GöteborgsPosten > Nyheter

Tuesday, 16 October, 20:18

Liknande nyheter

Taggar: Filmstjärnan, vägrar, slutata , anitidepressiva
GöteborgsPosten - 19 okt 16 kl. 12:15

Filmstjärnan vägrar sluta ta antidepressiva

- Jag kommer aldrig sluta ta mina mediciner, säger Amanda Seyfried som har ätit antidepressiva sedan hon var nitton år..

Aftonbladet - 24 aug 17 kl. 13:37

Filmstjärnan: "Erik Karlsson, sluta sug!"

Nyheter 24 - 26 sep 13 kl. 10:57

Är det här världens kåtaste apa?Filmstjärnan Mickey

USA. Reportern Sabrina Rodriguez, 29, stod och spelade in ett inslag om Lodi Grape-festivalen, i Kalifornien, för tevekanalen Fox 40 ? när en apa kom fram och hälsade.

Aftonbladet - 24 jun 13 kl. 08:39

Jim Carrey vägrar stödja sin film ?Kick-ass 2?

Filmstjärnan tar avstånd mitt i lanseringen: För mycket våld.

YLE - 01 jul 17 kl. 06:38

För syns skull eller för synens - även billiga solglasögon kan vara bra

Det är den tiden på året då var och varannan man möter bär solglasögon. Om man träffar på en bekant utomhus får man ofta finna sig i att titta in i ett par ogenomträngliga mörka linser, särskilt om personen använder trendiga spegelglas. Man kan då endast gissa sig till vad den man talar med egentligen tänker på.

Trelleborgs Allehanda - 21 maj 13 kl. 14:53

Douglas som pianist i garderoben

För Michael Douglas kom huvudrollen i nya filmen "Mitt liv med Liberace" som en gåva. - Det var precis efter min cancer, säger filmstjärnan och rösten stockar sig.
Det är en av de mest omtalade filmerna på festivalen i Cannes och när Michael Douglas möter världspressen efter visningen är han öppenhjärtig.

Kristianstadsbladet - 17 aug 12 kl. 10:40

I Garbos spegelvärld

När Ellen Mattson i sin nya roman ?Vinterträdet? skildrar filmstjärnan Greta Garbos liv känner kulturskribent Charlotte Wiberg igen mycket från filmens värld.

Posh24 - 25 nov 14 kl. 09:06

Persbrandt i storbråk på filmfestival!

Den svenska filmstjärnan Mikael Persbrandt, 51, var ett av de stora affischnamnen på filmfestivalen Black Nights i Tallinn men han har fortfarande inte dykt upp på några av de planerade tillställningarna.

De ansvariga för filmfestivalen är givetvis upprörda och berättar för Nöjesbladet att Persbrandt inte har lämnat sitt hotellrum sen han kom till Tallinn i slutet av förra veckan. Det är fortfarande inte känt varför Persbrandt vägrar delta i filmfestivalen.

Skånskan - 17 mar 16 kl. 10:00

Med fokus på Indien

Kultur och Nöje Tidningens filmskribent Ingela Brovik gör nedslag på barn- och ungdomsfilmfestivalen Buff i Malmö.– I Malmö bor människor från 170 länder, i Indien bor det 170 miljoner människor, så det passar bra att Indien kommer till Malmö på Buff och andra filmfestivaler, säger Banashi B. Harrison, Indiens ambassadör i Sverige och Litauen med ambassad i Stockholm, när hon håller tal efter invigningen av årets Buff, Årets Buff har speciellt fokus på Indien och bland de indiska filmerna som visas finns till exempel 2 Girls som också deltar i den internationella tävlingen om bästa barnfilm tillsammans med bland andra svenska Siv sover vilse, iranska Ava och norska Doktor Proktors tidsbadkar.

HBL - 26 jan 13 kl. 03:00

Kiosker på nätet lockar till köp

Den globala e-handeln ökar snabbt. Det gagnar det finländska företaget Kiosked.För ett par månader sedan kablades det ut en bild på Sarah Jessica Parker då hon hämtade sina barn på daghem i New York.

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 5 minuter sedan

Chefer fick felaktig lönehöjning

En chef i stadsdelen Östra Göteborg bröt mot rutinerna när löner skulle sättas i samband med stadsdelens omorganisation. Bland annat fick två enhetschefer höjd lön, vilket skapade ilska hos deras kollegor.
– Det är ett fel som är begånget, säger stadsdelsdirektören Gitte Caous..

GöteborgsPosten - 5 minuter sedan

Därför flyger polisens helikoptrar på kvällen

Åtskilliga göteborgare har reagerat på ljudet från polisens helikoptrar som upplevs som störande, särskilt kvällstid.
– Det finns förklaringar – folk får helt enkelt vänja sig, säger Dick Johansson, chef för det nationella polisflyget..

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Ökat hopp om att Filippinerna väljer Gripen

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Sommartiden kan bli evig

Det är inte bara klimatförändringarna som stökar till årstiderna. Ett skarpt EU-förslag kan göra drömmar om evig sommartid sanna, åtminstone i Sverige..

GöteborgsPosten - 45 minuter sedan

Uppgift: Nordea kopplas tillpenningtvätt

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Så blev Aílton Almeida en av Örgrytes allra största

Aílton Almeida, 34, är tillbaka på Öisgården. Leendes skapar han förhoppningar om nya vackra minnen - och väcker liv i gamla..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Öis bästa försäljningar någonsin

Öis överlägset dyraste spelarförsäljning tränar just nu med klubben. Frågan är dock om Öis någonsin lyckas få en lika lukrativ försäljning som den av Ailton under hösten 2006.
Här är de försäljningar som inbringat störst pengapåse till Öis..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Häxor tar till svart magi mot Kavanaugh

Efter en turbulent utnämningsprocess har USA:s nye, kontroversielle HD-domare Brett Kavanaugh fått ett nytt problem på halsen. En grupp "häxor" planerar att lägga en besvärjelse på Kavanaugh, i protest mot utnämningen..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Jurist och läkare i topp bland utbildningarna

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Goddard når inte upp till Tarantinoklass

Drew Goddards ensemblefilm brottas med trovärdighetsproblem och oförutsägbara våldsutbrott, men har sina goda stunder menar Mats Johnson..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.