Dagens Media > Ekonomi

Friday, 23 March, 00:13

Dagens Media - 24 nov 16 kl. 07:30

Svenskarnas önskemål: Tv i 5D49 procent av svenskarna tittar helst på serier. 23 procent undviker nyheter och sociala medier för att slippa spoilers och 17 procent önskar tv i 5D med smak, lukt och känsel. Det visar Boxers kartläggning av svenskarnas tv-vanor..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Boxers

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Svenskarnas, önskemålTv i 5D
DI - 30 jan 15 kl. 12:53

Svenskarnas nya begravningstrend

De borgerliga begravningarna fortsätter att öka. "Många har fler personliga önskemål kring ceremonin", säger Peter Göransson på Fonus..

UT - 31 jul 14 kl. 08:26

Uport-artisternas hemliga önskemål

Spenat, fruktfat och en bild på Eddie Meduza. Artisterna på Uport nöjer sig inte bara med att komma och spela. Rider kallas den lista med önskemål som en artist skickar till en arrangör inför ett uppträdande.

Nyheter 24 - 02 apr 12 kl. 15:43

Nu syns Svenskarnas Parti överallt - men expert avfärdar ökning


Trots den senaste tidens mediala uppmärksamhet lär stödet för nynazistiska Svenskarnas Parti inte öka. GÖTEBORG. Enligt egen uppgift ska det nynazistiska Svenskarnas Parti (SvP) ha genomfört en demonstration på Kortedala torg i Göteborg under söndagen.

SmålandsPosten - 04 mar 14 kl. 06:27

Svenskarnas parti går till val

Moderaterna och Social­demokraterna i Alvesta är bestörta över att Svenskarnas parti tänker ställa upp i valet till kommunfullmäktige i höst.
– Vi vill säga upp avtalet med Migrationsverket, säger Simon Österberg, som kandiderar för Svenskarnas parti i Alvesta. Vid valet 2010 kandiderade Svenskarnas parti till fullmäktige i åtta kommuner runt om i landet.

Barometern - 07 jun 14 kl. 16:48

Svenskarnas parti hyrde anonymt

Under helgen har medlemmar ur Svenskarnas parti samlats i Klockaregården vid kyrkan i Högsrum. Men när man hyrde lokalen berättade man inte vilka som skulle komma dit. Det är inte första gången Svenskarnas parti hyr Klockaregården utan att avslöja sin identitet.

BT - 01 maj 13 kl. 11:34

Svenskarnas partis marsch stökig

Vid lunchtid startar högerextrema Svenskarnas parti sin marsch i Jönköping. Över 200 personer väntas delta, enligt partiet med rötter från nazistiska Nationalsocialistisk front. På nätet sprids uppmaningar på en motaktion.

Nyheter 24 - 27 jul 11 kl. 18:15

Nynazistiska Svenskarnas parti försöker värva sd-avhoppare


Svenskarnas parti försökte värva sd-politikern med Facebookflirt. MÖNSTERÅS. Först publicerade Sd-politikern bilder på den 27-åriga mördade Elin Krantz sargade kropp och kallade det för "negervåldtäkten".

Nyheter 24 - 30 mar 12 kl. 22:02

Svenskarnas parti får mandat i Nykvarn


Nynazistiska Svenskarnas parti får mandat i Nykvarns kommun efter att den politiske vilden Daniel Spansk gått med i partiet. Den före detta nationaldemokraten Daniel Spansk lämnade in sin medlemsansökan till partiet i tisdags. Det gör att Svenskarnas parti återigen har politisk representation i en politisk församling.

YA - 11 apr 14 kl. 11:42

Rosenberg toppnamn för Svenskarnas parti i Ystad

Lars Rosenberg går till val i höst som toppnamn för nazistiska Svenskarnas parti. Han hoppas att få sitta kvar i kommunfullmäktige i Ystad där han är oberoende ledamot efter att ha lämnat Sverigedemokraterna.
I valet 2010 valdes Lars Rosenberg in som ordinarie ledamot in i kommunfullmäktige för Sverigedemokraterna.

SmålandsPosten - 09 aug 14 kl. 08:24

Svenskarnas parti till Växjö ? motdemonstrationer planeras

Det nazistiska partiet Svenskarnas parti har fått tillstånd av polisen att hålla tal i Växjö. Partiets turné gör flera stopp i Småland och kommer hit den 27 augusti. I slutet på augusti åker Svenskarnas parti och dess partiledare Stefan Jacobsson på en landsomfattande valturné med start i Ystad.

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 15 minuter sedan

Här är vinnarna i Guldnyckeln

GULDNYCKELN. Tävlingen som prisar de bästa bidragen inom direkt- och datadriven marknadsföring är avgjord – spana in alla pristagare här..

Dagens Media - 6 timmar sedan

Finurligt Viking Line vann specialpris på Guldnyckeln

"Det här är ett kvitto på att vi arbetar med direktreklam på rätt sätt", säger Kenneth Gustavsson, marknadsdirektör på Viking Line..

Dagens Media - 7 timmar sedan

Poddsamtal med talarna under We Are OOH

WE ARE OOH. Här är alla poddsamtal från Dagens Medias inspirationsdag om utomhus..

Dagens Media - 8 timmar sedan

"Kundlojalitet är mycket mer affärskritiskt idag"

GULDNYCKELN 2018. Revide sponsrar Guldnyckelns pris för bästa kundlojalitet. "Kundlojalitet handlar idag om att företaget är lojalt mot sina kunder, snarare än om kunderna är lojala mot företaget", säger Jonas Åkerlind, marknadschef på Revide..

Dagens Media - 9 timmar sedan

Mingelbilder från Mediameccas event "101"

Under onsdagen hölls Mediameccas event om datadriven marknadsföring på Chinateatern i Stockhom. Se bilder från eventet här..

Dagens Media - 9 timmar sedan

Mingelbilder från Mediamecca

Under onsdagen hölls Mediameccas event om datadriven marknadsföring, "Putting your data into action", på Chinateatern i Stockhom. Se bilder från eventet här..

Dagens Media - 10 timmar sedan

Dansk sociala medie-bolaget till Sverige

Danska bolaget Infomedia öppnar kontor i Stockholm..

Dagens Media - 9 timmar sedan

Mingelbilder från Mediameccas "Big data day"

Under onsdagen hölls Mediameccas event om datadriven marknadsföring. Se bilder från eventet här..

Dagens Media - 9 timmar sedan

De kan vinna Mixx Awards 2018

Spotify, Visual Art och Kit är några av de som gör upp om förstapris i kategorin Bästa digitala säljteam..

Dagens Media - 9 timmar sedan

Mingelbilder från Mediameccas event om datadriven marknadsföring

Igår hölls Mediameccas event om datadriven marknadsföring. Se bilder från eventet här..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.