GöteborgsPosten > Nyheter

Tuesday, 23 October, 17:46

Liknande nyheter

Taggar: Filmstjärnan, vägrar, slutata , antidepressiva
GöteborgsPosten - 19 okt 16 kl. 11:18

Filmstjärnan vägrar sluta ta anitidepressiva

- Jag kommer aldrig sluta ta mina mediciner, säger Amanda Seyfried som har ätit antidepressiva sedan hon var nitton år..

Aftonbladet - 24 aug 17 kl. 13:37

Filmstjärnan: "Erik Karlsson, sluta sug!"

Nyheter 24 - 26 sep 13 kl. 10:57

Är det här världens kåtaste apa?Filmstjärnan Mickey

USA. Reportern Sabrina Rodriguez, 29, stod och spelade in ett inslag om Lodi Grape-festivalen, i Kalifornien, för tevekanalen Fox 40 ? när en apa kom fram och hälsade.

Aftonbladet - 24 jun 13 kl. 08:39

Jim Carrey vägrar stödja sin film ?Kick-ass 2?

Filmstjärnan tar avstånd mitt i lanseringen: För mycket våld.

YLE - 01 jul 17 kl. 06:38

För syns skull eller för synens - även billiga solglasögon kan vara bra

Det är den tiden på året då var och varannan man möter bär solglasögon. Om man träffar på en bekant utomhus får man ofta finna sig i att titta in i ett par ogenomträngliga mörka linser, särskilt om personen använder trendiga spegelglas. Man kan då endast gissa sig till vad den man talar med egentligen tänker på.

Trelleborgs Allehanda - 21 maj 13 kl. 14:53

Douglas som pianist i garderoben

För Michael Douglas kom huvudrollen i nya filmen "Mitt liv med Liberace" som en gåva. - Det var precis efter min cancer, säger filmstjärnan och rösten stockar sig.
Det är en av de mest omtalade filmerna på festivalen i Cannes och när Michael Douglas möter världspressen efter visningen är han öppenhjärtig.

Kristianstadsbladet - 17 aug 12 kl. 10:40

I Garbos spegelvärld

När Ellen Mattson i sin nya roman ?Vinterträdet? skildrar filmstjärnan Greta Garbos liv känner kulturskribent Charlotte Wiberg igen mycket från filmens värld.

Posh24 - 25 nov 14 kl. 09:06

Persbrandt i storbråk på filmfestival!

Den svenska filmstjärnan Mikael Persbrandt, 51, var ett av de stora affischnamnen på filmfestivalen Black Nights i Tallinn men han har fortfarande inte dykt upp på några av de planerade tillställningarna.

De ansvariga för filmfestivalen är givetvis upprörda och berättar för Nöjesbladet att Persbrandt inte har lämnat sitt hotellrum sen han kom till Tallinn i slutet av förra veckan. Det är fortfarande inte känt varför Persbrandt vägrar delta i filmfestivalen.

Skånskan - 17 mar 16 kl. 10:00

Med fokus på Indien

Kultur och Nöje Tidningens filmskribent Ingela Brovik gör nedslag på barn- och ungdomsfilmfestivalen Buff i Malmö.– I Malmö bor människor från 170 länder, i Indien bor det 170 miljoner människor, så det passar bra att Indien kommer till Malmö på Buff och andra filmfestivaler, säger Banashi B. Harrison, Indiens ambassadör i Sverige och Litauen med ambassad i Stockholm, när hon håller tal efter invigningen av årets Buff, Årets Buff har speciellt fokus på Indien och bland de indiska filmerna som visas finns till exempel 2 Girls som också deltar i den internationella tävlingen om bästa barnfilm tillsammans med bland andra svenska Siv sover vilse, iranska Ava och norska Doktor Proktors tidsbadkar.

HBL - 26 jan 13 kl. 03:00

Kiosker på nätet lockar till köp

Den globala e-handeln ökar snabbt. Det gagnar det finländska företaget Kiosked.För ett par månader sedan kablades det ut en bild på Sarah Jessica Parker då hon hämtade sina barn på daghem i New York.

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 10 minuter sedan

Kallebäck påverkas när Saab drar ner

Försvarskoncernen Saab ser över sina kostnader och drar ner verksamheten med 300 anställda och 550 konsulter över hela Sverige. Även Saabs verksamhet i Kallebäck påverkas..

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

20 miljoner euro till ny färja Vasa-Umeå

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Kidnappad japan kan vara släppt

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Svenskar mest skeptiska till vaccin i EU

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Tonårsflicka döms för hot om nakenbilder

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Andersén om den ovissa framtiden i Gais

Niclas Andersén, 26, är en av elva spelare i Gais som sitter på ett utgående kontrakt.
Vänsterbackens framtid är fortfarande högst osäker.
– Jag har varit ganska tydlig mot föreningen, säger han..

GöteborgsPosten - 45 minuter sedan

Par hittade död älg i trädgården

GöteborgsPosten - 45 minuter sedan

Teateranslagen urholkas på alla nivåer

Länsteatern i Örebro drar in fyra fasta konstnärliga tjänster – vilket motsvarar en halvering av ensemblen, rapporterar Sveriges Radios "Kulturnytt". Uppsägningarna förklaras av urholkade anslag, enligt Teaterförbundets ordförande..

GöteborgsPosten - 45 minuter sedan

Idén om åsiktskorridoren lever kvar i Norge

GP:s kulturchef Björn Werner om att de norska reaktionerna efter Torgny Segerstedt-seminariet tyder på en omogen hållning till det offentliga samtalen..

GöteborgsPosten - 45 minuter sedan

Bil började brinna under färd

Förbipasserande ska ha larmat räddningstjänsten efter att de sett en bil som börjat brinna under färd på väg 40 i Ulricehamns kommun..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.