Skånskan > Opinion

Monday, 16 September, 14:32

Skånskan - 28 nov 16 kl. 16:49

”Vi har haft en ängel över oss”Svedala
När Elin Löfstedt och hennes sambo rastade sina två hundar i Floraparken i fredags kväll nosade yorkshireterriern Selma upp bacon.
En trekvart senare började helvetet. ERWP.fif(0)– Vi var ute och gick kvällsrundan med våra hundar i fredags kväll, och reflekterade över att Selma stoppade något i sig. Vi såg att det var en bit bacon kvar i munnen, men att hon svalt en del, säger Elin Löfstedt.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
När Elin Löfstedt, Floraparken, Selma, ERWP, Elin Löfstedt, Löfstedt, Internet, Stadsparken

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vi har haften , ängelöver oss
YLE - 26 maj 17 kl. 14:22

BB på ÅUCS en räddande ängel för Akademiska - "Det här förbättrar vår image"

Åbo universitetscentralsjukhus blir återigen en räddande ängel för Akademiska sjukhuset i Uppsala. Platsbristen på Akademiskas avdelning för för tidigt födda barn väntas bli akut i sommar. Det här har lett till att det svenska sjukhuset nu har reserverat platser för nyfödda barn vid ÅUCS.

YLE - 28 okt 12 kl. 16:00

Röstningskrångel i Tammerfors

I Tammerfors har det varit krångel där man har testat elektroniska röstlängder. Ett system där väljarna registreras elektroniskt i stället för i en pappersröstlängd har testats i 16 valdistrikt i Tammerfors. I ett av valdistrikten var den elektroniska röstlängden ur bruk under eftermiddagen.

BT - 25 maj 14 kl. 23:53

Lööf: Väljare vill ha mindre krångel

Centern får 6,6 procent av rösterna, upp 1,1 procentenhet sedan förra valet, och behåller sitt enda mandat i EU-parlamentet. Partiledaren Annie Lööf framhåller att det finns en del att lära av valresultatet.- Vi har haft jobbiga tider bakom oss, men nu är trenden bruten.

Kristianstadsbladet - 27 apr 13 kl. 12:00

"Vi har haft våra fighter"

Foto: Annica Jönsson
Det dansk-svenska äktenskapet inleddes en junidag för fyra år sedan. Det har varit år fyllda med tro och hopp, glädje och förtvivlan, kärlek och ilska. Och en och annan knuten näve.

SmålandsPosten - 30 okt 13 kl. 06:24

Bredbandskrångel väcker irritation

Ständiga störningar och långa felsökningstider har drabbat Älmhults färska bredbandsnät. Helt oacceptabelt, menar kommunens bredbandsansvarige som nu uppvaktar operatören Zitius. Ända sedan de första delarna av Älmhults nya bredbandsnät kopplades upp har det dragits med tekniska problem.

YLE - 07 mar 17 kl. 12:12

Fantasier, fylla och hångel: När din tonårsångest blir underhållning

Vi smygstartar Mortified Finland #finlandssvensk och tar oss tillbaka till en tid när Anka var konstant olyckligt kär, bildade gäng och smygmätte penisar. ”Kära dagbok. Du skulle bara veta vad jag längtar efter honom, jag kan inte tänka på nån annan.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

BK kastade ut gaypar som kysstes – 100 personer svarade med grovt masshångel

MADRID. Över 100 personer medverkade i ett synkroniserat mass-hångel på Burger King i protest mot att två män blivit utkastade för att de kysstes.LÄS MER: OMG – du har knäckt ägg fel hela ditt liv De två männen, 18 och 19 år gamla, blev utkastade från en Burger King-restaurang i Madrid, efter att en kund hade klagat.

YLE - 05 nov 15 kl. 18:24

Årets businessängel har aldrig sökt ett jobb

Moaffak Ahmed har valts till årets businessängel i Finland. Han uppmanar unga att passa på att grunda bolag nu när tiderna är dåliga i Finland. Moaffak Ahmed grundade sitt första bolag för 28 år sedan.

YLE - 20 nov 15 kl. 08:59

Datakrångel bromsar beslut om företagsstöd

I Närpes företagarförening är man irriterad på den långsamma behandlingen av investeringsstöd. Orsaken till förseningen är krångel med elektroniken. Att processen drar ut på tiden med flera månader gör att en del företagare i regionen inte vågar satsa.

News55 - 23 mar 17 kl. 11:09

Pensionärsförbunden välkomnar regeringsförslag om minskat bidragskrångel

Det ska bli enklare för Sveriges pensionärer att beräkna inkomster för bostadstillägg och äldreförsörjningsstöd, det föreslår regeringen i ett nytt lagförslag som presenterades i veckan. Tanken är att den enskilda pensionären inte själv ska behöva sköta kontrolluppgifterna gällande inkomst. Detta ska istället ske automatiskt genom Skatteverkets beslut om slutgiltig skatt.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 1 timme sedan

Pistolrånade butik på Nydalatorget

malmö Under söndag eftermiddagen utsattes en butik på Nydalatorget för ett väpnat rån.Det var under söndagen klockan 17:18 som det inkom ett larm om att en butik på Nydalatorget utsatts för ett väpnat rån.
Två maskerade män ska med hjälp av ett eller flera pistolliknande föremål ha hotat en butiksanställd och kommit över en större mängd tobaksvaror och kontanter.

Skånskan - 1 timme sedan

Tufft för Joel på Nürburgring

RACING Joel Eriksson fick hålla tillgodo med två mittfältsresultat i säsongens näst sista DTM-deltävling på Nürburgring, där BMW generellt hade svårt att matcha huvudrivalen Audi.Eriksson fick med sig en åttondeplats och fyra mästerskapspoäng från det inledande racet för helgen på lördagen, men såg fram till det obligatoriska depåstoppet ut att kunna utmana om mer än så. Eriksson gick i depå precis bakom BMW-kollegan Marco Wittmann, som senare tog målflagg som trea, men tappade kontakten med tysken efter ett struligt depåstopp.

Skånskan - 1 timme sedan

Bästa helgen hittills

RACING Jimmy Eriksson körde hem karriärens bästa resultat så här långt i ADAC GT Masters med en fjärdeplats i säsongens näst sista deltävling på tyska Hockenheim, bara en halvsekund från pallen.Den 29-årige skåning körde den här helgen tillsammans med nye teamkamraten Daniel Keilwitz i Zakspeed-teamets #21 Mercedes-AMG GT3. Paret visade prov på genomgående bra fart under vistelsen på den tyska F1-banan söder om Frankfurt.

Skånskan - 3 timmar sedan

Vill utveckla Söderåsen

SVALÖV
Ett Leaderprojekt har sett till att öka intresset för att besöka Söderåsen.
Destination Söderåsen har dragit igång och nu vill Centern se en fortsättning och utveckling även i framtiden. Därför vill partiet att Svalövs kommun tar initiativet att tillsammans med övriga deltagande kommuner och företagare runt åsen att utreda Destination Söderåsens framtid när projektet är avslutat.

Skånskan - 4 timmar sedan

Söker utmaningar på ny tjänst i kommunen

Skurup Nye kultur- och fritidschefen Patrick Kronvall är på plats i kommunen.
Han ska leda och utveckla verksamheterna som snart står inför lokalbyten.Den 44-årige Ystadbon kom senast från jobbet som chef på Ungdomens hus i Ystad.

Skånskan - 3 timmar sedan

Inbrott när kvinna var iväg

TRELLEBORG En kvinna bosatt på Klörupsvägen kom hem till sin bostad vid 16-tiden på eftermiddagen i torsdags och upptäckte att tjuvar letat igenom hennes lägenhet.
Kvinnan som har hjälp med städningen misstänker att stölden av totalt åtta smycken kan ha skett i samband med att hon fått hjälp i bostaden.
Enligt polisanmälan ska det inte finnas några tecken på att ett inbrott begåtts..

Skånskan - 3 timmar sedan

Två bilar och flera klockor väck

NÄSET Två bilar parkerade utanför en bostad i Skanör stals någon gång mellan torsdag och lördag i förra veckan. Husägaren larmade polis då bilstölderna upptäcktes liksom att tjuvarna även tagit sig in i bostaden.
En av bilarna hittades senare lämnad i Vellinge och beslagtogs av polisen.

Skånskan - 3 timmar sedan

14-åring överfölls och rånades i Karnas backe

HÖRBY En 14-årig pojke misshandlades och rånades i naturområdet Karnas backe i Hörby natten mot söndagen.Det var strax efter midnatt, natten mot söndagen, som en eller flera okända personer angrep 14-åringen när han befann sig i Karnas backe.
De slog honom så att han föll till marken, och tog hans mobiltelefon och en väst som han hade på sig innan de lämnade platsen.

Skånskan - 4 timmar sedan

Gjorde inbrott i reningsverket

ÖSTRABY Någon har gjort inbrott i reningsverket i Östraby. Enligt en polisanmälan, som Hörby kommun har lämnat in, har någon brutit sig in i reningsverket och ”idkat skadegörelse”.
Det framgår inte hur inkräktaren tog sig in i byggnaden, eller hur omfattande skadegörelsen har varit..

Skånskan - 4 timmar sedan

Bröt sönder handtag på pump

EKERÖD Handtaget på en dieselpump på Ekerödsrasten bröts sönder den 8 september. Skadegörelsen är polisanmäld..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.