Expressen > Nyheter

Friday, 10 April, 12:45

Expressen - 22 nov 16 kl. 19:25

Vladimir Putin testar gränserna hos TrumpLONDON. Dansen är i gång. Vladimir Putin testar nykomlingen i Vita huset. Med både ord och handlingar..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Putin, Trump, London, Vita

Dela artikeln

74 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vladimir, Putin, testar, gränserna, hos, Trump
Nyan - 24 sep 15 kl. 16:34

Ålands stålman testar gränserna

TRIATHLON. Tänk dig att simma 3 860 meter och sedan cykla 180 kilometer direkt efteråt.

Låter det kämpigt?

SVT - 07 feb 18 kl. 01:35

Kinakännaren Ola Wong: ”Landet testar gränserna för vad man kan göra”

Kina-kritiken mot Sverige efter kravet på frisläpp av förläggaren Gui Minhai kan vara en indikation på att landet nu testar gränserna för vad man kan göra och inte. Det anser Kinakännaren Ola Wong..

Affärsvärlden - 10 jul 13 kl. 11:02

SEB: Riksbanken testar gränserna

Det behövs en tydligare formulerad roll för Riksbanken i samhället. Just nu testar Riksbanken gränserna för denna. Det skriver SEB i en analys på onsdagen..

IDG - 25 feb 15 kl. 10:13

Unik e-handel testar gränserna för marknadsföring


Testagram har med e-handel som verktyg flyttat gränserna för vad marknadsföring är. I dag betalar 5 000 kunder för att få varuprover hemskickade..

HBL - 17 mar 15 kl. 06:00

Enorm rysk krigsövning testar styrkorna i norr

Samma dag som Rysslands president Vladimir Putin visade sig i offentligheten för första gången på elva dagar meddelade landet att man inleder en stor krigsövning i Norra ishavet. Lektor Tomas Ries vid Försvarshögskolan i Stockholm tolkar övningen som ett styrke­besked.Ryssland meddelade i går att landet inleder en omfattande krigsövning i Norra ishavet.

YA - 09 jul 14 kl. 03:55

Putin kan själv välja fredens väg

I förra veckan nådde den ukrainska armén sin största framgång hittills i konflikten mot de ryska separatisterna. Då kunde ukrainska soldater tåga in i ett flertal städer i östra Ukraina som rebellerna haft makten över.
Motståndssidan hävdade att det var en taktisk reträtt till de två större städerna Donetsk och Luhansk.

BT - 04 mar 14 kl. 22:21

Putin utesluter inte militärmakt

Rysslands president Vladimir Putin hävdar att det har skett en grundlagsvidrig kupp i Ukraina och utesluter inte möjligheten att använda sig av militärmakt i östra Ukraina. USA lovar samtidigt ekonomiskt stöd till landet. Putin tog i dag till orda på en presskonferens från sitt residens i Moskva, för första gången sedan Ukrainas tidigare president Viktor Janukovytj avsattes den 22 februari.

Expressen - 09 nov 16 kl. 20:30

Varningen för Putin efter Trumps seger

Donald Trumps Nato-uttalanden kan driva Rysslands president Vladimir Putin att testa gränserna, varnar flera svenska toppolitiker. – Frågetecken öppnar alltid upp för andra att agera, säger försvarsminister Peter Hultqvist, S, som planerar att kontakta Trump-administrationen så fort som möjligt. Men redan nu är budskapet färdigt: – Jag förutsätter att de avtal som vi och andra länder gjort är oberoende av regering och president och att avtalen ligger fast mellan nationer, säger han..

IDG - 29 jan 13 kl. 13:35

Han testar gränserna på Twitter


Henrik Ladström är känd för sin hårda ton på Twitter..

NT - 07 mar 13 kl. 10:03

Unga uppfinnare testar gränserna

Under The innovation Award i Kulturhuset är ingenting omöjligt eller för komplicerat när morgondagens uppfinnare tävlar mot varandra..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Polisens uppmaning i kampen mot drogerna

”Ägg, fjädrar och knark”.Med den rubriken konstaterar polisen i södra Göteborg att narkotikaanvändandet hos unga är fortsatt stort.”Är du en av dessa ungdomar eller umgås du med en av dessa ungdomar?

Expressen - 30 minuter sedan

JUST NU: Fler patienter på sjukhus för corona

Antalet patienter som vårdas på sjukhus Skåne för covid-19 har ökat med 17 på ett dygn, visar nya från Region Skåne.Antalet personer som avlidit i sjukdomen på sjukhus har ökat från 19 till 20..

Expressen - 45 minuter sedan

Bilderna visar: Här begravs coronadöda – i massgraven

Dödssiffran i New York fortsätter att stiga – närmare 5 000 har avlidit och över 87 000 har smittats.Samtidigt kämpar staden med brist på bårhusplatser.Lösningen: Döda begravs i massgravar på Hart Island..

Expressen - 1 timme sedan

Mystiskt högt ljud inledde långfredagen

Det höga brummandet spreds över Helsingborg under långfredagens morgon. Först efter en stunds utredning kunde anställda hos kommunen identifiera källan till oljudet: en högtalare i rådhusets klocktorn.Ljudet var dock knepigt att få tyst på.

Expressen - 1 timme sedan

”Många orter riskerar att stå utan färdtjänst”

Taxibranschen hotas av coronakrisen.Nära 70 procent av företagen kan försvinna inom två månader, enligt en undersökning från Svenska taxiförbundet.– Många orter riskerar att stå utan samhällsservice som färdtjänst, sjuktransporter och skolskjuts, säger Kenan Harbas, kommunikationsansvarig..

Expressen - 1 timme sedan

Ring hem en egen musikshow

Coronaviruset slår hårt mot alla kulturarbetare.Femtinge teater i Sävsjö har hittat en väg ur krisen.– Vi hade en lång turné planerad, men allt är inställt.

Expressen - 1 timme sedan

Cyklister körde ihop – två till sjukhus

Två personer har förts till sjukhus efter en krock mellan två cyklister i Rockneby norr om Kalmar.– Det är tävlingscyklister som vart ute och tränat och som på något sätt kört ihop. Två personer har förts till sjukhus i ambulans, säger Patric Fors, presstalesperson hos polisen i region syd..

Expressen - 1 timme sedan

Nya larmet: Var femte död är assyrier/syrian

43 av de personer som fram till den 6 april hade dött i covid-19 i Stockholm är assyrier/syrianer, skriver journalisten Nuri Kino i en ledartext i Svenska Dagbladet.– Vi får flera samtal om dagen. De senaste tre dagarna har varit värst, säger begravningsentreprenören Jacob Ada som ansvarat för flera av begravningarna till tidningen..

Expressen - 2 timmar sedan

Chalmerister bygger skyddsvisir till vården

Chalmerister hjälper vården genom att tillverka skyddsvisir som behövs under coronakrisen.Edward Hadziavdic, 23, är en av studenterna som hjälpt till.Det är också han som koordinerat projektet.

Expressen - 2 timmar sedan

Bibliotek kör hem böcker till riskgrupper

Biblioteket i Mörbylånga kommun har börjat med en ny service: hemkörning av böcker och annan media till riskgrupper.Förhoppningen är att det nya initiativet ska skydda dessa grupper från coronaviruset, och minska den sociala isoleringen.– Många av dem som vill ha servicen är trogna låntagare, säger Christine Bergman, bibliotekarie på Mörbylånga biblioteket till SVT..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.