GT > Nyheter

Saturday, 17 November, 16:42

GT - 14 nov 16 kl. 20:49

Fyra fordon i kollision – personer har smitit från platsenFyra fordon, varav en minibuss, har krockat strax utanför Karlstad.– Vi är på väg, jag vet inget om skadeläget än, säger Bjarne Andersson, vakthavande befäl vid polisen i Värmland..
Läs mer på GT
Läs mer om:
Karlstad, Bjarne Andersson, Värmland

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fyra, fordoni , kollisionpersoner har , smititfrån , platsen
Expressen - 14 nov 16 kl. 20:49

Fyra fordon i stor kollision

Fyra fordon, varav en minibuss, har krockat strax utanför Karlstad.– Vi är på väg, jag vet inget om skadeläget än, säger Bjarne Andersson, vakthavande befäl vid polisen i Värmland..

Expressen - 24 mar 18 kl. 11:41

Fyra fordon i krock på E4

Fyra fordon är inblandade i en trafikolycka på E4/E20 i södra Stockholm.– Med fyra bilar i krock på E4 så kan det ju påverka trafiken, säger Towe Hägg, presstalesperson vid polisen..

Trelleborgs Allehanda - 18 apr 11 kl. 11:35

Fyra fordon stulna på ett dygn

Under lördagen och söndagen stals fyra fordon på olika platser i Trelleborgs kommun.
En hjullastare försvann från en byggarbetsplats vid Dalköpinge strandväg. Hjullastaren som är värd omkring 700?

Expressen - 14 jan 12 kl. 19:53

Trafikolycka med fyra fordon på E18

En större trafikolycka inträffade vid 19-tiden på E18 vid Jakobsberg i Järfälla. Enligt polisen är minst fyra fordon inblandade och en person uppges vara fastklämd. .

Expressen - 22 sep 15 kl. 14:34

Fyra fordon har krockat i Aspudden

Fyra fordon har kolliderat i Aspudden i södra Stockholm. Ett körfält blockeras och framkomligheten är begränsad..

Nya Wermlands Tidningen - 14 nov 16 kl. 20:51

Fyra fordon i olycka

Fyra fordon var på måndagskvällen inblandade i en olycka på riksväg 61 i höjd med Hertsöga..

GT - 14 nov 16 kl. 20:49

JUST NU: Fyra fordon i krock

Fyra fordon, varav en minibuss, har krockat strax utanför Karlstad.– Jag vet inget om skadeläget än, säger Bjarne Andersson, vakthavande befäl vid polisen i Värmland..

Nya Wermlands Tidningen - 14 nov 16 kl. 20:51

Fyra fordon i olycka på riksväg 61

Fyra fordon var på måndagskvällen inblandade i en olycka på riksväg 61 strax före Hertsöga..

Expressen - 17 feb 17 kl. 17:37

Fyra fordon i olycka på E4 - en person till sjukhus

Fyra fordon är inblandade i en trafikolycka på E4 i höjd med Jönköping, uppger SOS Alarm.Totalt sju personer var inblandade i olyckan, varav en person har förts till sjukhus.Trafiken stod helt stilla till en början, men ska nu ha släppts på..

Nerikes Allehanda - 23 feb 17 kl. 13:29

Fyra fordon i kökrock på E20

Fyra fordon är just nu inblandade i en kökrock på E20. Olyckan har inträffat strax norr om avfarten mot Adolfsberg, i norrgående körriktning..

Fler nyheter från GT

GT - 3 timmar sedan

Efter 16 år i BK Häcken – kan hamna i Örgryte

Efter 16 år valde BK Häcken att inte förlänga kontraktet med trotjänaren Emil Wahlström, 31. Men mittbackens karriär kan ändå fortsätta i Göteborg. Enligt GT:s uppgifter ligger Örgryte nära till hans.

GT - 3 timmar sedan

Ryska kylan kommer – drar in över Västsverige

Pälsa på dig.Nu kommer kylan in från Ryssland.– Det ser ut som att kan bli kallt hela nästa vecka, säger meteorologen Lillian Berghein vid väderinstitutet Storm..

GT - 8 timmar sedan

Elin, 24, förstod inte vad som var fel med benen – tills hon fick diagnosen

När Elin Ericsons, 24, sökte hjälp för sina besvär fick hon bara höra att hon var tjock och behövde gå ner i vikt. Men även när hon hade gått ner 30 kilo så försvann inte symptomen.Till slut fick hon sin diagnos.

GT - 10 timmar sedan

Husbil hittad i Göta älv – polis på plats

En husbil har hittats i Göta älv – polis och räddningstjänst är på plats för att ta reda på om någon kvar i bilen.– Vi kan inte utesluta det..

GT - 10 timmar sedan

Så rekar tjuvarna ditt hem – med grentricket

I och med mörkrets intåg kan ljusskygga inbrottstjuvar enklare kartlägga ditt och dina grannars hus innan de slår till.Genom att placera olika föremål utanför din entré eller på din tomt kan tjuvarna se om just din bostad är ett lämpligt byte.Nu larmar polisen i Halland, efter tips om grenar som placerats ut på onaturliga sätt bostadsområden runtom i länet.

GT - 11 timmar sedan

Sagan om Daniel Bernmar och urberget

Socialdemokraterna kämpar med sin självbild. Att skylla sina tillkortakommanden på Daniel Bernmar (V) är dock ingen framkomlig väg framåt..

GT - 18 timmar sedan

HVB-hemmets anmälan: Duniyo, 17, dödades i köket

Duniyo Faisal Hassan, 17, höggs ihjäl på HVB-hemmet i Trollhättan. En 14-årig flicka är misstänkt för mord.HVB-hemmet har gjort en lex Sarah-anmälan till Inspektionen för vård och omsorg där de uppger att attacken skedde i köket.

GT - 19 timmar sedan

Fattiga pensionären Mariann – blev miljonär över en natt

Mariann Johansson, 77, har levt med en begränsad ekonomi hela livet.Hon planerade sälja sitt hus för att få mer pengar att röra sig med. I veckan förändrades allt när hon plötsligt kammade hem Postkodlotteriets storvinst på över en miljon kronor.

GT - 23 timmar sedan

Fem bilar i krock på E6 – vägen avstängd

Fem bilar är inblandade i en trafikolycka på E6 i höjd med Kareby.Vägen är avstängd under räddningsarbetet.– Det verkar som att bilen som orsakat olyckan har smitit, säger Thomas Fuxborg, presstalesperson vid polisen i region Väst..

GT - Igår: 15:07

Duniyo, 17, dödades på HVB-hemmet hon bodde

Duniyo Faisal Hassan, 17, placerades på ungdomshemmet i Trollhättan för att få samhällets hjälp.I onsdags höggs hon ihjäl på boendet.En 14-årig flicka misstänks för mordet.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.