SvD > Ekonomi

Tuesday, 19 June, 10:28

SvD - 03 nov 16 kl. 14:36

Din läderväska kan ge fattiga arbetare cancerOm du köper en läderväska på H&M, Indiska, Åhléns eller Accent, kan den ha gett fattiga arbetare cancer på vägen. Det larmar organisationen Fair Action, som i en ny rapport granskar hur de svenska bolagen kontrollerar sin tillverkning av läderprodukter. – Nivån är på tok för låg, säger Charlie Aronsson på Fair Action..
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Accent, Fair Action, Charlie Aronsson

Dela artikeln

320 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Din läderväskakan ge , fattiga, arbetare, cancer
Posh24 - 27 nov 12 kl. 15:15

Flipp eller flopp: Miranda Kerrs svarta blommiga läderväska!

Vi såg Miranda Kerr och hennes son Flynn påväg in i en kontorsbyggnad i Manhattan igår. Hon såg som vanligt bedårande ut, men vi är inte helt säkra på hennes blommiga läderväska. Den är originell - det är en sak som är säker, men är den cool för det?

Sydsvenskan - 09 apr 15 kl. 04:00

Gör inte Södervångsskolan till enbart fritidsgård

Utbildnings- och kulturnämnden fastställde en lokalförsörjningsplan för skolor och förskolor den 3 mars 2015. Enligt planen föreslås Södervångsskolan avvecklas som skola när den nya Svanetorpsskolan står klar. Södervångsskolan skulle i framtiden istället kunna användas som en möjlig fritidsgård i Åkarp.

Skånskan - 27 nov 15 kl. 09:30

Mordförsök på Södervärn

Malmö En man kunde tidigt på morgonen gripas efter att han, till synes utan anledning, hoppat på en annan man. Vid tjugo över fem på fredagsmorgonen blev en man attackerad vid Södervärn i Malmö. Mannen som är i 50-års åldern stod vid Södervärn när en 28-årig man kom fram till honom och började prata.

Skånskan - 30 jun 16 kl. 17:03

Volleybollen ska ena byborna

SVALÖV Den gamla lekplatsen var både gammal, upprutten och förbrukad.
I stället finns nu en splitterny volleyplan på samma plats vid Ekebogatan på Södervång i Svalöv.I går var det dags för invigning.

Skånskan - 19 apr 17 kl. 05:00

Skolflytt ska spara miljoner

Malmö Färre sökande gör att gymnasiet riskerar att få betala dubbla kostnaden för tomma lokaler om ingenting görs
Nu förbereds en stor omflyttning av flera utbildningar, en flytt som också kan ge utrymme för att samla stadens vuxenutbildning på ett och samma ställe. ERWP.fif(0)Ett flyttförslag landar på politikernas bord på fredag.

Sydsvenskan - 26 dec 13 kl. 09:34

Väskryckning vid Södervärn

Tidigt i morse blev en kvinna bestulen på sin väska i närheten av Södervärn i Malmö. .

Sydsvenskan - 15 nov 17 kl. 04:24

Misstänkt sexualbrott på Södervärn

En kvinna ska ha blivit utsatt för någon form av sexualbrott utomhus på Södervärn i natt..

Sydsvenskan - 06 apr 18 kl. 19:19

Larm om skadad person på Södervärn – område avspärrat

En skadad person ska ha synts till vid Södervärn. Polisen har spärrat av ett område men har varken hittat målsägande eller eventuella gärningsmän..

Skånskan - 10 jan 16 kl. 15:39

Blev bestulen på väska

Malmö Under sen lördagskväll blev en kvinna bestulen på sin väska. Det var på Södervärn vid halv elva-tiden på lördagskvällen som en ensam gärningsman cyklade upp jämte kvinnan och tog hennes väska. Kvinnan fick inga fysiska skador.

Sydsvenskan - 08 maj 13 kl. 14:39

Skola ska rustas upp

Södervångsskolan i Åkarp håller inte måttet, anser Moderaterna, och föreslår i en motion att lokalernas ska byggas ut och rustas upp..

Fler nyheter från SvD

SvD - 04 maj 17 kl. 17:05

Garo ökar vinsten

SvD - 04 maj 17 kl. 17:02

Loomis bättre än väntat

Kontanthanteringsbolaget Loomis redovisar ett rörelseresultat, ebita, på 462 miljoner kronor för det första kvartalet 2017..

SvD - 04 maj 17 kl. 12:44

Fingerprints vd: Jag känner mig full av ”fighting spirit”

Varulagret växer explosionsartat och Fingerprint tvingas flytta fram tidpunkten när situationen förhoppningsvis återgår till det normala. Vinst, omsättning och kassaflöde rasar i kvartalet. – Det var förväntat.

SvD - 04 maj 17 kl. 12:39

Starkt Statoil - men långt från sin forna glans

Det norska oljebolaget Statoil fyrfaldigade sin vinst under det första kvartalet i år, jämfört med samma period föregående år. Men om det skiner lite extra på det hårt prövade företaget känns det ändå mest som om det är solnedgången som reflekteras..

SvD - 04 maj 17 kl. 11:02

Kraftigt vinstlyft för Statoil

SvD - 04 maj 17 kl. 10:42

Lundinstämma: Fokus på folkrättsbrott i Sudan

På oljebolaget Lundin Petroleums bolagsstämma i dag kommer bolagets omstridda verksamhet i södra Sudan i att hamna i fokus. Bland annat ska ett förslag om ett ge offer i Sudan 5 miljarder kronor i ersättning behandlas..

SvD - 04 maj 17 kl. 10:15

Gunvor pekas ut i smuggelhärva

Oljehandelsbolaget Gunvor, med den svenske miljardären Torbjörn Törnqvist som storägare och vd, har köpt och sålt vidare olja som smugglats ut från Vitryssland, enligt en granskning som SR Ekot har gjort. Det finns inga uppgifter om att Gunvor känt till att det rörde sig om smuggelgods..

SvD - 04 maj 17 kl. 08:47

Fortsatt bra fart i tjänstesektorn

SvD - 04 maj 17 kl. 08:12

Telia minskar innehav i TurkcellOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.