och markaffärer i närheten av känsliga militärområden.

YLE - 5 timmar sedan

Mystiska Säckilot som föll offer för skärgårdsrazzian har gäckat invånare i många år - se video

Ön Säckilot har förbryllat invånare i Åbo skärgård i många år..

YLE - 5 timmar sedan

Fusion mellan stadens energibolag o vattenverk svår affär för politikerna i Raseborg - fullmäktige valde bordlägga ärendet

Flera fullmäktigeledamöter upplevde att de haft för knappt om tid att sätta sig i förslaget att fusionera Ekenäs Energi och Raseborgs vatten. Man valde därför att bordlägga ärendet..

YLE - 5 timmar sedan

Föräldrar vill ha fler rådgivningsbesök i huvudstadsregionen – Helsingforsmamma: "Med färre besök skulle min graviditetsförgiftning inte ha upptäckts i tid"

Föräldrar i huvudstadsregionen önskar fler rådgivningsbesök och att få vård av samma person under hela graviditeten, det framkommer i Svenska Yles granskning av mödravården..

YLE - 7 timmar sedan

Lojo drar åt svångremmen - stort sparpaket väntar

Lojo går in för ett massivt sparpaket under åren 2018-2021. Stadsstyrelsen anser att kommunens utgifter inte är på en hållbar nivå. Samtidigt vill Lojo undvika skattehöjningar..

YLE - 18 timmar sedan

På måndag är det hela havet stormar i Åbo – bussarna kring Salutorget flyttar till nya hållplatser

Från och med måndagen den 24 september gäller det att hålla tungan rätt i mun då man vill hitta en buss i Åbo centrum. Både hållplatser och rutter flyttar på grund av byggarbetet kring Salutorget. Läs också hur bussarna till Pargas, Kimitoön och skärgården går!.

YLE - 8 timmar sedan

Blivande föräldrar vill besöka BB innan förlossningen – "Det ger en trygghet på ett helt annat sätt än att man bekantar sig hemma"

Ännu för drygt tre år sedan fick den som skulle föda i Nyland besöka förlossningsavdelningen innan förlossningen, men numera är det bara Lojo sjukhus som ordnar besök. I stället ska de blivande föräldrarna se på bilder och videor på webben. Stina Heikkilä som väntar sitt andra barn tycker inte att det går att jämföra en video med ett besök..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.

Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.